ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

canım benim doktor daha çok büyüsün istiyo onunda bildiği birsey var daha önce 21 ve 22ml etki etmedi herhalde ondan kız sen sürekli iğne tarihimi değişiyosun bu sefer yorma kendini canım benim galiba adet olacam şimdiden belirtileri yaşıyorum iğnemde kalacak

ewt canım vardır doktorunda albet bı bıldıgı...yok kız adet olmassın stresten ole gelıyodur sana rahat bırak kendını tatlın...iğneni ol çalışmalara başla..

[TABLE="class: grid, width: 500, align: left"]
[TR]
[TD]KULLANICI ADI:nazar:[/TD]
[TD]YAŞ[/TD]
[TD]İSİM[/TD]
[TD]KAÇ YILDIR BEBEK İSTİYOR[/TD]
[TD]ŞEHİR[/TD]
[TD]SAT[/TD]
[TD]
İĞNE
TARİHİ
[/TD]
[TD]
BAT
TARİHİ
[/TD]
[TD]​SONUÇ[/TD]
[TD]KAÇINCI İLAÇ DENEMESİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]brsn61:nazar:[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]BİRSEN[/TD]
[TD]1.5 yıldır[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD]28 kasım[/TD]
[TD]8 aralık[/TD]
[TD]28 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[TD]3. KLOMEN 2.ÇATLATMAİĞNESİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bbbz:nazar:[/TD]
[TD]25[/TD]
[TD]ZEYNOŞ[/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD]30 kasım[/TD]
[TD]15 aralık[/TD]
[TD]1 ocak[/TD]
[TD][/TD]
[TD]​4.klomen 4.iğne[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]NAZARBONCUK35:nazar:[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]ZEYNEP[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]25 kasım[/TD]
[TD]9 ARALIK[/TD]
[TD]22 ARALIK[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1. DENEME[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]trnaysgl:nazar:[/TD]
[TD]22[/TD]
[TD]AYŞEGÜL[/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD]manisa[/TD]
[TD]15 kasım[/TD]
[TD]28 kasım[/TD]
[TD]15 aralık[/TD]
[TD]:50:[/TD]
[TD]6. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]matarani:nazar:[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]ağrı[/TD]
[TD]16 KASIM[/TD]
[TD]4 ARALIK[/TD]
[TD]22 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mrvsmt:nazar:[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]30 kasım[/TD]
[TD][/TD]
[TD]​27 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]talhaaam:nazar:[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]15 kasım[/TD]
[TD]3 aralık[/TD]
[TD]17 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rochak:nazar:[/TD]
[TD]35[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD]elazığ[/TD]
[TD]22 kasım[/TD]
[TD]5 aralık[/TD]
[TD]19 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zeynpe:nazar:[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD][/TD]
[TD]3 yıldır[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[TD]30 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elmase:nazar:[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]8 ocak[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gnshusna:nazar:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]burcu_87[/TD]
[TD]25[/TD]
[TD][/TD]
[TD]3 yıldır[/TD]
[TD][/TD]
[TD]antalya[/TD]
[TD]30 kasım[/TD]
[TD]​13 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
bilglerini yenlemek isteyen olursa haber versin şekerlerr...

ewt canım vardır doktorunda albet bı bıldıgı...yok kız adet olmassın stresten ole gelıyodur sana rahat bırak kendını tatlın...iğneni ol çalışmalara başla..
bu ay o kadar rahatımki anlatamam iğneden sonrada inş.bu rahatlık sürer zaten olmayacağını biliyorum o yuzden kızlar benn:64::64::60::60:herşeye rağmen mutluyum vardr rabbimin bir bildiği insan olsun istesede olmuyosa bize düşen dua etmek çünkü hersey allaha kaldı artık:emir_bebek::emir_bebek:

kız ço zpr değilmiş iğneyle spermi yumurtalıklarına veriyor benim merak ettiğim şey iğnenin ucu yumurtaların içinemi giriyo

