ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

naberr kuzucukk nasıl gıdıyor bakalım kaç zaten hem benden kaçarsın hem kocandan madem öyle önemli günlerin belli değil sna ceza hergün kocişle birlikte oluyorsun anca öylee yakalarsın önemli günleri:9::9::9: inşallah canım kırmızılar değil bebişcik gelir..bugun kaçıncı gün oldu adetın 30 küsür sanırım...

kızz hergün olur mu hiç diğerlerini zor yapıyoruz zaten bu bebek işi herşeyden soğuttu valla :9::9: ayy inşallah canım ya ne güzel bu ay rahatım hiç düşünmüyorum diyodum bi görümcem geldi yine allak bullak oldum..ben 1 senedir uğraşıyorum burda hamile kalmak için kız hemen kaldı büyüdü bile bebişi..kıskanmak olmasın diyorum ama elimde değil imreniyorum işte :50::50: adet başlangıcından 32 gün bugün inşallah olmam ya şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine Rabbim dualarımızı kabul eyler inşallah...

senin yumuşların hangi tarafında canım açık tüpün tarafında mı..inşallah seninde hepimizinde yüzü güler tez zamanda :21::21:

iyiyim sağol canım
sen nasılsın bebeğin nasıl ne zaman cinsiyet için gideceksin dr.
iyiz canım sagol 10gün sonra falan giderim heralde bakalım ne olacak:)..babası pazartesi inşallah işe başlıycak ben de bol bol gelirim yanınıza:)

günaydın kızlar ve hayırlı cumalar hepinize..
alıntı yaparak tek tek cevap veremiyorum ama hepinize çok teşekkür ederim sağolun iyiki varsınız.. buradaki kızlar sayesinde bi çok şeyi öğrendim vede birazda olsa rahatlıyorum..
şuan moralim biraz daha iyi olsada tam olarak değil.. aslında herşeyden önce psikıyatrıya ihtiyacım var çok bunaldım hiçbişeyden keyif alamıyorum artık sanırsam depresyonada girdim tam oldu valla:3::3::3::3:
önümüzdeki haftaya 2 farklı doktora daha gidicem onlar ne söylicekler bakalım eğer aynı şeyi söylerlerse mecbur öncelikle laparaskopi ve histereskopi yapıcam inşallah hallolacak bi sorundur..şimdiki korkumda ya o sırada başka bi sorun çıkarsa..doktor bana doğumsal bi anormalliktir dedi inanın okadar değişik bi ruh halindeyimki kendimi normal bi kadın gibi göremiyorum..çevremde çocukları olan ve hamilelere daha farklı bi gözle bakıyorum.insanları sanki 2 guruba ayırdım normal ve normal olmayan..
her şerde bir hayır her hayırdada bir şer vardır derler..inşallah bundada vardır bir hayır diyorum..

Son düzenleme:
iyiz canım sagol 10gün sonra falan giderim heralde bakalım ne olacak:)..babası pazartesi inşallah işe başlıycak ben de bol bol gelirim yanınıza:)
daha işe başlamadıı kız inşallah hayırlısıyla başlar mesleği ne kocanın sakıncası yoksa
inşallah canm bebeğin sağlıkkla gelişir cinsiyetinide sormana gerek yok erkektr caanımm benden bil

alıntı yaparak tek tek cevap veremiyorum ama hepinize çok teşekkür ederim sağolun iyiki varsınız.. buradaki kızlar sayesinde bi çok şeyi öğrendim vede birazda olsa rahatlıyorum..
şuan moralim biraz daha iyi olsada tam olarak değil.. aslında herşeyden önce psikıyatrıya ihtiyacım var çok bunaldım hiçbişeyden keyif alamıyorum artık sanırsam depresyonada girdim tam oldu valla:3::3::3::3:
önümüzdeki haftaya 2 farklı doktora daha gidicem onlar ne söylicekler bakalım eğer aynı şeyi söylerlerse mecbur öncelikle laparaskopi ve histereskopi yapıcam inşallah hallolacak bi sorundur..şimdiki korkumda ya o sırada başka bi sorun çıkarsa..doktor bana doğumsal bi anormalliktir dedi inanın okadar değişik bi ruh halindeyimki kendimi normal bi kadın gibi göremiyorum..çevremde çocukları olan ve hamilelere daha farklı bi gözle bakıyorum.insanları sanki 2 guruba ayırdım normal ve normal olmayan..
her şerde bir hayır her hayırdada bir şer vardır derler..inşallah bundada vardır bir hayır diyorum..

