Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyiyim canım sen nasılsın evde degıldım 2 gun canım ya ondan gıremedım
kız artık evde durmuyorsun yani nerdeydin nereye gittin neden gidiyorsun bidaha gitmeee öyle gideceğin zamanda söyle bari
önceleri tıka basa yedin şimdide yiyemiyorsun dimipazar esım evdeydı zaten canım dolaştık falan dunde annemdeydım ondan gıremedım evde dogru duzgun bışey yıyemedıgımden gıdıyorum canım
ciddi misin şimdiden kilo verdin yanievet canım ya kılo bıle verdım yanı
evet canım bı kac kılo verdım
sen öyle san nasıl almamıştr sen alınca iyide bebek nasıl olur almazkiiiyok canım ya bebek daha almaya baslamamıştır
burdayızzz canımm nasılsınkızlarrrrr nerdesinizzzz?
şimdi beslemiyormu he kız bak bilmiyordum çok bilmiş biliyordum aslında ama kendimi belli etmiyordum taaamıcanım bebek 3 aydan sonra falan anneden beslenmeye baslıyomuş
ıyıyımmmmm sen nasılsınnn:)))) ne zaman gıdıyorsusnn
şimdi beslemiyormu he kız bak bilmiyordum çok bilmiş biliyordum aslında ama kendimi belli etmiyordum taaamı
tşk.canım bende iyiyim hayırlısıyla perşembe günü uçacammm
hayır canım ilk canım beslesen incecık olur bebek hanı bulantıları olan bışey yıyemıyorya öle düşün
tahminler genelde çıkıyor dimi ınş.tam gösterir kendini bebişinbakalım doktor söylerse bellı olur mayısın 3unde randevumuz var bakalım belkı tehmınde bulunur
aslında ıgneden sonrakı 16. gunum test yapsam mı kı? cok kararsızım.... gecen ay ıgneden sonra 19. gunu oldum... o yuzden son 4 gun daha beklesem mı ne dersınız?