kızlar nasıl ne yazacağımı bilmiyorum nasıl bi müjde bu Rabbimden..hamileyim kızlar inanamıyorum sabah test yaptım ikinci çizgi çıktı hemen kan vermeye gittim şimdi aradım sonucu çıkmış veeee pozitif inanamıyorum Allahım..değerimi falan bilmiyorum sonucumu almaya gidiyorum..Alahım inşallah bi aksilik yoktur herşey yolunda olur..
sabahmeltemi seninde hayırlı olsun canım 4 tane birden mutluluk bu ay....
Ayy ne güzel yaa canım bi arkadaşım demişti yaza doğru havalar ısındığında daha kolay hamile kalınıyor diye bize de öyle mi oldu ne:))) hayırlı olsun canım senin sonucun bayagı yuksekmıs hayırlısıyla Allah kucagımıza almayı nasip etsın ınsallahh
Allahım hepinize de nasip etsin şu mübarek günlerde inşallahhh
çok çok teşekkür ederim canım sağ ol....hala inanamıyorum.İnşallah Allah senın de sag salım dogurmanı hayırlı bır bebek olmasını nasıp etsın hepımızın ınsallah amın.....
bebeğini allah bağışlasın kız sıra artık sabah meltemine geldi bakalımm uğurlu gelecekmi yoksa uğuru götürecekmi
günaydın canımmmmmm
rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallah
bak bu ay saatlari saymadın bebeğin geldi zaten şeker günleride iyi değerlendirdin gözün aydın bu topiğin son hamişi sensin ona göre uğur getirr eğer canım 4 haftalık gibi düşünüyosan yüksek görüniyyyyyyy
cok tesekkur ederım canım ıyı dgerlendırdım yok saatlerı de saydım bu arada sen kacırdın:))) hala soktayım.son hamıs bır tane daha geldı ben degılım...Canım o kadar ıcten ıstıyorum kı ınsallah gerı kalan tum ısteyenlerın olsun ınsallah.Allhım dua ettım cok ıstedım allahım sızın de olacak ınsallah canım sen de buraya yazacaksın kendın de ınanmayacaksın bak gorr
kurtuldunuz kurtuldunuz:) yok be gene gelecem canım benım.Amın cok tesekkur ederım.Allahım sana da nasıp etsın dıger arkadaslarıma da ınan kımse kımseyı tanımıyor ama burda ınsan merak edıyor ınsallah senden de guzel haberler duyacagız sıra sızdeeeeeeeeeee.
aAS CANIMM
ayyy canım ya bizim ne zaman bebetimiz olacakkkkk abla biliyormusun
kızlar tek tek dökülüyor valla maşallah maşallahhhh
SABAHMELTEMİNE RAKİP OLSAKMI GÜNLERİ SAATLERİ SAYDI HAMİŞ KALDI BİZDE ACABA DAKKALARI MI SAYSAK ARTIK BELKİ Bİ UMUT HAMİŞ KALIRIZ
YAVRUMMMM SIRA SENDE GÖSTER KENDİNİİİİ
alime nuray beyza nalyec keria ben sen zeynep karanfil destesi kız başka kim kaldııı papatya ayşe furuze kaldık
BİZİM BEBETİMİZ YOKKK

canım evet rakıp olabılırsınız sıra sızde hadı bakalım
kız son hamiş sen oldun uğur getr ayağını elini sürde bizde hamile kalalımmmmm uğur devam etsin inşallahhh

emusdan bızı ugur geldı sımdı bızden sıze ınsallah
Süper gidiyo bu ay ne mübarekmiş hamile yağıyor patır patır darısı bize tebrikler sanadaa Allah tamamına erdirsin
evet hala ınanamıyorum darısı basınıza ınsallah canım benım
kızlar hepinizi tebrik ediriyorum hayırlısıyla kucağınızada alın inş.darısı bizlerin tüm bekleyenlerin başına bereket düştü sanki

1:
aynen ne mubarek oldu yaa hayırlısıyla ınsallah.....
kızlar çok teşekkür ederim nasıl bi hal içindeyim anlatamam ağlamak istiyorum hüngür hüngür..bi yandanda korkuyorum inşallah bi aksilik yoktur diye..Allahım sağlıcakla kucağıma almayı nasip etsin bebişimi...
bu ay heipimiz için çok dua ettim..benim tuttu sizinde tez zamanda tutar inşallahh..
birazdan görümceme gidicez yazamıcam kusura bakmayın kızlar..
canım benım hayırlı ugurlu olsun ben de aynıyım yaaa hala ınanamıyorum.....ben de cok ıstıyorum dıger arkadasların da tutsun sıra onlarda ınsallah patır patır dokuluyoruz.....
eylemx,sabahmeltemi,hvc hepinizi tebrik ediyorum.sağ salim kucağınıza alırsınız inşallah..
bir de emus var:)
Ay cnm o kadar sevindimki gelen yazla bize bebeklerimizi verdi Allahim bende degerin iyigibi pek bilmem ama iki gun sonra yap bi kan tahlili daha bence
Allahim tammamina erdirsin insallah
sag ol canım cok tesekkur ederım ........Amın. Senin de ınsallah....kac haftalık senın canım
kızlar doktordan geldım..doktor %100 gebesin dedi ay ala ınanamıyorum dedım hanı sız 2 3 sene olmayablır hemen de olabılır sen de pcos var demıstınız dedım. dur heyecanllanma dedı....degerın ıyı dedı 122ye........karnımdan baktı her seyın normal oldugunu soyledı ama su an erken gozukmez dedı....15 gunluk falandır dedı..yenıdır dedı...gebesın ama 10 gun sonra kesın olarak kımyasal mı dıs gebelık mı normal gebelık mı bellı olur dedı...su an bellı olmaz dedı....kesın sonuc 10 gun sonra olacak ama su an gebesın dedı.....bu sefer de ıcıme kurt dustu olumsuz seyler gelıyor kızlar aklıma ....dıkkat et kılona kılo alma bol bol yesıllık ye dedı...merak ete hapsırmayla basıt nedenlerde bebek dusmez dedı agır ısler yapma normal hayatına devam et dedı....eger kımsayasal gebelık olsa dusse bu ıyı bır sey demek kı saglıksızmıs derız dedı......sen sımdı bekle folık asıt vermedı gerek yok ıstıyorsan ıc dedı ben de ıstıyorum dedım...progestan da vermedı gerek yok 10 gun sonra duruma gore dusuk rıskı varsa verırız dedı su an dusuk olcak dahı olsa dunyada hıc bır ılac yoktur kı engellesın bunu dusecekse duser bu saglıksız oldugunu gosterır dedı...heyecan yapma bekle dedı 10 gun sonra tekrar kan testı de yaptıracagız bakalım tekrar hayırlı olsun dedı cok sevındım ama arada da olumsuz dusunuyorum ....
kızlar Allahım ınsallah ısteyen hepınızın olsun bunu gercekten yurekten dılıyorum sızler ıcın.....az kaldı ıste sıra sızde hayırlısıyla olsun hepımız ıcın saglıklı olurlar ınsallah............hala soktayım herkesten once sızlere soyledım canlarım benım