ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

:53::53::53::53::53::53::53::53:

:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:

:62::62::62::62::62::62::62:

:119::119::119::119::119:

:118::118::118::118::118::118:

yawrummm canııııııııııııııııııımmm inannn nee kadarr sewındımmm mutluu oldumm anlatamammm..allahımmm neee güzell bi duygudurrr buuu maşallaahhhh kızlarr topıkımızz hamıleee kaynıyorrrrrrrrrrrr:52::52::52:

eloşşcummm doktoraa gıt gelll ayy nee dıycegımıı bılemedımm bendee kızzz afferımm sanaaa sendee becerdınnn
:46::46::46::46: cnm benım allahım sorunsuz sıkıntısız hamılelık gecırtsın sağ sağlim kucagına aldırsınn hayırlı bı ewlat olsunn inşallahhhh ayyyyy :124::124::124::124::124:

amin canım amin benim halimi görsen varya elim ayağım titriyo hiç umudum yoktu..sonucumu aldım değerim 1315..labarauardan 2-3 haftalık dediler son adet tarihime göre 5 haftalık oluyo bilmiyorum hangisi doğru doktora yarın gitmek istiyodum ama 2-3 hafta diyince kese görünmeyecek boşboşuna gitmesem mi diye düşünüyorum..

Allahım şimdi sizlere nasip etsin inşallah tez zmaanda dualarım sizinle hep :16::16::16:

birsoşşşşşşşş
kız allahın işi kaldımı kalır insan yani ikimizin ağustostamı yanlışmı anladım birsoş ağzın bal yesin karnında bebek olsun
KIZ ÖYLE DEME KANIMCA İKİMİZDE HAMİLE KALACAZ İKİMZDEN BİRİ ÖNCE KALACAK SONRA DİĞERİ DEMİRBAŞ OLMAYACAKSIN ABLA HEPSİNİ UĞURLUYORUZ KORKARIM BİZİ UĞURLAYACAK KİMSE KALMAYACAK ABLAAAAAAAAAAAAAAAAA
kız neden c.tei ye aldınki yarına gitsene işte

ewt kızz zeynoşşş içimdekı ses bana kendım ıcınde senın ıcınde agustosta hamıle kalcazz çiftee halay çekicezz gıbı gelıyorrr bu bi his zamanla goruruz ama ne guzel olur dımııı :16:

kızz cuma doluymuş hemde amelıyatı varmış o yuzden ctesı verdıler bana cuma sabahmı gıtsem ne yapsamm :44:

canlarım inş.ağustosta değilde oncesinde hamiş kalırsınız bi kalın ben size davul zurna çalcam burda :52: :52: :52: :52:

Ayy sağ ol canım yaa

canım benim...

Lütfen aşağıdaki yazıyı okuyunuz:)

Günaydıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııın kızlarrr dün akşam nerdeydiniz :) kimse yoktu ben de bir şey yazamadım. kızlar dün test yaptım ve ikinci çizgi SİLİK çıktı inanamadım çok şaşırdım elim ayağım titredi zaten adetim 2 gün gecikmişti... hemen hastaneye gittik kan tahlili verdim sonucum 120 çıktı hala inanamıyorum bugün kadın doğum doktorunda randevü aldım kızlar bu sonuc iyi mi şu an hala şoktayım.Allahım inanamıyorum.İnşallah bugün doktorda daha net sonuç alırım bazı yerlerde okudum bu sayı için kimi düşük diyor kimi yüksek. SAT 26 nisan büyük ihtimal 8 14 mayıs arası bir gün tuttu yani 4 haftalık olacak inşallah....Hala şoktayım kızlar 3 bucukta randevüm var dönüşte size haber verecem. o ikinci çizgiye gidip gidip baktım hiç göreceğimi düşünmüyordum bakalım ikiz mi çünkü iki yumurta vardı....doktor da hiç ümit vermemişti. aşılama yapalım demişti...Kızlar çok heyecanlıyım sabah sabah kalktım erkenden.....HVC Emus herhalde uğurlu geldiler:)Sanki rüyadayıım bugün doktora gitmeden inanmam:)