şuda varki bazen doktorlar hiç olmayan birşeyi bile var olarak gösterir kız inşallah başka sorun çıkmaz moral bozukluğunu bunalımını çok iyi anlıyorum allah sabır versin inşallah bunlar önünde engel olarak kalmaz allahın izniyleee
bu arada canım bu durumda hepimiz senin gibiiyiz bi tek sen yoksun bak biz de anormaliz

kızz hergün olur mu hiç diğerlerini zor yapıyoruz zaten bu bebek işi herşeyden soğuttu valla :9::9: ayy inşallah canım ya ne güzel bu ay rahatım hiç düşünmüyorum diyodum bi görümcem geldi yine allak bullak oldum..ben 1 senedir uğraşıyorum burda hamile kalmak için kız hemen kaldı büyüdü bile bebişi..kıskanmak olmasın diyorum ama elimde değil imreniyorum işte :50::50: adet başlangıcından 32 gün bugün inşallah olmam ya şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine Rabbim dualarımızı kabul eyler inşallah...

senin yumuşların hangi tarafında canım açık tüpün tarafında mı..inşallah seninde hepimizinde yüzü güler tez zamanda :21::21:

iyi hadii günn aşırı olsunn kihhkihhkihhh:9::9::9: kızz gerçekmi senin kafa çok guzeldı bu ay ben snden umutluydum bu umursamazlıkla kesın eloşumm hamişş olurr dıyodummm olsun hala umudumuz var sen günleri değerlendirmeyi unutma 42 gunde oluyorsan eger 14 u cıkar gerıye hngı gun gelıyorsa ogune yogunlaş yada 20. gunden ıtıbaren gun aşırı çalışmalara başla tatlım..inşallah guzel haberler verırsın bıze..ahh ahh o ımrenmek bendede oldu su son hastaneye gıdıste o kadar guzel hamıller vardkı bıde bı guzel gıyınmısler çok ımrendım bende...benım 2 si kapalı tarafta 1 tanesı acık olan tarafta bakalım hayırlısı doktorda pek umutlanma çok düşük şans oranı dedı ben de zaten umutlu deilm..hayırlısı hakkımızda..

merhaba canım biraz daha ıyıce olmana çok sewindim..neden bu kadar kafaya taktınkı bu şeyi eger bebek olmamasına tek neden oysa sevıne sevıne gıt bıran once amelıyat ol tatlım üzme kendını boyle...başka bı arkadasıma daha hande hanımı tavsııye etmıstım oda ona gıttı ondan rahım filmi istedı ve onunda rahmınde polip varmış kesınlıkle onu almadan olmaz demiş oda şimdi histeroskopi olcak..sorunun nerde oldugunu bılmek hıc sorunsuz olmaktan daha ıyı bence..hiç olmazsa sorun ortadan kalkınca bebıste gelır dıger turlu heray guzel yumoşlarımız oluyor buyuyor catlıyor yıne olmuyor herşey yolundayken olmaması daha kötü bence...sen diğer doktorlarlada görüş vee hakkında ne hayırlısıysa hangısı senın ıcın dogruysa onu yap inş.
biz hep anormal yarım hıssedıyoruz kendımızı zaten yenı ewlenen bırısınden hamıle haberı alınca şaşır oldum ben nerdeyse uzaylı görmüş gibi oluyorum nasıl hamıle kalmış hemen fln o bana çok tuhaf olmıycak bısey gıbı gelıyorr:9::9::9:

bu arada psikiyatra fln gıdersen banada soylee bendee gelcemmm :1::1::1::1:

kız keşke üçüz olsaaaaa hadi üçüz olmasa bile bari ikiz olsun aman umarım yumurtaların boşa gitmeez ya bari 3ünden olsun kaç tane olursa olsun yeterki hayırlısıyla olsunnn
kız üçüz olursa kıskanrım seni çok acil benimde dördüz yapmam gerek
kaynana iyi ya üşütmüş bende idare ediyorum bolca sıkılıyorum eskisi gibi hiç denk gelemiyoruz özledim gırgır şamatalarımızı yaşlandıkmı ne
ettiğin beddular tutmadı daha
canım ya herhalde aynı yerde sayıyoruz ya onunda soğukluğu oluyor bu topikte hepimize artık bebek şart kız aşılamada idrara sıkışık gitmek daha iyi oluyormuş öyle duydum bi doktoruna sorsana bunu bu sefer acaba gerçekmi

