ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

Selamlar kızlar nasılsınız bakalm? yarın adet olmam gerekıyor....en kotu obur gun olmam gerekıyor cunku bazen 33. bazen 34. gun adet oluyorum...yarın 33. gun....... kızlar hamıle olsam belırtı olur muydu acaba bende hıc belırtı yok yaa. ama adet olacakmısım gıbı kasıklarım dolgun ve hafıf sızı var...adet belırtılerı adet gunu gecıkınce mı bellı olur yaaa offf hıc umut yok ıcımde oyaskı ıkı yumurta vardı 17mm ve 20mm.....Keske tutsa.............

o kadar uzuodn mu sürüyo cnm gelmesi bende 22 23 gün sürüyodu iğne olunca arası bence hamilesin inşallah hayırlısıyla bu müjdeli haberi verirsin bize test yapsana bakalım çıkar inşallah:emir_bebek::emir_bebek:

Selamlar kızlar nasılsınız bakalm? yarın adet olmam gerekıyor....en kotu obur gun olmam gerekıyor cunku bazen 33. bazen 34. gun adet oluyorum...yarın 33. gun....... kızlar hamıle olsam belırtı olur muydu acaba bende hıc belırtı yok yaa. ama adet olacakmısım gıbı kasıklarım dolgun ve hafıf sızı var...adet belırtılerı adet gunu gecıkınce mı bellı olur yaaa offf hıc umut yok ıcımde oyaskı ıkı yumurta vardı 17mm ve 20mm.....Keske tutsa.............
canım mutlu haberini bekliyorum canım benim inş.bede cumartesi çatlatma iğnesi oldum 2 yumrtam vardı sen gibi 18 ve 22 insallah tez vakitte kucaklarımız dolar.10 gün ilşkiye girin dedi.ama ben yumurtayı catlıyomu anlayamadım.akıntı gelyor aradan sanki spermler geri çıkyor diyorum.arada kasık agrım oluyor.bana sürecini anlatırmısı canm.umut edelim her ay bir umut unutma...bide doktor bana 10 günü gecince sonrakihafta adet olmazsan gel dedi.yani senin bayag gecti.çatlatma iğnesinden sonra 10 günü gecmedi mi?

canım bana doktor çarşamba progestana başla 10 gün kullan dedi.bu arada 10 gün boyu ilşki dedi.adet olmazsan gel dedi adet olursanda 2. gün dedi.bukdar gel bidaha bakalım demedi.ağızlarından kerpetenle alıyoz lafları.çok dua ediyorm hepimiz için allah herkese nasipetsin

sen söyle bı dahakıne geleyım catlayıp catlamadıgına bakalım de cagırır ozamn

merhaba kızlarr gittim geldim yinee doktora...yınee buyumemıs yumoşlarrrrrr:41: doktor dıyo ne ınatcı cıktı senın yumoşlar boyle yaaa..sağdak i 13 mm soldakıler 12 olmuş 1 er santım buyuyolar la havleee yaaaa ufffffffff:5:

merhaba kızlarr gittim geldim yinee doktora...yınee buyumemıs yumoşlarrrrrr:41: doktor dıyo ne ınatcı cıktı senın yumoşlar boyle yaaa..sağdak i 13 mm soldakıler 12 olmuş 1 er santım buyuyolar la havleee yaaaa ufffffffff:5:

canım sıkıntı yapma kendine böyle sonra onların gelişimini sıkıntınla durdurursun :9::9: 1er 1er büyüsünler ne olacak ki rahat bırakın kafalarına göre takılsınlar :9: şaka bi yana canım eminim büyüyeceklerdir sen sakin ol bol bol da dua et yarabbim uzun tedavilere gerek kalmadan bunda sonuçlansın inşallah diye :49: rabbim hayırlısını versin..

noldu sonuç inşallah olumludur haber ver:)

canım sıkıntı yapma kendine böyle sonra onların gelişimini sıkıntınla durdurursun :9::9: 1er 1er büyüsünler ne olacak ki rahat bırakın kafalarına göre takılsınlar :9: şaka bi yana canım eminim büyüyeceklerdir sen sakin ol bol bol da dua et yarabbim uzun tedavilere gerek kalmadan bunda sonuçlansın inşallah diye :49: rabbim hayırlısını versin..

