ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

selaaam kizlar cok uzun zaman oldum gelmeyeli foruma ama baya bi zor ay gecirdim hergun igne vuruldum yumurta gelistirici baya yoruldum ve aci cektim ama simdi bugun kan tahlili yaptirdim ve 862 cikti degerim laboratuardaki kadin 5 haftalik dedi o kadar mutluyumki bir bucuk senelik bekleyisden sonra Allahimm a bin sukur o kadar mutluyumki hamileyim kizlar yarin doktoru arayacagim bugun kapanmis az evel aramistimda bana hamilelik tablosu yapmayi ogretirmisiniz lutfen kizlar tekrar geldim araniza

çok sevındım canım allah saglıkla kucagına almayıda nasıp eder inşallah:16:

gonal alacağımıza donal alsaydık canım seninki günde 1mm bile büyümemiş sanırım 2 günde 1mm büyüyor
aşılama yapacakmı yine doktorun ne dedi kızzzzz

as canım hoş geldinnnnnn canımmm çok güzel haberlede geldin
rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin çok güzel haberlede döndün geçen ayki tahminim 1 ay ileri kaymayla bu ay gerçekleşmiş bulunmakta
canım ya bizede dua et unutma bizleri ikizmi görünüyo acaba

mrb canım kız hiç büyümemeiş ya hatta bu iğneler büyümesinimi ne engelleöiş gonalf bi halta yaramadı bizde sende de hiç yaramadı
ne olacak şimdi

Evt cnm ya cok saol icine dogdugu icin bu ay oldu sukur bilmiyorum ikizmi 5 haftaya biraz yuksek gibi geldi durum banada!!ikiz veya tek fark etmez saglikli olsun benimle olsun yeter Allahim size ve herkezlere nasip etsin hepimize kucagimiza almayi nasip etsin insallah Rabbim

Evt cnm ya cok saol icine dogdugu icin bu ay oldu sukur bilmiyorum ikizmi 5 haftaya biraz yuksek gibi geldi durum banada!!ikiz veya tek fark etmez saglikli olsun benimle olsun yeter Allahim size ve herkezlere nasip etsin hepimize kucagimiza almayi nasip etsin insallah Rabbim
aminnnn canım ya nasıl duygular
bana da ikiz gibi geldiiii yeterki sağlıklı olsun dediğiin gibi farketmez

selam ben 4 haftalık hamilyeyim benim sorum 4 haftalık ama benim hala karnım aşırı derecede ağrıyor sanki renk olacakmılım gibi sizce bu normalmidir

gonal alacağımıza donal alsaydık canım seninki günde 1mm bile büyümemiş sanırım 2 günde 1mm büyüyor
aşılama yapacakmı yine doktorun ne dedi kızzzzz

Cnm igneyle bazen mahsus gec buyutuyo doktorlar yumurtanin kalitesini yukseltmek icin sabret biraz hayirlisini iste

Cnm igneyle bazen mahsus gec buyutuyo doktorlar yumurtanin kalitesini yukseltmek icin sabret biraz hayirlisini iste
canım birsen için demiştim ben 2 aydr tedavi görmüyorum temmuzda tüp bebek yapacamda tabi yoktun haberinde yok doğal olarak
hem dondurmamız nerdeeeee

anladım canım yarın 4 aylık olcak :nazar:

maşallah kız ayın 10da cinsiyet için gidecektn dimi nerdeyse top oynuyacak cinsiyetini öğrenemedin gittiiiiiiii

aminnnn canım ya nasıl duygular
bana da ikiz gibi geldiiii yeterki sağlıklı olsun dediğiin gibi farketmez

Icimde bir can benden bir parca senelerdir bekledigim cok ozledigim insan olmayan tatmadigi biseyi ozlermi ama ozlediim bir duyguydu ben anne olmaya coktan hazirmisim !! Duygusalim kizlar bir hftadir idare edin

canım birsen için demiştim ben 2 aydr tedavi görmüyorum temmuzda tüp bebek yapacamda tabi yoktun haberinde yok doğal olarak
hem dondurmamız nerdeeeee

maşallah kız ayın 10da cinsiyet için gidecektn dimi nerdeyse top oynuyacak cinsiyetini öğrenemedin gittiiiiiiii

sorma canım ya ama daha ıyı olddu yanılabılıyo doktorlar erkn söyleyınce:1:

Back
X