ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

:)))))))) ayyy ilahı guldurdun canım yaaa... evet oyle ama oyle demıstı bır du buranın cok unlu bır doktoru....ne bılım ugurlu geldı bana...esının degerlerı dusuk demıstı. ben de pcos vardı.. cocugunuz olur ama zor olur demıstı yanı uzun zaman alır 2 3 5 sene demıstı.. ama bı bakarsın hemen de olur olmaz demıyorum demıstı...ve aslında dedıgı de tuttu...aynen oyle adetın 11. 31. gunune kadar yılmadan calıstık:)))))Allahım hala kesın dıyemıyorum hele 10 gun gecsın de bakalım....hatta onumuzdekı ay asılama yapabılırz demıstı.Allahım ıste ne buyuksun sen.......yuce Rabbım sukurler olsun bu arkadaslarımın da yuzu gulsun o duyguyu yasasın...bunu yurekten dılıyorum kımseyı tanımasak da bız burda bır arkadas ortamı olusturduk dertlestık bır seyler ogrendık ne guzelll...........

bendede pco var esimin spermleri pek iyi degildi ama Allah isteyince oluyo demekki cnm daha ucuncu denememizdi ve ben hic hamile kalamayacagim zannederdim bu duyguyu tattirdi Allah bana bin sukur insallah sorunsuz bi hamilelik gecirirsin cnm doktordan gelince bana haber et bende 4 haziranda gidicem doktora bakalim hangimizinki buyuk?benim son adet 18 nisan !!

acep ben de hamile kalr mıym bigün ya:43:

ben 86lıym.ay ne blym aldk işte.e şimdi bu innelerden sonra aşılamam mı yapck yoksa normal ilki mi yav doktr bşey demedi:26:

insan bazen cok buyuk umutsuzluga kapiliyor hep dusunurdum herkez kolayca hatta istemeden hamile kalirken neden ben diye ben hic hamile kalamiycam derdim Ama Allah cok buyuk ve herseye kadir O isterse hersey cok kolay bir sekilde oluverir dualarin gucu bambaska bence hergun meryem suresini okumani tavsiye ederim tam 3 aydir hergun okuyorum bir kez ve insallah Allahim yuzumu guldurdu tabi daha gormedim bebegimi ama kanda oyle cikti ben hic hamile kalamam deme arkadasim insallah kalacaksin dualarim seninle ve tum anne olmak isteyenlerle

canım aminnnnnnnnnnnnnnnnn bizde bebek istiyoruzzzzz bizimde bebetimiz olsun gayrı kaldık şimdilik bi kaç kişi umarım bizimde bebeğimiz gelir

inşallah tez gelecek bitanem o kadar çok istiyorum ki sizlerinde hamiş olmasını hep aklımdasınız dua ederken:)

günaydın hanımlar ne güzel hamiş sayımız artmış hepsine hayırlı uğurlu sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah mevlam ...
olmyanlara tez zamanda versin inşallah...topiğimiz hamişler topiğine dönüşşün:)

kızlaar günaydın uyku tutmadı beni kaç gündür uykudan başımı kaldıramıyoken bugün hiç uyuyamadım..sanki yatakta dönerken falan bişey olacakmış gibi hissediyorum bütün uykularım kaçtı :9:

hepinize tek tek çok teşekkür ediyorum alıntı yapamadım kusura bakmayın..ben şimdi nasıl oldu anlatayım :)

aslında bu ay çok rahattım tedavi yoktu zaten bide bi şekilde rahatlık gelmişti olmazsa olmaz napalım yani Rabbim bilir diyodum..benim adetim düzensiz yumurtlama falan günlerimi bilmiyorum bu ay hiçte hesaplamadım zaten..yoğun bi aydı bu ay doğru düzgün çalışma yapmadık sadece aklımıza geldiğinde ben anneme gittim geldim hep..ama Rabbim nasip edince oluyo demek ki..burda birsenle konuşmalarımızı okuyan bilir zaten ne kadar umutsuz olduğumu ama hep dua ettim Rabbimden hayırlısı neyse onu istedim..çok şükür oldu..hepinizin de olacak elbet ama sabretmek ve kendini rahatlatmak ne kadar önemli ben bunu anladım..stres yapmayın kendinize..biz sizlere dua edicez tez zamanda yaşayın bu duyguyu diye..

