ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

kIIZLARRR TAHLİL SONUÇLARIM BU DOKTORA GÖSTERMEDİ BU ARADA
fsh: 7.16
lh: 6.51
proklatin: 9.22
T4sebest(ft4): 0.90
sTSH: 1.36
EVDE KALMIŞŞŞŞ KIZLAR NE DİYORSUNUZ Bİ SORUN VARMI

gayet güzel değerlerin canım hadi gözün aydın :))))

Bu konuda bılgım yok canım hanı doktor nerden anladı bılemıyorum, sadece kan pıhtılasması var dedı hatta bu yuzden adet donemlerımde bıle sıkıntı oluyordu bu yuzden coraspırın kullanıyorum ve dedıgım gıbı hamıle kalırsan ınsallah 7 ay boyunca kullanacakmısım
hmm benımd e adetım 2 gun falan suruyor ve az kan akısı oluyor belkı de ondan verdı.

selamun aleyküm canlarııımm nasılsınız?:16::16: nerelerdesiniiiizzzz:3:
zeynooşşşşş ben dün bi rüya gördüm nişanlanıyodum parmağımda süper parlak bi yüzük vardı biraz karışıktı gerçi ama nedir manası sen yorumla:34:
birsencim cnm benim 100 tefriciyede benden :34:

aleykümselam ıyıyım cnm sen nasılsın...eklıyorum tatlım

kIIZLARRR TAHLİL SONUÇLARIM BU DOKTORA GÖSTERMEDİ BU ARADA
fsh: 7.16
lh: 6.51
proklatin: 9.22
T4sebest(ft4): 0.90
sTSH: 1.36
EVDE KALMIŞŞŞŞ KIZLAR NE DİYORSUNUZ Bİ SORUN VARMI

yavrucum sonuçların gayet ıyı cıkmış..

sağol canım iyiyim bu ay doktor yok ilaç yok tedavi yok ohh çok rahatım valla..bu aralar diyet ve spora takmış durumdayım inşallah öncelikle fazlalıklar gidecek ve sonra :49::49::49:olacam..

ohh nee guzell keyıf sende kuzum..bendemı spora başlasam yaa cok kılo aldım kendımı tutamıyorum gıdıyoo kılolar...benımde yarın istanbul tüp bebek merkezıyle randovum var heycanlıyım :))

kızlar bulunduğum yer çok sakin zaten 2 yıl öncede başka b rahatsızlıktan dolayı doktorlara olan güvenim yok
ben yavrıııı vatana gidecem bilet perşembe gününe kesildi rabbim hayırlı sonuçlar cümlemizle birlikte bana da almayı nasip etsin doktor muayenesi 150tl uçak geliş gidiş 400 akşam dönecez havaalanından hastane toplamda 600 tl taş çatlasın hepsi 650 tl aşılamadan bile az tuttu diyebilirm ben gidiyorum okuyan beni kendisi sanıp sadece rabbim boşa çıkartmasın desin yetr şimdiden aminnn diyorum stres çokk
acaba o doktorda :3::3::3::3:olursa ben hayatta gitmem artık hiç br doktora:3:

yavrumm demekk kıbrıslara ucuyorsunn bze ordan ciciler getr..ohh keyfınıze bakın bırz gezın oraları kafayı rahatlatın..inşallah guzel haberlerle gelıcesın ben cok umutluyum senden tatlımm
:16:

kızlar bulunduğum yer çok sakin zaten 2 yıl öncede başka b rahatsızlıktan dolayı doktorlara olan güvenim yok
ben yavrıııı vatana gidecem bilet perşembe gününe kesildi rabbim hayırlı sonuçlar cümlemizle birlikte bana da almayı nasip etsin doktor muayenesi 150tl uçak geliş gidiş 400 akşam dönecez havaalanından hastane toplamda 600 tl taş çatlasın hepsi 650 tl aşılamadan bile az tuttu diyebilirm ben gidiyorum okuyan beni kendisi sanıp sadece rabbim boşa çıkartmasın desin yetr şimdiden aminnn diyorum stres çokk
acaba o doktorda :3::3::3::3:olursa ben hayatta gitmem artık hiç br doktora:3:

canım benimm Rabbim hakkında en hayırlısını nasib etsin sıkıntıı gidersin sonucu çoookk güzel etsin inşAllah dualarımız seninle olucak inşAllah herşey güzel geişir:16:

