ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

slm kızlar nasılsınız
kızlar bugün misafirim var ondan giremiyorum bi kez girdim çağırdılar birşey yazamadan çıkmak zorunda kaldım inş.sabah birsen ve servet rumuzlu arkadaşımızdan iyi habe alırız...
hatice kız inş.bu ay arkadaşının rüyası çıkar güzel rüyalar illa çıkıyo vala
ayşegüllllll kızzz akşam rüyamdaydn ya akşama doğru yvaş yavaş rüyalarımı unutuyorum untmadan yazayım
rüyada deniz buz tutmuştu üstündeydim çoook yükseklerde halka gibi kocaman birşey vardı kız çok değişik birşeydi sen küçük priket gibi taş gibi birşey vardı halkaya dizmiştin çok değişikti ama bu arada halka denz üstünde havada aslıydı elime birşey verdin git halkanın arasına koy dedin ben sana bilmiyorum korkuyorum nasıl yapacam dedim sen ısrar ettin gittim halkanın üstüne birşeyler yerleştrmeye yaptıklarınnıda bozdum kendileri düşüyodu tabiii sana ayşegül kendisi düştü dedim sende biliyodun hiç kızmadın bana allah hayır etsinde ben birşey anlamadım tabiii çok değişik ve güzeldi bence tabiii anlatamadım

slm kızlar nasılsınız
kızlar bugün misafirim var ondan giremiyorum bi kez girdim çağırdılar birşey yazamadan çıkmak zorunda kaldım inş.sabah birsen ve servet rumuzlu arkadaşımızdan iyi habe alırız...
ayşegüllllll kızzz akşam rüyamdaydn ya akşama doğru yvaş yavaş rüyalarımı unutuyorum untmadan yazayım
rüyada deniz buz tutmuştu üstündeydim çoook yükseklerde halka gibi kocaman birşey vardı kız çok değişik birşeydi sen küçük priket gibi taş gibi birşey vardı halkaya dizmiştin çok değişikti ama bu arada halka denz üstünde havada aslıydı elime birşey verdin git halkanın arasına koy dedin ben sana bilmiyorum korkuyorum nasıl yapacam dedim sen ısrar ettin gittim halkanın üstüne birşeyler yerleştrmeye yaptıklarınnıda bozdum kendileri düşüyodu tabiii sana ayşegül kendisi düştü dedim sende biliyodun hiç kızmadın bana allah hayır etsinde ben birşey anlamadım tabiii çok değişik ve güzeldi bence tabiii anlatamadım

yaaaaa beni niye hiç görmüyon yaaa kıskandam ama hamile görmek iyi haber derler canım o iyi haber gönlünden geçen olsun bende hiç birşey görmüyorum habire arkadaş görüyo tatlı istiyormuşum ondan beyaz paket varmış elimde bende iki kez beyaz gördüm ne biliyim ilk ayda hamile olduğumu eşimle bebek resimlerine baktığımızı gördüm ama sonuç ortada bize beynimiz müthiş oyun oynuyor

canım ocak ayında yumurtm catlamamış cok umutluydum o ay catlmadıgını öğrenınce cok üzüldüm ama sonra kendımı avutmaya basladım bundada vardır bı hayır dedım avutmaya calıştım kendımı ve dıger ay cok şükür hamıle kaldım sende ıyı duşun canım
benimkide çatlamamış kist yapmış sendede varmıydı kist

Mrb kızlar 7 gün ovitrelle oldum çok agrım var kasiklarda ve bel de ufff

Mrb kızlar 7 gün ovitrelle oldum çok agrım var kasiklarda ve bel de ufff

sen ovitrelleyi yumurta büyütmek için mi kullandın bende bugün ovitrelle iğne oldum ama 1 tane çatlatma için. ben de çok az kasık ağrısı yapıyo yumurtaları etkilediği için tabi 7 tane olunca tabi ki daha fazla ağrıtır. normal diye düşünüyorum.

sen ovitrelleyi yumurta büyütmek için mi kullandın bende bugün ovitrelle iğne oldum ama 1 tane çatlatma için. ben de çok az kasık ağrısı yapıyo yumurtaları etkilediği için tabi 7 tane olunca tabi ki daha fazla ağrıtır. normal diye düşünüyorum.