eşime söyleme tarafına gelince :) ben ona karşı daha da umutsuz konuşuyodum heveslenmesin sonra o da çok üzülüyo hep olucam şuram ağrıyo buram ağrıyo diyodum onunda hiç şüphesi yoktu :) görümceme gidicektik arabayla gelip bizi alıcaktı ben de aradım arabayı park et eve gel senle çok önemli bişey konuşucam anneni falan da arama dedim gelin diye..kavga edicez zannetti :) eve gelince testi eline verdim katlı duruyodu alt kısmına bebeğin ağzından bişeyler yazmıştım üst kısımda hamilelik dışı diye bişey yazıyodu değer gösteriyo ya bu da sanmıştı bizim karı kısır çıktı :) bende altı oku dedim ozaman anladı gözleri doldu beraber sarıldık ağladık :) sonra kayınvalidem geldi kapıya onda müjdeyi verdik :)

çok uzun oldu ama :)

ayyy yawrumm benımm bak süprüz yaptın bıze ben ne dedım ama şok aşaşırdım çok sewındım inankii bi yandandaa imrendimmm bendee böylee süprizz yapma k ıstıyorummm eloşşş bızım ıcındee dua ett..ee anlat bakalım uzuncna belırtılerın nelerdı ekstrabısey yaptınmı koccişee nsl soyledınn anlatt anlatt kızzzzzzzzzzzz :52:

bu arada değerin baya yuksek bence 5 haftalık yıgeniştoşş :9:

inş. kuzucukkk kızz önce sen varsın sana burdaa nee gobekler atıcam kaç gun kaldı sonucuna kacıncı gunundesın aşılamanın inş. sendee gelırr hamişimmm diyeee bagırırsıııııııııııııııınnnnnnnnn :52::52::52:

hiç umudum olmasada inş diyorum canım 7 haziran test günüm çatlıyorum ama meraktan o ayrı :52:

Kızlar cumanız mübarek olsun rabbim hamile arkadaşlarımızı hayırlısıyla kurtarsın evlat sahibi olmak isteyen bizlerede acısın biran önce evlat versin aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

sen soyle bize dualarida cnm okuruz insallah yeterki tup bebegin tutsun annelige adim at sende
inşallah canım ya ağzın bal yesin inşallah allah razı olsun sizlerden
amcaaa bizimde bebekimiz olacakmııııı

inşallah tez gelecek bitanem o kadar çok istiyorum ki sizlerinde hamiş olmasını hep aklımdasınız dua ederken:)
allah razı olsun canım buna inanıyorum hepimiz aynı yolda gidiyoruz düm düz bi yol herkes ona açılan kapıdan giriyor içeri birgün bizede hayırlısıyla kapı açılır inşallah dayı bizim de bebekimiz olacakmı
kız seninde ağzın bal yesin inşallah

KARANFİLL DESTESİ kız bende kendim içn öyle düşünüyorum umutsuz vakamıyız neyiz allahım bizleride gör hamile olan kızlara yetişelim hep beraber bebek muhabbetimiz olsunnn

BİRSOŞŞŞŞ kız inşallah güzel haberle dönersin senin şu yumurtalarda ne alemdeyse artık gece hayatına dalım büyümeyi unutuyorlar inşallah güzelleşmişlerdr

AYŞEGÜLDE kaç gündür yok ALİMEDE yok bi kaç arkadaşta öyle

NURAYCIM inşallah 7 gün sonra sende güzel haberlerle dönersin

EYLEMMM canım ya valla sana çok sevindim umutsuzdun bak rabbim umut verdi ne güzel mutluluk gözyaşlarınızıda dökmüşdünz ohh artık rabbim size bebeğinizi bağışlasın

:)))))))) ayyy ilahı guldurdun canım yaaa... evet oyle ama oyle demıstı bır du buranın cok unlu bır doktoru....ne bılım ugurlu geldı bana...esının degerlerı dusuk demıstı. ben de pcos vardı.. cocugunuz olur ama zor olur demıstı yanı uzun zaman alır 2 3 5 sene demıstı.. ama bı bakarsın hemen de olur olmaz demıyorum demıstı...ve aslında dedıgı de tuttu...aynen oyle adetın 11. 31. gunune kadar yılmadan calıstık:)))))Allahım hala kesın dıyemıyorum hele 10 gun gecsın de bakalım....hatta onumuzdekı ay asılama yapabılırz demıstı.Allahım ıste ne buyuksun sen.......yuce Rabbım sukurler olsun bu arkadaslarımın da yuzu gulsun o duyguyu yasasın...bunu yurekten dılıyorum kımseyı tanımasak da bız burda bır arkadas ortamı olusturduk dertlestık bır seyler ogrendık ne guzelll...........