canım allah kucagına almayıda nasipetsin.okadar sevindimki anlatamam sanki kendi haberimi almışçasına.nolur ben içinde dua edin benimde yumurta gelişimim iyiydi bu ay 22 mm 18 mm çatlatma iğnesi vurdurdum.3 gün ardarda sonrada gün aşırı ilşkiye girdim.kasıgımda ağrı var biraz ve karnım çok şiş.progestan kullanıyorm bu arada.10 güne kadar benimde belli olacak hatta 8 gün kaldı.canım benim dua edin bua ay hepimiz bebeklenelim.aaayyyyyyyyyy çok mutluyum hamiş kalanlara.....:)

ayyy canımmm ya allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin darısı bizlerin başınaaaaa çok sevindim valllaaaaaa iilk halay benden
:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:
:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:

zeynoş bende istiyom halay banada çek gerçi bu gidişle ben herkeze hep sevincem kendime sevinemiycem gibi :((((

kızlar nasıl ne yazacağımı bilmiyorum nasıl bi müjde bu Rabbimden..hamileyim kızlar inanamıyorum sabah test yaptım ikinci çizgi çıktı hemen kan vermeye gittim şimdi aradım sonucu çıkmış veeee pozitif inanamıyorum Allahım..değerimi falan bilmiyorum sonucumu almaya gidiyorum..Alahım inşallah bi aksilik yoktur herşey yolunda olur..
sabahmeltemi seninde hayırlı olsun canım 4 tane birden mutluluk bu ay....

Allahım hepinize de nasip etsin şu mübarek günlerde inşallahhh

rabbim bu mübarek günde hepimize verir insallah.hayırlı ugurlu olsun canlarım benim.sizlerin mutlu haberlerini alınca bende mutlu oluyorrum.dua edin bizler içinde

amin canım amin benim halimi görsen varya elim ayağım titriyo hiç umudum yoktu..sonucumu aldım değerim 1315..labarauardan 2-3 haftalık dediler son adet tarihime göre 5 haftalık oluyo bilmiyorum hangisi doğru doktora yarın gitmek istiyodum ama 2-3 hafta diyince kese görünmeyecek boşboşuna gitmesem mi diye düşünüyorum..

Allahım şimdi sizlere nasip etsin inşallah tez zmaanda dualarım sizinle hep :16::16::16:

ayyy yawrumm benımm bak süprüz yaptın bıze ben ne dedım ama şok aşaşırdım çok sewındım inankii bi yandandaa imrendimmm bendee böylee süprizz yapma k ıstıyorummm eloşşş bızım ıcındee dua ett..ee anlat bakalım uzuncna belırtılerın nelerdı ekstrabısey yaptınmı koccişee nsl soyledınn anlatt anlatt kızzzzzzzzzzzz :52:

bu arada değerin baya yuksek bence 5 haftalık yıgeniştoşş :9:

canlarım inş.ağustosta değilde oncesinde hamiş kalırsınız bi kalın ben size davul zurna çalcam burda :52: :52: :52: :52:

inş. kuzucukkk kızz önce sen varsın sana burdaa nee gobekler atıcam kaç gun kaldı sonucuna kacıncı gunundesın aşılamanın inş. sendee gelırr hamişimmm diyeee bagırırsıııııııııııııııınnnnnnnnn :52::52::52:

Ayy sağ ol canım yaa

canım benim...

