Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok canım sızın yazdıklarınızı okuyodum yemıyodum bışy![]()
he anladım canım ee anlat bakalım zeynoş![]()
kımse yazmayınca merak ettım![]()
sen anlat kızzzz bi sakinlik oldu burda
süslüüüü tatlı rüyalar bende iş yapayımtamam ozamn cvp yazmazsam uyumusumdur
slm kızlaar.. bugün haftasonu ondanmıdır nedir pek kimseler yok..ya kızlar ben bu ay tedavi uygulamıyorum ara verdim biraz.. ve 5 6kilo fazlam var öyle pek rejim yapamıyorum nasıl veririm bu kiloları ya.. önceden negüzel inceciktim ama ilaçlardan ve benim yoğun misafirlerden dolayı sürekli yemek tatlı yapmaktan çok aldım ya..bu 1ay içinde enazından 4kilo versem iyi olcek ama nasıl?:44::44::44::44:
Endometriozis Kısırlığa Nasıl Sebep Olur
kızlar izler misiniz bunu bir daha dolandırılmak istemiyorum adam sanki doğru şeyler söyledi bana aradım konuştum 3 ürün veriy fiyatı 310 tl 6 boyunca kullanmam gerek ne diyorsunuz bu işe gebeliği kolaylaştıran şeylerde söylüyo altı ay boyuncada toplamda 1860 tl gidiy 20 güne bitiyormuş ilaçççç bana çok geldi
rabbim daha fazla çektirmesin inşallah.. bu son olsun bu sonevet bende mayısta yaptırıcam. hadi hayırlısı hepimize. valla bana fazla geldi bakalım inşallah bu son olur. valla spekulum iğrenç bişey ama alışıyrz her iğrençliğe . napacaz mecbuuuur :) ama moralimi yüksek tutuyrm inşallah daha da mutlu olacağımız günler yakındır da ne çektik beee diye düşünürz geçmişi. bi geçmişte kalsında bu günler :)
canım ben 3 kez menegon kullandım ama onlarla aşılama yapmadık artık gonal f geçicekmişiz hayırlısı bakalımYok canım senın canın tatlı degıl benım agrı esıgım oyle dusuk degıldır ama canım yandı,asılamadan sonra eve dondugumde hafıf kanamam da oldu.Ben 3 kutu menogon ve ovıtrelle ıgnesıne ılkınde 105 tl, ıkıncısınde 73 tl odedım. Asılama ıslemını ıse 300 tl ye yaptırdım. Ama sehırden sehıre degısıyor ıste.
edebiyatın güçlü zeynoş harcanıyosun buralarda be gülüm :)demek öyle heee yazdım bir köşeye canlarrr sonra size şiirler yazaacam
canım kahvaltı dışında hiç ekmek yemiyorum ben zaten..buarada aynı kilodaymışız benim boy 1.68 ama bekarken hep 50 55 arasıydım şuan ise 64![]()
bende geçen yıl ani bir şekilde 2 haftada 17 kilo aldım ama hastalık çıktı sebebi uzun süre veremedim. diyette yaptım sporda tek gram bile veremiyordum.hayatım boyunca zayıf olan ben birden şiştim ne kadar kötü bişey anlatamam. ama bu 1 ayda aşağıda yazdığım şekilde beslenerek 9 kilo verdim. inşallah geri kalanıda vercem tekrar incecik olcam.
geri kalan kilolar için yürüyüşe başlıycam.
akşamları salata ve ızgara( istersen 3-4 kaşık sebze yemeğide yanında yiyebilirsin ama ızgara şart) yiyorum sadece .öğlenleri bir simit ve ayran(zaten çalıştığım için en kolayı ) kahvaltı serbest. kesinlikle işe yarıyor bu şekilde beslenmek. akşam meyvenide yiyosun. haftada 1 gün kendini ödüllendiriyosun (canın ne isterse mantı- pizza- ..) velilerim pasta börek çörek gönderiyo hepsinin tadına da bakıyorum hatta kesin bugün kilo aldım çok yedim ama sabah bakıyorum gene vermişim (maaşallah bana) ben önceden daha az yiyordum bu listeyle yiyosunda yiyosun ama zayıflıyosun.
rabbim daha fazla çektirmesin inşallah.. bu son olsun bu son
canım ben 3 kez menegon kullandım ama onlarla aşılama yapmadık artık gonal f geçicekmişiz hayırlısı bakalım
edebiyatın güçlü zeynoş harcanıyosun buralarda be gülüm :)
canım benim boyumda 1.68 bazıları 1.70 çıkarıyo olsada, evlenirken 55 di kilom herkes çok zayıfsın der dururdu şimdi 62 yim eşimde bende böyle beğeniyorum bence ideal kilo bu zayıf olucaksında ne olucak yanaklar içe çökük çökük oluyo ben beğenmiyorum
kKIZLARRRRRRRR GİTTİM GELDİMMMM
DOKTORUM YOKTU BAŞKA Bİ DR.A YÖNLENDİRİLDİM ODA BAKTI 30 SANİYE ULTR. GICIKKK OLDUM KİSTİN 18MM DEDİİİİ
AŞILAMA YAPMAYI DÜŞÜNÜYODUM BANA KLOMENLE AŞILAMA YAP ACAZ DEDİİİ VAZGEÇTİM İSTEMEDİM ZATEN YETERİ KADAR KULLANDIM DEDİM BİZ BÖYLE TEDAVİ UYGULUYORUZ İĞNE YAZIN DEDİM İĞNEYLE YUMURTAMI BÜYÜRMÜŞ DEDİİİ YAAA
SONRA BU TAHLİLLERİ İSTEDİM YAZDI VERDİM GELDİM İLAÇTA ALMADIM GİDECEM ÖN MUAY.İÇİN KIBRISA NASİP BÖYLEYMİŞ DEMEK HERŞEYİN HAYIRLISI BULAMDIM HAKKINI VEREN DR.ACABA DİYORUM BENDEMİ ANORMALLİK VAR SİZCE KILAR:44::44::44::44:
hmm anladım canım orda prolaktını 30 fln gördüm galiba o yüksek geldı bana o yuzden sordum![]()
selamun aleyküm canlaaaaaaaaarrrrrrr
neler neler kaynatmışsınız yaaa hep ben yokken böyle oluyo hiç denk gelemiyorum sohbetlerinizee:26::26:
bende çok merak ediyorum sizleriiiiii![]()