ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

kızlar sağolun çok..gittim geldim çok şükür..aynı tvdekı gıbı cok agırbaslı ve cok ıyı bırısı..ewt alimecimm ıkbaldekı doktor..muayane fln ettı işte sorular sordu ben tek tüpüm kapalı dedım olsun senın cnın sağolsun dedi :))) sıgara ıcıyormusunuz dıye fln sordu esım ıcıyorum dedı..eşimden tekrar sperm tahlılı ıstedı sıgare spermlerın hareklılıgını engellıyormuş..zarar verıp vermediğini anlayalım dedi..sigarayı bırak dedı eşime belkıde bırakınca normal olucak dedı bak buralarda ugraşmıycaksın dedi..bizee bir sürü tahl,il verdi..onları yaptırın gelın ona gore konuşalım dedii...

bunlarda ıstedıklerı tahlıller...
hemogram ,tit, kan şekeri ,üre, kreatinin , sgot , sgpt, total bılırubın, dırekt bılırubın, kanama zamanı , pıhtılaşma zamanı , HBsAg, hıv1-2, hcv , toxoplasmaIgG, toxoplasmaIgM, rubella IgG, rubellaIgM, tsh, serbestt3, serbest t4 , INR, aptt

olumlu geçmesine sevindim canım..yani tüp bebeğe gerek kalmadan olurmu dedi ayy inşallah öyle olur canım ya.benim eşimde sigara içiyor maalesef ama geçen ay aşılamadaki değerleri gayet iyiydi çok şükür..
canım bu tahliller hepsi neki ya acaba heryerde aynı tahlilleri istiyorlarmıki

kızlar sağolun çok..gittim geldim çok şükür..aynı tvdekı gıbı cok agırbaslı ve cok ıyı bırısı..ewt alimecimm ıkbaldekı doktor..muayane fln ettı işte sorular sordu ben tek tüpüm kapalı dedım olsun senın cnın sağolsun dedi :))) sıgara ıcıyormusunuz dıye fln sordu esım ıcıyorum dedı..eşimden tekrar sperm tahlılı ıstedı sıgare spermlerın hareklılıgını engellıyormuş..zarar verıp vermediğini anlayalım dedi..sigarayı bırak dedı eşime belkıde bırakınca normal olucak dedı bak buralarda ugraşmıycaksın dedi..bizee bir sürü tahl,il verdi..onları yaptırın gelın ona gore konuşalım dedii...

hemogram ,tit, kan şekeri ,üre, kreatinin , sgot , sgpt, total bılırubın, dırekt bılırubın, kanama zamanı , pıhtılaşma zamanı , HBsAg, hıv1-2, hcv , toxoplasmaIgG, toxoplasmaIgM, rubella IgG, rubellaIgM, tsh, serbestt3, serbest t4 , INR, aptt

benim eşim içmiyoda noluyo elde var sıfır işte neyse, ne zaman göstericeksin tahlilleri

kızlar bana cevap yazan herkese teşekkürler..kusura bakmayın tek tek alıntı yapamadım..biraz daha iyiyim artık yolun başındayım ama insan yinede sürekli umut doluyo olmayınca yıkılıyo işte..yarın doktor randevum var bakalım ne diyecek bu ay için..birsencim sana da doktorum hayırlı gelir inşallah iyi haberler verir..zeynoş senin içinde aynı dileklerim gerçekli hakkınızda hayırlısı olur inşallah..tez zamanda güzel haberler veresiniz :16::16:

kudayyyy adet mı oldun:(( hayırlısı ne dıyelım yaa cok umutluydum bu ay senden ama olmadı. ınsallah onumudakı aya tutar Allahın ıznıyle....

evet cnm malesef nasip değilmiş benim için bu ay inşAllah senden güzel haberler alırız Rabbim senin ve tüm isteyenlerin yüzünü güldürsün

canım bak bu doktorda olacağından yana kız tüp bebek içşnmi bu tahliller inş.sorun yoktur bendee sigara içiyorum ne olacak aret amcamın inş.eli uğurlu gelir sana zaten nerdeyse dünyadaki en iyi doktorlar türkiyede
merhaba arkadaşlar, biz 3 aydır bebek için deneme yapıyoruz ama olmadı.. eşim doktora gidelim dedi gittik çok erken 3 ay denemek dedi yumurtalıklarıma baktı 2 tane oluşmuş dedi ama erken demesine rağmen Ovitrelle yazdı bende şüphe var olsammmı olmasammı diye daha 3 ay oldu ne bilim normal yolla çatlaması daha iyi olmaz mı?
merhaba canım çok çocuk istiyorsanız bence 6 ay bekleyin kimisinin ilk 1 2 ay kimisinin 6 ay kimisininde 1yıldan sonra olur sen şimdiden ilaç iğne stresine girme bence
he isityorsan tahlil falan yapın ama 3 ay çok erken 3 ay daha bekle derim ben

merhaba kızlar, bende sabah ilk defa çatlama iğnesi oldum kısmetse yarın gece deneceğiz inş olur yanlız iğneyi koldan yaptı hemşire koldan yapılan var mı?

