ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

cnm benimde igneden snr 16 gunde oldu senin kacinci igne?? ben bu ay ikinci klomene basliyorum bismillah diyorum insallah bu ay gelmezler ve insallah bu ay hamile kaliriz allah buyuk

aynı kaderi paylaşıyoruz benimde ilk iğnemdi ve çrş. adetimin 4 günü doktora gidip klomen le başlarız tekrar ama ben bu sefer keçi boynuzu alıcam suyunu kaynatıp eşime içiricem bide hayıttan bahsediyordu ayşegül arkadaşımız onuda düşünüyorum bakalım

bu benim 5.iğnem 15.gün oluyorum diye hatırlıyorum yoksa 16.günmü diye düşünüyorm test yapmıycam göğüs ağrım tamamn bugün geçti ya akşama yada sabaha olurum artık ne yapacamı şaşırdım ya bekle bekle sonra kırmızı kartı gör çok acıklı ya:43::43::43:

bellimi olur belki olmazsin bu ay Allah degilmi verecegi zamani cok iyi bilir O hrseye kadir...uzme canini moralleri yuksek tutmaya calisacagiz bende iki gun evel yikik bi durumdaydim ama bugun yine klomene basliyorum insallah adet olmazsin

bellimi olur belki olmazsin bu ay Allah degilmi verecegi zamani cok iyi bilir O hrseye kadir...uzme canini moralleri yuksek tutmaya calisacagiz bende iki gun evel yikik bi durumdaydim ama bugun yine klomene basliyorum insallah adet olmazsin

evet haklısın zateen regl lunca ogün üzülür ertesi gün acı hafifliyo rabbim sabır ve umudu tekrar veriyor insana inş.rabbim en kısa zamnda nasip eder hepimize

aynı kaderi paylaşıyoruz benimde ilk iğnemdi ve çrş. adetimin 4 günü doktora gidip klomen le başlarız tekrar ama ben bu sefer keçi boynuzu alıcam suyunu kaynatıp eşime içiricem bide hayıttan bahsediyordu ayşegül arkadaşımız onuda düşünüyorum bakalım

ben hayit suyunu denedim her seferinde turkiyeden getirtiyordum burda yok malum iki ay boyunca devam ettim ama bende bir etki yapmadi Allah isteyince hersey cok kolay oluyor insallah klomenle ikinci tedavide hamile kalirim Allahim bizi annelikden mahrum etmesin bugun basliyorum ben takip edelim birbirimizi cnm

ben hayit suyunu denedim her seferinde turkiyeden getirtiyordum burda yok malum iki ay boyunca devam ettim ama bende bir etki yapmadi Allah isteyince hersey cok kolay oluyor insallah klomenle ikinci tedavide hamile kalirim Allahim bizi annelikden mahrum etmesin bugun basliyorum ben takip edelim birbirimizi cnm

canm nerde yaşıyosunki

canım inşallah nisan ayında birlikte seviniriz ve diğer arkadaşlarımızda aynı şekilde nisan hepimizin uğuru olsun canı gönülden diliyorum

canım inşallah nisan ayında birlikte seviniriz ve diğer arkadaşlarımızda aynı şekilde nisan hepimizin uğuru olsun canı gönülden diliyorum

bugun klomene basliyom gunde bi tane bes gun 20 22 25 27 ultrason var hic sevmiyorum ultrasona girmeyide sonrada igne vurulcam yine bakalim hayirlisi cnm gelcek ay bugunlerde ins hamile oldugumuzu ogreniriz

kızlar bende bu gün doktora gittim benim 2 yumurta vardı biri çatlamamış kiste dönüşmüş gene ara veriyorum. bu ay onu eritecez öbür ay aşılama yapıcakmışız

canım güzel dileklerin için çok saol
günlerdir çok gerginim
eşimin spermini bu kadar kötü beklmiyodum:50:
tüp bebeğinde bi garantisi yok ki
maddi manevi çok zor bir süreç
ama başka çaremiz de yok
kendi kendime moral vermeye çalışsamda stresimi atamıyorum bir türlü:50:

ben boluda özel bir hastaneye gidiyorum
buradaki hastane eurofertil ile anlaşmalıymış,SİZE İNDİRİMLİ OLUR DEDİ
eurofertil tüp bebek merkezi altunizadede yani istanbulda
normalde ne kadardır hiç bilmiyorum ama
İNDİRİMLİ FİYATI 4 buçuk civarı tutar dedi buradaki doktorum
bugün yine randevum var tekrar fiyatı sorucam taksit falan var mı dicem:26:
RABBİM HEPİMİZİN TEZ ZAMANDA YÜZÜMÜZÜ GÜLDÜRSÜN İNŞAALLAH:16:

üzme kendini canım inşallah tedavin başarılı olur. eşinin spermi ne kadarmış

bugun klomene basliyom gunde bi tane bes gun 20 22 25 27 ultrason var hic sevmiyorum ultrasona girmeyide sonrada igne vurulcam yine bakalim hayirlisi cnm gelcek ay bugunlerde ins hamile oldugumuzu ogreniriz

ben 4 gün gidiyim diyorum 5 günde klomene başlatır ama ultrasyona girmek benim için problem değil sonuç güzel olsunda ama geçen ay zor geçmişti benim için sanki günler geçmiyordu bu ay bi uğraş bulmalıyım çabucak 1 geçsin :)

şimdi türkiyeyi özlüyosundur dimi fransızca biliyormusun

zeynoş kurban olsunlar senı verene cok guldurdun benı allahta senı guldursun ıns.ark.fransada yasıyomus kız bılıyodur tabıkı fransızca :1: yarın sabah tekrar dr.gıtcem tahlıl vercem bakalım hayırlısı asılamayıda konusucam yapalımmı dıye kızlar bısey sorcam regl ıken tefrıcıye okunabılıyomu bılıyomusun

zeynoş kurban olsunlar senı verene cok guldurdun benı allahta senı guldursun ıns.ark.fransada yasıyomus kız bılıyodur tabıkı fransızca :1: yarın sabah tekrar dr.gıtcem tahlıl vercem bakalım hayırlısı asılamayıda konusucam yapalımmı dıye kızlar bısey sorcam regl ıken tefrıcıye okunabılıyomu bılıyomusun

evdeeee kalmış gül gülll rabbim hep güldürsün seni gül diye yazmıştım aslında:1::1::1::1::1:
ben aslında şöyle düşündüm evlenipte gitmiştr diye o dili bilmeden fransayada gidemez diyede biliyorum
arkadaşımdan biliyorum belki çat pat biliyordur diye ne bileyim arkadaş doğma büyüme ordyymış
HVC söylese ya tamammı ne demktr franszca diye kıskançççççççç:52::52::52::52::52::52:

ben 4 gün gidiyim diyorum 5 günde klomene başlatır ama ultrasyona girmek benim için problem değil sonuç güzel olsunda ama geçen ay zor geçmişti benim için sanki günler geçmiyordu bu ay bi uğraş bulmalıyım çabucak 1 geçsin :)

ya cnm benimde bulmam lazim biseyler valla hele igneden snr zor geciyo ama yapcak bisey yok basa gelen cekilir :) bulursan banada soyle

evdeeee kalmış gül gülll rabbim hep güldürsün seni gül diye yazmıştım aslında:1::1::1::1::1:
ben aslında şöyle düşündüm evlenipte gitmiştr diye o dili bilmeden fransayada gidemez diyede biliyorum
arkadaşımdan biliyorum belki çat pat biliyordur diye ne bileyim arkadaş doğma büyüme ordyymış
HVC söylese ya tamammı ne demktr franszca diye kıskançççççççç:52::52::52::52::52::52:

yok cnm ben esimi getirdim dil kursundan sonra getirebiliyosun fransaya ama biliyomu diye srarsan bilmiyo :)

kuday ve zeynooo arkadaşlar naptınız zeyno senin günündü bugün kudayında 3 gündür az kanaması oluyodu merak ediyom ya sizi :52::52::52:nerdesiniz ya hadi hafta sonunu anladık hafta içi nareye gidiyonuz

sağolasın canım benim benimde misafirlerim var bu aralar pek giremedim ben 3 gün adet oldum ve dediğim gibi damla bile yok sadece sildiğimde görüyodum birsen bi akrabasından bahsedince böyle olup hamile olmuş diye bende dayanamadım dün test istedim eşimden getirdi malesef negatif çarşamba doktora gidicem bakalım ne olucak =(((

Back
X