- 10 Ekim 2011
- 1.212
- 219
- 163
kızlar sağolun çok..gittim geldim çok şükür..aynı tvdekı gıbı cok agırbaslı ve cok ıyı bırısı..ewt alimecimm ıkbaldekı doktor..muayane fln ettı işte sorular sordu ben tek tüpüm kapalı dedım olsun senın cnın sağolsun dedi :))) sıgara ıcıyormusunuz dıye fln sordu esım ıcıyorum dedı..eşimden tekrar sperm tahlılı ıstedı sıgare spermlerın hareklılıgını engellıyormuş..zarar verıp vermediğini anlayalım dedi..sigarayı bırak dedı eşime belkıde bırakınca normal olucak dedı bak buralarda ugraşmıycaksın dedi..bizee bir sürü tahl,il verdi..onları yaptırın gelın ona gore konuşalım dedii...
bunlarda ıstedıklerı tahlıller...
hemogram ,tit, kan şekeri ,üre, kreatinin , sgot , sgpt, total bılırubın, dırekt bılırubın, kanama zamanı , pıhtılaşma zamanı , HBsAg, hıv1-2, hcv , toxoplasmaIgG, toxoplasmaIgM, rubella IgG, rubellaIgM, tsh, serbestt3, serbest t4 , INR, aptt
olumlu geçmesine sevindim canım..yani tüp bebeğe gerek kalmadan olurmu dedi ayy inşallah öyle olur canım ya.benim eşimde sigara içiyor maalesef ama geçen ay aşılamadaki değerleri gayet iyiydi çok şükür..
canım bu tahliller hepsi neki ya acaba heryerde aynı tahlilleri istiyorlarmıki