canım bak bu doktorda olacağından yana kız tüp bebek içşnmi bu tahliller inş.sorun yoktur bendee sigara içiyorum ne olacak aret amcamın inş.eli uğurlu gelir sana zaten nerdeyse dünyadaki en iyi doktorlar türkiyede

merhaba canım çok çocuk istiyorsanız bence 6 ay bekleyin kimisinin ilk 1 2 ay kimisinin 6 ay kimisininde 1yıldan sonra olur sen şimdiden ilaç iğne stresine girme bence

ama doktor yazdı bir oldum ben çok kararsız kaldım olmasam doktor neden olmadın der dedim neden geldin ozamn bana der dedim oldum bende sabah hayırlısı ne diyeyim ...

[/QUOTE]

ya bana kalsa ben beklerim ama eşim biraz sabırsız sanırım yaşım (32) pek genç değil aslına bakarsanız zaten 3 senelik evliyiz bazı sağlık sorunlarım vardı o yüzden istemedik bebek artık vakti geldi sanırım şimdi son 3 aydır istiyoruz bakalım kısmet hayırlısı..

merhaba kızlar, bende sabah ilk defa çatlama iğnesi oldum kısmetse yarın gece deneceğiz inş olur yanlız iğneyi koldan yaptı hemşire koldan yapılan var mı?

Merhaba
insaallah ignen hayir ve saglikla bebis getirir size.....
Catlatma ignesinde cesitlilik varki ben göbekten vurulandan olmustmmmm...farkli ignelerin farkli vuruluslari vardir demekki

ya bana kalsa ben beklerim ama eşim biraz sabırsız sanırım yaşım (32) pek genç değil aslına bakarsanız zaten 3 senelik evliyiz bazı sağlık sorunlarım vardı o yüzden istemedik bebek artık vakti geldi sanırım şimdi son 3 aydır istiyoruz bakalım kısmet hayırlısı..[/QUOTE]
haklısın canım yaş sıkıntısı oluyo insanda acele etmeni anladım şimdi hayırlı olsun canım iğnen ovitrelle vuruldun demi çatlatma iğnesi olarak bi tek bu kullanılıyor diye biliyorum

mrb kızlar
çok heyecanlıyımmmm yarın ne olacak nasıl olacak ne diyecek rabbim hayırlısıyla nasip edecekmi hayırlı bir yoldamıyım değilmiyimmm kafam çok karışıkkkk
hamişlerimiz ve kızlar ne olur bana dua edin rabbim hiç birimizin emeklerini boşa çıkartmasınnn

haklısın canım yaş sıkıntısı oluyo insanda acele etmeni anladım şimdi hayırlı olsun canım iğnen ovitrelle vuruldun demi çatlatma iğnesi olarak bi tek bu kullanılıyor diye biliyorum [/COLOR][/I][/B][/QUOTE]

sağolasın canım.. evet Ovitrelle oldum..bende bilmiyorum :) doktor yazdı cuma çağırdı tekrar çatlamışmı diye bakacak bakalım hayırlısı Rabbim verirse olacak inş..Rabbim isteyen herkese verir inş..

mrb kızlar
çok heyecanlıyımmmm yarın ne olacak nasıl olacak ne diyecek rabbim hayırlısıyla nasip edecekmi hayırlı bir yoldamıyım değilmiyimmm kafam çok karışıkkkk
hamişlerimiz ve kızlar ne olur bana dua edin rabbim hiç birimizin emeklerini boşa çıkartmasınnn

amin inş.. hayıırlı haberler verirsin inş..

mrb kızlar

zeynoşuuummm Rabbim yolunu açık etsin Rabbim hayırlar versin inşAllah güzel hayırlı haberlerle gelmeni nasib etsin inşAllah herşey güzel olucak merak etme ilk seferde tutturucaksın inşAllah belki bugün bir daha giremeyebilirim şimdiden yazıyım dedim

merhaba kızlar,bende 10 gün önce klomen kullandım ve bu gün Ovitrelle iğnesi oldum,şnşallah iğneyle güzel haberler alırım :16:

Back
X