ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

Endometriozis Kısırlığa Nasıl Sebep Olur
kızlar izler misiniz bunu bir daha dolandırılmak istemiyorum adam sanki doğru şeyler söyledi bana aradım konuştum 3 ürün veriy fiyatı 310 tl 6 boyunca kullanmam gerek ne diyorsunuz bu işe gebeliği kolaylaştıran şeylerde söylüyo altı ay boyuncada toplamda 1860 tl gidiy 20 güne bitiyormuş ilaçççç bana çok geldi

Son düzenleme:
slm kızlaar.. bugün haftasonu ondanmıdır nedir pek kimseler yok..ya kızlar ben bu ay tedavi uygulamıyorum ara verdim biraz.. ve 5 6kilo fazlam var öyle pek rejim yapamıyorum nasıl veririm bu kiloları ya.. önceden negüzel inceciktim ama ilaçlardan ve benim yoğun misafirlerden dolayı sürekli yemek tatlı yapmaktan çok aldım ya..bu 1ay içinde enazından 4kilo versem iyi olcek ama nasıl?:44::44::44::44:

bende geçen yıl ani bir şekilde 2 haftada 17 kilo aldım ama hastalık çıktı sebebi uzun süre veremedim. diyette yaptım sporda tek gram bile veremiyordum.hayatım boyunca zayıf olan ben birden şiştim ne kadar kötü bişey anlatamam. ama bu 1 ayda aşağıda yazdığım şekilde beslenerek 9 kilo verdim. inşallah geri kalanıda vercem tekrar incecik olcam.

geri kalan kilolar için yürüyüşe başlıycam.
akşamları salata ve ızgara( istersen 3-4 kaşık sebze yemeğide yanında yiyebilirsin ama ızgara şart) yiyorum sadece .öğlenleri bir simit ve ayran(zaten çalıştığım için en kolayı ) kahvaltı serbest. kesinlikle işe yarıyor bu şekilde beslenmek. akşam meyvenide yiyosun. haftada 1 gün kendini ödüllendiriyosun (canın ne isterse mantı- pizza- ..) velilerim pasta börek çörek gönderiyo hepsinin tadına da bakıyorum hatta kesin bugün kilo aldım çok yedim ama sabah bakıyorum gene vermişim (maaşallah bana) ben önceden daha az yiyordum bu listeyle yiyosunda yiyosun ama zayıflıyosun.

Endometriozis Kısırlığa Nasıl Sebep Olur
kızlar izler misiniz bunu bir daha dolandırılmak istemiyorum adam sanki doğru şeyler söyledi bana aradım konuştum 3 ürün veriy fiyatı 310 tl 6 boyunca kullanmam gerek ne diyorsunuz bu işe gebeliği kolaylaştıran şeylerde söylüyo altı ay boyuncada toplamda 1860 tl gidiy 20 güne bitiyormuş ilaçççç bana çok geldi

çok ciddi para istemişler iyi araştırmak lazım haberlerde görüyoruz nasıl kandırıyorlar insanları :((((

evet bende mayısta yaptırıcam. hadi hayırlısı hepimize. valla bana fazla geldi bakalım inşallah bu son olur. valla spekulum iğrenç bişey ama alışıyrz her iğrençliğe . napacaz mecbuuuur :) ama moralimi yüksek tutuyrm inşallah daha da mutlu olacağımız günler yakındır da ne çektik beee diye düşünürz geçmişi. bi geçmişte kalsında bu günler :)
rabbim daha fazla çektirmesin inşallah.. bu son olsun bu son
Yok canım senın canın tatlı degıl benım agrı esıgım oyle dusuk degıldır ama canım yandı,asılamadan sonra eve dondugumde hafıf kanamam da oldu.Ben 3 kutu menogon ve ovıtrelle ıgnesıne ılkınde 105 tl, ıkıncısınde 73 tl odedım. Asılama ıslemını ıse 300 tl ye yaptırdım. Ama sehırden sehıre degısıyor ıste.
canım ben 3 kez menegon kullandım ama onlarla aşılama yapmadık artık gonal f geçicekmişiz hayırlısı bakalım
demek öyle heee yazdım bir köşeye canlarrr sonra size şiirler yazaacam
edebiyatın güçlü zeynoş harcanıyosun buralarda be gülüm :)
canım kahvaltı dışında hiç ekmek yemiyorum ben zaten..buarada aynı kilodaymışız benim boy 1.68 ama bekarken hep 50 55 arasıydım şuan ise 64:50::50:

canım benim boyumda 1.68 bazıları 1.70 çıkarıyo olsada, evlenirken 55 di kilom herkes çok zayıfsın der dururdu şimdi 62 yim eşimde bende böyle beğeniyorum bence ideal kilo bu zayıf olucaksında ne olucak yanaklar içe çökük çökük oluyo ben beğenmiyorum

bende geçen yıl ani bir şekilde 2 haftada 17 kilo aldım ama hastalık çıktı sebebi uzun süre veremedim. diyette yaptım sporda tek gram bile veremiyordum.hayatım boyunca zayıf olan ben birden şiştim ne kadar kötü bişey anlatamam. ama bu 1 ayda aşağıda yazdığım şekilde beslenerek 9 kilo verdim. inşallah geri kalanıda vercem tekrar incecik olcam.

geri kalan kilolar için yürüyüşe başlıycam.
akşamları salata ve ızgara( istersen 3-4 kaşık sebze yemeğide yanında yiyebilirsin ama ızgara şart) yiyorum sadece .öğlenleri bir simit ve ayran(zaten çalıştığım için en kolayı ) kahvaltı serbest. kesinlikle işe yarıyor bu şekilde beslenmek. akşam meyvenide yiyosun. haftada 1 gün kendini ödüllendiriyosun (canın ne isterse mantı- pizza- ..) velilerim pasta börek çörek gönderiyo hepsinin tadına da bakıyorum hatta kesin bugün kilo aldım çok yedim ama sabah bakıyorum gene vermişim (maaşallah bana) ben önceden daha az yiyordum bu listeyle yiyosunda yiyosun ama zayıflıyosun.

geçmiş olsun canım inşallah rahatsızlığın geçmiştir..bakalım biraz dikkat edicem artık. bunun yanında spor yapmamda şart tabi.. hoş benim gibi tembele zor gelicek ama napalım..benimde bu kış boyunca kayınvalidem burda ki hazirana kadarda burda haliyle çok fazla misafirim oluyor sık sık pasta börek tatlı yapıyorum e yapıncada yiyiyorum tabi..bu ay çok dikkat edicem tavsiyelerinede uyucam biraz bakalım kaç kilo vericem..

rabbim daha fazla çektirmesin inşallah.. bu son olsun bu son

canım ben 3 kez menegon kullandım ama onlarla aşılama yapmadık artık gonal f geçicekmişiz hayırlısı bakalım

edebiyatın güçlü zeynoş harcanıyosun buralarda be gülüm :)

canım benim boyumda 1.68 bazıları 1.70 çıkarıyo olsada, evlenirken 55 di kilom herkes çok zayıfsın der dururdu şimdi 62 yim eşimde bende böyle beğeniyorum bence ideal kilo bu zayıf olucaksında ne olucak yanaklar içe çökük çökük oluyo ben beğenmiyorum

ben evlendiğim zaman 50 kilo civarındaydım eşim zayıflığımdan çok şikayet ederdi ona göre şuan gayet iyiyim..ama bence biraz fazla öyle çok zayıf olim demiyorum ama en azından 58 60 olsam.. çünkü bikaç ay sonra tüp bebek tedavisine başlicam ve ozaman daha fazla ilaç hormon alıcam vücuduma daha fazla alıp verememekten korkuyorum..3 ay klomen kullandım bir iştah yaptıki bende:56::56::56: kızlar gülmeyin ama eskiden bir porsiyonu bitiremeyen ben şimdi doymuyorum:52::52::52:

dün geceydi saat gecenin on ikisi
yine yalnız ve bekleyiş içindeydim
GELİŞİNİ BEKLEDİM KOCİŞİMİN(buraya kadar hafif acıklı):43::43::43:
açtım bilgisayarı girdim topiğe
baktımki neee ola
herkes cümbür cemaat hep buda:53::53::53:
ahanda dedim birsen kuday burda
meğer birsende bitmiş mola :1::1::1:
kuday derken baktımki meğer bizim hacıda burda
ohh dedim başlar artık sohbet dedikodu çokça:60::60::60:
sonra kuday elveda dedi ansızın bana
değişti bizi kocasına:17::17::17:
hacı dedim bak dedim hayırdır işin ne dedim burda
sana ne keyfimin bekçisimisin hadi çekil burada:53::53::53:
neyse baktım sayfanın altına
arkası yarın papatya hvc gelmiş buraya
arkasıyarrın başlayacakmış aşılamaya
3ü geceleri takılır çaktırmadan
gündüz uyurlarmış bolca :9::9::9:
olmaz dedim dostlar ya bebiş ne ola
meselemi önümzdeki ay mayısa
nasıl dedim mayısa
gelecekmş bizim bebişler o aya:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
kafam karıştı hepten
bu kızlar bi garip gerçektennn:27::27::27:
sonra ecearaf efede zaten burda
sordum sen hayırdr bu saatte
sendemi takılırsın buraya
evet dedi kaynanam yok ya
bi kaç gündür bayrammış güya:39::39::39:
nolamaz dedim ona
nolur dedi bal gibi dedi sana ne bundan:47::47::47:
aman sus dedim kızma bana
ah canım kıyarmıyım sana
kıysanda dedim canın sağola
yapıştırdımı lafı çokta meraklıydım sana :4::4::4:
neyse koca geldi ayrıldım oradan
ben çıkaraken pınar gelmiş sonradan:14::14::14:
yine tütürmüş derinden bi cigara
başlamış geceyi sallamaya
zaten bebişi yok onunda
söndürmeden yakarmış tekrar bi tane daha bu sefer efkardan sigara

KIZLAR BİRAZ YALANLA DOLANLA ŞİİR YAZDIM SİZE GECE KUŞLARI SİZİ
HAFİF İFTİRALARLA MAKSAT KAFİYE BİRAZ UYSUN HACIII EDEBİYAT YAPIYOSUN DEYİNCE YAPAYIM DEDİMM KIZMAYIN ULENNNN UUTTUĞUM VARSA KIZMAYIN hepinizi sevim valla başka kivardı yaaa:44::44::44::44::44:

kKIZLARRRRRRRR GİTTİM GELDİMMMM :47::47::47::47:
DOKTORUM YOKTU BAŞKA Bİ DR.A YÖNLENDİRİLDİM ODA BAKTI 30 SANİYE ULTR. GICIKKK OLDUM KİSTİN 18MM DEDİİİİ:27::27::27::27::27:
AŞILAMA YAPMAYI DÜŞÜNÜYODUM BANA KLOMENLE AŞILAMA YAP ACAZ DEDİİİ VAZGEÇTİM İSTEMEDİM ZATEN YETERİ KADAR KULLANDIM DEDİM BİZ BÖYLE TEDAVİ UYGULUYORUZ İĞNE YAZIN DEDİM İĞNEYLE YUMURTAMI BÜYÜRMÜŞ DEDİİİ YAAA:53::53::53::53::53:
SONRA BU TAHLİLLERİ İSTEDİM YAZDI VERDİM GELDİM İLAÇTA ALMADIM GİDECEM ÖN MUAY.İÇİN KIBRISA NASİP BÖYLEYMİŞ DEMEK HERŞEYİN HAYIRLISI BULAMDIM HAKKINI VEREN DR.ACABA DİYORUM BENDEMİ ANORMALLİK VAR SİZCE KILAR:44::44::44::44:

ne diyon zeynoş iğne yoksa biz neyle tedavi görüyoruzz ben hiç klomen mi ne ondan kullanmadım direk gonal f 75 ile başladım sonra git gide yükseldi işte amaaan ne cins doktormuşş:47::47: sana gıcıklık yapmıştır :23:

hmm anladım canım orda prolaktını 30 fln gördüm galiba o yüksek geldı bana o yuzden sordum :34:

canım benim öncelikle çok çok geçmiş olsun Rabbim aciilennn şifalar versin sen diyince baktım tekrar prolaktin 6,05 miş cnm bilmiyorum zaten kocişinde kıskançlık damarları tuttu arama dedi ya ne alaka dedim doktorla görüşücem dedim ama aratmadı tartıştık ufaktan bende aramadım bu ay sonuçlanana kadar tabi :37:

Son düzenleme:
selamun aleyküm canlaaaaaaaaarrrrrrr
neler neler kaynatmışsınız yaaa hep ben yokken böyle oluyo hiç denk gelemiyorum sohbetlerinizee:26::26:
bende çok merak ediyorum sizleriiiiii :16::16:

selamun aleyküm canlaaaaaaaaarrrrrrr
neler neler kaynatmışsınız yaaa hep ben yokken böyle oluyo hiç denk gelemiyorum sohbetlerinizee:26::26:
bende çok merak ediyorum sizleriiiiii :16::16:

Bende merak ediyom hepinizi.Canım Face kullanıyorsan ordan görebiliriz birbirimizi

Back
X