ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

yani gelmesi iyimiii

evet bence gelmesi iyi benim hep geiğinde kistim küçüldü bu ay çok gelmedi o yüzden çok mibik bi küçülme oldu. o yüzden kistten kurtulana kadar gelmesini ve bitmesini isticz. inş biter. Allahım şifa versin inş.

evet bence gelmesi iyi benim hep geiğinde kistim küçüldü bu ay çok gelmedi o yüzden çok mibik bi küçülme oldu. o yüzden kistten kurtulana kadar gelmesini ve bitmesini isticz. inş biter. Allahım şifa versin inş.

bu ay yine kür denedinmiiii

bende bu ay kür yapıyorum biberiye hayıt tohumu cıvan perçemini 1 litre suda birer yemek kaşıgı hayıt ve biberiyeyi bir tutamda cıvan perçemi kaynatıp kvanoza koyup günde 3kez içiyorum birde geceleri yarpuz suyu içiyorum sıcak suda bekletip taze içiyorum onu faydası olur inş.
yarpuz suyu ne kız :37::37:
Ovitrelleden sonra 8.gün çok ağrım var kıslar günler geçmiyor

ahh canım bende günler geçmiyo diyorum ama bakıyorum 4 ay geçmiş

bu ay yine kür denedinmiiii

geçn ay yaptım soğan kürü yine toplam 4 ay yaptım 5.ciyi de yapıcktım ama bu ay ara verme kararı aldım. bişey yapmıyrm. sadece 1 aydır polen kullanıyrm. bundan sonrada hep kullanıcam herşeye faydası varmış. özellikle yyumurta büyütmede. ve bi yerde denk geldim kistleri baskılıyomuş. bide bal vearı sütü karışımı kullanıyrm. doğal beslenmeye çalışıyrm bakalım. allahtan hayırlısı.

yarpuz suyu ne kız :37::37:

ahh canım bende günler geçmiyo diyorum ama bakıyorum 4 ay geçmiş
canım vala içiyorum yaruzda herşeye iyi bende merak ediordum getirdim nane kokusu var içiyorum herşey için iyi tam araştırılmamış geçen 2 kişiden duydum faydasını görmüşer hatta başlık bile açtım canım bu kürü yumurtlama dönemime kadar içecem
geçn ay yaptım soğan kürü yine toplam 4 ay yaptım 5.ciyi de yapıcktım ama bu ay ara verme kararı aldım. bişey yapmıyrm. sadece 1 aydır polen kullanıyrm. bundan sonrada hep kullanıcam herşeye faydası varmış. özellikle yyumurta büyütmede. ve bi yerde denk geldim kistleri baskılıyomuş. bide bal vearı sütü karışımı kullanıyrm. doğal beslenmeye çalışıyrm bakalım. allahtan hayırlısı.
evet canım demiştin bana hiç faydası olmadı bu seferde tam yumurtlama dönemimde 8 gün boyunca uyguluyacam öyle oluyodu dimi kız adet bitminde başladım bitii bu seferde öyl yapacam

bende aranıza geldim kabul buyurun 21 yasındayım eşimde sorunlar var bu ay ilk defa serephone+ovitrelle kullandım yumurtalarım catladı hissettim bgn adetimden sonra 20. gün ve buay ateş ölçümü yaptım bugün :36.9 cıktı galiba catlatma iğnesi yükseltrmiş doğru mu bide benim adetlerim düzensiz sizce kan testini ne zaman yapmalıyım

slm kızlar annemlerdeyim de hemen gireyim degerim test sı-onucunu aldım 125 çıktı hamilesin ama değer düşük 2 gün sonra tekrar test yaptır dedi sevinmeliyim yoksa beklemeliyi bilemedim ...apladım sadece şimdi de tuhaf hissedeyorum hayırlısıyla vardır inşallah....rabbim tüm isteyenlere nasip eder inşallah sağlklı sıhhatli uzun ömür ve hayırlı bebekler:)

slm kızlar annemlerdeyim de hemen gireyim degerim test sı-onucunu aldım 125 çıktı hamilesin ama değer düşük 2 gün sonra tekrar test yaptır dedi sevinmeliyim yoksa beklemeliyi bilemedim ...apladım sadece şimdi de tuhaf hissedeyorum hayırlısıyla vardır inşallah....rabbim tüm isteyenlere nasip eder inşallah sağlklı sıhhatli uzun ömür ve hayırlı bebekler:)

kaç gün geçti ki belki geç döllenmedir hem çift çizgiyi gördün hem kan testinde yüksekmiş. yerinde olsam bugün yaptırırdım hergün yaklaşık iki katına çıkıyomuş ya bugün yükselirse tamamdır işte :))))
74 çıkan arkadaşım var benim :) bebiş seninle inşallahhhhhh herşey yolunda gider ve kucağına alırsın Allahın izniyle
sen temkinli olduğun için çok bişey diyemiyorum ama gene de tutamıycam : çokkkkk sevindimm hayırlı olsunnnnnnn :))))))

kaç gün geçti ki belki geç döllenmedir hem çift çizgiyi gördün hem kan testinde yüksekmiş. yerinde olsam bugün yaptırırdım hergün yaklaşık iki katına çıkıyomuş ya bugün yükselirse tamamdır işte :))))
74 çıkan arkadaşım var benim :) bebiş seninle inşallahhhhhh herşey yolunda gider ve kucağına alırsın Allahın izniyle
sen temkinli olduğun için çok bişey diyemiyorum ama gene de tutamıycam : çokkkkk sevindimm hayırlı olsunnnnnnn :))))))

çok tşk ederim cnm ya kesin konuşmayınca bende teedirgin oldum..aslında bugun test yaptırmak istedimde hemen yükselmezse diye gitmedim yarın olmazsa yaptırım özelde tahlili çünkü sağlık ocagı çok bekletiyo ya...

evet canım demiştin bana hiç faydası olmadı bu seferde tam yumurtlama dönemimde 8 gün boyunca uyguluyacam öyle oluyodu dimi kız adet bitminde başladım bitii bu seferde öyl yapacam

soğan kürü mü? bana faydası oldu canım 4.5 x 5.5 dan 3x3.1 e düştü son ay az oldu işte adete 10 gün kala başlanıp 10 gün içiliyo kür. sen ne kadar zaman uyguladın 5 ay uygulayınca ara vermek gerekiyo bide. aman doğru yapalım da hayır etcez diye zarar etmeyelim :)

oooo tabi ki hamilesin için rahat olsun artık zaten kaç gün gecikme oldu artı bu derğer herşeyin ıspatı sen rahat ol o değer bugün yarın yükselir. hadi sen de emeline ulaştın Allah kucağına da almak nasip etsin. Allah bizim gibi isteyenlere de nasip etsin bizlere de dua et emiii :)

çok tşk ederim cnm ya kesin konuşmayınca bende teedirgin oldum..aslında bugun test yaptırmak istedimde hemen yükselmezse diye gitmedim yarın olmazsa yaptırım özelde tahlili çünkü sağlık ocagı çok bekletiyo ya...

doktorlar zaten kesin konuşmuyo yükselmeyi görmeden. inşallah yarın yaptığında yükselmiş olcaktır.çok çok sevindim senin adına :))))))))) hayırlısıyla kucağınada alırsın inşallahhhhh
sen bişey yapmışmıydın canım bu ayy?

hayırlıolsun canım kac gun gecıktı 2 gun sonra tekrar yaptır yükselecektır amin inş. canım:16:

Back
X