ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

ıyı aksamlar kızlar nasılsınız ben de kıymalı borek yapıyorum fırında pısınce soguyunca buzluga atacam yatılı mısafırlerımıze sunacam:*

nerdesınız yaa

canım ya gerçekten yumurtalar küçük gibi geldi bana acaba yarına kadar biraz daha büyürlermi o zaman çatlatma iğnesi yapılır inş.böyle bi durumdan ötürü umutlu vaka olursun hayırlı olsun aşılaman hayırlı haberler verirsin inş.

walla cnm banada küçük geldıler..doktor yarına 18 olur dıyor bıde bugunkı ıgnenın dozunuda yuksek vurdum 100 mm acaip batmalar oldu kasıklarımda inş. 18 olur olmazsada napıyım ben elımden gelenı yaptım..zaten dıyorumya sıze formalıte icabı yaptırı gıbıyım asılamayı tutacagınaa daırr hıcc bır hiissim Y.O.K ...

kızlar merhabalr nerdesınız...ben bugun dayanamadım gene kan verdım bakalım ıkıye katlanmıs mı dıye...carsamba 122dı..bugun 329 cıktı:)))

benim değerlerim 1700 lerde çıktı..ama tam günümde öğrendim ben yani 3-4 haftalık olması lazım.. neden bu kadar yüksek ? netten baktım 6. haftada bu kadar yükseliyomuş ikiz olma ihtimali varmı? ama tek kese vardı ..

benim değerlerim 1700 lerde çıktı..ama tam günümde öğrendim ben yani 3-4 haftalık olması lazım.. neden bu kadar yüksek ? netten baktım 6. haftada bu kadar yükseliyomuş ikiz olma ihtimali varmı? ama tek kese vardı ..

tek keseyı gordunuz mu pekı sız? bunyeden bunyeye degısıyormsus o zaman ıkız degıldır herhalde tek kese varsa......senınkı 3 4 haftalık mı oluyor SAT ne zaman senın? benım son adet tarıhım 26 nisan ama ılıskıye gırdıgımız gunler 6- 26 mayıs yanı bu arada kaldım burdakı takvım benı son adet tarıhımle yanı 5 haftalık sayıyor ama doktorum ıkı haftalıktır dedı

tek keseyı gordunuz mu pekı sız? bunyeden bunyeye degısıyormsus o zaman ıkız degıldır herhalde tek kese varsa......senınkı 3 4 haftalık mı oluyor SAT ne zaman senın? benım son adet tarıhım 26 nisan ama ılıskıye gırdıgımız gunler 6- 26 mayıs yanı bu arada kaldım burdakı takvım benı son adet tarıhımle yanı 5 haftalık sayıyor ama doktorum ıkı haftalıktır dedı

ewt gördük son adetim 16 nisan ben 17mayısta gittim doktora..16 mayısta kanda anlaşıldı ozaman çıktı 1700 lerde.. 24 mayıstada gittim ozaanda gördük keseyi..bende 24 nisanda iğne olmuştum 26 nisanda ilk ilişkiye girdik son gün aşırı girdik..

Son düzenleme:
Ya ben gene adet olmadım gene negatif .bugün dr uma gittim önce baktı ultrasonla sonra tahlil vrdim, bekleme süremiz yeterli sanırım aşılamaya kaldı iş dedi. Tahlil sonuçrına baktı gene yumurtalıklar yavaş dedi tarlusal verdi adet olunca gitcem bakalım bütün gün başım ağrıdı stresten aranızda benim gibi adet olamayan varmı .yoksa benmi arızaya bağladım .ne güzel hergün hamile haberi alıyoruz aramızdan mısır patlatır gibi çoğalıyor sanki devamı gelir inşallah .

kızlarr.. hakkımızda hayırlısı olsun..Rabbim korusun bebişlerimizi..Rabbim isteyen herkese versin..Rabbim aratmasın kimseye..AMİİNNN.. :16:

normalde alttan bakmak sakıncalıymış komşumuz alttan bakmak yuzden duşuk yaptı doktorlar kendını rıske atıyo demek istedıgım o haftaya kese görunurdu zaten benım doktorum bakmadı mesela 5.haftada karnımdan bakarak gördu keseyı

ne bilim canım doktoruma güveniyorum bi aksilik olmaz inşallah olursa da nasip değilmiş demek ki yani olmayacağı varsa olmuyo ne diyelim hayırlısı olsun artık..

