ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

günaydınnnnn keklikler

günaydınnnn karabiberrr..gittimi kız kynanan :9:

yavrularr bugun benım canım acaip pasta börek bişeyler çekiyor...evde de pek malzemem yok markette bıraz uzakta şöyle kolay tarıflı kek olur kurabıye olur biliyorsanız versenıze tarıf..:51:

günaydınnnn karabiberrr..gittimi kız kynanan :9:

yavrularr bugun benım canım acaip pasta börek bişeyler çekiyor...evde de pek malzemem yok markette bıraz uzakta şöyle kolay tarıflı kek olur kurabıye olur biliyorsanız versenıze tarıf..:51:

yok canım uyuyor biraz rahatsız da
canimmmm aklımda şimdilik yok bi tane var oda çok uzun yahu veren olursa bende yaparım bu arada şeker hayırdr tatlı matlııı ne işş

yok canım uyuyor biraz rahatsız da
canimmmm aklımda şimdilik yok bi tane var oda çok uzun yahu veren olursa bende yaparım bu arada şeker hayırdr tatlı matlııı ne işş

ayy ne biliyim bugün canım acaip bişeyler çekiyor dunde depresyondaydım..alışverıse gıttım begendıgım kıyafetler hıc uzerıme olmadı rajıme baslıycaktım sözde şimdi cnm bişeyler çekiyor..bende bı suru tarıf varda malzeme yokkk :9:

ayy ne biliyim bugün canım acaip bişeyler çekiyor dunde depresyondaydım..alışverıse gıttım begendıgım kıyafetler hıc uzerıme olmadı rajıme baslıycaktım sözde şimdi cnm bişeyler çekiyor..bende bı suru tarıf varda malzeme yokkk :9:

hiç sorma illa birşey eksik çıkar zaten geçen bizim kızlaaar incirli mincirli tarif verdiler yapamadım
kaç kilo almıştın biiiirrssseeennnn kız bende öyle olmuşummm ne olacak sığamıyorum kotlarımın içine

ıyıyım canım sen nasılsın:34:

bende iyiym canım sağol tatlımmm
resim bilgisayarında kayıtlıysa hani yazı renkleri falan varya 1.sıra değil 2.sıradaki dünya mektup bi tanede dünya üstünde çarpı var değil yanındaki tablo gibi birşey var onu tıkla dosya seç diyor sende seç

ekleyebıldım mı bılmıyorum ama evet eklemışım bebegımın fotografı teyzoşları maşallah deyın ama:nazar:

Eklentiler

• $Fotoğraf-0017.webp
    $Fotoğraf-0017.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 37
Son düzenleme:
hiç sorma illa birşey eksik çıkar zaten geçen bizim kızlaaar incirli mincirli tarif verdiler yapamadım
kaç kilo almıştın biiiirrssseeennnn kız bende öyle olmuşummm ne olacak sığamıyorum kotlarımın içine

neysee gıdıp kendı tarıflerımden bıseyler yapmaya calısııyım oluyorum tatlı komasına gırdımm :9: 10 kilo aldımm :53: anamm napıcamm ben yarım dunyaa oldummmmmmmmmmmmm :18::18: :5:

ekleyebıldım mı bılmıyorum ama evet eklemışım bebegımın fotografı teyzoşları maşallah deyın ama:nazar:

oyy maşallahh teyzesı yesın onu kız bu kız baya buyumuş şuraya bak aynı kız gıbı nazlı yatmış...doktor cınsıyetını soylemedımı getırmedınmı sonuçları cnm:52:

neysee gıdıp kendı tarıflerımden bıseyler yapmaya calısııyım oluyorum tatlı komasına gırdımm :9: 10 kilo aldımm :53: anamm napıcamm ben yarım dunyaa oldummmmmmmmmmmmm :18::18: :5:

oyy maşallahh teyzesı yesın onu kız bu kız baya buyumuş şuraya bak aynı kız gıbı nazlı yatmış...doktor cınsıyetını soylemedımı getırmedınmı sonuçları cnm:52:

yok canım söylemedı ama bızede kızmmış gıbı geldı bı an bı kac gun sonra sonuçlar bellı olcak canım 3.ayımızı doldurduk teyzesı ya:nazar::1:

tüü tüüü tüüü 41 kere maşallahhh:nazar::nazar::nazar::nazar:
kız ya aynı ben amannn halası gibi de rahatına düşkünnn kız rabbim bağışlasın
çok ayıptr sorması bunu kafası bacağı nerde ya hiç anlamıyorumda

yok canım söylemedı ama bızede kızmmış gıbı geldı bı an bı kac gun sonra sonuçlar bellı olcak canım 3.ayımızı doldurduk teyzesı ya:nazar::1:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

ozaman sorarsın doktora caınım eger göstermıyorsada kesın kız nazlı olur kızlar seyını göstermez hemencecıkkk :9::9::9::9:

ne yarım dünya tam dünya olmuşsun ayol ben bi kaç kilo almışım diye bunalım takılıyorum birde tatlı canı istiyor yeme kız allah allha patlayacaksın yakında

tüü tüüü tüüü 41 kere maşallahhh:nazar::nazar::nazar::nazar:
kız ya aynı ben amannn halası gibi de rahatına düşkünnn kız rabbim bağışlasın
çok ayıptr sorması bunu kafası bacağı nerde ya hiç anlamıyorumda

:1::1: kız sol tarraf kafası işte ya kucuk bı ok işaretı var ya işte orası kocamn kafası var :9::9:

ozaman sorarsın doktora caınım eger göstermıyorsada kesın kız nazlı olur kızlar seyını göstermez hemencecıkkk :9::9::9::9:[/QUOTE]

prof.hanım nasılda bilirmiş peki benimkilerin cinsiyeti ne bi bakın rica etsemmm

iyice baktım doğru kız hem bu bebek uzanmış bacak bacak üstüne atmış şeyide erkek olsa görünürdü bu kız burda yeteri kadar süslü var zaten buda herkesi sollar artık

iyice baktım doğru kız hem bu bebek uzanmış bacak bacak üstüne atmış şeyide erkek olsa görünürdü bu kız burda yeteri kadar süslü var zaten buda herkesi sollar artık

valla bılmıyoruz suslumu gelıyo canım ama ilk ultrason fotoğrafındada bacakları kapalıydı bakalım artık hayırlısı:1:

valla bılmıyoruz suslumu gelıyo canım ama ilk ultrason fotoğrafındada bacakları kapalıydı bakalım artık hayırlısı:1:

bacaklar kapalı olunca kızmı oliyyy
karnın çıkmışmı 3.ayın nasıl duruyor
bende istiyorummmmm bebetttt bebekine söylede bize dua etsin boş duracağına teyzeleri ve halasına bari dua etsin

bacaklar kapalı olunca kızmı oliyyy
karnın çıkmışmı 3.ayın nasıl duruyor
bende istiyorummmmm bebetttt bebekine söylede bize dua etsin boş duracağına teyzeleri ve halasına bari dua etsin

evet canım ya öle olıymış karnım çıkmaya başladı valla kıyafetlerım denkgelmıyo kılo almadım hiç ama göbüş çıktı ah canım hem anası dua edıyo hem bebış inş. çok yakında sızınkılerde gelır canım ya:16: 3. ay bıtmış 4den gun almaya baslamışız canım ya toktur öle dedı:1:

Back
X