canım aşılamada doktor spermleri yumurtaya çok yakın bir yere bırakıyo yani normal yolla gideceğinden daha yakın bir mesefeye böylece spermlerin işinin kolaylaştırıyo tabi döllenme olasılığını da kolaylaştırmış oluyo böylece. Ama yine döllenip döllenmeyeceği meçhul tabiki. Yine de şans %20-25 dedi bana doktorum kızlar maalesef bu bebiş olayında garanti olan hiç bişey yok tüp bebeğin bile garantisi yok :25:

bu ay o kadar rahatımki anlatamam iğneden sonrada inş.bu rahatlık sürer zaten olmayacağını biliyorum o yuzden kızlar benn:64::64::60::60:herşeye rağmen mutluyum vardr rabbimin bir bildiği insan olsun istesede olmuyosa bize düşen dua etmek çünkü hersey allaha kaldı artık:emir_bebek::emir_bebek:

en iyisi canım kendımızı rhat bırakmak...forumda bır suru kızların yorumlarını okudum umutlarını kestıklerı ay hamıle kalmışlar...bende rahatım mevlam neylerse güzel eğler sabır ve dua ıle beklemek düşer bize...

kızlarr bu arada cumamız mübarek olsun...rabbim bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul etsn hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşaaalllaaaahhhh.......AMİN

canım aşılamada doktor spermleri yumurtaya çok yakın bir yere bırakıyo yani normal yolla gideceğinden daha yakın bir mesefeye böylece spermlerin işinin kolaylaştırıyo tabi döllenme olasılığını da kolaylaştırmış oluyo böylece. Ama yine döllenip döllenmeyeceği meçhul tabiki. Yine de şans %20-25 dedi bana doktorum kızlar maalesef bu bebiş olayında garanti olan hiç bişey yok tüp bebeğin bile garantisi yok :25:

bzler allahta görüyo elimizden geleni yapıyorz gerisi allaha kalmış

bzler allahta görüyo elimizden geleni yapıyorz gerisi allaha kalmış

amin canim rabbim büyük dermansız dert vermesin... Ben 3 ay klomen deneyip olmazsa aşılama geçicem kızlar klomen çok süreli kullanmak yumurta rezervine olumusz tekisi oluyomuş tohtorum öyle buyurdu :23:

Her şey takdir iledir. Kaderin, iyisi, kötüsü, tatlısı, acısı, hep Allahü teâlâdandır. Kader, Allahü teâlânın, olacak şeyleri ezelde bilmesidir. Kaza, kaderde bulunan şeyleri, zamanı gelince yaratmasıdır.

Çocuk olması veya olmaması da takdire bağlıdır. Allahü teâlâ, takdirine göre sebepler yaratmaktadır. Sebeplere yapıştıktan sonra, yani tıbbi bir engel kalmadıktan sonra eşler dua eder, (Ya Rabbi, çocuk hakkımızda hayırlı ise, bize nasip eyle) derler. Dua kabul olursa çocuk olur. Çocuk olması için tedbir almak ve sebeplere yapışmak lazımdır. Mesela tıbbi yasakları çiğneyip de, suçu kadere yüklemek doğru değildir.

Çocuk istemek normaldir. Ancak her çocuk mutlaka hayırlı olur mu? Çok az da olsa, çocuk bir kimsenin dünya ve ahiret felaketine sebep olabilir. Ne olursa olsun çocuk olmasını değil de, mutlaka hayırlı olanını istemelidir. Hayırsız bir evlat yerine çocuksuzluğu tercih etmelidir!

Esas hayat, ahiret hayatıdır. Muhteşem bir hayat sürülse de, dünya geçicidir. Akıllı, ahiretini düşünüp, (Ya Rabbi çocuk hakkımda hayırlı ise nasip et) diye dua eder.