çok doğru cnm hayırlısıyla olsunda yeterkı olsun ama 1 tane olsun yaa ıkız ucuz bebek bakmak çok zor artık benı buralarda bulamazsınız..hiç kıskanma canım ınş. doktorun sanada ıkı tane yumoş koycakta sen ıkızlere hamiş klcan...
yaşlanmadık cnm sen yoksun ortalarda dıger kızlarda pek yok o yuzden gırgır şamatada yok:9::9::9:
hm yrın gıdıcemya doktora o bana soyler nsl gelmem gerektıgını ama ıdrara sıkışık olmayı mantıklı bulmuyorum ben aşılamadan sonra hemen wc ye gıdınce spermlerde ıdrarla akıp gıtmıyormu..bakalım doktor ne dıycek yarın bellı olur buyuk ıhtımal:34:

canım ya sen yinede sor doktoruna kız olsunda hiç gelme buralara 3 yumurtan birlikte gelişirse çok güzel lur kız açık tüpüne doğru inşallah ilerlerde hayırlısıyla olur
kız bakalım 2 tane verecekmi iistiycem yani bunu evet ya kız diğerleride yok

canım ya sen yinede sor doktoruna kız olsunda hiç gelme buralara 3 yumurtan birlikte gelişirse çok güzel lur kız açık tüpüne doğru inşallah ilerlerde hayırlısıyla olur
kız bakalım 2 tane verecekmi iistiycem yani bunu evet ya kız diğerleride yok

kızz zeynoşş karşılaştık çok şükür nasılsın arkadaşım gel öpeyimm seni bii:54::9::9::9:
çarşamba gunu heppsi aynı boydu inş. yıne aynı boy gelişirler...yok kız yıne ıstemem ben pek ıkız ucuzya tek ıstıyorum tek olsun benim olsun :9::9::9::9: istee gerekırsee ağla zırlaa koysunn hit amcacık:9:

kızz zeynoşş karşılaştık çok şükür nasılsın arkadaşım gel öpeyimm seni bii:54::9::9::9:
çarşamba gunu heppsi aynı boydu inş. yıne aynı boy gelişirler...yok kız yıne ıstemem ben pek ıkız ucuzya tek ıstıyorum tek olsun benim olsun :9::9::9::9: istee gerekırsee ağla zırlaa koysunn hit amcacık:9:

evet ya çok şükür oltayı attım denize dedim bakayım hangi balık türü oltama takılıyor baktımki palamut kız dur bende öpeyimmm özledim
kız inşallah yine aynı boyutta kaliteli yumurtaların olurrr
kız öyle deme bakarsın olur ben ikiz bebek çok seviyorummmmmm
o hit amcacık değil kocaman amca 2 metre boyu var taaamı

evet ya çok şükür oltayı attım denize dedim bakayım hangi balık türü oltama takılıyor baktımki palamut kız dur bende öpeyimmm özledim
kız inşallah yine aynı boyutta kaliteli yumurtaların olurrr
kız öyle deme bakarsın olur ben ikiz bebek çok seviyorummmmmm
o hit amcacık değil kocaman amca 2 metre boyu var taaamı

bakk bakk benı palamutamı benzettın ben hamsiyim yaff küccüğümm bennn:9::9::9:
inşallah yavrucum...sana inş. ikiz olur yavrum ikisini bir büyütürsün ama ben tekiz sewıyorum anca onla ugrasabılırım:9::9: hmm ozaman kocahit amcacık olsun..kaynanayı ne yaptın kız yıne akraba zıyaretınemı yolladın:21:

bakk bakk benı palamutamı benzettın ben hamsiyim yaff küccüğümm bennn:9::9::9:
inşallah yavrucum...sana inş. ikiz olur yavrum ikisini bir büyütürsün ama ben tekiz sewıyorum anca onla ugrasabılırım:9::9: hmm ozaman kocahit amcacık olsun..kaynanayı ne yaptın kız yıne akraba zıyaretınemı yolladın:21:

kız unutma beniyi izliyor kaynanoş
inşallah tkiz olur inşallah sen aç gözlü değilsin öyleyse tek tek doğurmak istiyorsun
ben çok aç gözlüyüm neyse rabbim sağlıklı bebekler versinde
sana balina demediğime şükrettt
kız hamsimi şakacı seniiii hamsi olsa olsa ben olurummmmm

kız unutma beniyi izliyor kaynanoş
inşallah tkiz olur inşallah sen aç gözlü değilsin öyleyse tek tek doğurmak istiyorsun
ben çok aç gözlüyüm neyse rabbim sağlıklı bebekler versinde
sana balina demediğime şükrettt
kız hamsimi şakacı seniiii hamsi olsa olsa ben olurummmmm

yokyaaa senn şaşırdın galıbaa balına anca sen olursun..hmsi gibi incecik narin olan benım canıkom..kız göbek atma işi ne alemde benım gorumcemde gecen yaz o sekılde zayıfladı..hanı mutfakta kullandıgımız jelatın varya onu sardı butun vucuduna gunde yarım saat atladı zıpladı oynadı o sekılde daha cok terleyerek zayıfladı baya..
ewt ben tek tek dogurmak ıstıyorum ıkız olursa ıkısıylede aynı ılgılenemem gıbı glıyor o yuzden tekız olsun..ııkız olursa sen nsl başa çıkcan mınık canavarlrla kuzenımın suan 3 aylık oglusu var kız bıkmış durumda ne uykum var ne bıseyım dıyor:9::9:

yokyaaa senn şaşırdın galıbaa balına anca sen olursun..hmsi gibi incecik narin olan benım canıkom..kız göbek atma işi ne alemde benım gorumcemde gecen yaz o sekılde zayıfladı..hanı mutfakta kullandıgımız jelatın varya onu sardı butun vucuduna gunde yarım saat atladı zıpladı oynadı o sekılde daha cok terleyerek zayıfladı baya..
ewt ben tek tek dogurmak ıstıyorum ıkız olursa ıkısıylede aynı ılgılenemem gıbı glıyor o yuzden tekız olsun..ııkız olursa sen nsl başa çıkcan mınık canavarlrla kuzenımın suan 3 aylık oglusu var kız bıkmış durumda ne uykum var ne bıseyım dıyor:9::9:

kızzzzzz ne şaşırması canım kendini hamsi olarak gördüün için şokkkk oldummm
olamazzz ya attım 2 gündr atamıyorum göbek basen hep dansla eriyor eritmeye çalıştım olmadı ama sende dene bi kaç gün bak ne çok terliyor insan
allah ikizinde üçüüzünde sabrını veriyor yokluktan çok olsun istedimm tek veya çift hepsi öyle yorucu ne yapalım inşallah ikizin olur hayırlısıyla
aminnnnnn tabi benimde

kızzzzzz ne şaşırması canım kendini hamsi olarak gördüün için şokkkk oldummm
olamazzz ya attım 2 gündr atamıyorum göbek basen hep dansla eriyor eritmeye çalıştım olmadı ama sende dene bi kaç gün bak ne çok terliyor insan
allah ikizinde üçüüzünde sabrını veriyor yokluktan çok olsun istedimm tek veya çift hepsi öyle yorucu ne yapalım inşallah ikizin olur hayırlısıyla
aminnnnnn tabi benimde

:9::9::9: şok olma yavrm şok olma..
şu aşılam işini bi atlatıyım ondan sonra bende artık gobenmı atarım ne yaparım bılmem yapıcam bıseyler bu boyle olmaz kılolr aldı basını gıdıyor walla...
doğru cnm hayırlısıyla olsunda ıkızde olsa razıyızz yerım ben onlarıı tontişlerrrr:52:

:9::9::9: şok olma yavrm şok olma..
şu aşılam işini bi atlatıyım ondan sonra bende artık gobenmı atarım ne yaparım bılmem yapıcam bıseyler bu boyle olmaz kılolr aldı basını gıdıyor walla...
doğru cnm hayırlısıyla olsunda ıkızde olsa razıyızz yerım ben onlarıı tontişlerrrr:52:

ablaa beni de ye tontişleri yeme yazık onlara blmuşken birde yiyecekmisin
aşılamayı fazla heyecan yapma çok basit bence sıır acılııı normalde aşılamda sansın diğer tedavlere göre daha yüksek
palamutcummmm eritelim bu kilolarda verilmiyyyyyyyy

ablaa beni de ye tontişleri yeme yazık onlara blmuşken birde yiyecekmisin
aşılamayı fazla heyecan yapma çok basit bence sıır acılııı normalde aşılamda sansın diğer tedavlere göre daha yüksek
palamutcummmm eritelim bu kilolarda verilmiyyyyyyyy

senı ben ne yıyım kocan yesınn tontişimmm
kızz yanı aşılamadan sonraa kırmızılar bı gelsın ozaman senın kaynanada gıder açarız ajdarı şahh şahhh şahhh karşılıklı göbiş atarız..yok bee cnm ben hıc tutucagına ıhtımal vermıyorum kırmıızılar gelınce soyledıydı bu kız dersın :9::9:

senı ben ne yıyım kocan yesınn tontişimmm
kızz yanı aşılamadan sonraa kırmızılar bı gelsın ozaman senın kaynanada gıder açarız ajdarı şahh şahhh şahhh karşılıklı göbiş atarız..yok bee cnm ben hıc tutucagına ıhtımal vermıyorum kırmıızılar gelınce soyledıydı bu kız dersın :9::9:

kız ya öyle deme allah göstermesin kırmızı yı öyle yıkıcıki dilerim rabbim yaşatmaz bende söylediydi yerine daha farklı konuşurumm,
hamiş kal bi ikimizde açaçcaz ajdarı dans ederizdeeee ben daha çok kıvırırım sen yavaştan kıvır bebeği düşürürrsün çok kıvırınca o gün son ajdar dinleyişin olsun babakarsın beben ajdarı sever mever

kız ya öyle deme allah göstermesin kırmızı yı öyle yıkıcıki dilerim rabbim yaşatmaz bende söylediydi yerine daha farklı konuşurumm,
hamiş kal bi ikimizde açaçcaz ajdarı dans ederizdeeee ben daha çok kıvırırım sen yavaştan kıvır bebeği düşürürrsün çok kıvırınca o gün son ajdar dinleyişin olsun babakarsın beben ajdarı sever mever

nasip kısmet cnm allah ne yazdıysa onu yaşıycaz işte..
amann yeterkı çocugum olsunda ajdarr hayranı olsun zeynoşşş ajdarr ajdarrrrrrrrrrr:32:

nasip kısmet cnm allah ne yazdıysa onu yaşıycaz işte..
amann yeterkı çocugum olsunda ajdarr hayranı olsun zeynoşşş ajdarr ajdarrrrrrrrrrr:32:

evet ama kız ne zor dimi o gün insn ölmek sityor ertesi gün rahatlıyor birzda olsa rabbim yaşattığı halde sabrını da veriyor
ama allahımmmm hayran birde kendisini büyüdüğünde benzetmeye çalışsaaa ne olcak senin kocişin der artık karı hep senin yüzünden bari çocuğu kendine benzetseydin bula bula ajdaram benzettin şah şah şahh dam dam damm ar ar arr şahdamar ajdarrrrrr

canım benim bende birsen gibi düşünüyorum sorunun bulunması ve tedavi edilmesi bana daha kolay geliyo öbür türlü her ay yıkılmaktansa böyle daha iyi sanki tedavi olunca hemen bebişin seninle olur inşAllah böyle hissediyorum Rabbim hiçbirimize daha fazla aratmasın bende çok üzüldüm burda 4 ay boyunca boşuna tedavi görmüşüm boşuna yıkılmışım üzülmüşüm yanlış iğne kullanmışım demekki her şeyde bi hayr var Rabbim dualarımızın kabul zmanını getirsin inşAllah

amaaaaaaaannnn kimler kimler burdaymış nasılsınız canlar :16::16:
birsencim yumoşlar hayırlı olsun cnm benim çok sevindim inşAllah Rabbim bu tedaviyle yüzünü güldürsün tatlım yaa
zeynoşum nasıl gidiyo normal zamanki gibi mi adet oldun yoksa daha mı az bi farklılık varmı iğneden sonra

Back
X