ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

ozamann hoşgeldnn güle gülee diyelimmm :9::9::9: gözünüz aydın canım bu arada bıtırıptemı gelıyor abın...göndermez göndermezz sonra sensız napar kocişin:1: yaa benımde bı kaç aydır duzenım bozuldu normalde 30 gunde bır olurdum şimdi erken gelıyo bı kere benımde 10 gun geçti sinir beynıme fırladı..günleri belli olsun ne nedır bılelım yanı değilmi..:20:

erken gelmesi yine iyi canım aynen ne zman olacağımı bileyim yeter :) evet canım bitiriyor inşallah cuma burda olucak..göndermesin tabi ne ben onsuz ne de o bensiz yapamaz :9::9:

kızz sen bendenn daha tecrubelısın sen bı kere asılama oldun sen benı bılgılendırr:9::9::9:

aşılamayı nasıl yapıyorlar ben sana detaylı anlatırım tatlım:1::1::1:dur bi ozaman gelsin..
kız hastane okadar karışıkki nerden girdim nerden çıktım ben bile kendime şaşırdım valla üstelik yanlızdımm:19::19::19:

Merhaba kızlar, nasılsınız? Ben de okuldan geldim çok başım ağrıyor ağrı kesici almıyorum belki bebek tutunuyordur dıye...Çok heyecanlıyım gene bu ay.....Adetimin 18. gunundeyım ve calısmalar devam edıyor.son gune kadar da devam edecek......

ekleyebıldım mı bılmıyorum ama evet eklemışım bebegımın fotografı teyzoşları maşallah deyın ama:nazar:

rabbim bana ve tüm isteyenlere nasip etsin bu görüntüyü.allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayıda nasip etsin bebeğini

cok sagol canım bugun gıttım sonuçlar için ama kontrol gunum olmadıgından bakmadı ultrsanla 10 hazıran gbı kontrol ozamna artık tabı gösterırse:1: amın canım innş. basım agrımasa dha cekerım ama basım koto baya:14:

canım çok geçmiş olsun bende dün akşm bi baş ğrısı vardıki migren vrmı bilmiyorum ama beyin kanaması geçiricem zannettim bende ilaç içmiyorum bilmiyorum bağışıklık yapar diye korkuyorum Rabbim yardımcın olsun cnm benim Rabbim acilen gidersin ağrını..

birsencim benden 200 tane al ben bu gece okurum inşAllah senin arkadaş için

erken gelmesi yine iyi canım aynen ne zman olacağımı bileyim yeter :) evet canım bitiriyor inşallah cuma burda olucak..göndermesin tabi ne ben onsuz ne de o bensiz yapamaz :9::9:

aman ne erken gelmesı ıyı ne geç gününde gelsın bızde işimizi bilelim dimi..2 gundur boş yere pet takıp cıkartıyorum...amannn amann nazarr degmesin size inşallahh rabbım yuvanızı bıde hayırlı mınıcık bı ewlatla taçlandırsın...

aşılamayı nasıl yapıyorlar ben sana detaylı anlatırım tatlım:1::1::1:dur bi ozaman gelsin..
kız hastane okadar karışıkki nerden girdim nerden çıktım ben bile kendime şaşırdım valla üstelik yanlızdımm:19::19::19:

:9::9::9::9: anlatt bakayım bana detaylı..ilk doktorum aşılama için haa eşin koycak he ben demiştii :1::1::1::1:
kız değil aslında ilk gıdınce oyle gelıyor ınsana ama sonra alışırsın..

birsencim benden 200 tane al ben bu gece okurum inşAllah senin arkadaş için

beyzacım allah razı olsun kuzucum 450 oldu varmı arttırann :1::1::1::1:

emusss yatınmı test bnce testle hıc ugrasma dırek kan tahlılı ver...bugun iğneden sonra 19. gunn yanlıs saymadıysam 20 gune kadar adet olmazsan hamılesındır zatenkı sende sılık cızgı cıkmıs...

yaptım cnm dün yaptım 12si yani .. ama ikinci çizgi çok silik çıktı dün yaptım bugün adetimin 27. günü daha var günüme ama normalde 24 günde bir olurum ben 27 gün bana göre çok geçti hayırlısı bakalım.. yarın kan testi yaptırcam inş.. evet cnm evet cnm doğru saymıssın 24 nisandı iğne tarihim..

