ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

kız artık evde durmuyorsun yani nerdeydin nereye gittin neden gidiyorsun bidaha gitmeee öyle gideceğin zamanda söyle bari

pazar esım evdeydı zaten canım dolaştık falan dunde annemdeydım ondan gıremedım evde dogru duzgun bışey yıyemedıgımden gıdıyorum canım

şimdi beslemiyormu he kız bak bilmiyordum çok bilmiş biliyordum aslında ama kendimi belli etmiyordum taaamı

tşk.canım bende iyiyim hayırlısıyla perşembe günü uçacammm

hayır canım ilk canım beslesen incecık olur bebek hanı bulantıları olan bışey yıyemıyorya öle düşün

aslında ıgneden sonrakı 16. gunum test yapsam mı kı? cok kararsızım.... gecen ay ıgneden sonra 19. gunu oldum... o yuzden son 4 gun daha beklesem mı ne dersınız?

bakalım doktor söylerse bellı olur mayısın 3unde randevumuz var bakalım belkı tehmınde bulunur
tahminler genelde çıkıyor dimi ınş.tam gösterir kendini bebişin
aslında ıgneden sonrakı 16. gunum test yapsam mı kı? cok kararsızım.... gecen ay ıgneden sonra 19. gunu oldum... o yuzden son 4 gun daha beklesem mı ne dersınız?

varsa çıkar istiyorsan yanında varsa yap tabi sonra ya neden çıkmadı biraz daha beklesemmi yoksa test bozuk olabilirmi
YADA ŞÖYLE çift çizgi çıktı kızlar hamilemiyim ya yanlışsa daha günüme var neden ikinci çizgi çıktı demeyeceksen yap
neden öyle söylüyorum strese girip kafaya takıyorsun eğer çıkacak sonuç seni olumsuz yönde etkilemeyecekse yap canım destekliyorum seni

bazen yanılabılıyolar canım tersıde cıkabılıyo bakalım artık belkı tahmınde bıle bulunmaz

Back
X