bu dırumda benim yarın ikisi 22ml diğeri 24 olacakBenim Folekullerin biri 21,5mm biride 21,3 mm idi.. Doktor ertesi gune igne verdi ben evde kendim yaptim igneyi.. Folekuller catlarken belli oluyo zaten kasiklarda yogun bi agri var..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu dırumda benim yarın ikisi 22ml diğeri 24 olacakBenim Folekullerin biri 21,5mm biride 21,3 mm idi.. Doktor ertesi gune igne verdi ben evde kendim yaptim igneyi.. Folekuller catlarken belli oluyo zaten kasiklarda yogun bi agri var..
canım benim doktor daha çok büyüsün istiyo onunda bildiği birsey var daha önce 21 ve 22ml etki etmedi herhalde ondan kız sen sürekli iğne tarihimi değişiyosun bu sefer yorma kendini canım benim galiba adet olacam şimdiden belirtileri yaşıyorum iğnemde kalacak
​yumurta çatladıktan sonra 14 gün sonra adet knaması başlıyor genelde canım...
bu dırumda benim yarın ikisi 22ml diğeri 24 olacak
kız birsen şu yumurta çatlıyo niye bebiş olmuyo onuda keşke öğrenebilseydik
bu ay o kadar rahatımki anlatamam iğneden sonrada inş.bu rahatlık sürer zaten olmayacağını biliyorum o yuzden kızlar benn
ewt canım vardır doktorunda albet bı bıldıgı...yok kız adet olmassın stresten ole gelıyodur sana rahat bırak kendını tatlın...iğneni ol çalışmalara başla..
kız birsen şu yumurta çatlıyo niye bebiş olmuyo onuda keşke öğrenebilseydik
Canim bak sana bi yazi yollayim onu oku icin rahatlar belki..
kız ço zpr değilmiş iğneyle spermi yumurtalıklarına veriyor benim merak ettiğim şey iğnenin ucu yumurtaların içinemi giriyo
evet canım çatlıyo bendede olmuyo allah yaratmıyo daha ona kalmış bunada şükürler olsnyumurtalarin guzel buyumus bence... Sorun olmaz o bazi bayanlarin 18 mm iken catliyormus bunyeden bunyeye degisiyor mesela..
bu dırumda benim yarın ikisi 22ml diğeri 24 olacak
bu ay o kadar rahatımki anlatamam iğneden sonrada inş.bu rahatlık sürer zaten olmayacağını biliyorum o yuzden kızlar bennherşeye rağmen mutluyum vardr rabbimin bir bildiği insan olsun istesede olmuyosa bize düşen dua etmek çünkü hersey allaha kaldı artık
![]()
canım aşılamada doktor spermleri yumurtaya çok yakın bir yere bırakıyo yani normal yolla gideceğinden daha yakın bir mesefeye böylece spermlerin işinin kolaylaştırıyo tabi döllenme olasılığını da kolaylaştırmış oluyo böylece. Ama yine döllenip döllenmeyeceği meçhul tabiki. Yine de şans %20-25 dedi bana doktorum kızlar maalesef bu bebiş olayında garanti olan hiç bişey yok tüp bebeğin bile garantisi yok![]()
bzler allahta görüyo elimizden geleni yapıyorz gerisi allaha kalmış
en iyisi canım kendımızı rhat bırakmak...forumda bır suru kızların yorumlarını okudum umutlarını kestıklerı ay hamıle kalmışlar...bende rahatım mevlam neylerse güzel eğler sabır ve dua ıle beklemek düşer bize...
kızlarr bu arada cumamız mübarek olsun...rabbim bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul etsn hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşaaalllaaaahhhh.......AMİN
Her şey takdir iledir. Kaderin, iyisi, kötüsü, tatlısı, acısı, hep Allahü teâlâdandır. Kader, Allahü teâlânın, olacak şeyleri ezelde bilmesidir. Kaza, kaderde bulunan şeyleri, zamanı gelince yaratmasıdır.
Çocuk olması veya olmaması da takdire bağlıdır. Allahü teâlâ, takdirine göre sebepler yaratmaktadır. Sebeplere yapıştıktan sonra, yani tıbbi bir engel kalmadıktan sonra eşler dua eder, (Ya Rabbi, çocuk hakkımızda hayırlı ise, bize nasip eyle) derler. Dua kabul olursa çocuk olur. Çocuk olması için tedbir almak ve sebeplere yapışmak lazımdır. Mesela tıbbi yasakları çiğneyip de, suçu kadere yüklemek doğru değildir.
Çocuk istemek normaldir. Ancak her çocuk mutlaka hayırlı olur mu? Çok az da olsa, çocuk bir kimsenin dünya ve ahiret felaketine sebep olabilir. Ne olursa olsun çocuk olmasını değil de, mutlaka hayırlı olanını istemelidir. Hayırsız bir evlat yerine çocuksuzluğu tercih etmelidir!
Esas hayat, ahiret hayatıdır. Muhteşem bir hayat sürülse de, dünya geçicidir. Akıllı, ahiretini düşünüp, (Ya Rabbi çocuk hakkımda hayırlı ise nasip et) diye dua eder.
Ayrica spermin yumurtayi dollemesi icin Allah'in özel bir mudahelesi gerekir.. Hic bir sey tesaduf degildir canim...
Hayirlisini iste Rabbim vericek bi gun herkese insAllah..
amiiinnnn canım rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin hepimizin cuması mübarek olsun belki birimizin dua kapısı açıktır hepimize rabbim tez zamanda hayırlı evlatlar versin inş.
Kızlar bu arada bişey dicem sizin doktorlar kaç para muayene ücreti yani. Ben artık zorlanmaya başladım karttan çektiriyorum ama hesap özeti gelince yamuluyorumev de kira zaten kıt kanaat geçiniyoz vallahi
![]()