Lütfen aşağıdaki yazıyı okuyunuz:)

Günaydıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııın kızlarrr dün akşam nerdeydiniz :) kimse yoktu ben de bir şey yazamadım. kızlar dün test yaptım ve ikinci çizgi SİLİK çıktı inanamadım çok şaşırdım elim ayağım titredi zaten adetim 2 gün gecikmişti... hemen hastaneye gittik kan tahlili verdim sonucum 120 çıktı hala inanamıyorum bugün kadın doğum doktorunda randevü aldım kızlar bu sonuc iyi mi şu an hala şoktayım.Allahım inanamıyorum.İnşallah bugün doktorda daha net sonuç alırım bazı yerlerde okudum bu sayı için kimi düşük diyor kimi yüksek. SAT 26 nisan büyük ihtimal 8 14 mayıs arası bir gün tuttu yani 4 haftalık olacak inşallah....Hala şoktayım kızlar 3 bucukta randevüm var dönüşte size haber verecem. o ikinci çizgiye gidip gidip baktım hiç göreceğimi düşünmüyordum bakalım ikiz mi çünkü iki yumurta vardı....doktor da hiç ümit vermemişti. aşılama yapalım demişti...Kızlar çok heyecanlıyım sabah sabah kalktım erkenden.....HVC Emus herhalde uğurlu geldiler:)Sanki rüyadayıım bugün doktora gitmeden inanmam:)

Ay cnm o kadar sevindimki gelen yazla bize bebeklerimizi verdi Allahim bende degerin iyigibi pek bilmem ama iki gun sonra yap bi kan tahlili daha bence…Allahim tammamina erdirsin insallah…

kız son hamiş sen oldun uğur getr ayağını elini sürde bizde hamile kalalımmmmm uğur devam etsin inşallahhh:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:

Benim bebek surumus daha olusmayan ayaklarini guzum benim bak teyzeleride hamile kaldi :) insallah sende kal cnm insallah hamile oldugunu sende soyle bize

cCANLARIMMMMMMM BENİM NASIL KALDINIZ YAHU SİZLER MAŞALLAH YAVRULAR
diğer benim gibi gariban kızlar hade sizde yapın gayrı ben daha 2 ay boyunca tadamıyacammmmm
dua edin kızlar bizede
nuraycım şeker sana da çekecem allahın izniyle
kızlarrrrrr hsmişler tüp bebeğe gittiğimde sizlerden okumanızı isteyeceğim dualar olacak allahın izniyle hayırlı sonuç alayım diye hamişlerin duası kabu olur ya sizi yoracak dualar değil yani

kızlar nasıl ne yazacağımı bilmiyorum nasıl bi müjde bu Rabbimden..hamileyim kızlar inanamıyorum sabah test yaptım ikinci çizgi çıktı hemen kan vermeye gittim şimdi aradım sonucu çıkmış veeee pozitif inanamıyorum Allahım..değerimi falan bilmiyorum sonucumu almaya gidiyorum..Alahım inşallah bi aksilik yoktur herşey yolunda olur..

Ayy ne güzel yaa canım bi arkadaşım demişti yaza doğru havalar ısındığında daha kolay hamile kalınıyor diye bize de öyle mi oldu ne:))) hayırlı olsun canım senin sonucun bayagı yuksekmıs hayırlısıyla Allah kucagımıza almayı nasip etsın ınsallahh

cnm benimmm çok sevindim ya hayırlı uğurlu olsun benimde silikti ikinci çizgi kan değerim de 125 çıkmıştı ilk gittiğimde...hamilelik yeni olduğu için düşük bana 4 5 gün sonra tekrar test yaptır dediler...artıyo zaten o değer hemen....ikizse daha da fazla artarmış...
rabbim gönlüne göre versin inşallah ikiz yada tek nasıl istiyorsan:)ayy ne güzel darısı diğer arkadaşlara da inşallah...:emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::52::52::49::49:

çok çok teşekkür ederim canım sağ ol....hala inanamıyorum.İnşallah Allah senın de sag salım dogurmanı hayırlı bır bebek olmasını nasıp etsın hepımızın ınsallah amın.....
bebeğini allah bağışlasın kız sıra artık sabah meltemine geldi bakalımm uğurlu gelecekmi yoksa uğuru götürecekmi

günaydın canımmmmmm
rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallah
bak bu ay saatlari saymadın bebeğin geldi zaten şeker günleride iyi değerlendirdin gözün aydın bu topiğin son hamişi sensin ona göre uğur getirr eğer canım 4 haftalık gibi düşünüyosan yüksek görüniyyyyyyy

cok tesekkur ederım canım ıyı dgerlendırdım yok saatlerı de saydım bu arada sen kacırdın:))) hala soktayım.son hamıs bır tane daha geldı ben degılım...Canım o kadar ıcten ıstıyorum kı ınsallah gerı kalan tum ısteyenlerın olsun ınsallah.Allhım dua ettım cok ıstedım allahım sızın de olacak ınsallah canım sen de buraya yazacaksın kendın de ınanmayacaksın bak gorr

:52::52::52::52::52::52::52:

:124::124::124::124::124:

:66::66::66::66::66::66::64:

allahımmm çokk şükürrr kurtulduk sabahmeltemının sorularından :9::9:şakaaa şakaaa kızz ayy çok sewındım bak allem ettın kallem ettın hamıle kaldın kzzz helal olsunn sanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :46::46::46:allahımm sorunsuz sıkıntısız bı hamılelık gecırtır ınş. sağ sağlimm bebişinii kucagınaa alırsınnnnnnnn :16:

kurtuldunuz kurtuldunuz:) yok be gene gelecem canım benım.Amın cok tesekkur ederım.Allahım sana da nasıp etsın dıger arkadaslarıma da ınan kımse kımseyı tanımıyor ama burda ınsan merak edıyor ınsallah senden de guzel haberler duyacagız sıra sızdeeeeeeeeeee.

aAS CANIMM
ayyy canım ya bizim ne zaman bebetimiz olacakkkkk abla biliyormusun
kızlar tek tek dökülüyor valla maşallah maşallahhhh
SABAHMELTEMİNE RAKİP OLSAKMI GÜNLERİ SAATLERİ SAYDI HAMİŞ KALDI BİZDE ACABA DAKKALARI MI SAYSAK ARTIK BELKİ Bİ UMUT HAMİŞ KALIRIZ
YAVRUMMMM SIRA SENDE GÖSTER KENDİNİİİİ
alime nuray beyza nalyec keria ben sen zeynep karanfil destesi kız başka kim kaldııı papatya ayşe furuze kaldık
BİZİM BEBETİMİZ YOKKK:43:

:43::43::43:

canım evet rakıp olabılırsınız sıra sızde hadı bakalım

kız son hamiş sen oldun uğur getr ayağını elini sürde bizde hamile kalalımmmmm uğur devam etsin inşallahhh:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:
emusdan bızı ugur geldı sımdı bızden sıze ınsallah
Süper gidiyo bu ay ne mübarekmiş hamile yağıyor patır patır darısı bize tebrikler sanadaa Allah tamamına erdirsin

evet hala ınanamıyorum darısı basınıza ınsallah canım benım

kızlar hepinizi tebrik ediriyorum hayırlısıyla kucağınızada alın inş.darısı bizlerin tüm bekleyenlerin başına bereket düştü sanki :1::1:1::1:

aynen ne mubarek oldu yaa hayırlısıyla ınsallah.....
kızlar çok teşekkür ederim nasıl bi hal içindeyim anlatamam ağlamak istiyorum hüngür hüngür..bi yandanda korkuyorum inşallah bi aksilik yoktur diye..Allahım sağlıcakla kucağıma almayı nasip etsin bebişimi...

bu ay heipimiz için çok dua ettim..benim tuttu sizinde tez zamanda tutar inşallahh..

birazdan görümceme gidicez yazamıcam kusura bakmayın kızlar..

