Bu konuyu çok takip ettim uzaktan uzağa, üye değildim yazmadım şimdi üye oldum ve direk yazma gereği duydum :))
Arkadaşlar ben 2012 temmuzda 9 haftalık bebeğimi kabettim düşükyaptım

düşük tamamlanamadığı için sonrasında bir de kürtaj olmam gerekti. Düşükten sonra 3 ay korundum ve sonra korunmayı bıraktım. Adetlerim düzensiz değildi ama garip bir düzene girmişti (bir ay 31 günde bir ay 23 günde adet oluyordum ve bu düzen hiç şaşmıyordu) Korunmadığım 6 ay boyunca hamile kalamadım ve son adetimde hormon tahlili yaptırdım. Hehangi bir sorun çıkmadı sadece prolaktin hormonum sınıra biraz yakınmış. Dr um klomen kullanmamı tavsiye etti ve ben adetin 4. günü klomene başladım. Günde 1ad. 50mg olmak üzere 5 gün kullandım. Adetimin 13. günü kontrole gittim ve 1ad. 24mm yumurtam olduğunu öğrendim. O gün ovitrelle çatlatma iğnesi yapıldı (sabah 10da). Eşimle iğneyi takiben 12. saatte ve 36. saatte
ilişkimiz oldu (bu da dr tavsiyesi ile). İğneden 10 gün sonra dayanamayıp ilk idrar testimi yaptım :)) ikinci çizgi silikti. 11. gün tekrar yaptım yine silikti. 12.gün yine yaptım biraz daha belirgindi. 13. gün 14. gün derken 15. günde gayet net iki çizgiyi yakaladım :)) iğneden sonraki 17.günde kan tahlili yaptırdım ve b hcg 882 idi :)) p.tesi günü yani iğneden sonraki 20. günde minik keseciğimi gördüm :) Bu duyguyu Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahh. Biraz uzun oldu ama birilerine ufacık bile faydam olursa ne mutlu bana :)