Yok canım benim de çatlatmak için yapıldı 3 yumurtam vardı gün geçtikçe ağrı artiyooo açıklayıcı yazmamışım

ekliyorum canım listeye eklenmek ıstermısın

eklıyorum tatlım..

ahh keşkee canımm benım 3 gun değil 1 hafta oldu bugun hala gelen gıden yok ama ayaklarım cok agrıyor belımde olacak gıbıyım kac gundur...sen nasılsın canım toparladınmı kendını..

​çok sağol canım ama ben bı dahakı aya başlıycam araştırmaya tüp bebegımın tutması ıcın dua edersınız benım için...

ekle cnm isterim ayrica ben benim icinde 4444 tane okunmasini istiyorum ne yapmak gerekiyo

slm kızlar nasılsınız

inşallah hayırlara cıkar canım ya :16:

bana bahsettiler ama hiç bi dr.gelde yapalım demedi ne bilyim ben herkez çok ağrılı olduğunu söylo bende anestezimi alsam diyorum acaba

elmase cok acili bisey degil sadece 10 dakika suruyo hazirlanmasi falan icinde adet sancisi cekiyosun biraz bence anestezi yapmadan cektir ben yurt disindayim burda anestezi ile cekinmek yasak anestezi sadece para tuzagi turkiyede herseye anestezi yaptirma anestezi demek bir iki vucudunun kendine anca gelmesi demek ve hamile kalmak icin bu kadar ara vermemen lazim bu benim fikrim korkma yorumlari okuma internetten bende aglayarak gittim ama aglanacak korkulacak bisey yok heleki tuplerin aciksa sevincten herseyi unutuyosun

bende vurldum ama kist yapmış çatlamamış yani bendede aynı ağrı oldu tam 3 gün sürdü ama malesf çatlamamış o ağrıyı kistte yapıomuş canım

canım ya iğnen hayırlı olsun inş.bu sefer olurda bana da umut olur o gıcık kistin inadına devammm yola tabi ben bi kaç ay dinlenecemde
benimkide çatlamamış kist yapmış sendede varmıydı kist
canım aslında ovitrelle le çatlamaması çok zor şuan türkiyede çatlatma iğnesi olarak bi tek ovitrelle var çatlıyo ama yumurta içinde birşey var onu dışarı atamayınca kist yappıyo bende çatlamayınca kst yapıyo diye biliyordum dr.kolay tabire kaçmışlar hem dr.hemde prof.konuştuğumda sormuştum demişti
ekle cnm isterim ayrica ben benim icinde 4444 tane okunmasini istiyorum ne yapmak gerekiyo
hvc canım ismni bilemediğim için rumuzunla hitap ediyorum canımsırayla gidecek bu ay sanki çok düzensizce başladık geçen ay herkes görevini iyi yerine getiriyodu inş.bu seferde öyle olur yani canım sanada okunacak

canlarim bizim internet yok suan telden girdim ondan giremiyorum 300 tane tefriciye okudum listeye eklersiniz

canım ya iğnen hayırlı olsun inş.bu sefer olurda bana da umut olur o gıcık kistin inadına devammm yola tabi ben bi kaç ay dinlenecemde

teşekkür ederim canım inşallaaaaah bu sefer olur dediğin gibi bizim gibi kisti olanlara da umut olur. inşallah sen de ben de topikteki tüm arkadaşlarımızda Allahın izniyle en yakın zamanda bebişlerimize kavuşuruz. sen dinlen kafan rahat olunca belkide süpriz olur he ne dersin. Hadi inşallah.

evet canım o yüzden bu kadar telasliyimmm

tedavi süreci biraz yorucu bir süreç ve yıpratıcı .belirtilere kafanı takma derim ben. En yakın belirti adetin geçmesi o da tedavi yüzünden gecikebiliyor. Yani belirti diye kendini yıpratma yorma bence :( ben çok takıyordum şu an daha sakinim. Sende kendimi gördüm birazcık kendi heyecanımı o yüzden yazdım bunları. Merak etme demek kolay diyebilirsin , keske kolay olsa :)

Yok canım benim de çatlatmak için yapıldı 3 yumurtam vardı gün geçtikçe ağrı artiyooo açıklayıcı yazmamışım

hıım evet yanlış anlaşılmış :) inşallah hayırlı sonuçlar alırsın da onların ağrısıdır. ama bi fikrim yok ben ilk kez iğnemi geçen ay oldum ve iğne gününde göğüs uçlarım ağrıyodu ve neredeyse adete kadar azalarak devam etti bu sefer göğüs ağrım henüz başlamadı. tabi herkesi farklı etkiliyor. dediğim gibi inşallah hayırlıdır.

Back
X