İnşallah güzel haberi verirsin akşama bendede yumurta tembelliği var umut olurun banada[/QUOTE]

inş cnm yarın kan testi yaptırmayı istiyorum bugün yapmadım daha test dün yapmıştım zaten .. yarına bakalım artık nasipte varsa olur..:16:

canım inşallah hamilesindir ilişki günlerinizi nasıl planladınız ve kaç gün sonra test yaptın benin bugün 8.gün ne zaman test yapsam diyorum

inş cnm.. 8. gün çok erken değilmi? iğneden sonra hemen yapılan testler yanıltıcı deniyor ben iğneden 18. gün yaptım testi 24 nisanda oldum iğne 36 saat sonra dedi dr sonra gün aşırı ilşki önerdi ..ama sevinmiyorum pozitif çıktı ama daha günüme 3 gün var bakalım yarın kan testi yaptırcam inş :18:

Merhaba kızlar, nasılsınız? Ben de okuldan geldim çok başım ağrıyor ağrı kesici almıyorum belki bebek tutunuyordur dıye...Çok heyecanlıyım gene bu ay.....Adetimin 18. gunundeyım ve calısmalar devam edıyor.son gune kadar da devam edecek......[/

inş cnm tutunmuştur bebişin sana :1::16:

aman ne erken gelmesı ıyı ne geç gününde gelsın bızde işimizi bilelim dimi..2 gundur boş yere pet takıp cıkartıyorum...amannn amann nazarr degmesin size inşallahh rabbım yuvanızı bıde hayırlı mınıcık bı ewlatla taçlandırsın...

amin canım inşallah tez zamanda sana bana hepimize rabbim nasip etsin :21::21: size de nazar değmesin kızz :9::9:

kızlar yine ben ya. bugün ovitrelleden sonraki 20. gün ama ne adet oldum ne bebek var. sizce niye böyle oldu. birşey söyleyin psikolojım bozuldu artık :(

:9::9::9::9: anlatt bakayım bana detaylı..ilk doktorum aşılama için haa eşin koycak he ben demiştii :1::1::1::1:
kız değil aslında ilk gıdınce oyle gelıyor ınsana ama sonra alışırsın..

beyzacım allah razı olsun kuzucum 450 oldu varmı arttırann :1::1::1::1:

doktorun doğru demiş valla bi fark yok:1::1::1::1:
benim ilk aşılama yapan doktorum erkekti bide muayaneye zar zor alışmıştım ama aşılamada çok utanmıştım..saçma sapan şeyler geçiyodu aklımdan hep.. hernekadar eşiminkide olsa sonuçta başka bi adam koydu diyodum:17::17::17::17:

amin canım inşallah tez zamanda sana bana hepimize rabbim nasip etsin :21::21: size de nazar değmesin kızz :9::9:

kocamann birr aminnnn...:nazar::nazar::nazar::nazar:

doktorun doğru demiş valla bi fark yok:1::1::1::1:
benim ilk aşılama yapan doktorum erkekti bide muayaneye zar zor alışmıştım ama aşılamada çok utanmıştım..saçma sapan şeyler geçiyodu aklımdan hep.. hernekadar eşiminkide olsa sonuçta başka bi adam koydu diyodum:17::17::17::17:

amann canımm öyle şeyleri kafana takma hayırlısı olsun hakkımızda...canım cok sıkılıyor su aralar içimde bi sıkıntı hıc bısey yapmak gelmıyor ıcımden..adet olmadan önce boyle huzursuz oluyorum genelde:31:

kızz emuss yaptır artık şu kan testını nsl dayanıyorsun ben senden sabırsızım burda...

ayşe_firuzecmm 300 tane aldım tefrıcıyenden 250 ben cektım arkadaşlarda 450 olmuştu 1000 oldu hakkınızı helal edın :16::16::16:

bu arada zeynoşş kayıplarda kaynanası ınternet yasagımı koydu ona acaba :1::1::1:

kızz emuss yaptır artık şu kan testını nsl dayanıyorsun ben senden sabırsızım burda...

ayşe_firuzecmm 300 tane aldım tefrıcıyenden 250 ben cektım arkadaşlarda 450 olmuştu 1000 oldu hakkınızı helal edın :16::16::16:

bu arada zeynoşş kayıplarda kaynanası ınternet yasagımı koydu ona acaba :1::1::1:

hoşgeldım canım gercekten zeynoş nerde ya ben arada kacırdım galıba kaynanasımı var:1:

kızlar napıyosunuz nerelerdesiniz??
gerçekten zeynoşş kayıplarda bence hazır kaynana evde gezmelere mi gitti yoksa aradada olsa ggirerdi

Back
X