baksana durdu duracagı kadar tatlım yaa...bence 18 e ulasmıyck bu yumoşlar ve korkarım bu doktor bana boyle asılamamı yapıcak ne yapıcak bılemmmmmmmmmmmmmm:52: aminn cnm inşallah kuzum...sen nasılsın:16:

baksana durdu duracagı kadar tatlım yaa...bence 18 e ulasmıyck bu yumoşlar ve korkarım bu doktor bana boyle asılamamı yapıcak ne yapıcak bılemmmmmmmmmmmmmm:52: aminn cnm inşallah kuzum...sen nasılsın:16:

bence 18e ulaşılacak aşılama yapılacak ve de tutucak öyle doğuyo içime ya inşallah doğru olur da :49::49: bende stresliyim canım adet olucak gibiyim ama gelen yok hala önceki akşam kahverengi gelmişti aha oldum dedim devamında bişey yok sıkıntı yapıyo bende yaa..

zeynoşum bence rüyandaki kadının hamiş olması senin tüp bebeğinin tutacağı anlamına geliyo çok heyecanlandım doğrusu ve çok sevindim hem o kadıncağız adına hemde senin adına sanki kesinmiş gibi hissediyorum cnm yaa

birsencimm bugün adetinin kaçıncı günü bazen kendi kendinede 11. gün 12. gün olduğunda gelişiyo bende öyle oluyo yani yada gonal değilde başka bi ilaç mı kullanman gerekirdi acaba çünkü sende yumurta tembelliği yok sanırım benimki gibi, fayda vericek cnm sıkma canını sıkıntı yapma kendine streste yapma en önemlisi güzel haberler alıcaz senden inşAllah

sabah meltemiiiii merakta bıraktın bizi bi test yapsan iyi olur bi müjdeye ihtiyacımız var topik olarak

Son düzenleme:
Selam kızlar ben geldım hala adet olmadım:) dunku sızı ve kasıklarımdakı agrı da yok anlamadım gıttı valla..... en ktou yarın olmalıyım.. ıgne vuruldugumda ıgneden sonra 19. gun adet olurdum yanı 33gunde bır.........

o kadar uzuodn mu sürüyo cnm gelmesi bende 22 23 gün sürüyodu iğne olunca arası bence hamilesin inşallah hayırlısıyla bu müjdeli haberi verirsin bize test yapsana bakalım çıkar inşallah:emir_bebek::emir_bebek:

canım bana bu sefer ovıtrelle vermedı...sadece klomen vermıstı......yumurtlarıma 13. gunu baktıgında 20mm ve 17mm dı kendı catlar dedı ıgne vermedı yanı adetın 13. gunuydu bız o gunden berı hatta oncesınden berı 31. gunune kadar calıstır. ıgne vuruldugum zaman 19. gunu adet oluyorum ama ıgne vurulmadım bu ay....dunku agrım hafıf sızım da yok.....BUGÜN 33. GÜN VE HALA ADET OLMADIM BUGUN IGNE OLSAYDIM EGER ADET OLMAM GEREKIYORDU AMA YARINI DA BEKLEYIM BAKALIM CUNKU BIR KERE 34. GUN ADET OLMUSTUM IGNESIZ KLOMENSIZ....

canım mutlu haberini bekliyorum canım benim inş.bede cumartesi çatlatma iğnesi oldum 2 yumrtam vardı sen gibi 18 ve 22 insallah tez vakitte kucaklarımız dolar.10 gün ilşkiye girin dedi.ama ben yumurtayı catlıyomu anlayamadım.akıntı gelyor aradan sanki spermler geri çıkyor diyorum.arada kasık agrım oluyor.bana sürecini anlatırmısı canm.umut edelim her ay bir umut unutma...bide doktor bana 10 günü gecince sonrakihafta adet olmazsan gel dedi.yani senin bayag gecti.çatlatma iğnesinden sonra 10 günü gecmedi mi?

Biz 17mm ve 20mm oldugundan berı yanı 13. gununden 31. gunune kadar calıstık. ben 33 gunde bır adet oluyorum bugun olmam lazım ama hala olmadımmm

noldu sonuç inşallah olumludur haber ver:)

canım daha bellı degıl aksam oldu hala adet olmadım:) ınsallah hamıleyımdır kıst degıldır

zeynoşum bence rüyandaki kadının hamiş olması senin tüp bebeğinin tutacağı anlamına geliyo çok heyecanlandım doğrusu ve çok sevindim hem o kadıncağız adına hemde senin adına sanki kesinmiş gibi hissediyorum cnm yaa

