Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
edıyorum canım etmezmıyım hiç bı kaç aya bellı olur herhalde canım ya dun ece ruyamda esı kızım dıye sevıyodu ya normalde hiç cınsıyet konusunda agzını dahı acmazdı ççok acayıp ruyaydı![]()
evet olacam ama kafam karıştı dün birsenle sana okunacak demedinizmi kız birde hvc zeynep arkadaşımız bu ay onlara istiyodular birsende pazartesi dönecek
günaydın herkese.. 11 saat uyku ve mükemmel bir kahvaltı.. tatil gibisi yok.. hazırlandım ve az sonra çıkıcam.. bu arada ağzımın kenarında uçuk gibi bi yara çıkmış.. ağzımı açamıyorum yaa.. bugün olmam gereken regl imi de olmadım.. ptesi gününü bekliyorum bakalım.. ptesi iğneden sonraki 19. gün oluyo..
[TABLE="class: grid, width: 500, align: left"]
[TR]
[TD="align: center"]بِسْـــــــــــــــــــــ ـمِ اﷲِارَّتْمَنِ ارَّتِيم
Euzu billahi mineş-şeytanirracim... Bismillahirrahmanirrahim
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TABLE="class: grid, width: 500, align: left"]
[TR]
[TD]isimler
[/TD]
[TD]salat-ı tefriciye
[/TD]
[TD]okunacak sayı
[/TD]
[TD]toplam(4444)
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1)talhaaam
[/TD]
[TD]okundu
[/TD]
[TD]​
[/TD]
[TD]4444
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2)ayse_firuzemm
[/TD]
[TD]okundu
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]​4444
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3)trnaysgl
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4)bbbz
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]​200
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5)karanfilll
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]​
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6)brsn61
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]​200
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7)kuday
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8)hvc
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]​9)zynn
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10)nalyec
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11)zeynep29
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]​
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]​12)elmase
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13)keria
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]400okudu
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]14)mmery
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
gonal f kullanan kızlar adetin kaçıncı günü başladınız galiba bu ay ona geçicem doktorum erken başlanması gerekiyo demişti bende 4. günü gidebilicem geçmi olur
merhaba kızlarr ben yarın babama gıdıyorum..ptesıya kadar orada kalıcam..ptesıde saat 2 de medıpol bagcılarda tüp bebek görüşmem var..gelince bıldırırım sıze..tefrıcıye ve yasınlerın sayısını yazın ben eklerım![]()
bu 2. iğnem.. geçen ay 19. gün oldum regl.. o yüzden p.tesiyi bekliyorum.. p.tesi 19. gün maalesef:18::18::18::18:
kız hayırlı haberlerini verirsin inş.bu durummda canım 1 günün geçmiş oluyo varmı belirtilrinBenimde 36 cı günüm bugün korkuyorum test yapmaya yarın alıcam bakıyım inşallah hayırlısıyla hamişimdir yaaaa daha öncede 35 inci gün adet olmuştum onun için çok ümitli değilim
selamun aleykum canlar nasılsınız
dün doktora gittim yumoşlar ne kadar olmuş diye ve aşılamaya karar verdi bugün akşam aşılama olacak ilk defa ve beklemiyodum yani şaşırdım dua edin nolur yaa Rabbim hayırlısını nasib etsin ilk defa yumoşlardan biri 20 mm oldu diğerleri 19 mm 18 ve 17 dün çok mutlu oldum ama bugün tekrar üzülmeye başladım bilmiyorum olmazsa diye korkuyorum herşey nasib tabi
bu arada branca veya hayıt bilmiyorum sanırım onlar işe yaradı çünkü doktorum bile şaşırdı ben 300 lük gonal kullandığım halde 17 zar zor 18 oluyodu boyutlar 4 tane olsada bakalım bu ay nolucak
bide bu akşam aşılama yapılacak sonraki günler biz kendi kendimie çalışmalar yapsak bi zarar olur mu ????
as canımmmmmmmm
brancayı bilmiyorumm ama hayıtta bi keramet var bu ay bende de ilaçsız iki tane olmuştu maşallah yumurtalarında pek güzelmiş inş.okadar yumurtadadan biri yda ikisi tutar hayırlı olsun canım aşılama akşamı dinleniyorsun sonra yola devam canım birde bi yerde okumuştum idrara sıkışık gidin falan acaba öylemi yapılmalı duydunmu
bilmiyorum ki canım yaa doktor acele karar verdi yumoşları benim durumuma göre çok güzel gördü ve değerlendirelim istedi ben sıkışık gideyim olmazsa orda çıkarım gerek yoksa dün çok heyecanlandım hemen girip sizlerle paylaşmak istedim ama misafirim vardı akşama hazırlıktaydım bilmiyorum bu yöntemle hamiş olan çok mu Rabbim hangi vesileyi verecek bize bilmiyorum ama en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasib etsin inşAllah..
cevap vermekte geciktim kusura bakma benimki aniden geldide
herşey nasip kısmet neden olmasın cannımm sizin sorununuz yok ki öyleydi dimi
inş.güzel haber verirsin sende
olsun cnm benim allah razı olsun bizim sorunumuz benim cnm yaa yumurtalıklarım ilaçla büyüyo ve ilaçla adet oluyorum bakalım ne olucak bu aşılamadan sonra rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin rabbim hepimizin bu ayki tedavilerini olumlu sonuçlandırsın..
selamun aleykum canlar nasılsınız
dün doktora gittim yumoşlar ne kadar olmuş diye ve aşılamaya karar verdi bugün akşam aşılama olacak ilk defa ve beklemiyodum yani şaşırdım dua edin nolur yaa Rabbim hayırlısını nasib etsin ilk defa yumoşlardan biri 20 mm oldu diğerleri 19 mm 18 ve 17 dün çok mutlu oldum ama bugün tekrar üzülmeye başladım bilmiyorum olmazsa diye korkuyorum herşey nasib tabi
bu arada branca veya hayıt bilmiyorum sanırım onlar işe yaradı çünkü doktorum bile şaşırdı ben 300 lük gonal kullandığım halde 17 zar zor 18 oluyodu boyutlar 4 tane olsada bakalım bu ay nolucak
bide bu akşam aşılama yapılacak sonraki günler biz kendi kendimie çalışmalar yapsak bi zarar olur mu ????
hayırlı olsun canım tedavin ne güzel büyümüş yumoşların maşallah hakkında hayırlısı olsun..sen aşılamadan sonrada gün aşırı devam et canım doktor söyler zaten, hayıtı nasıl kullandın canım arkadaşlar söylediler ama birde senden öğreneyim yapıcam bu ay, ben doktordan randevu alamadım dolmuş gitmem 5. günü bulucak böylede aşılama olmazki gitmesemmi bu ay acaba kendi halinemi bıraksam
hacı hayıttı adet bitimindede adetliykende kullanabilirsin ama sen şimdiden kullan bence dediğimi yap pişman olmazsın bende iki aydr kürlerle yaptım benimde kendiliğinden 2 tane oldu 20mm 21mm kendiliğindende çatlamak üzereydi sen 2.yada 3.günü kullan sabah akşam çünk sende yumurta sorunuda var kullan bi zararı yok
günde 2 kezmi kullanayım ayşegül 1 kez kullanmış galiba