Ayrica spermin yumurtayi dollemesi icin Allah'in özel bir mudahelesi gerekir.. Hic bir sey tesaduf degildir canim...
Hayirlisini iste Rabbim vericek bi gun herkese insAllah..

en iyisi canım kendımızı rhat bırakmak...forumda bır suru kızların yorumlarını okudum umutlarını kestıklerı ay hamıle kalmışlar...bende rahatım mevlam neylerse güzel eğler sabır ve dua ıle beklemek düşer bize...

kızlarr bu arada cumamız mübarek olsun...rabbim bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul etsn hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşaaalllaaaahhhh.......AMİN

amiiinnnn canım rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin hepimizin cuması mübarek olsun belki birimizin dua kapısı açıktır hepimize rabbim tez zamanda hayırlı evlatlar versin inş.

Kızlar bu arada bişey dicem sizin doktorlar kaç para muayene ücreti yani. Ben artık zorlanmaya başladım karttan çektiriyorum ama hesap özeti gelince yamuluyorum :30:ev de kira zaten kıt kanaat geçiniyoz vallahi :25:

Her şey takdir iledir. Kaderin, iyisi, kötüsü, tatlısı, acısı, hep Allahü teâlâdandır. Kader, Allahü teâlânın, olacak şeyleri ezelde bilmesidir. Kaza, kaderde bulunan şeyleri, zamanı gelince yaratmasıdır.

Çocuk olması veya olmaması da takdire bağlıdır. Allahü teâlâ, takdirine göre sebepler yaratmaktadır. Sebeplere yapıştıktan sonra, yani tıbbi bir engel kalmadıktan sonra eşler dua eder, (Ya Rabbi, çocuk hakkımızda hayırlı ise, bize nasip eyle) derler. Dua kabul olursa çocuk olur. Çocuk olması için tedbir almak ve sebeplere yapışmak lazımdır. Mesela tıbbi yasakları çiğneyip de, suçu kadere yüklemek doğru değildir.

Çocuk istemek normaldir. Ancak her çocuk mutlaka hayırlı olur mu? Çok az da olsa, çocuk bir kimsenin dünya ve ahiret felaketine sebep olabilir. Ne olursa olsun çocuk olmasını değil de, mutlaka hayırlı olanını istemelidir. Hayırsız bir evlat yerine çocuksuzluğu tercih etmelidir!

Esas hayat, ahiret hayatıdır. Muhteşem bir hayat sürülse de, dünya geçicidir. Akıllı, ahiretini düşünüp, (Ya Rabbi çocuk hakkımda hayırlı ise nasip et) diye dua eder.

Ayrica spermin yumurtayi dollemesi icin Allah'in özel bir mudahelesi gerekir.. Hic bir sey tesaduf degildir canim...
Hayirlisini iste Rabbim vericek bi gun herkese insAllah..

evet canım allah razı olsun bunu daha önecede okumuştum şimdide vesile olduğun için allah razı olsun spermin yumurtadan tplere geçmesi bile yaradandan o yaratıyo bizlerede yaratır inşallah

amiiinnnn canım rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin hepimizin cuması mübarek olsun belki birimizin dua kapısı açıktır hepimize rabbim tez zamanda hayırlı evlatlar versin inş.

aminn canım kulların bırbırıne dua etmesı daha hayırlıdır...inş. birimizden birinin dua kapısı acık olurda rabbım sesımızı duyar...

Kızlar bu arada bişey dicem sizin doktorlar kaç para muayene ücreti yani. Ben artık zorlanmaya başladım karttan çektiriyorum ama hesap özeti gelince yamuluyorum :30:ev de kira zaten kıt kanaat geçiniyoz vallahi :25:

walla benım hastahanede sıgortalıdan 80 alıyor iğneydı yol prasıydı oydu buydu derken her ay benımde 200 ü geçiyorr...bu zamana kadarkı muayene paralarıyla bı tüp bebek yapmıştık...
:31:

Back
X