birsencimm bugün adetinin kaçıncı günü bazen kendi kendinede 11. gün 12. gün olduğunda gelişiyo bende öyle oluyo yani yada gonal değilde başka bi ilaç mı kullanman gerekirdi acaba çünkü sende yumurta tembelliği yok sanırım benimki gibi, fayda vericek cnm sıkma canını sıkıntı yapma kendine streste yapma en önemlisi güzel haberler alıcaz senden inşAllah

sabah meltemiiiii merakta bıraktın bizi bi test yapsan iyi olur bi müjdeye ihtiyacımız var topik olarak

cnm bence test yap beklemek zor çünkü bende öle sandım olacakmışım gibi inceden sancı vardı..hatta ben öğrendiğim zaman günüme 4 gün vardı..:)))))

cnım yarını beklıyorum eger yarın da olmazsam adet kan verecem

canım sen çatlatma iğnesi vurulmadınmı..çatlatma iğnesinden sonra en geç 20 günde adet olunuyr dıye bılıyorum senın o süre geçmedimi..belkide hamişsinnnnnnnnnnnn:52:

yook vurulmadım doktor kendısı kesın catlar dedı ınsallah catlamıstır yanı kıste donmemıstır...hala adet olmadım

selaaam kizlar cok uzun zaman oldum gelmeyeli foruma ama baya bi zor ay gecirdim hergun igne vuruldum yumurta gelistirici baya yoruldum ve aci cektim ama simdi bugun kan tahlili yaptirdim ve 862 cikti degerim laboratuardaki kadin 5 haftalik dedi o kadar mutluyumki bir bucuk senelik bekleyisden sonra Allahimm a bin sukur o kadar mutluyumki hamileyim kizlar yarin doktoru arayacagim bugun kapanmis az evel aramistimda bana hamilelik tablosu yapmayi ogretirmisiniz lutfen kizlar tekrar geldim araniza

selaaam kizlar cok uzun zaman oldum gelmeyeli foruma ama baya bi zor ay gecirdim hergun igne vuruldum yumurta gelistirici baya yoruldum ve aci cektim ama simdi bugun kan tahlili yaptirdim ve 862 cikti degerim laboratuardaki kadin 5 haftalik dedi o kadar mutluyumki bir bucuk senelik bekleyisden sonra Allahimm a bin sukur o kadar mutluyumki hamileyim kizlar yarin doktoru arayacagim bugun kapanmis az evel aramistimda bana hamilelik tablosu yapmayi ogretirmisiniz lutfen kizlar tekrar geldim araniza

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çektiğin sıkıntıları unutturur bebiş darısı bizim başımıza :49::49:

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çektiğin sıkıntıları unutturur bebiş darısı bizim başımıza :49::49:

Cnm saol Allah im herkezlerin yuzunu guldursun o kadar mutluyumki bugunki mutlulugu hic birgun yasamadim omrumde bu ilk bu sekilde bu duygular anlatilmaz bisey doktoru bi gorsemde bi onaylasa bi gorsem keseyi kalbini duysam hersey cok daha guzel olacak Allah size ve isteyen herkeze yasatsin insallah Rabbim bu yollarda oyalamasin kimseleri sen tedavi oluyomusun?

bu arada kizlar tefriciyeye devam ediyomusunuz bilmiyorum ama 300 tane yazabilirsiniz benden

Cnm saol Allah im herkezlerin yuzunu guldursun o kadar mutluyumki bugunki mutlulugu hic birgun yasamadim omrumde bu ilk bu sekilde bu duygular anlatilmaz bisey doktoru bi gorsemde bi onaylasa bi gorsem keseyi kalbini duysam hersey cok daha guzel olacak Allah size ve isteyen herkeze yasatsin insallah Rabbim bu yollarda oyalamasin kimseleri sen tedavi oluyomusun?

Bu mutluluğun hep sürsün canım içini ferah tut bu günlerin tadını çıkar :16::16: Amin canım isteyen herkesin çok bekletmeden gelsin bebeği :49::49:

sıkma canını ya stres herşeye zarar biliyorsun allahım hayırla sonuçlandırsın inşallah

selaaam kizlar cok uzun zaman oldum gelmeyeli foruma ama baya bi zor ay gecirdim hergun igne vuruldum yumurta gelistirici baya yoruldum ve aci cektim ama simdi bugun kan tahlili yaptirdim ve 862 cikti degerim laboratuardaki kadin 5 haftalik dedi o kadar mutluyumki bir bucuk senelik bekleyisden sonra allahimm a bin sukur o kadar mutluyumki hamileyim kizlar yarin doktoru arayacagim bugun kapanmis az evel aramistimda bana hamilelik tablosu yapmayi ogretirmisiniz lutfen kizlar tekrar geldim araniza

