ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

ya ben bugün ile gittim inneye başladım.en sonunda da çatlatma innesi yapcak doktor ama benim kafam karıştı yav:26::26::26:bu çatlatma innesi gündüz vurulmyo mu ya????gece vurulması şart mı ya????ben eşimin görevinden dolayı şarktayız ve öle bi ilçedeyz ki köyden farksız.e il de 2 saatlik yol çok uzak.özel arabamız da yok ve en geç araba akşam 17.00. şimdi ben bu gonal innelerni boşuna mı vuryrm.çatlatma innesi yapanlar lütfen yardım gece mi vurulmalı inne????

kızlar merhabalr nerdesınız...ben bugun dayanamadım gene kan verdım bakalım ıkıye katlanmıs mı dıye...carsamba 122dı..bugun 329 cıktı:)))
canım sen de mi çatlatma innesyle hamiş kaldn????ya bu inne gece mi vurulmalı????sen ne zaman vuruldn?????

merhabaaa kızlarr ben geldımmm oncelıkle tek tek alıntı yapamadım fazla zamanım yok dışarıya cıkıcam bırazdan sabahmeltemı cnm tabıkı bı yere gıtmek yok dogurupta yıgenımızı buyutenedek burdasın hıc bı yeree yollamayız seni..hvc canım guzel dıleklerın ıcın cok tesekkur ederım dualarınıza ıhtıyacımız var ınş listemız dolar taşar bebişlerle..eylemx kuzumm cok sewındım ewalla dun senın o heycanını sankı bende yasadım bılıyomusun bı tuhaftım bende leyla gıbı gezdım hepinizin adına cok sewındım canlarımm benımmm :16:

bende doktora gıttım geldım sağdakı 16 soldakıler 15.5 olmuş yrın gece çatlatma ıgnesı vurulcam yarımda ptesı yarımdada aşılama olucak...doktor ıgnelerden kalmıstır dedı bugunde 75 mm vurul dedı 100 ml kalmıstı boşa gıtmesın dedım 100 vurdum :9: belkı bıraz daha ıyı buyur dedım hala bana yeterlı degılmıs gıbı gelıyor yumoşlarr :1:

canım ne güzel yumoşların büyümüş bak bide büyümez diyodun :) bana da biraz küçük geldiler ama doktorun vurul dediyse bi bildiği vardır..aferin sana israf yapmamışsın :52::52:

canım çok saol sende hamiş olda bende kendimin ki gibi sevineyim buna şaşkınlıktan sevinemedim çok :52::52::52:

canım sen de mi çatlatma innesyle hamiş kaldn????ya bu inne gece mi vurulmalı????sen ne zaman vuruldn?????

catlatma ıgnesı ben dıger ıkısınde vurulmustum yumurtaların bellı sevıyeye gelınce 18 20 mm falan olunca vuruluyorsun saatı onemlı degıl bıldıgım kadarıyle sadece oıyle bır saatte vurul kı 36 saat sonra ılıskıye gır dıyor doktor o zaman guzel ılıskıye gırebılcegın bır saate denk gelsın........mesela aksam 5 te vurulsan 36 saat sonrası sabah 5 oluyor o zaman ılıskıye gırebıleceksenız olabılr yumurtaların boyu onemlı doktor sana der zaten..........bana dıyordu bu aksam vurul ya da yarın sabah dıye

ya ben bugün ile gittim inneye başladım.en sonunda da çatlatma innesi yapcak doktor ama benim kafam karıştı yav:26::26::26:bu çatlatma innesi gündüz vurulmyo mu ya????gece vurulması şart mı ya????ben eşimin görevinden dolayı şarktayız ve öle bi ilçedeyz ki köyden farksız.e il de 2 saatlik yol çok uzak.özel arabamız da yok ve en geç araba akşam 17.00. şimdi ben bu gonal innelerni boşuna mı vuryrm.çatlatma innesi yapanlar lütfen yardım gece mi vurulmalı inne????

