ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

Rabbim bu topiği bu ay hamilelerledoldursun inşAllah...

sağolasın canım benim benimde misafirlerim var bu aralar pek giremedim ben 3 gün adet oldum ve dediğim gibi damla bile yok sadece sildiğimde görüyodum birsen bi akrabasından bahsedince böyle olup hamile olmuş diye bende dayanamadım dün test istedim eşimden getirdi malesef negatif çarşamba doktora gidicem bakalım ne olucak =(((

evet canım üstünede görme denilen birşy var normalinden az kanama olur çok az hatta bazılarında açık kahve olarakta görülr yengem öyleydide

merhaba kızlar.sorum olacak tecbürelerinizden yararlanmak istiyorum.dr.a gideceğim yumurta takibi için kimi 3 .kimi 5.gün diyor.ben hormon tahlilllerimi yaptırmıştım şimdi sadece yumoş takibi istiyorum kaçıncı gün gideyim.çünkü 3.gün gidince dr.vajinal ultrason yapmamıştı yumoşlarada öyle bakılmıyormu.

merhaba kızlar.sorum olacak tecbürelerinizden yararlanmak istiyorum.dr.a gideceğim yumurta takibi için kimi 3 .kimi 5.gün diyor.ben hormon tahlilllerimi yaptırmıştım şimdi sadece yumoş takibi istiyorum kaçıncı gün gideyim.çünkü 3.gün gidince dr.vajinal ultrason yapmamıştı yumoşlarada öyle bakılmıyormu.

canım ortasını bul 4.günde git ben öyle yapmıştım gerçi yumurta takibiyse 6.günde gidebilirsiin yani tedavi olmuycan dimi birtek takip

canım ortasını bul 4.günde git ben öyle yapmıştım gerçi yumurta takibiyse 6.günde gidebilirsiin yani tedavi olmuycan dimi birtek takip

yumurta takibi hiç yaptırmadım önce ama düzenlidir reglim yumurtlamada var bilmiyorum ilaç verirmi.ilaca en son kaçıncı günde başlanıyorki.

arkadaşlar ben mart 11 de ovitrelle iğne oldum öncesinde klomen kullandım. bugün itibariyle tam 1 hafta oldu. bu 1 haftanın 2 gününü saymazsak çünkü ilişki tarihi 13 marttı 13 marttan beri kasıklarımda ara ara ani hareket ettiğimde batmalar oluyor sanki adet olacakmışım gibi hafif bir ağrı var. sabırsızlığıma yenik düştüm evde idrar testi vardı fazladan dayanamadım yaptım. 2. çizgi silik çıktı. sizce bu kadar kısa süre içinde hamilelik belli olur mu yoksa bu kullanılan iğne yüzünden mi 2. çizgi çıkmış olabilir?? benim gibi dayanamayıp bu testi yapan var mı acaba cevaplarınızı bekliyorum kızlar adetime 9 gün var. çok zor geçecek bu günler.
canım ben 14. günde yapmıştım negatif çıkmıştı..ama sen çok erken yapmışsın iğnenin etkisi olabilir biraz sabret 14.günde tekrar yap..inşallah 2. çizgiyi görürsün..

Kızlar yakın zamanda rahim filmi çekinen varmı
bende 2 ay önce çektirdim..

hayırlısı be gülüm ben zihinsel engelliler öğretmeniyim bugun bir öğrencimin velisi hocam nolur hayırlısını iste dedi cidden öyle tatlım anne olupta çoook zor sınavlardan geçiyor insanlar bende napayım tatlım bende beş altı güne olurum sanırım canm bu ay napacaz hiç bimiyorum içim dışım seropen oldu ...iğneler daha mı etkili yoksa ilaç mı etkili fikrin var mı tatlım

ne kadar kutsal bir meslektesin..taare zamane par (her çocuk özeldir)diye bir hint filmi izlemiştim..o kadar etkilenmiştim ki..izlemeni şiddetle tavsiye ediyorum..