canım sımdı senın 4 haftalık mı ama son adetın ne zamandı kı?sen normal suphelı ılıskıye gore mı saydı doktor benım kı acaba kac haftalık? doktor 15 gunluk falandır dedı acaba gec dollenme mı ben zaten 33 gunde bır adet oluyorum ben senden daha ılerı gozukuyorum bu takvımde.....doktor bana 1500 lu degerlerde gorulur dedı su an 329um

normalde son adet tarihine göre hesaplanır hamilelik ama benim adet aralığım uzun oluyo 40 gün gibi ona göre hesaplansa 5 haftalık olucaktı ama doktor ultrsonla bakınca anlıyo ne kadarlık olduğunu bana 4 hafta dedi..sende o güne kadadr bekle doktorun söyler canım..

walla cnm gunde 2 mm buyuyor yarına ıstedıgımız boya gelırler dedı bende bılmyıorm ztn umudumda yok bu aşılamadan vardır eher ıste bı hayır..bu ay guzel gelısen yumurtalarım resmen ınat ettı gelısmıycem dıye bılmıyorum artık cnm..

cnm sende gonal almıstın dımı gonal ıgneyı kendın yapıyosundur ozaman gobekten..çatlatma ıgnesıde aynı sekıl gobekten yapılacak bende gece 12 de kendım gobegımden vurucam...ptesı yarımda olacagı ıcın aşılamam ctesı gece yarım çatlatma iğneni vur dedı..doktorunda aşılama olacagın saate gore ayarlayıp soyler sana..kendın yapabılırsın bosuna strese gırme cnm.

pek guzel buyumedıler walla cnm bilmiyorum hıc umudum yok bu aşılamadan zaten..yarın geceye kadar 18 olsalar barı ayy kafayı yıycem yaa sıkıntıdan uykularım kaçtı doktor ıyı dedı bugunkı ıgneden sonra 2 mm daha buyur dedı bılmıyorum artıkın...benım hamiş olmam zorbe kuzum

tamam bu ay tutmayabilir bundan dolayı umutsuz olabilirsin ama genel olarak umutsuz olma canım hiç ne demek hamiş olmam zor tabi ki olacaksın ama herşeyin zamanı var işte..ben hep hayırlı zamanda diye dua ederdim..10 ay bekledim demek ki hayırlı zaman buymuş canım..sende buna sığın Rabbim herşeyin eniyisini bilir..

tamam canım benı haber ederım....benım SAT 26 nisan.....sen benden de oncesın ılk gıtıtıgınde degerın kactı canım senın? benım carsamba gunu yanı adetım 1 gun gecıkınce deger 122 dı doktor guzel deger dedı bugun ben dayanamadım gene yaptrdım yanı ıkı gun sonra deger 329 CIKTI:) doktor bana 1500 degerlere yaklasınca gozukur dedı su an gozukmez dedı...heyecanlanıyorum. dıs gebelık mı kımyasal gebelık mı o zaman bellı olur dedı yanı su an sadece tahlılde hamıleyız sana da oyle mı dedı canım ve senın degerıne gore kac haftalık bana 15 gunluktur falan dedı......folık asıt falan da vermedı yesıllık ye sıvı al dedı.....progestan da vermedı... ben glukofen kullanıyorum onu da ıcme dedı yanı sen bılırsın gereklı degıl dedı. seker ılacı o ben de ınsulın dırencı fazla ondan ıcıyordum... boyle yanı dogal yoldan besleneyım ıstıyor.......ovıtrelle bıle vermemıstı kendı catlar demıstı.......

