• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

kilo yapmışmı sende inş.güzel heberlerini verirsn rabbim öyle kötü günleri dilerim bi daha yaşatmaz kaç yıllık evlisin

3 yil 4 ay oldu bugun rahim filmi de cektrdm temiz silkelet yapiyorum bu ay gun falan da saymadim canimiz ne zaman isterse o zaman oluyor calisma kilo da baya aldim en az5 kilo insallah verirm

edıyorum canım etmezmıyım hiç bı kaç aya bellı olur herhalde canım ya dun ece ruyamda esı kızım dıye sevıyodu ya normalde hiç cınsıyet konusunda agzını dahı acmazdı ççok acayıp ruyaydı:1:

rüya tersine çıkabilir bana neden rüya görmüyosun he :4::4::4:

3 yil 4 ay oldu bugun rahim filmi de cektrdm temiz silkelet yapiyorum bu ay gun falan da saymadim canimiz ne zaman isterse o zaman oluyor calisma kilo da baya aldim en az5 kilo insallah verirm
evet canım altta yazıyormuş 3 yıl 4 ay oldu diye burada en çok klo alan benimmm ilaçla alınan kilolar zor veriliyor

ayşegül müzik ruhun gıdasıdr senle beişin ajdar şahdamar şarkısını dinleyin sonuna kadar bebeğin kulaklarını tıkayabilir ona izin var sana yok benden sizlere armağan olsun

evet olacam ama kafam karıştı dün birsenle sana okunacak demedinizmi kız birde hvc zeynep arkadaşımız bu ay onlara istiyodular birsende pazartesi dönecek

yok canım bırsen kımseden ses cıkmayıncım sıraya göre devam edelım ozaman dedı e sende asılama olcan o yuzden dedim hvcden haberım yok canım olsa bırsen ona okuncak derdı sız bılırsınız benım için farketmez

zeynoş ben çok acıktım kahvaltı ypmadımdaha bışeyler yıyıp geeleyım ayrılmayın bı yere tamam mı kızarım sonra:23:

zeynoş ben çok acıktım kahvaltı ypmadımdaha bışeyler yıyıp geeleyım ayrılmayın bı yere tamam mı kızarım sonra:23:

kız zaten yemin ederim bende sana onu soracaktım aç değilmisin kahvaltı yaptınmı diye bu ara canım ne kadar çeker tahmin söyle benimde çok az işim var yetiştireyim sana

kız zaten yemin ederim bende sana onu soracaktım aç değilmisin kahvaltı yaptınmı diye bu ara canım ne kadar çeker tahmin söyle benimde çok az işim var yetiştireyim sana

tamam canım sende işini hallet bitince burda buluşalım yakana kırmızı karanfıl tak:1::1::1:

günaydın herkese.. 11 saat uyku ve mükemmel bir kahvaltı.. tatil gibisi yok.. hazırlandım ve az sonra çıkıcam.. bu arada ağzımın kenarında uçuk gibi bi yara çıkmış.. ağzımı açamıyorum yaa.. bugün olmam gereken regl imi de olmadım.. ptesi gününü bekliyorum bakalım.. ptesi iğneden sonraki 19. gün oluyo..

gunydın kızlar nasılsınız? ohh bugunku gorevım tamam:) sonra kahvaltım cayım:) hepsı tamam:)))
hoşgeldin canımmmmm
Bu arada burdakiler hep zeynep mi ben de dahil:)

Evet canm insallah bebek takvimide nasip olur hepimize sen kac kilo aldin bu arada calisiyor musun
canımmm evet bi kaç tane zeynep var şans işte
bu arada benimde o takvimde gözüm var canım inş.hepimize nasip olur 67 diye biliyordum 63 kiloyum altı yedi kilo almışım yani

tamam canım sende işini hallet bitince burda buluşalım yakana kırmızı karanfıl tak:1::1::1:

ben geldim canım sen yoksun değişiklik olsun diye yakama ağaç dalı taktım daha rahat gör diye

Back
X