hoşgeldin güzel haberle geldin hamileler çoğalıyormu ne, bu mübarek aylar uğurlu geldi ,allah kucağına almayı nasip etsin

ooo canım hadı hayırlı ugurlu olsun ne guzel yaaa...yumurtan ne kadardı esının degerlerı neydı ve ne dıklıkla ılıskıye gırdınız merak ettım bızı aydınlatırmısın

bence 18e ulaşılacak aşılama yapılacak ve de tutucak öyle doğuyo içime ya inşallah doğru olur da :49::49: bende stresliyim canım adet olucak gibiyim ama gelen yok hala önceki akşam kahverengi gelmişti aha oldum dedim devamında bişey yok sıkıntı yapıyo bende yaa..

kız senın içini yerim ama hıc umudum yok benım yavrum yaa...kızz lekelenme olmasın hamiş oolma snde süpriz yapma bızee ayy inş.:16:

13. gün cnm 13 mm olmuş günde 1 mm büyüyorr hahahah ewt yaa kesınlıkle gonal ıyı gelmedı bana ustelık bacak agrısıda yapıyo cok..hakkımızda hayırlısı artık..

Selam kızlar ben geldım hala adet olmadım:) dunku sızı ve kasıklarımdakı agrı da yok anlamadım gıttı valla..... en ktou yarın olmalıyım.. ıgne vuruldugumda ıgneden sonra 19. gun adet olurdum yanı 33gunde bır.........

yook vurulmadım doktor kendısı kesın catlar dedı ınsallah catlamıstır yanı kıste donmemıstır...hala adet olmadım

kızz yapsana bı tesy cok merak ettım yaa..inş. hamişsindirdee senin bu tezcanlılıgından kurtuluruzz:33::9:

anaa hoşgeldinn kızz nerelerdeydınn...amandaa amann hemde ıkı kısı bırden gelmıs bu kız canım çok sewındım walla ayy ne guzel duygudur o duygu..eşine nasıl soyledın..kızz bı ayda neler oldu iğneyı doktorunmu verdı hangı ıgne kac yumoş anlat bakalım genıs genıs belırtılerın varmıydı neydı ayyyyyy anlattttttttttttttt:52:

:124::124::124::124::124:

sıkma canını ya stres herşeye zarar biliyorsun allahım hayırla sonuçlandırsın inşallah

​walla elımde olmuyor kuzum yaa ne yapcagımı nsl davrancagıımı sasırdım..amin kuzum