Rabbim bu topiği bu ay hamilelerledoldursun inşAllah...

amin canım inşallah...azından bal damlıyo :)

Dün, 21:29
fatmaipek

canım ben doktor hep 3 günü gel diyo 5. gün geliyim demiştim birinde müsait olmamam diye geciktirme dedi çünkü yumurtalar bakıp onları geliştirici hap falan veriyo...

ben 6 martta iğne olmuştum hastalanmadım 14 gün bugun geçen ay 14. günde hastalanmıştım ümitlenmeyim yoktur bu ay diyorum ama gene de dayanamıyorum ya napıcam bilmiyorum...en son adetimde 22 şubatta başlamıştı offf offf gene boşuna hevesleniyorum galiba çünkü dr dediği günlerde ilişki olmadı napıcamı bilmiyorum ...unut rahatla diyorum kendi kendime nerde suratım haritaya döndu resmen sivilceden geçilmez oldu bekarken doğru düzgün çıkmazdı bile üstüne dolu dakilo aldım..diyetteyim bakalım 6 kilo gitti ..kimseyle de konuşamıyorum ancaburda ümitlerimi söyleyebiliyorum..rabbim elimizi boş çevirmesin inşallah hayırsıyla sağlıklı bebekler nasip etsin hepimiz...

ben 6 martta iğne olmuştum hastalanmadım 14 gün bugun geçen ay 14. günde hastalanmıştım ümitlenmeyim yoktur bu ay diyorum ama gene de dayanamıyorum ya napıcam bilmiyorum...en son adetimde 22 şubatta başlamıştı offf offf gene boşuna hevesleniyorum galiba çünkü dr dediği günlerde ilişki olmadı napıcamı bilmiyorum ...unut rahatla diyorum kendi kendime nerde suratım haritaya döndu resmen sivilceden geçilmez oldu bekarken doğru düzgün çıkmazdı bile üstüne dolu dakilo aldım..diyetteyim bakalım 6 kilo gitti ..kimseyle de konuşamıyorum ancaburda ümitlerimi söyleyebiliyorum..rabbim elimizi boş çevirmesin inşallah hayırsıyla sağlıklı bebekler nasip etsin hepimiz...

canım test yap çıkar artık en azından için rahatlar inşallah hamilesindir ama:))ya 6 kilo nasıl verdin bizede söle kıskandım yaaaaaaaaa

ya cnm benimde bulmam lazim biseyler valla hele igneden snr zor geciyo ama yapcak bisey yok basa gelen cekilir :) bulursan banada soyle

aslında yaz geliyor fransayı bilmem ama buralar artık gezilicek kıvama geldi kendime nisan paketi yapıyım piknikler kültür gezileri felan çok fark ediyor işyerinde pc başında ve kadınlar kulubünde insan daha çok sabırsızlanıyor:)

canım ben iğneden sonra 16.günde adet oldum 2 gün daha bekle öyle yap derim bu kadar beklemişsin 2 güncük daha dayan

canım benim ikinci takibim olucak ben yarın yani adetin 4 üncü günü gidicem alttan bakması gerekiyor rahim açık oluyorya adetliyken sonrada kolen verir ve yumurta takibi başlar

canım ben adetimin 3. günü gitmiştim dr ama benim tamamen rast gele gitmekti ve dr alttan vajinadan ultrasonla bakıcam dediğide ama ben adetliyim demiştim olsun daha iyi ozaman daha nt görülüyormuş nasılsa. ilk olacağı için biraz çekinmiştim. klomen kullandırıp 10 ve 12. günlerde çağırdı yumurta takibinide yine alttan bakarak kontrol etti.

niye kimse yok yaaa
zeynoo senin haberini bekliyorum niye girmiyon kız sabırsızlandırıyon demiiii
benim göğüslerimin uçları acımaya başladı bu ay da olmadı nisanın 4ü ne
başka bir doktordan randevü aldım erkek doktor haram dedi geçen tv de:20::20: bende bu sefer bayandan aldım
özele gidiyordum klomen son dedi iğnelere geçicez dedi 800 e çıkar dedi bende devletten aldım aynı kontrol zaten ben bile
öğrendim artık kaç mm yumurta ya nezaman iğne yapılır devlette iğnelere rapor yazılıyormuş hayırlısı hiç içimde olduğuna dair bir his yok :50:
randevüyüde aldım zati

canım ben 14. günde yapmıştım negatif çıkmıştı..ama sen çok erken yapmışsın iğnenin etkisi olabilir biraz sabret 14.günde tekrar yap..inşallah 2. çizgiyi görürsün..

bende 2 ay önce çektirdim..

ne kadar kutsal bir meslektesin..taare zamane par (her çocuk özeldir)diye bir hint filmi izlemiştim..o kadar etkilenmiştim ki..izlemeni şiddetle tavsiye ediyorum..

canmm teşekkür ederim çok seviyorum mesleğimi çocuklarımı.)o filmi izledimm tabi birde black var tavsiye ederimmm

Back
X