- 16 Temmuz 2012
- 4.853
- 1.914
- 198
aynen valla bende hiç biran önce adet olayım diye beklememiştimtamam canım sen beni bilgilendir ben daha tecrübeli gidim
![]()
kızz sen bendenn daha tecrubelısın sen bı kere asılama oldun sen benı bılgılendırr

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen valla bende hiç biran önce adet olayım diye beklememiştimtamam canım sen beni bilgilendir ben daha tecrübeli gidim
![]()
ozamann hoşgeldnn güle gülee diyelimmmgözünüz aydın canım bu arada bıtırıptemı gelıyor abın...göndermez göndermezz sonra sensız napar kocişin
yaa benımde bı kaç aydır duzenım bozuldu normalde 30 gunde bır olurdum şimdi erken gelıyo bı kere benımde 10 gun geçti sinir beynıme fırladı..günleri belli olsun ne nedır bılelım yanı değilmi..
![]()
kızz sen bendenn daha tecrubelısın sen bı kere asılama oldun sen benı bılgılendırr![]()
ekleyebıldım mı bılmıyorum ama evet eklemışım bebegımın fotografı teyzoşları maşallah deyın ama![]()
cok sagol canım bugun gıttım sonuçlar için ama kontrol gunum olmadıgından bakmadı ultrsanla 10 hazıran gbı kontrol ozamna artık tabı gösterırseamın canım innş. basım agrımasa dha cekerım ama basım koto baya
![]()
erken gelmesi yine iyi canım aynen ne zman olacağımı bileyim yeter :) evet canım bitiriyor inşallah cuma burda olucak..göndermesin tabi ne ben onsuz ne de o bensiz yapamaz![]()
aşılamayı nasıl yapıyorlar ben sana detaylı anlatırım tatlımdur bi ozaman gelsin..
kız hastane okadar karışıkki nerden girdim nerden çıktım ben bile kendime şaşırdım valla üstelik yanlızdımm![]()
birsencim benden 200 tane al ben bu gece okurum inşAllah senin arkadaş için
canım inşallah hamilesindir ilişki günlerinizi nasıl planladınız ve kaç gün sonra test yaptın benin bugün 8.gün ne zaman test yapsam diyorum
inş cnm.. 8. gün çok erken değilmi? iğneden sonra hemen yapılan testler yanıltıcı deniyor ben iğneden 18. gün yaptım testi 24 nisanda oldum iğne 36 saat sonra dedi dr sonra gün aşırı ilşki önerdi ..ama sevinmiyorum pozitif çıktı ama daha günüme 3 gün var bakalım yarın kan testi yaptırcam inş :18:
Merhaba kızlar, nasılsınız? Ben de okuldan geldim çok başım ağrıyor ağrı kesici almıyorum belki bebek tutunuyordur dıye...Çok heyecanlıyım gene bu ay.....Adetimin 18. gunundeyım ve calısmalar devam edıyor.son gune kadar da devam edecek......[/
inş cnm tutunmuştur bebişin sana![]()
aman ne erken gelmesı ıyı ne geç gününde gelsın bızde işimizi bilelim dimi..2 gundur boş yere pet takıp cıkartıyorum...amannn amann nazarr degmesin size inşallahh rabbım yuvanızı bıde hayırlı mınıcık bı ewlatla taçlandırsın...
aman ne erken gelmesı ıyı ne geç gününde gelsın bızde işimizi bilelim dimi..2 gundur boş yere pet takıp cıkartıyorum...amannn amann nazarr degmesin size inşallahh rabbım yuvanızı bıde hayırlı mınıcık bı ewlatla taçlandırsın...
anlatt bakayım bana detaylı..ilk doktorum aşılama için haa eşin koycak he ben demiştii
kız değil aslında ilk gıdınce oyle gelıyor ınsana ama sonra alışırsın..
beyzacım allah razı olsun kuzucum 450 oldu varmı arttırann![]()
amin canım inşallah tez zamanda sana bana hepimize rabbim nasip etsinsize de nazar değmesin kızz
![]()
doktorun doğru demiş valla bi fark yok
benim ilk aşılama yapan doktorum erkekti bide muayaneye zar zor alışmıştım ama aşılamada çok utanmıştım..saçma sapan şeyler geçiyodu aklımdan hep.. hernekadar eşiminkide olsa sonuçta başka bi adam koydu diyodum![]()
kızz emuss yaptır artık şu kan testını nsl dayanıyorsun ben senden sabırsızım burda...
ayşe_firuzecmm 300 tane aldım tefrıcıyenden 250 ben cektım arkadaşlarda 450 olmuştu 1000 oldu hakkınızı helal edın
bu arada zeynoşş kayıplarda kaynanası ınternet yasagımı koydu ona acaba![]()