Son düzenleme:

ohh nee guzell keyıf sende kuzum..bendemı spora başlasam yaa cok kılo aldım kendımı tutamıyorum gıdıyoo kılolar...benımde yarın istanbul tüp bebek merkezıyle randovum var heycanlıyım :))

yavrumm demekk kıbrıslara ucuyorsunn bze ordan ciciler getr..ohh keyfınıze bakın bırz gezın oraları kafayı rahatlatın..inşallah guzel haberlerle gelıcesın ben cok umutluyum senden tatlımm

bende iyiyim cnm benim ne olsun seni gördüm daha iyi oldum :16::16: nasıl oldun grip geçti mi

[TABLE="class: grid, width: 500, align: left"]
[TR]
[TD]KULLANICI ADI:nazar:[/TD]
[TD]YAŞ[/TD]
[TD]İSİM[/TD]
[TD]KAÇ YILDIR BEBEK İSTİYOR[/TD]
[TD]ŞEHİR[/TD]
[TD]SAT[/TD]
[TD]
İĞNE
TARİHİ
[/TD]
[TD]
BAT
TARİHİ
[/TD]
[TD]​SONUÇ[/TD]
[TD]ARA
VERENLER
[/TD]
[TD]KAÇINCI İLAÇ DENEMESİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]brsn61:nazar:[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]BİRSEN[/TD]
[TD]1.5 yıldır[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD]18 nisan[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]:50:[/TD]
[TD]2 ay ara verdi..[/TD]
[TD]3. KLOMEN 2.ÇATLATMAİĞNESİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bbbz:nazar:[/TD]
[TD]25[/TD]
[TD]ZEYNOŞ[/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD]18 nisan[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]​5.klomen 5.iğne 1 aşılama[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]trnaysgl:nazar:[/TD]
[TD]22[/TD]
[TD]AYŞEGÜL[/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD]manisa[/TD]
[TD]9 şubat[/TD]
[TD]21 şubat[/TD]
[TD]9 mart[/TD]
[TD]:49::nazar::emir_bebek:[/TD]
[TD][/TD]
[TD]6. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]matarani:nazar:[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]ağrı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mrvsmt:nazar:[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]ara verdi..[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]talhaaam:nazar:[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]20 şubat[/TD]
[TD][/TD]
[TD]30 mart[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zeynpe:nazar:[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD][/TD]
[TD]3 yıldır[/TD]
[TD]kütahya[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]4. klomen 2 menegon[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elmase:nazar:[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD][/TD]
[TD]17 mart[/TD]
[TD][/TD]
[TD]17 nisan[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]burcu_87:nazar:[/TD]
[TD]25[/TD]
[TD][/TD]
[TD]3 yıldır[/TD]
[TD]antalya[/TD]
[TD]30 kasım[/TD]
[TD]13 aralık[/TD]
[TD]​2 ocak[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ALPPİN:nazar:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]arabistan[/TD]
[TD]29 kasım[/TD]
[TD]​11 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]ilk deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pelindemirci:nazar:[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]ilk deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mevanurrrrr:nazar:[/TD]
[TD]25[/TD]
[TD][/TD]
[TD]14 aydır[/TD]
[TD]bursa[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]29 nisan[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]3. klomen 1 iğne[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bebetommmm:nazar:[/TD]
[TD][/TD]
[TD]zeynep[/TD]
[TD]20 aydır[/TD]
[TD]çankırı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pelin2020:nazar:[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD]denizli[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]​2. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]karanfilll:nazar:[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.5 yıldır[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD]18 nisan[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]aşılama[/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nurralanur:nazar:[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD][/TD]
[TD]10 aydır[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hewa:nazar:[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD]izmir[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sabahmeltemi:nazar:[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD][/TD]
[TD]6 aydır[/TD]
[TD][/TD]
[TD]25 mart[/TD]
[TD]​7 nısan[/TD]
[TD]28 nisan[/TD]
[TD][/TD]
[TD]ara werdi[/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kuday:nazar:[/TD]
[TD]​26[/TD]
[TD]beyza[/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD]yurt dışı[/TD]
[TD]2 nısan[/TD]
[TD]14 nısan[/TD]
[TD]2 mayıs[/TD]
[TD][/TD]
[TD]aşılama[/TD]
[TD]3. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gulec87:nazar:[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD]bilecik[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ayse_firuzemm:nazar:[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD][/TD]
[TD]5 yıldır[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]​3 nisan[/TD]
[TD][/TD]
[TD]ilk deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]masumcat:nazar:[/TD]
[TD]33[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1 yıldır[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zeynep29:nazar:[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD][/TD]
[TD]8 aydır[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]18 nisan[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]ilk deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]papatya1655:nazar:[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD][/TD]
[TD]3 nısan[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1 mayıs[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]servet85:nazar:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]6 aydır[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]6 mart[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2 serephone 3 ovitrelle[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]arkasiyarin:nazar:[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD][/TD]
[TD]9 aydır[/TD]
[TD]bursa[/TD]
[TD]11 mart[/TD]
[TD][/TD]
[TD]5 nisan[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]1. klomen 1. ovitrelle[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nalyec:nazar:[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD]zeynep[/TD]
[TD][/TD]
[TD]samsun[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]3 klomen 1 ovitrelle[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]HVC:nazar:[/TD]
[TD]23[/TD]
[TD]ece[/TD]
[TD]1.5 yıl[/TD]
[TD]fransa[/TD]
[TD]18 nisan[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2. klomen[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]beytunur:nazar:[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1 yıldır[/TD]
[TD]antalya[/TD]
[TD]13 mart[/TD]
[TD]26 mart[/TD]
[TD]13 nisan[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eylemx:nazar:[/TD]
[TD]23[/TD]
[TD][/TD]
[TD]10 aydır[/TD]
[TD]istnbul[/TD]
[TD]20 mart[/TD]
[TD]6 nısan[/TD]
[TD]20 nısn[/TD]
[TD][/TD]
[TD]ilk deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