amın canım amınnnAllah sana da nasıp etsın ınsallah bızım de ınsallah kesınlessın ve saglıklı olurlar ınsallah canım.....bu benım 3. tedavım yanı klomen ama ıgne vermemıstı....bız adetın 11. ve 31. gunlerı ılıskıye gırdık esıme de oyle 15 gundur kecıboyunuzu kuru yapmıstım fazla degıl ama o arada mı oldu bılmıyorum hıc umudum yoktu yaa testı yaparken hıc cıft cızgıyı gorecegım aklıma gelmezdı.. hatta bıze yatılı mısafır gelecek bu ay ben strese bıle gırmıstım nasıl yapacaz nasıl calısacaz dıye yazın da aılelrın yanında olcagız nasıl olck dıyordum ama oldu ıste canım ne bıılım zaten doktor esının degerlerı dusuk demıstı yanı 22 mılyondu...asılama yaparız dıyordu ne bılım.....tabı kı ınsan sıkılıyor ıkı gunde bır dıye ama Allah razı olsun esımden oyle hıc sıkılmadı benım kı gun asırı yaptık o da cok ıstıyordu hep beklentı ıcındeydı hep merak edıyordu .....Amın bu mubarek gunlerde dua edeleım rabbım sıze de nasıp etsın...

tesekkurler canım

hayırlısı canım.....Allahım cok buyuk ınsallah nasıp olur

napalım ama sımdılık kapatacaz:)))

nıye unutalım sızlerı ınslalah sızlerın de olacak Allahım sıze de nasıp eder ınsallah ben de hep ozenıyordum ama sımdı kesın netlessın de ıyıce sevınecem.....

tesekkurler canım..ınsallah rabbım sıze de nasıp eder....ben de baskalarından haber alınca ozenıyordum sımdı ınsallah sıra sızde.....

ıkımızın de aynı canım 3. denemede tutmuss

Cnm son adet 18 nisan 28 mayisda yaptim testi 862 cikti bilmiyorum ayin ucunde bir daha tahlil yapilcak insallah degerim yukselir insallah bebegim benimle kalir fazla netde biseyler okumuyorum kimyasalmis dis gebelikmis cunku moralim bozulur bebegim insallah bu sefer benimle kalacak... ayin dordundede randevum var doktorla insallah hep iyi haberler alirim insallah gorururum keseyi haber ederim cnm

canım sen de mi çatlatma innesyle hamiş kaldn????ya bu inne gece mi vurulmalı????sen ne zaman vuruldn?????

cnm ben bu ay catlatma ignesini oglen 1 de vuruldum yani bence saatin onemi yok ama doktor bana o gece ve ertesi gece iliskiye girmemi soyledi ve girdik sukur su anda hamileyim daha keseyi goremesemde degerlerim iyiymis doktora gore insallah seninde ayni sekilde olur

senın gebelıgın yenı daha o yuzden duşuk bıraz daha degerın aklına dış kımyasal dıe getırme hayırlısı bak degerın yukselmeye baslamış

canım takvımın yanlış olmuş 8 haftalık gösterıyo bırde alttan baktırma daha kese görunmezkı 5,6 haftalık olması gerekıyo ancak ozamn anlasılır doktr sacmalamış bence alttan bakmakla

aysegul banada anlatirmisin su takvim isini son adet tarihim 18 nisan yumurtlama gunum 7 mayis yani biraz gec yumurtladim ve tahminende o gece girdigim iliskiden sonra tuttu simdi takvimim dogrumu yanlismi?cunku son adete gore 6 haftalik ama yumurtlamaya gore 3 haftalik...

aysegul banada anlatirmisin su takvim isini son adet tarihim 18 nisan yumurtlama gunum 7 mayis yani biraz gec yumurtladim ve tahminende o gece girdigim iliskiden sonra tuttu simdi takvimim dogrumu yanlismi?cunku son adete gore 6 haftalik ama yumurtlamaya gore 3 haftalik...

canım doktora gıttın mı hiç kc haftalık dedı gec döllenme degılse adet tarıhınden itibaren sayılıyo bırde keseyı görunce bellı olur tam benım ilk 500kusurlardaydı 4 haftalıktım yanı adet tarıhıme göre dogru çıkıyodu

gunaydın kızlarrrr yatılı mısafır ıcın ne yapabılrıım ılk geldıklerı gun bana bır menu cıkarabılır mısınız?? dunden kıymalı borek yaptım buzluga attım poğaca yapıp atcam bır de kek yapıp buzlıuga koyacam onları atıstırmalık yerler....calıstıgım ıcın bugunden hazılıyorumm cunku aksamları gelıyorum eve onlar bu hafta gelecekelr

tamam bu ay tutmayabilir bundan dolayı umutsuz olabilirsin ama genel olarak umutsuz olma canım hiç ne demek hamiş olmam zor tabi ki olacaksın ama herşeyin zamanı var işte..ben hep hayırlı zamanda diye dua ederdim..10 ay bekledim demek ki hayırlı zaman buymuş canım..sende buna sığın Rabbim herşeyin eniyisini bilir..

