ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

bu 6 haftalığa bende şamşırdım valla ama öyle hesaplanıyormuş aslında daha ilk gün çatlasa 19 günlük canım

teşekkürler arkadaşım

ayşe arkadaşımız en yakın ihtimal inşallah ama hepiniz geliceksiniz bence

benden kolay kolay kurtulamazsın canım hepimiz kalcaz :49:ve nezaman doğurcağız diye topikde dertleşicez inşallah

canım benim ben zaten adetin 4. günü diye hesaplayıp salı günü randevü almıştım o zaman giderim heralde iğnelere başlıycaktık çok şükür hamileyim diye gidicem
adet günüde hesaba katılıyo ondannn canımmm sen bizi bırakmada biz seni bırakmayızzzz gelecem yanınıza en kısa zamanda inşallahhhh hep birlikte geliriz

haticedennn korkuyorum ya uğurumuzu götürse amaaannn duymasında beni götürecekmişşş zaten götürmezse görür o
bizim liste şimdi dahada güzelleştiiii:39::39::39::39:

aşkolsun ya uğur getirirmiyim bilmem ama götürmeme ya sen burdayken buranın uğuru gitmez canım

adet günüde hesaba katılıyo ondannn canımmm sen bizi bırakmada biz seni bırakmayızzzz gelecem yanınıza en kısa zamanda inşallahhhh hep birlikte geliriz

gelceksin tabi ben inanıyorum sendenide yakın zamanda:49: görücez:49:

aşkolsun ya uğur getirirmiyim bilmem ama götürmeme ya sen burdayken buranın uğuru gitmez canım

kız arkandan konuştum nerden duyduysan tabikide uğr getirecen ben iinanıyorummm teşekkürle r arkadaşım huzurlu bi şekilde uyursun bu gece kız oğlun sevindimi

kızlar yaa kuday arkadaşımız yani beyza geçen dua etmişti rabbim bu ay bu topiği hamişlerle doldursun diye duası yerine geldiiii

sanırım haticeeeee kocasıyla kolbastı oynuyo sabahtan açık yazmadı birşey yahu illa dedikodusunu yapacam sonra çıkacak meydanaaaaa

kız arkandan konuştum nerden duyduysan tabikide uğr getirecen ben iinanıyorummm teşekkürle r arkadaşım huzurlu bi şekilde uyursun bu gece kız oğlun sevindimi

yak canım bizim herifin saçlarını döktümde ben yılan yağı sürdüm oğluşuma söylemedim canım kan testinde de bir görüyüm sonra 9 ay nezaman gelcek diye onu dinliycem testten sonra uygun dili bulup konuşucaz artık

yak canım bizim herifin saçlarını döktümde ben yılan yağı sürdüm oğluşuma söylemedim canım kan testinde de bir görüyüm sonra 9 ay nezaman gelcek diye onu dinliycem testten sonra uygun dili bulup konuşucaz artık

kardeşi doğana kadar o dahada büyüyecek allahın izniyle bu arada kısaca kafamı şişirmesin de

ben bu ay meryem suresini hep okudum kenzülü arşı ismi azamı hiç bırakmedım fetih suresini allah zikrini çektim günde66 defa birde allah herkesten razı olsun tefriciyem çekildi vee çok şükür

canım hepimiz ayrı ayrı dua ediyoruz herşey duayla zaten bol bol okumak lazım
evettt öyle ama aklıma geldi haticeeeee hep dua et bizlerede taaammııı hamilelerin duası kabul olur daha yenisin kız hemencecik uyuduğunda bize dua et sana sakız alırım

kardeşi doğana kadar o dahada büyüyecek allahın izniyle bu arada kısaca kafamı şişirmesin de

zaten istiyo allah vericek inşallah diyordum şimdi allah verdi desem hani karnımda desem nerde diycek biraz daha büyük olsaydı anlardı şimdi anlamıycak ama bakıcaz bir şekilde söylüycem zaten hergün kafamı şişiriyo yerim ben onu abi olcakmış

evettt öyle ama aklıma geldi haticeeeee hep dua et bizlerede taaammııı hamilelerin duası kabul olur daha yenisin kız hemencecik uyuduğunda bize dua et sana sakız alırım

canım teste pozitifi görünce ağladım şükrettim sonrada hepinize tüm olmayanlara ilk önce hiç tatmayanlara diye namaz kılıp dua ettim olucak inşallah

zaten istiyo allah vericek inşallah diyordum şimdi allah verdi desem hani karnımda desem nerde diycek biraz daha büyük olsaydı anlardı şimdi anlamıycak ama bakıcaz bir şekilde söylüycem zaten hergün kafamı şişiriyo yerim ben onu abi olcakmış

evet kız alemsin yarınada sende uyku başlar artık ayakta uyursun artık göğğüslerin ağrıyormu hala

canım teste pozitifi görünce ağladım şükrettim sonrada hepinize tüm olmayanlara ilk önce hiç tatmayanlara diye namaz kılıp dua ettim olucak inşallah
allah razı olsun inş.rabbim kabul eder pozitifi görünce ağlamadan önceki halin nasıldı acaba

canım rahim filmini yeni çektirmiştin sende galiba?inşallah burdaki herkes tek tek hamile kalacak.benimki zor olacak tek tüp ve tedavisiz Allahım yardımcımız olsunn

kızlar şiddetle pregnly 5000 lik iki kutu tavsiye ediyorum oğlum ilk denemed oldu istanbulda jfk ya gidiyordum ozaman burda o iğneyi bulamadık geçen sene 2 deneme bu sene iki deneme oldu ovitrelle ile olmadı bu ay buldum doktora da onu yazdırdım ayn maynı dedi ama ben belki psikolojiktir dedim oğluma onunla hamile kaldım dedim yazdı yine pregnly ilk deneme tuttu çok şükür

evet kız alemsin yarınada sende uyku başlar artık ayakta uyursun artık göğğüslerin ağrıyormu hala
başım dönüyo kaç gündür zaten tuz yeyip duruyordum uyurum heralde göğüslerim de ağriyo canım ya çok fazla değil ama
allah razı olsun inş.rabbim kabul eder pozitifi görünce ağlamadan önceki halin nasıldı acaba
çokşükür allahım çok şükür allahım kaç defa dediğimi bilmiyorum tuvalette başladım şükretmeye sonra da açtım çeşmeleri ben zaten çok sulu gözüm
canım rahim filmini yeni çektirmiştin sende galiba?inşallah burdaki herkes tek tek hamile kalacak.benimki zor olacak tek tüp ve tedavisiz Allahım yardımcımız olsunn

evet canım çektirdikten sonraki 2. ayım dı bu

canlarım hepinizden allah razı olsun ben çıkıyorum namaz kılmadım daha adamda nezamandan beri çağırıyo

başım dönüyo kaç gündür zaten tuz yeyip duruyordum uyurum heralde göğüslerim de ağriyo canım ya çok fazla değil ama

çokşükür allahım çok şükür allahım kaç defa dediğimi bilmiyorum tuvalette başladım şükretmeye sonra da açtım çeşmeleri ben zaten çok sulu gözüm

evet canım çektirdikten sonraki 2. ayım dı bu

evet canım şükürler olsunnn kız gelde ağlama allah bağışlasın sana sağlıklı sıhhatli bir şeklde tüm hamile olan arkadaşlarımıza darısı olmayanların başınaaaa

Back
X