canım senin durumunla benim durumum aynı ya sen yazdıkca benim içime su serpiliyor.bana da aynı şeyler söyledi doktorum.insallah senin gibi bende sevinirim tez vakitte.ben iğneden sonra 3 gün ardarda sonra gün aşırı toplam 10 gün ilşkiye giriyorum.doktor bana öyle dedi.senin nasıl oldu? eger olmazsa banada diğer ay aşılama yapılacak...bide eşim çok kasıyo kendini zorla oluyor.sıkılmıs.ben okdar ilaç alıp iğne yiyim o hiç umrunda değil.sinir olym bazen.karnım şiş sanki 3 aylık gibiyim.bu mübarek günde hepimizi mutlu etsin rabbim

kızlar bı gırmedım kac tane hamılemız olmuş ya:53: dun okuma fırsatım olmuştu ama yazamamıştım kızlar inş. allahım saglıkla kucagınıza almayı nasıp eder çok seevındım ınanın darıssı dıger arkadaslarımıza inş.:16::16::16::16:
zeynoş canım bı dun yoktum anneme gıtmıştım öle yoktum bugunde carsıya cıkcaz annemle ordan ilacım bıtmış onu falan yazdırcam gıremem yanı anlayacagın:1:

Ayy sağ ol canım yaa

canım benim...

Lütfen aşağıdaki yazıyı okuyunuz:)

Günaydıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııın kızlarrr dün akşam nerdeydiniz :) kimse yoktu ben de bir şey yazamadım. kızlar dün test yaptım ve ikinci çizgi SİLİK çıktı inanamadım çok şaşırdım elim ayağım titredi zaten adetim 2 gün gecikmişti... hemen hastaneye gittik kan tahlili verdim sonucum 120 çıktı hala inanamıyorum bugün kadın doğum doktorunda randevü aldım kızlar bu sonuc iyi mi şu an hala şoktayım.Allahım inanamıyorum.İnşallah bugün doktorda daha net sonuç alırım bazı yerlerde okudum bu sayı için kimi düşük diyor kimi yüksek. SAT 26 nisan büyük ihtimal 8 14 mayıs arası bir gün tuttu yani 4 haftalık olacak inşallah....Hala şoktayım kızlar 3 bucukta randevüm var dönüşte size haber verecem. o ikinci çizgiye gidip gidip baktım hiç göreceğimi düşünmüyordum bakalım ikiz mi çünkü iki yumurta vardı....doktor da hiç ümit vermemişti. aşılama yapalım demişti...Kızlar çok heyecanlıyım sabah sabah kalktım erkenden.....HVC Emus herhalde uğurlu geldiler:)Sanki rüyadayıım bugün doktora gitmeden inanmam:)

cnm beni hayırlı olsun inş gözün aydın :9: çok sevindimmmmm :)))))

kızlaar günaydın uyku tutmadı beni kaç gündür uykudan başımı kaldıramıyoken bugün hiç uyuyamadım..sanki yatakta dönerken falan bişey olacakmış gibi hissediyorum bütün uykularım kaçtı :9:

hepinize tek tek çok teşekkür ediyorum alıntı yapamadım kusura bakmayın..ben şimdi nasıl oldu anlatayım :)

aslında bu ay çok rahattım tedavi yoktu zaten bide bi şekilde rahatlık gelmişti olmazsa olmaz napalım yani Rabbim bilir diyodum..benim adetim düzensiz yumurtlama falan günlerimi bilmiyorum bu ay hiçte hesaplamadım zaten..yoğun bi aydı bu ay doğru düzgün çalışma yapmadık sadece aklımıza geldiğinde ben anneme gittim geldim hep..ama Rabbim nasip edince oluyo demek ki..burda birsenle konuşmalarımızı okuyan bilir zaten ne kadar umutsuz olduğumu ama hep dua ettim Rabbimden hayırlısı neyse onu istedim..çok şükür oldu..hepinizin de olacak elbet ama sabretmek ve kendini rahatlatmak ne kadar önemli ben bunu anladım..stres yapmayın kendinize..biz sizlere dua edicez tez zamanda yaşayın bu duyguyu diye..