​ewet kızlar listeye dahil olmak isteyenler tüm bilgilerini boşlukları doldurarak yzarsa listeye dahil olabilir...

[TR]
[TD="align: center"]بِسْـــــــــــــــــــــ ـمِ اﷲِارَّتْمَنِ ارَّتِيم
Euzu billahi mineş-şeytanirracim... Bismillahirrahmanirrahim
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD]isimler[/TD]
[TD]salat-ı tefriciye[/TD]
[TD]okunacak sayı[/TD]
[TD]toplam(4444)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1)talhaaam[/TD]
[TD]okundu:34:[/TD]
[TD]​[/TD]
[TD]4444[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2)ayse_firuzemmm[/TD]
[TD]​[/TD]
[TD]4444[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3)trnaysgl[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4)bbbz[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5)karanfilll[/TD]
[TD]500 okudu[/TD]
[TD]4444[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6)brsn61[/TD]
[TD][/TD]
[TD]​200 okudu[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]​7)kuday[/TD]
[TD][/TD]
[TD]​300 okudu[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8)hvc[/TD]
[TD][/TD]
[TD]4444[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]​9)papatya1655[/TD]
[TD][/TD]
[TD]​200 okudu[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10)nalyec[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11)zeynep29[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]​12)elmase[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13)keria[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]14)mmery[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]15)zynn[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
ewt kızlar işte yeni listemiz dahil olmak isteyenler haber werebilir..yanlız diğer dua blümü gibi olmasın..sonuna kadar okıycaklar listeye dahil olacaktır........

bende iyiyim cnm benim ne olsun seni gördüm daha iyi oldum :16::16: nasıl oldun grip geçti mi

bilmukavele yawrummmmmmmm:16:..bugün daha ıyıceyımm inşallah yenilemezz..heycan yaptım yaa yarınn aret kamara muayene olucammmmmmmmmmmmm:18:

gayet güzel değerlerin canım hadi gözün aydın :))))
tşk.canım benim

yavrumm demekk kıbrıslara ucuyorsunn bze ordan ciciler getr..ohh keyfınıze bakın bırz gezın oraları kafayı rahatlatın..inşallah guzel haberlerle gelıcesın ben cok umutluyum senden tatlımm:16:
tşk.süslü naciyee
kızzz cici alamıycam ama zaten 5 çuval dolusu cici vardı dün gittii hepsi dışardan çok talep var abimin tabi istersen ayıklar gönderirim sana ayıpsınnn gezmeye sanırım okadar zaman yok aynı gün içinde dönecezzz inş.canım rabbim hepimize nasip etsede hep beraber bir ohh çeksek