her doktor farklı saat soyluyo canım alırsın iğnenı kendın vurursun catlatma iğnesınıde doktorunla konuş bı ben kendım yapıyodum doktorum yapabılırsın demıştı

canım ne güzel yumoşların büyümüş bak bide büyümez diyodun :) bana da biraz küçük geldiler ama doktorun vurul dediyse bi bildiği vardır..aferin sana israf yapmamışsın :52::52:

canım çok saol sende hamiş olda bende kendimin ki gibi sevineyim buna şaşkınlıktan sevinemedim çok :52::52::52:

canım senın degerın kactı ben bugun olcturdum tekrardadan 329 cıktı ama nette olumsuz seyler okudum yok dıs gebelık yok kımyasal gebelık korkuyorum yaaa nasıl bekleyecegım 10 hazıranııııı

catlatma ıgnesı ben dıger ıkısınde vurulmustum yumurtaların bellı sevıyeye gelınce 18 20 mm falan olunca vuruluyorsun saatı onemlı degıl bıldıgım kadarıyle sadece oıyle bır saatte vurul kı 36 saat sonra ılıskıye gır dıyor doktor o zaman guzel ılıskıye gırebılcegın bır saate denk gelsın........mesela aksam 5 te vurulsan 36 saat sonrası sabah 5 oluyor o zaman ılıskıye gırebıleceksenız olabılr yumurtaların boyu onemlı doktor sana der zaten..........bana dıyordu bu aksam vurul ya da yarın sabah dıye

her doktor farklı saat soyluyo canım alırsın iğnenı kendın vurursun catlatma iğnesınıde doktorunla konuş bı ben kendım yapıyodum doktorum yapabılırsın demıştı
arkadaşlar çok tşk edrm.ben aşılama yapcam.çatlatma iğnesinden ne kadar sonra aşılama yapyo doktrlar????ay lütfen cvp verin:43:

canım senın degerın kactı ben bugun olcturdum tekrardadan 329 cıktı ama nette olumsuz seyler okudum yok dıs gebelık yok kımyasal gebelık korkuyorum yaaa nasıl bekleyecegım 10 hazıranııııı

benim değerim 1315 canım ama senin daha küçük ondan olması lazım benim 4 haftalık doktora gittim öyle dedi bu gün..kimsayal gebelik ,dış gebelik değerden anlaşılmaz benim bildiğim kadarıyla sen onlara kafanı takma rahat ol stres yapma bebişine..ben bugün doktorda alttan muayene ile baktı dış gebelik değil de öyle anladı yani diğer türlü anlaşılmaz ki..

arkadaşlar çok tşk edrm.ben aşılama yapcam.çatlatma iğnesinden ne kadar sonra aşılama yapyo doktrlar????ay lütfen cvp verin:43:

ben tam olarak nezaman asılama yapılıyo bılmıyorum ama bırsen var okuduysan yarın catlatma iğnesını vurulcakmış pazartesıde asılama yapılcakmış hep böyle oluyo sanırım catlatmaa iğnesınden sonra bırgun ara ertesıgun asılama

trnaysgl canım bır sey soracam bu hamılelık neye gore hesaplanıyor son adete gore mı yumurtanın catladıgı gune mı ılıskıye gore mı benım SAT 26 nısan........ama bana gore 14 mayıs gıbı oldu doktor da 15 gunluk dedı ne bılım 2 hafta gerıden gelıyor o

ben tam olarak nezaman asılama yapılıyo bılmıyorum ama bırsen var okuduysan yarın catlatma iğnesını vurulcakmış pazartesıde asılama yapılcakmış hep böyle oluyo sanırım catlatmaa iğnesınden sonra bırgun ara ertesıgun asılama
çok tşk edrm canım .ben hemen birseni bulayım:10:

senın gebelıgın yenı daha o yuzden duşuk bıraz daha degerın aklına dış kımyasal dıe getırme hayırlısı bak degerın yukselmeye baslamış
benim değerim 1315 canım ama senin daha küçük ondan olması lazım benim 4 haftalık doktora gittim öyle dedi bu gün..kimsayal gebelik ,dış gebelik değerden anlaşılmaz benim bildiğim kadarıyla sen onlara kafanı takma rahat ol stres yapma bebişine..ben bugün doktorda alttan muayene ile baktı dış gebelik değil de öyle anladı yani diğer türlü anlaşılmaz ki..