eşime söyleme tarafına gelince :) ben ona karşı daha da umutsuz konuşuyodum heveslenmesin sonra o da çok üzülüyo hep olucam şuram ağrıyo buram ağrıyo diyodum onunda hiç şüphesi yoktu :) görümceme gidicektik arabayla gelip bizi alıcaktı ben de aradım arabayı park et eve gel senle çok önemli bişey konuşucam anneni falan da arama dedim gelin diye..kavga edicez zannetti :) eve gelince testi eline verdim katlı duruyodu alt kısmına bebeğin ağzından bişeyler yazmıştım üst kısımda hamilelik dışı diye bişey yazıyodu değer gösteriyo ya bu da sanmıştı bizim karı kısır çıktı :) bende altı oku dedim ozaman anladı gözleri doldu beraber sarıldık ağladık :) sonra kayınvalidem geldi kapıya onda müjdeyi verdik :)

çok uzun oldu ama :)

hamilesin yani :9: hayırlı olsun gözün aydın olsun :16:

Canim hangimizinki surudu bilemem ama ikiiside iyiki var bebislerimizin :) sen gordunmu keseyi yada doktoru??ben ayin dordunde randevuya gitcem sukur Rabbime ayrintilari paylasakim cnm neler var bakalim miden falan bulaniyomu senin?benim mide bulaniyo yemek istemiyo cnm ama goguslerde agri kalmadi kasiklarim agriyo…

cnm ben dra günümden 2 gün geçmişti gittim yani 18 mayısta gittim gördük çok şükür keseyi..:9: 10 gün sonra gel dedi gittik ama bebeği görremedik .. bakalım 3ünde telkrar gidecez inş bu sefer görücez bebeşi Rbbime şükürler olsun .. benim hiç bir belirti yok ne ağrı ne sancı sadece iğneden sora sanki adet olcakmışım gibi hafif sancı yaptı çok hafif ama arada yapıyo hala onun haricinde hiç bir değişiklik yok bende ..

hayırlı olsun Allah bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin inşallahhh :)) çok çokk sevindim hepinize

topikte hamile haberleri arka arkaya geliyor heppp. inşallah bizde veririz bu haberleri birgün . özendimmm bendeee :)))))
ben bu ayda aradayım çok çok yoğunum bu sıralar okuma bayramı yapıyorum miniklerime , kayınvalidemler geldi, eşim çanakkaleye atandı....
birazda konudan uzaklaşıyım dedim ama ne çare 2 haftada 3 arkadaşımdan daha hamilelik haberi aldım başka biri doğum yaptı gelde uzaklaş.
gelecek ay bende aşılama olcam ilk aşılamam olacak Allahtan hayırlısı

sağollasın canım benim darısı sana ve tüm isteyenlereolsun :9:

kızlarrr.. yorumları okuyayım derken daldım yorumlara yemeğimi yaktım :1: şaka şaka altı tutmuş sadece kurtardım yani yemeğimi :6:

merhabaaa kızlarr ben geldımmm oncelıkle tek tek alıntı yapamadım fazla zamanım yok dışarıya cıkıcam bırazdan sabahmeltemı cnm tabıkı bı yere gıtmek yok dogurupta yıgenımızı buyutenedek burdasın hıc bı yeree yollamayız seni..hvc canım guzel dıleklerın ıcın cok tesekkur ederım dualarınıza ıhtıyacımız var ınş listemız dolar taşar bebişlerle..eylemx kuzumm cok sewındım ewalla dun senın o heycanını sankı bende yasadım bılıyomusun bı tuhaftım bende leyla gıbı gezdım hepinizin adına cok sewındım canlarımm benımmm :16:

bende doktora gıttım geldım sağdakı 16 soldakıler 15.5 olmuş yrın gece çatlatma ıgnesı vurulcam yarımda ptesı yarımdada aşılama olucak...doktor ıgnelerden kalmıstır dedı bugunde 75 mm vurul dedı 100 ml kalmıstı boşa gıtmesın dedım 100 vurdum :9: belkı bıraz daha ıyı buyur dedım hala bana yeterlı degılmıs gıbı gelıyor yumoşlarr :1:

merhabaaa kızlarr ben geldımmm oncelıkle tek tek alıntı yapamadım fazla zamanım yok dışarıya cıkıcam bırazdan sabahmeltemı cnm tabıkı bı yere gıtmek yok dogurupta yıgenımızı buyutenedek burdasın hıc bı yeree yollamayız seni..hvc canım guzel dıleklerın ıcın cok tesekkur ederım dualarınıza ıhtıyacımız var ınş listemız dolar taşar bebişlerle..eylemx kuzumm cok sewındım ewalla dun senın o heycanını sankı bende yasadım bılıyomusun bı tuhaftım bende leyla gıbı gezdım hepinizin adına cok sewındım canlarımm benımmm :16:

bende doktora gıttım geldım sağdakı 16 soldakıler 15.5 olmuş yrın gece çatlatma ıgnesı vurulcam yarımda ptesı yarımdada aşılama olucak...doktor ıgnelerden kalmıstır dedı bugunde 75 mm vurul dedı 100 ml kalmıstı boşa gıtmesın dedım 100 vurdum :9: belkı bıraz daha ıyı buyur dedım hala bana yeterlı degılmıs gıbı gelıyor yumoşlarr :1:

bırsencım yumoşlar bıraz daha kucuk degılmı catlatma iğnesı icin bı kac gun daha beklemenız gerekmıyo mu ki:44:

bendede pco var esimin spermleri pek iyi degildi ama Allah isteyince oluyo demekki cnm daha ucuncu denememizdi ve ben hic hamile kalamayacagim zannederdim bu duyguyu tattirdi Allah bana bin sukur insallah sorunsuz bi hamilelik gecirirsin cnm doktordan gelince bana haber et bende 4 haziranda gidicem doktora bakalim hangimizinki buyuk?benim son adet 18 nisan !!

tamam canım benı haber ederım....benım SAT 26 nisan.....sen benden de oncesın ılk gıtıtıgınde degerın kactı canım senın? benım carsamba gunu yanı adetım 1 gun gecıkınce deger 122 dı doktor guzel deger dedı bugun ben dayanamadım gene yaptrdım yanı ıkı gun sonra deger 329 CIKTI:) doktor bana 1500 degerlere yaklasınca gozukur dedı su an gozukmez dedı...heyecanlanıyorum. dıs gebelık mı kımyasal gebelık mı o zaman bellı olur dedı yanı su an sadece tahlılde hamıleyız sana da oyle mı dedı canım ve senın degerıne gore kac haftalık bana 15 gunluktur falan dedı......folık asıt falan da vermedı yesıllık ye sıvı al dedı.....progestan da vermedı... ben glukofen kullanıyorum onu da ıcme dedı yanı sen bılırsın gereklı degıl dedı. seker ılacı o ben de ınsulın dırencı fazla ondan ıcıyordum... boyle yanı dogal yoldan besleneyım ıstıyor.......ovıtrelle bıle vermemıstı kendı catlar demıstı.......

canım senin durumunla benim durumum aynı ya sen yazdıkca benim içime su serpiliyor.bana da aynı şeyler söyledi doktorum.insallah senin gibi bende sevinirim tez vakitte.ben iğneden sonra 3 gün ardarda sonra gün aşırı toplam 10 gün ilşkiye giriyorum.doktor bana öyle dedi.senin nasıl oldu? eger olmazsa banada diğer ay aşılama yapılacak...bide eşim çok kasıyo kendini zorla oluyor.sıkılmıs.ben okdar ilaç alıp iğne yiyim o hiç umrunda değil.sinir olym bazen.karnım şiş sanki 3 aylık gibiyim.bu mübarek günde hepimizi mutlu etsin rabbim

amın canım amınnnAllah sana da nasıp etsın ınsallah bızım de ınsallah kesınlessın ve saglıklı olurlar ınsallah canım.....bu benım 3. tedavım yanı klomen ama ıgne vermemıstı....bız adetın 11. ve 31. gunlerı ılıskıye gırdık esıme de oyle 15 gundur kecıboyunuzu kuru yapmıstım fazla degıl ama o arada mı oldu bılmıyorum hıc umudum yoktu yaa testı yaparken hıc cıft cızgıyı gorecegım aklıma gelmezdı.. hatta bıze yatılı mısafır gelecek bu ay ben strese bıle gırmıstım nasıl yapacaz nasıl calısacaz dıye yazın da aılelrın yanında olcagız nasıl olck dıyordum ama oldu ıste canım ne bıılım zaten doktor esının degerlerı dusuk demıstı yanı 22 mılyondu...asılama yaparız dıyordu ne bılım.....tabı kı ınsan sıkılıyor ıkı gunde bır dıye ama Allah razı olsun esımden oyle hıc sıkılmadı benım kı gun asırı yaptık o da cok ıstıyordu hep beklentı ıcındeydı hep merak edıyordu .....Amın bu mubarek gunlerde dua edeleım rabbım sıze de nasıp etsın...