canım benım hayırlı ugurlu olsun ben de aynıyım yaaa hala ınanamıyorum.....ben de cok ıstıyorum dıger arkadasların da tutsun sıra onlarda ınsallah patır patır dokuluyoruz.....

eylemx,sabahmeltemi,hvc hepinizi tebrik ediyorum.sağ salim kucağınıza alırsınız inşallah..
bir de emus var:)

Ay cnm o kadar sevindimki gelen yazla bize bebeklerimizi verdi Allahim bende degerin iyigibi pek bilmem ama iki gun sonra yap bi kan tahlili daha bence…Allahim tammamina erdirsin insallah…

sag ol canım cok tesekkur ederım ........Amın. Senin de ınsallah....kac haftalık senın canım

kızlar doktordan geldım..doktor %100 gebesin dedi ay ala ınanamıyorum dedım hanı sız 2 3 sene olmayablır hemen de olabılır sen de pcos var demıstınız dedım. dur heyecanllanma dedı....degerın ıyı dedı 122ye........karnımdan baktı her seyın normal oldugunu soyledı ama su an erken gozukmez dedı....15 gunluk falandır dedı..yenıdır dedı...gebesın ama 10 gun sonra kesın olarak kımyasal mı dıs gebelık mı normal gebelık mı bellı olur dedı...su an bellı olmaz dedı....kesın sonuc 10 gun sonra olacak ama su an gebesın dedı.....bu sefer de ıcıme kurt dustu olumsuz seyler gelıyor kızlar aklıma ....dıkkat et kılona kılo alma bol bol yesıllık ye dedı...merak ete hapsırmayla basıt nedenlerde bebek dusmez dedı agır ısler yapma normal hayatına devam et dedı....eger kımsayasal gebelık olsa dusse bu ıyı bır sey demek kı saglıksızmıs derız dedı......sen sımdı bekle folık asıt vermedı gerek yok ıstıyorsan ıc dedı ben de ıstıyorum dedım...progestan da vermedı gerek yok 10 gun sonra duruma gore dusuk rıskı varsa verırız dedı su an dusuk olcak dahı olsa dunyada hıc bır ılac yoktur kı engellesın bunu dusecekse duser bu saglıksız oldugunu gosterır dedı...heyecan yapma bekle dedı 10 gun sonra tekrar kan testı de yaptıracagız bakalım tekrar hayırlı olsun dedı cok sevındım ama arada da olumsuz dusunuyorum ....

kızlar Allahım ınsallah ısteyen hepınızın olsun bunu gercekten yurekten dılıyorum sızler ıcın.....az kaldı ıste sıra sızde hayırlısıyla olsun hepımız ıcın saglıklı olurlar ınsallah............hala soktayım herkesten once sızlere soyledım canlarım benım

ya ben de uzun süredir çocuk tedavisi göryrm.ilk defa ovirelle midir ne dr o innelerden yarın başlicam.yarın adedimn 3.günü.ilk defa kullanacğm içn doktor düşük doz verdi,ben ısrarla yüksek ver dememe rağmen.şimdi diyelim ki düşük dozda yumurtalrm gelşmezse tedavi bı sonraki adet tarihime mi kalır yüksek doz vermk için yoksa hiç ara vermedn mi ek olark yüksek doz verrler?????ben zaman kaybetmek istmedğm için soruyorum lütfen yardm edin kullananlar:(((((ya hani klomen kullandğmzda yumurtalrmz gelşmdğnde diğer adet zamanını beklrz ya daha yüksek doz için.inneler de öyle mi yoksa değl mi?lütfen yardm:(((((((((((((((

canım sen doktora deseydin ya bendeki zeka sendeki tıbbı bile şaşırttı diye sen yıl dedin ben bi kaç aya sığdırdım deseydin sen bu çocuğu matematiksel yaptın çarptın çıkardın böldün bak en sonunda topladın
korkma allahın iizniyle birşey olmaz bizim gibi sonradan görme annelerin anladımki sonradan da korkuları olur hayırlı olsun yavrun canımm endişe stres yapma kendine tadına çıkart anı yaşa bu aralarda kendine tatil yap ilişki olmasın yani

