Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
haklısın valla ya doymuyorum kı ya![]()
merhaba kızlar bi gelişme yok sanırım zeynoş ne durumdasın inşallah gelmez kırmızıların mümkünse 9 ay.benim kaç gündür yatılı misafirim var yoğunum.
buarada hatice arkadaşımız için 400 tefriciye okudum.okuyabilirsem tekrar sayı söylerim.
cok teşekkur ederız teyzoşu![]()
kız ne varmış bende aşkolsun![]()
bebiş yemeğe alışırsa fil yavrusu değilmi küçük fil olacak kız çin rus takviminde ne çıkıyo
sormaya dedıgın gıbı olacak galıba gercekten ya valla canım yıl olarak 23e gırdım ama ay olarak bı kac ay var hangısınden bakacagımı bılemedım 23ten bakarsam kız cıkyo 22den erkek bakalım artık hangısı cıkcak ama bı kac kışşı kesın kız dıyo
![]()
kız neden belirtilerinden ötürümü kız diyolar birde rus takvimide var biliyonmu ordanda bak gerçi hersey allahın işide olsun zaten bi kız bi erkek var ikisindeb bir olacakta canın hiç meyve çekiyormu
rus takvımını bulamadım canım ya saglıklı olsunda farketmez canım ya gecen gun erık canım istedı onuda buldular zaten baskada bışey iistemedı canım ya![]()
meyve aşerdimi insan kız oluyomuşş canım bebişş kız demek sürprizde olabilir herseyden önce tabikide sğlıklı olsun
bbbz bat tarihim değişti 18 nisan malesef nisana kaldım değiştirisen sevinirim
allah kabul etsin canım sağol biz iş yaparkencanım ben listede olmıycaktım ama dayanamadım yıne okumadan edemedım..12 den sora başladım 100 tane okudum şu saate kadar senınkıyle 1500 oldu..yarında dewam edebılırsem edıcem inşllah..
ekliyorum canım![]()
tabi canım tedavi aşamalarında önce olanlara okuyalım daha bence​kızlarr tefrıcıye 2000 tane oldu 2444 tane kaldı gerıye... Okumak ısteyenler bölüşüp okuyalım bugun bıtırelım..daha sonrada sizde kabul edersenız ayşe_firuzemm arkadasımız ıcın okuyalım tüp bebek yaptırıyormuş rabbim yardımcısı olsun..
canım rabbim çaresiz bırakmasın çifter çifter tutsun inşallahcanım güzel dileklerin için çok saol
günlerdir çok gerginim
eşimin spermini bu kadar kötü beklmiyodum
Tüp bebeğinde bi garantisi yok ki
maddi manevi çok zor bir süreç
ama başka çaremiz de yok
kendi kendime moral vermeye çalışsamda stresimi atamıyorum bir türlü
Ben boluda özel bir hastaneye gidiyorum
buradaki hastane eurofertil ile anlaşmalıymış,size indirimli olur dedi
eurofertil tüp bebek merkezi altunizadede yani istanbulda
normalde ne kadardır hiç bilmiyorum ama
indirimli fiyatı 4 buçuk civarı tutar dedi buradaki doktorum
bugün yine randevum var tekrar fiyatı sorucam taksit falan var mı dicem:26:
Rabbim hepimizin tez zamanda yüzümüzü güldürsün inşaallah![]()
merhaba kızlar bi gelişme yok sanırım zeynoş ne durumdasın inşallah gelmez kırmızıların mümkünse 9 ay.benim kaç gündür yatılı misafirim var yoğunum.
Buarada hatice arkadaşımız için 400 tefriciye okudum.okuyabilirsem tekrar sayı söylerim.