:)))))))) ayyy ilahı guldurdun canım yaaa... evet oyle ama oyle demıstı bır du buranın cok unlu bır doktoru....ne bılım ugurlu geldı bana...esının degerlerı dusuk demıstı. ben de pcos vardı.. cocugunuz olur ama zor olur demıstı yanı uzun zaman alır 2 3 5 sene demıstı.. ama bı bakarsın hemen de olur olmaz demıyorum demıstı...ve aslında dedıgı de tuttu...aynen oyle adetın 11. 31. gunune kadar yılmadan calıstık:)))))Allahım hala kesın dıyemıyorum hele 10 gun gecsın de bakalım....hatta onumuzdekı ay asılama yapabılırz demıstı.Allahım ıste ne buyuksun sen.......yuce Rabbım sukurler olsun bu arkadaslarımın da yuzu gulsun o duyguyu yasasın...bunu yurekten dılıyorum kımseyı tanımasak da bız burda bır arkadas ortamı olusturduk dertlestık bır seyler ogrendık ne guzelll...........
bendede pco var esimin spermleri pek iyi degildi ama Allah isteyince oluyo demekki cnm daha ucuncu denememizdi ve ben hic hamile kalamayacagim zannederdim bu duyguyu tattirdi Allah bana bin sukur insallah sorunsuz bi hamilelik gecirirsin cnm doktordan gelince bana haber et bende 4 haziranda gidicem doktora bakalim hangimizinki buyuk?benim son adet 18 nisan !!