[TABLE="class: grid, width: 500, align: left"]
[TR]
[TD]KULLANICI ADI:nazar:[/TD]
[TD]YAŞ[/TD]
[TD]İSİM[/TD]
[TD]KAÇ YILDIR BEBEK İSTİYOR[/TD]
[TD]ŞEHİR[/TD]
[TD]SAT[/TD]
[TD]
İĞNE
TARİHİ
[/TD]
[TD]
BAT
TARİHİ
[/TD]
[TD]​SONUÇ[/TD]
[TD]ARA
VERENLER
[/TD]
[TD]SORUNUMUZ[/TD]
[TD]KAÇINCI İLAÇ DENEMESİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]brsn61:nazar:[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]BİRSEN[/TD]
[TD]1.5 yıldır[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD]16 mayıs[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]aşılama[/TD]
[TD]Tek tüpü kapalı[/TD]
[TD]3. KLOMEN 2.ÇATLATMAİĞNESİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bbbz:nazar:[/TD]
[TD]25[/TD]
[TD]ZEYNOŞ[/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]çikolata kisti[/TD]
[TD]​5.klomen 5.iğne 1 aşılama[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]trnaysgl:nazar:[/TD]
[TD]22[/TD]
[TD]AYŞEGÜL[/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD]manisa[/TD]
[TD]9 şubat[/TD]
[TD]21 şubat[/TD]
[TD]9 mart[/TD]
[TD]:49::nazar::emir_bebek:[/TD]
[TD][/TD]
[TD]pco[/TD]
[TD]6. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]matarani:nazar:[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]ağrı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mrvsmt:nazar:[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]ara verdi..[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]talhaaam:nazar:[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]20 şubat[/TD]
[TD][/TD]
[TD]30 mart[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zeynpe:nazar:[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD][/TD]
[TD]3 yıldır[/TD]
[TD]kütahya[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]4. klomen 2 menegon[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elmase:nazar:[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]aşılama[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]burcu_87:nazar:[/TD]
[TD]25[/TD]
[TD][/TD]
[TD]3 yıldır[/TD]
[TD]antalya[/TD]
[TD]30 kasım[/TD]
[TD]13 aralık[/TD]
[TD]​2 ocak[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ALPPİN:nazar:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]arabistan[/TD]
[TD]29 kasım[/TD]
[TD]​11 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]ilk deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pelindemirci:nazar:[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]ilk deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mevanurrrrr:nazar:[/TD]
[TD]25[/TD]
[TD][/TD]
[TD]14 aydır[/TD]
[TD]bursa[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]29 nisan[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]3. klomen 1 iğne[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bebetommmm:nazar:[/TD]
[TD][/TD]
[TD]zeynep[/TD]
[TD]20 aydır[/TD]
[TD]çankırı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pelin2020:nazar:[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD]denizli[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]​2. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]karanfilll:nazar:[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.5 yıldır[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]tek tüpü kapalı[/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nurralanur:nazar:[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD][/TD]
[TD]10 aydır[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hewa:nazar:[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD]izmir[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sabahmeltemi:nazar:[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD][/TD]
[TD]6 aydır[/TD]
[TD][/TD]
[TD]26 nisan[/TD]
[TD]​[/TD]
[TD]28 mayıs[/TD]
[TD][/TD]
[TD]ara werdi[/TD]
[TD][/TD]
[TD]3. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kuday:nazar:[/TD]
[TD]​26[/TD]
[TD]beyza[/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD]yurt dışı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]aşılama[/TD]
[TD][/TD]
[TD]3. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gulec87:nazar:[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD]bilecik[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ayse_firuzemm:nazar:[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD][/TD]
[TD]5 yıldır[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]​[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]ilk deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]masumcat:nazar:[/TD]
[TD]33[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1 yıldır[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zeynep29:nazar:[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD][/TD]
[TD]8 aydır[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]18 nisan[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]ilk deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]papatya1655:nazar:[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD][/TD]
[TD]30 nisan[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]servet85:nazar:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]6 aydır[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]6 mart[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2 serephone 3 ovitrelle[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]arkasiyarin:nazar:[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD][/TD]
[TD]9 aydır[/TD]
[TD]bursa[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]1. klomen 1. ovitrelle[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nalyec:nazar:[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD]zeynep[/TD]
[TD][/TD]
[TD]samsun[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]3 klomen 1 ovitrelle[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]HVC:nazar:[/TD]
[TD]23[/TD]
[TD]ece[/TD]
[TD]1.5 yıl[/TD]
[TD]fransa[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2. klomen[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]beytunur:nazar:[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1 yıldır[/TD]
[TD]antalya[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eylemx:nazar:[/TD]
[TD]23[/TD]
[TD][/TD]
[TD]10 aydır[/TD]
[TD]istnbul[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]​pco[/TD]
[TD]ilk deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]emus:nazar:[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]emel[/TD]
[TD]4 aydır[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD]16 nisan[/TD]
[TD]24 nisan[/TD]
[TD]10 mayıs[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]​ilk deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

​ewet kızlar listeye dahil olmak isteyenler tüm bilgilerini boşlukları doldurarak yzarsa listeye dahil olabilir...

[TR]
[TD="align: center"]بِسْـــــــــــــــــــــ ـمِ اﷲِارَّتْمَنِ ارَّتِيم
Euzu billahi mineş-şeytanirracim... Bismillahirrahmanirrahim
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD]isimler[/TD]
[TD]salat-ı tefriciye[/TD]
[TD]okunacak sayı[/TD]
[TD]toplam(4444)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1)talhaaam[/TD]
[TD]okundu:34:[/TD]
[TD][/TD]
[TD]4444[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2)ayse_firuzemmm[/TD]
[TD][/TD]
[TD]4444[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3)trnaysgl[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4)bbbz[/TD]
[TD][/TD]
[TD]200 okudu[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5)karanfilll[/TD]
[TD][/TD]
[TD]4444[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6)brsn61[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]​7)kuday[/TD]
[TD][/TD]
[TD]4444[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8)hvc[/TD]
[TD][/TD]
[TD]4444[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]​9)papatya1655[/TD]
[TD][/TD]
[TD]​406 okudu[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10)nalyec[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11)zeynep29[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]​12)elmase[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13)keria[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]14)mmery[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]15)zynn[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
ewt kızlar işte yeni listemiz dahil olmak isteyenler haber werebilir..yanlız diğer dua blümü gibi olmasın..sonuna kadar okıycaklar listeye dahil olacaktır........

Back
X