canım takvımın yanlış olmuş 8 haftalık gösterıyo bırde alttan baktırma daha kese görunmezkı 5,6 haftalık olması gerekıyo ancak ozamn anlasılır doktr sacmalamış bence alttan bakmakla

trnaysgl canım bır sey soracam bu hamılelık neye gore hesaplanıyor son adete gore mı yumurtanın catladıgı gune mı ılıskıye gore mı benım SAT 26 nısan........ama bana gore 14 mayıs gıbı oldu doktor da 15 gunluk dedı ne bılım 2 hafta gerıden gelıyor o

normallde son adet tarhıne göre hesaplanıyor ama senınkı gec döllenme olmuş o yuzden kuçuk kese faln görundukten sonra haftası bellı olur canım

canım takvımın yanlış olmuş 8 haftalık gösterıyo bırde alttan baktırma daha kese görunmezkı 5,6 haftalık olması gerekıyo ancak ozamn anlasılır doktr sacmalamış bence alttan bakmakla

düzelttim canım takvimi..gidince alttan bakıcaz dedi bana bende dedim alttan bakmanın zararı olmuyo mu diye o da olmaz dedi..zaten zararı olsa niye bakalım ki biz uğraşıyoruz hamile kalın diye dedi..bende güvendim zaten doktorum 20 senelik doktor güveniyorum yani ona..

düzelttim canım takvimi..gidince alttan bakıcaz dedi bana bende dedim alttan bakmanın zararı olmuyo mu diye o da olmaz dedi..zaten zararı olsa niye bakalım ki biz uğraşıyoruz hamile kalın diye dedi..bende güvendim zaten doktorum 20 senelik doktor güveniyorum yani ona..

keseyi yazmayı unutmuşum canım alttan bakınca 4 haftalık kese görünüyo..benim rahat bi şekilde gördü

normalde alttan bakmak sakıncalıymış komşumuz alttan bakmak yuzden duşuk yaptı doktorlar kendını rıske atıyo demek istedıgım o haftaya kese görunurdu zaten benım doktorum bakmadı mesela 5.haftada karnımdan bakarak gördu keseyı

canım sımdı senın 4 haftalık mı ama son adetın ne zamandı kı?sen normal suphelı ılıskıye gore mı saydı doktor benım kı acaba kac haftalık? doktor 15 gunluk falandır dedı acaba gec dollenme mı ben zaten 33 gunde bır adet oluyorum ben senden daha ılerı gozukuyorum bu takvımde.....doktor bana 1500 lu degerlerde gorulur dedı su an 329um

bırsencım yumoşlar bıraz daha kucuk degılmı catlatma iğnesı icin bı kac gun daha beklemenız gerekmıyo mu ki:44:

walla cnm gunde 2 mm buyuyor yarına ıstedıgımız boya gelırler dedı bende bılmyıorm ztn umudumda yok bu aşılamadan vardır eher ıste bı hayır..bu ay guzel gelısen yumurtalarım resmen ınat ettı gelısmıycem dıye bılmıyorum artık cnm..
ay gülmekten öldüm:)))ben olsam ben de son kalan hepsni vururdm çünkü:1::1::1::1::1::1::1:

cnm sende gonal almıstın dımı gonal ıgneyı kendın yapıyosundur ozaman gobekten..çatlatma ıgnesıde aynı sekıl gobekten yapılacak bende gece 12 de kendım gobegımden vurucam...ptesı yarımda olacagı ıcın aşılamam ctesı gece yarım çatlatma iğneni vur dedı..doktorunda aşılama olacagın saate gore ayarlayıp soyler sana..kendın yapabılırsın bosuna strese gırme cnm.

pek guzel buyumedıler walla cnm bilmiyorum hıc umudum yok bu aşılamadan zaten..yarın geceye kadar 18 olsalar barı ayy kafayı yıycem yaa sıkıntıdan uykularım kaçtı doktor ıyı dedı bugunkı ıgneden sonra 2 mm daha buyur dedı bılmıyorum artıkın...benım hamiş olmam zorbe kuzum

canım ya gerçekten yumurtalar küçük gibi geldi bana acaba yarına kadar biraz daha büyürlermi o zaman çatlatma iğnesi yapılır inş.böyle bi durumdan ötürü umutlu vaka olursun hayırlı olsun aşılaman hayırlı haberler verirsin inş.

Back
X