canım benimm Rabbim hakkında en hayırlısını nasib etsin sıkıntıı gidersin sonucu çoookk güzel etsin inşAllah dualarımız seninle olucak inşAllah herşey güzel geişir:16:

amin canım hepimiz için allah hepinizden razı olsunnn

Aynen canım ya öyle bir iştahım varki kendime hakim olamıyorum resmen..bende merakla beklicem valla inşallah olumlu haberlerle dönersin.

bilmukavele yawrummmmmmmm:16:..bugün daha ıyıceyımm inşallah yenilemezz..heycan yaptım yaa yarınn aret kamara muayene olucammmmmmmmmmmmm:18:

kızz aret amcayamı gidiyorsun kesi kararın o olur benden slm söyle türkiye devlerinden biri o sevgilerimi ilet amcam yaa sana yardımcı olurrr hayırlısı hangi doktor olacaksa rabbim o yolda yürütsün seni

Rabbim seninde yardımcın olsun yavrum yaa Rabbim hiçbirimizin emeklerini boşa çıkarmasın inşAllah senin için en hayırlı karara varılır

canım aşılamanın kaçıncı günündesin belirtin filan varmı..benimki olmadı ama inşallah seninki olacak.

tşk.süslü naciyee
kızzz cici alamıycam ama zaten 5 çuval dolusu cici vardı dün gittii hepsi dışardan çok talep var abimin tabi istersen ayıklar gönderirim sana ayıpsınnn gezmeye sanırım okadar zaman yok aynı gün içinde dönecezzz inş.canım rabbim hepimize nasip etsede hep beraber bir ohh çeksek

biliyorum cnm aynı gun ıcınde donecegınızı olsun yıne bı gezersınız belkı ucak saatıne kadar değişiklik olmuş olur..inşallah guzel şeyler soyler ben umutluyum bu kıbrıstan ama..sende butun sorularını yaz kagıda herşeyı sor uzun uzadıya onca yol gıdıyorsun aklında hıc bı soru işareti kalmasın..

Aynen canım ya öyle bir iştahım varki kendime hakim olamıyorum resmen..bende merakla beklicem valla inşallah olumlu haberlerle dönersin.

ayy bendee yaa sıkıntıdan kendımı abura cubura vurdum butun gun habıre yıyp duruyorum:56: cıkolata cips fındısk fıstıkkkk yakında 150 kilo olucamm nasıl kilo verıcem yaaaaaa:31:..ben çokta yemek seçerim hatta yedıklerım sayılıdır ..o yuzden rejımde yapamıyorum..poffffffffff....sen kaynana gıtmeden veremezsın kuzum yaa hergun pasta borekk ohhhh...inşallah cnm dua edın yaa dıger doktorun soyledıklerını soyler inşallah yıne moralım yerinde gelirimmm:50:

kızz aret amcayamı gidiyorsun kesi kararın o olur benden slm söyle türkiye devlerinden biri o sevgilerimi ilet amcam yaa sana yardımcı olurrr hayırlısı hangi doktor olacaksa rabbim o yolda yürütsün seni

söylerim cnm :)) hayranın zeynıştan slm getırdım bı ımzalı resmınıde ıstıyımmı kızz adam meşhur tv lere ckıyor :)))) aminn canımm inşallahh...şuan ilk defa erkek doktora muayene olma stresı var bende su gunu bı atlatsak..:18:

canım aşılamanın kaçıncı günündesin belirtin filan varmı..benimki olmadı ama inşallah seninki olacak.

canım benim bugün 8. günüm ama bilmiyorum çok korkuyorum :18: bazen kasık agrım oluyo göğüslerim hassas ama benim adet dönemimdede böyle oluyo göğsüm falan onun dışında bişey yok gibi:44: Rabbim inşAllah bu ay normal yolla hamile kalmayı nasib etsin sana fıstığımm:16::16:

Rabbim seninde yardımcın olsun yavrum yaa Rabbim hiçbirimizin emeklerini boşa çıkarmasın inşAllah senin için en hayırlı karara varılır

inşallahh kuzum yaa..bu arada ruyan cok guzelmiş resmen bebek ruyası inşallahh allahım nasip eder sana anne olmayı bıtanem benım inş. aşılaman tutmuşturrr:16:

kızlarr yaa hepinizde iniye artı vardaa bende yok o nee demekk oluyorr yaaaaaa:52:

biliyorum cnm aynı gun ıcınde donecegınızı olsun yıne bı gezersınız belkı ucak saatıne kadar değişiklik olmuş olur..inşallah guzel şeyler soyler ben umutluyum bu kıbrıstan ama..sende butun sorularını yaz kagıda herşeyı sor uzun uzadıya onca yol gıdıyorsun aklında hıc bı soru işareti kalmasın..

söylerim cnm :)) hayranın zeynıştan slm getırdım bı ımzalı resmınıde ıstıyımmı kızz adam meşhur tv lere ckıyor :)))) aminn canımm inşallahh...şuan ilk defa erkek doktora muayene olma stresı var bende su gunu bı atlatsak..:18:

kız ben senmiyimmm unutmam yahu zaten belli herşeyki unutacağım birşeyde olmaz ne diyecemki
bende ilk erkek doktora görünecem kaderlerimiz bir canım inş tüp bebek yolu bize hayırlı olur süslenme baride gariban görün doktor süsünü görünce kızım belki süsten yana çocuk yapmaya zaman bulamamışsın der
bence seçimin aret olur adam başarılı sanırım güler yüzlü değil ama işinin hakkını veren biri bu yeter sanırım

kızlar bugün rüyamda birinin bebeğini sevecektim yerde oturuyodum bi kucağıma aldım yere düştüm:9: çok ağırdı ordaki kimseyi tanımıyodum sonra ordaki biri dedi ki hamile ya kaldırması zaralı gibi bişey dedi bende dedim yani daha değilim ama olabilir bilmiyorum dedim böyle işte yine karmaşık rüyalar görmeye başladım:30:

inşallahh kuzum yaa..bu arada ruyan cok guzelmiş resmen bebek ruyası inşallahh allahım nasip eder sana anne olmayı bıtanem benım inş. aşılaman tutmuşturrr:16:

kızlarr yaa hepinizde iniye artı vardaa bende yok o nee demekk oluyorr yaaaaaa:52:

kKIZ CAHİLLİĞİN GÖZÜ ÇIKSIN iniye ne ben onu bilmiyim

ayy bendee yaa sıkıntıdan kendımı abura cubura vurdum butun gun habıre yıyp duruyorum:56: cıkolata cips fındısk fıstıkkkk yakında 150 kilo olucamm nasıl kilo verıcem yaaaaaa:31:..ben çokta yemek seçerim hatta yedıklerım sayılıdır ..o yuzden rejımde yapamıyorum..poffffffffff....sen kaynana gıtmeden veremezsın kuzum yaa hergun pasta borekk ohhhh...inşallah cnm dua edın yaa dıger doktorun soyledıklerını soyler inşallah yıne moralım yerinde gelirimmm:50:

ay hiç sorma ya kaynanam gitmeden ne bana rahat var nede ben zayıflarım:47::47:daha bikaç saat öncesine kadar misafir vardı. haliyle yine pasta börek tarzı şeyler hazırlamıştım.e yapmışken nasıl yemim:56::56::56:tutamıyorum işte:1::1:
canım benim buakşamki bütün dualarım seninle inşallah bu görüşmende çook olumlu geçecek:21::21::21:

canım benim bugün 8. günüm ama bilmiyorum çok korkuyorum :18: bazen kasık agrım oluyo göğüslerim hassas ama benim adet dönemimdede böyle oluyo göğsüm falan onun dışında bişey yok gibi:44: Rabbim inşAllah bu ay normal yolla hamile kalmayı nasib etsin sana fıstığımm:16::16:

amiiiiin canım inşallah:16::16::16:
belirtilere çok takılma inşallah olmuştur seninki şuan bebişin sana tutunuyordur..

Back
X