kızlar bı gırmedım kac tane hamılemız olmuş ya:53: dun okuma fırsatım olmuştu ama yazamamıştım kızlar inş. allahım saglıkla kucagınıza almayı nasıp eder çok seevındım ınanın darıssı dıger arkadaslarımıza inş.:16::16::16::16:
zeynoş canım bı dun yoktum anneme gıtmıştım öle yoktum bugunde carsıya cıkcaz annemle ordan ilacım bıtmış onu falan yazdırcam gıremem yanı anlayacagın:1:

tesekkurler canım

ewt bu ay da rahatım.. ilaç ve iğneye ara werdik .. iyi oldu .. Allah yazdıysa olur.. hayırlısı diyelim canım. öpüyorum..

hayırlısı canım.....Allahım cok buyuk ınsallah nasıp olur
kız ne dükkan kapatması bir bebekle dükkan kapanırmı allah devamını getirsin, isteyene tabii sonra benim gibi pişman olmayın. Bak ben 14 lük ergenle kaldım işin yoksa uğraaaşş :)))

napalım ama sımdılık kapatacaz:)))

çok sevindim canım Allah tamamına erdirsin..bizede bol bol du edin lütfen..

amın canım ınsallah ederız tabı gonulden ıstıyorum burdakılerı tanımasam da sızı merak edıyorum ınsallah Allahım nasıp eder....

canımm sağol ya duygulandırdın valla:14::14:hassas bi dönemdeyim zaten..
kayınvalide haftasonu gidecek diye gelen giden çok oluyor yoğunum bu aralar..aslında birazda uzaklaşsam burdan iyi gelir sandım ama yok..sıkıntı insanın içinde olunca ne yapsada geçmiyormuş..
kuzucuum baksana yaa herkes bir bir hamiş kalıyo bize ne zaman sıra gelicek onlar adına sevindim vede çook özendim yaa..
bizde burdan bu sevincimizi paylaşacakmıyız acep..
inşallah senin aşılama tutar canım bu stresi daha fazla yaşamazsın:16::16::16:

canım seninkide hayırlı olsun inşallah..

tebrikler canım Allah sağ salim kucağına almayıda nasip etsin...

canımm hayırlı olsun rabbim bu mutluluğunu daim etsin hayırlısıyla kucağınada alırsın inşallah..dualarınızda bizleride unutmayın lütfen..

evet bizim bebekimiz yokk maalesef:43::43::43: valla kendi adıma umutsuz vakkayım ben..galiba hepiniz hamiş kalıp doğurursunuz ben burda bi başıma kalırım öyle geliyo bana..
keşke bi mucize olsada önümüzdeki ay toplu hamiş olsak..

nıye unutalım sızlerı ınslalah sızlerın de olacak Allahım sıze de nasıp eder ınsallah ben de hep ozenıyordum ama sımdı kesın netlessın de ıyıce sevınecem.....

hayırlı olsun Allah bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin inşallahhh :)) çok çokk sevindim hepinize

topikte hamile haberleri arka arkaya geliyor heppp. inşallah bizde veririz bu haberleri birgün . özendimmm bendeee :)))))
ben bu ayda aradayım çok çok yoğunum bu sıralar okuma bayramı yapıyorum miniklerime , kayınvalidemler geldi, eşim çanakkaleye atandı....
birazda konudan uzaklaşıyım dedim ama ne çare 2 haftada 3 arkadaşımdan daha hamilelik haberi aldım başka biri doğum yaptı gelde uzaklaş.
gelecek ay bende aşılama olcam ilk aşılamam olacak Allahtan hayırlısı

tesekkurler canım..ınsallah rabbım sıze de nasıp eder....ben de baskalarından haber alınca ozenıyordum sımdı ınsallah sıra sızde.....
sabret ve benc doktorunu dinle ben bu ay ilk igne denememdi iki klomen denemesinden sonra doktor en dusuk dozu verdi 15 tane vuruldum ve simdi insallah bi sorun olmazsa hamileyim kanda gebelik cikti yani sukur sabret ve dua et bizde bol bol dua edelim fazla takilma detaylara doktoruna birak

ıkımızın de aynı canım 3. denemede tutmuss

kızlar merhabalr nerdesınız...ben bugun dayanamadım gene kan verdım bakalım ıkıye katlanmıs mı dıye...carsamba 122dı..bugun 329 cıktı:)))

ay gülmekten öldüm:)))ben olsam ben de son kalan hepsni vururdm çünkü:1::1::1::1::1::1::1:

Back
X