ya ben de uzun süredir çocuk tedavisi göryrm.ilk defa ovirelle midir ne dr o innelerden yarın başlicam.yarın adedimn 3.günü.ilk defa kullanacğm içn doktor düşük doz verdi,ben ısrarla yüksek ver dememe rağmen.şimdi diyelim ki düşük dozda yumurtalrm gelşmezse tedavi bı sonraki adet tarihime mi kalır yüksek doz vermk için yoksa hiç ara vermedn mi ek olark yüksek doz verrler?????ben zaman kaybetmek istmedğm için soruyorum lütfen yardm edin kullananlar:(((((ya hani klomen kullandğmzda yumurtalrmz gelşmdğnde diğer adet zamanını beklrz ya daha yüksek doz için.inneler de öyle mi yoksa değl mi?lütfen yardm:(((((((((((((((
lütfen yardıom edn çok sıkıldım çok yoruldum artk tedvi görmekten her ay büyük ümitlerle yıkılmaktan:14::14::14::14::14::14::14:

hoşgeldin hayırlı olsun tedavin öncelikle canım sana verilen iğne ovitrelle değil yumurta gelişimi için bu iğne verilmiyor bu tek kullanımlık yumurta çatlamasına yardımcı olan iğne
doktorun doğrusunu yapıyor bak adetinin 3.günü önce iğnelerle yumurta gelişimine bakacak iyi gelişiyorsa o dozda devam gelişmiyorsaa dozu biraz daha fazla yapar
yan,i canım yumurtan gelişecek dr durumuna göre verecek tedavin yarıda kalmaz

lütfen yardıom edn çok sıkıldım çok yoruldum artk tedvi görmekten her ay büyük ümitlerle yıkılmaktan:14::14::14::14::14::14::14:

tatlım hepimiz aynı durumdayız sıkıntı yapma kendine bak ilerde aaa boşu boşuna bu kadar stres yapmmışım diyeceksin iğnenin dozunu doktor yumurta durumuna göre ayarlayacak bi kerede yüksek doz veremez bu intihar gibi nasıl desemki adam öldürmek gibi birşey olur aşılamana yakın yumurtan gelişti diyelim istediği boyutta değilse dozu yüksek verir eğer yumurtaların normalde hiç gelişmiyorse doktor o zaman yüksek doz verir

canım sen doktora deseydin ya bendeki zeka sendeki tıbbı bile şaşırttı diye sen yıl dedin ben bi kaç aya sığdırdım deseydin sen bu çocuğu matematiksel yaptın çarptın çıkardın böldün bak en sonunda topladın
korkma allahın iizniyle birşey olmaz bizim gibi sonradan görme annelerin anladımki sonradan da korkuları olur hayırlı olsun yavrun canımm endişe stres yapma kendine tadına çıkart anı yaşa bu aralarda kendine tatil yap ilişki olmasın yani

:)))))))) ayyy ilahı guldurdun canım yaaa... evet oyle ama oyle demıstı bır du buranın cok unlu bır doktoru....ne bılım ugurlu geldı bana...esının degerlerı dusuk demıstı. ben de pcos vardı.. cocugunuz olur ama zor olur demıstı yanı uzun zaman alır 2 3 5 sene demıstı.. ama bı bakarsın hemen de olur olmaz demıyorum demıstı...ve aslında dedıgı de tuttu...aynen oyle adetın 11. 31. gunune kadar yılmadan calıstık:)))))Allahım hala kesın dıyemıyorum hele 10 gun gecsın de bakalım....hatta onumuzdekı ay asılama yapabılırz demıstı.Allahım ıste ne buyuksun sen.......yuce Rabbım sukurler olsun bu arkadaslarımın da yuzu gulsun o duyguyu yasasın...bunu yurekten dılıyorum kımseyı tanımasak da bız burda bır arkadas ortamı olusturduk dertlestık bır seyler ogrendık ne guzelll...........