​cnm bende hep herşeyın hayırlsını dılıyorum 2 sene olacak nerdeysee yok onca doktora gttım geldım hersey yolunda bu ay kalman gerekır derken yıne kırmızılarala karşılaşmaktan umudum ıyıce gıttı..belkı sende o duyguları yasamıssındır sankı bana ben o sevıncı hıc yasayamıycam hıc anne olamıycam gıbı gelıyor belkıde cok ıstedıgım ıcın mucıze gıbı gelıyor ama karışık duygular içerisindeyım işte..

​cnm bende hep herşeyın hayırlsını dılıyorum 2 sene olacak nerdeysee yok onca doktora gttım geldım hersey yolunda bu ay kalman gerekır derken yıne kırmızılarala karşılaşmaktan umudum ıyıce gıttı..belkı sende o duyguları yasamıssındır sankı bana ben o sevıncı hıc yasayamıycam hıc anne olamıycam gıbı gelıyor belkıde cok ıstedıgım ıcın mucıze gıbı gelıyor ama karışık duygular içerisindeyım işte..
özelden msj attım bana dönmedn daha:43:

günaydın canlar nasılsınız
birsencim son iğneni iyi yapmışsın hepsini kullanmakla valla ben olsam bende yapardım şu yumurtalarının feleğini bi kerede şaşırtmışsındr
bu gonal f iyi tüp bebekte vermiyorlar bana yoksa valla ben bu iğneyi kullanmam derdim

aABLALARIM BENİİİMMMM 2 SORUM OLACAK ŞİMDİ SİZLERE YARDIM NE YAPABİLİRİM

1 Ayda bir yaptığım iğnelerimin reçetesini kaybettim hastaneler o şekilde yaparmı iğnemi

2 Tüp bebek için yapmam gerekn tahliller vardı devlet hastanesinde yapmak istiyorum ama nasıl olacak birde eşim zamanım yok dev.hastanesinde seni bekleyemem diyor özelde yaptır diyor çok tutarmı benden iatediği tahliller şunlar
TSH ST3 T4 KAN SAYIMI KZAMANI PZAMANI, HIV1+2ab Hbs ag ,anti hbs ag,HCV ,ANTİT80,ANTİ TG....çok tutarmı acep

günaydın canlar nasılsınız
birsencim son iğneni iyi yapmışsın hepsini kullanmakla valla ben olsam bende yapardım şu yumurtalarının feleğini bi kerede şaşırtmışsındr
bu gonal f iyi tüp bebekte vermiyorlar bana yoksa valla ben bu iğneyi kullanmam derdim

aABLALARIM BENİİİMMMM 2 SORUM OLACAK ŞİMDİ SİZLERE YARDIM NE YAPABİLİRİM

1 Ayda bir yaptığım iğnelerimin reçetesini kaybettim hastaneler o şekilde yaparmı iğnemi

2 Tüp bebek için yapmam gerekn tahliller vardı devlet hastanesinde yapmak istiyorum ama nasıl olacak birde eşim zamanım yok dev.hastanesinde seni bekleyemem diyor özelde yaptır diyor çok tutarmı benden iatediği tahliller şunlar
TSH ST3 T4 KAN SAYIMI KZAMANI PZAMANI, HIV1+2ab Hbs ag ,anti hbs ag,HCV ,ANTİT80,ANTİ TG....çok tutarmı acep

günaydın şekerim ben bırazdan gıdıyorum gezmelere bı daha anca ptesı asılamadan sonra gelırım bırz kafa dagıtıyım cok strese gırdım su sıralar...ewt cnm heosını vurdum gıttı yumoşlar kasıklarıma batmaya başladı yogun sekılde hayırlısı allahtan artık...

yavrum aynı testlerı banada vermıstı bılıyon aret amcam benımkıler 900 bıde esıme vermıstı onlarda 100 tutmuştu ben devlette beleşe yaptırdım..ıstersen yakın devlet hastahenesıne gıt doner sermayden yaptırmak ıstıyorum de daha az bı mıktara 200-300 gıbı doner sermayeden yaptır
:34:

Back
X