ıkıncı bır sabahmeltemı yetısıyor sanırım:) cnm sen de benım gıbı heycanlısın panıklısın sanırım. dur hele doktor bılıyor oyle dusunme yok bır ayım gıdıcek falan dıye..o dozunu bılır bır anda neden cok yusek dozda versın kı? ben de rahım fılmı cekıldıgım ay bır ayım gıtmıstı ıkı defa da tutmadı ama Allahım sesımı duydu....her seyın bır zamanı varmıs

Valla cnm ben tup bebege odaklanmistim tarihi 7 haziranaydi tup bebek icin gorusmenin bende baska bisey dusunemedim sonra 17 gunde yumurtam buyudu iki tane ve 18. Gunde catlatma ignesi vuruldu vurulmadan bi gun once o gun ve ertesi sabah iliskiye girdik bu kadar sonrada iste adet gecikti hani normalde 16. Gun oluyodumya olmadi bu sefer bes gun sabirla bekledim hic test yapmadim sonrada dun kan verdim :))) rabbim herkezleri guldursun insallah

çok sewindim canım. hayırlı uğurlu olsun..darısı başımıza..

amin canım.. tebrik ederim. Allah tamamına erdirsin..

çok çok teşekkür ederim canım sağ ol....hala inanamıyorum.İnşallah Allah senın de sag salım dogurmanı hayırlı bır bebek olmasını nasıp etsın hepımızın ınsallah amın.....

kızlar doktordan geldım..doktor %100 gebesin dedi ay ala ınanamıyorum dedım hanı sız 2 3 sene olmayablır hemen de olabılır sen de pcos var demıstınız dedım. dur heyecanllanma dedı....degerın ıyı dedı 122ye........karnımdan baktı her seyın normal oldugunu soyledı ama su an erken gozukmez dedı....15 gunluk falandır dedı..yenıdır dedı...gebesın ama 10 gun sonra kesın olarak kımyasal mı dıs gebelık mı normal gebelık mı bellı olur dedı...su an bellı olmaz dedı....kesın sonuc 10 gun sonra olacak ama su an gebesın dedı.....bu sefer de ıcıme kurt dustu olumsuz seyler gelıyor kızlar aklıma ....dıkkat et kılona kılo alma bol bol yesıllık ye dedı...merak ete hapsırmayla basıt nedenlerde bebek dusmez dedı agır ısler yapma normal hayatına devam et dedı....eger kımsayasal gebelık olsa dusse bu ıyı bır sey demek kı saglıksızmıs derız dedı......sen sımdı bekle folık asıt vermedı gerek yok ıstıyorsan ıc dedı ben de ıstıyorum dedım...progestan da vermedı gerek yok 10 gun sonra duruma gore dusuk rıskı varsa verırız dedı su an dusuk olcak dahı olsa dunyada hıc bır ılac yoktur kı engellesın bunu dusecekse duser bu saglıksız oldugunu gosterır dedı...heyecan yapma bekle dedı 10 gun sonra tekrar kan testı de yaptıracagız bakalım tekrar hayırlı olsun dedı cok sevındım ama arada da olumsuz dusunuyorum ....

kızlar Allahım ınsallah ısteyen hepınızın olsun bunu gercekten yurekten dılıyorum sızler ıcın.....az kaldı ıste sıra sızde hayırlısıyla olsun hepımız ıcın saglıklı olurlar ınsallah............hala soktayım herkesten once sızlere soyledım canlarım benım

çok çok tebrik ederim .. her şeyin zamanını Allahım biliyor ve weriyor. bebişinizi sağlıkla kucağınıza almak dileğiyle.. olumsuz şeyler düşünme bence.. iyi düşün iyi şeyler olsun..

Back
X