ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

selamun aleyküm canlar
maşallah maşallah hamişlerimize Rabbim daim etsin bizlerede nasip etsin hamiş haberi veren bütün arkadaşlarım hayırlı uğurlu olsun Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin:16::16::16:
ben fazla iyi değilim hastamız var by pass oldu şuan yoğun bakımda dua edin Rabbim sağlıklı bi şekilde kalkmasını nasip etsin
bide ben cüzdanımı kaybettim onada canım çok sıkıldı yurt dışında yaşayanlar bilir oturum belgesi olan ikamem vardı o gitti şimdi onu çıkarmadan türkiyeye gelemiycem belki aylar alabilir böyle işte canım çok sıkılıyooooooo:43::43::43::14::14::14:

canım doktora gıttın mı hiç kc haftalık dedı gec döllenme degılse adet tarıhınden itibaren sayılıyo bırde keseyı görunce bellı olur tam benım ilk 500kusurlardaydı 4 haftalıktım yanı adet tarıhıme göre dogru çıkıyodu

Cnm doktora sali gun gidecegim insallah artik ordan gelince yaparim takvimde degisim insallah

aynen kuzum ya bende 2senedir hep hayal kırıklığı her seferinde farklı bir sorun sanki hiiç olmicakmış gibi geliyo...ömür boyu hep başkalrına özenicem yapayanlız yaşlanıcam şu aralar böyle bir ruh hali içindeyim...hamilelği artık nasıl gözümde büyüttümse sanki ulaşılması çook zor ve uzak bişey gibi..acaba herkes bizim gibimiydi hamilelikten önce..

Ben daha bir hafta bile olmadim geceligimi ama inanin kizlar ayni duygular bendede vardi sanki hamilelik gibi mucizevi birseyi asla tadamayack gibiydim kendimi caresiz kimsesiz hissediyordum ama inanin cok dua edince oluyor ben duanin gucune cok inanirim ve simdi hamileyim buna inanmak cok zor bazen bende artik digerleri gibi normalim diyorum lutfen moralinizi bozmayin hersey cok guzel olacak insallah annelik haberinizi bize vereceksiniz dualarim sizinle

biz aynı değilmiydik.. 18 nisan diyorsun ewet doğr ben 16 nisan.. ama sen değişmişsin tarihi :(( son adete göre hesaplanmıyormuki doğum? ozaman 26 Nisan olsa benim yumurtlamam 1 Şubata denk geliyo.. sen nasıl hesapladınki? nereden bilecenki hangiisi tuttu?

:)) valla cnm bilmiyorum son adete goremi catlatma ignesinden sonraki gunmu simdilik kalsin bakalim sali gun doktoru gorcem insallah

benim 16 Nisandı son adet yani 15 gün geçmiş ..:1: bendede hiç birr belirti yoktu halada bişi yok sadece hafif sancı yapıyo arada sanki adet olacakmışım hissi var onun haricinde hiç bir sıkınjtım yok çok şükür..

Kizlar sabahlari biraz midem bulaniyo ve adet olcakmis gibi bendede agri oluyo uzaninca geciyo simdilik

selamun aleyküm canlar
maşallah maşallah hamişlerimize Rabbim daim etsin bizlerede nasip etsin hamiş haberi veren bütün arkadaşlarım hayırlı uğurlu olsun Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin:16::16::16:
ben fazla iyi değilim hastamız var by pass oldu şuan yoğun bakımda dua edin Rabbim sağlıklı bi şekilde kalkmasını nasip etsin
bide ben cüzdanımı kaybettim onada canım çok sıkıldı yurt dışında yaşayanlar bilir oturum belgesi olan ikamem vardı o gitti şimdi onu çıkarmadan türkiyeye gelemiycem belki aylar alabilir böyle işte canım çok sıkılıyooooooo:43::43::43::14::14::14:

Gecmis olsun insallah sag salim cikar amaliyattan cuzdan kaybetmeyi bilirim oturumukaybettim diye birdircen birsuru belge istiycekler sonra gelcek ohoo evet alir en az 2 ay burda oyle sen nerde kaliyodun yurtdisinda?

Iyiki dogdun aysegulcum dun giremedim bebeginle nice mutlu saglikli ve umutlu senelere insallah…

Valla cnm ben tup bebege odaklanmistim tarihi 7 haziranaydi tup bebek icin gorusmenin bende baska bisey dusunemedim sonra 17 gunde yumurtam buyudu iki tane ve 18. Gunde catlatma ignesi vuruldu vurulmadan bi gun once o gun ve ertesi sabah iliskiye girdik bu kadar sonrada iste adet gecikti hani normalde 16. Gun oluyodumya olmadi bu sefer bes gun sabirla bekledim hic test yapmadim sonrada dun kan verdim :))) rabbim herkezleri guldursun insallah
inşallah canım rabbim kucağına almayıda nasip etsin :16:
ahh ahh nerde ani atak yapayım zeynoşş 13 mm yumoşlamı hamıle kalayım :5:
olcak kızz olcak içime öyle doğuyor ve krndım ıcınde bılıyomusun agustosta snkı hamıle kalacakmısım gıbı ıcıme doğuyor...
:26:
kızz sizz teker teker hamile kalıcaksınız ben burdaa listecı bası demırbaş kalıcammm :43::43:

yaa bu arada doktor cuma gunu cagırdı benı kont. ben ctesı randövu aldım neyapsam yaa :44:
beni güldürdün canım ya:1: bu gidişle ben hepinizi uğurluycam galiba doktorsuz kaldım ben böyle ağlamak istiyorum:84: :84:
kızlar nasıl ne yazacağımı bilmiyorum nasıl bi müjde bu Rabbimden..hamileyim kızlar inanamıyorum sabah test yaptım ikinci çizgi çıktı hemen kan vermeye gittim şimdi aradım sonucu çıkmış veeee pozitif inanamıyorum Allahım..değerimi falan bilmiyorum sonucumu almaya gidiyorum..Alahım inşallah bi aksilik yoktur herşey yolunda olur..
sabahmeltemi seninde hayırlı olsun canım 4 tane birden mutluluk bu ay....

Allahım hepinize de nasip etsin şu mübarek günlerde inşallahhh

çok çok teşekkür ederim canım sağ ol....hala inanamıyorum.İnşallah Allah senın de sag salım dogurmanı hayırlı bır bebek olmasını nasıp etsın hepımızın ınsallah amın.....

cok tesekkur ederım canım ıyı dgerlendırdım yok saatlerı de saydım bu arada sen kacırdın:))) hala soktayım.son hamıs bır tane daha geldı ben degılım...Canım o kadar ıcten ıstıyorum kı ınsallah gerı kalan tum ısteyenlerın olsun ınsallah.Allhım dua ettım cok ıstedım allahım sızın de olacak ınsallah canım sen de buraya yazacaksın kendın de ınanmayacaksın bak gorr

kurtuldunuz kurtuldunuz:) yok be gene gelecem canım benım.Amın cok tesekkur ederım.Allahım sana da nasıp etsın dıger arkadaslarıma da ınan kımse kımseyı tanımıyor ama burda ınsan merak edıyor ınsallah senden de guzel haberler duyacagız sıra sızdeeeeeeeeeee.

canım evet rakıp olabılırsınız sıra sızde hadı bakalım

emusdan bızı ugur geldı sımdı bızden sıze ınsallah

evet hala ınanamıyorum darısı basınıza ınsallah canım benım

aynen ne mubarek oldu yaa hayırlısıyla ınsallah.....

canım benım hayırlı ugurlu olsun ben de aynıyım yaaa hala ınanamıyorum.....ben de cok ıstıyorum dıger arkadasların da tutsun sıra onlarda ınsallah patır patır dokuluyoruz.....

bir de emus var:)

sag ol canım cok tesekkur ederım ........Amın. Senin de ınsallah....kac haftalık senın canım

kızlar doktordan geldım..doktor %100 gebesin dedi ay ala ınanamıyorum dedım hanı sız 2 3 sene olmayablır hemen de olabılır sen de pcos var demıstınız dedım. dur heyecanllanma dedı....degerın ıyı dedı 122ye........karnımdan baktı her seyın normal oldugunu soyledı ama su an erken gozukmez dedı....15 gunluk falandır dedı..yenıdır dedı...gebesın ama 10 gun sonra kesın olarak kımyasal mı dıs gebelık mı normal gebelık mı bellı olur dedı...su an bellı olmaz dedı....kesın sonuc 10 gun sonra olacak ama su an gebesın dedı.....bu sefer de ıcıme kurt dustu olumsuz seyler gelıyor kızlar aklıma ....dıkkat et kılona kılo alma bol bol yesıllık ye dedı...merak ete hapsırmayla basıt nedenlerde bebek dusmez dedı agır ısler yapma normal hayatına devam et dedı....eger kımsayasal gebelık olsa dusse bu ıyı bır sey demek kı saglıksızmıs derız dedı......sen sımdı bekle folık asıt vermedı gerek yok ıstıyorsan ıc dedı ben de ıstıyorum dedım...progestan da vermedı gerek yok 10 gun sonra duruma gore dusuk rıskı varsa verırız dedı su an dusuk olcak dahı olsa dunyada hıc bır ılac yoktur kı engellesın bunu dusecekse duser bu saglıksız oldugunu gosterır dedı...heyecan yapma bekle dedı 10 gun sonra tekrar kan testı de yaptıracagız bakalım tekrar hayırlı olsun dedı cok sevındım ama arada da olumsuz dusunuyorum ....

kızlar Allahım ınsallah ısteyen hepınızın olsun bunu gercekten yurekten dılıyorum sızler ıcın.....az kaldı ıste sıra sızde hayırlısıyla olsun hepımız ıcın saglıklı olurlar ınsallah............hala soktayım herkesten once sızlere soyledım canlarım benım
allahım allahım sana geliyorum :52::52: inanın kendim hamiş olmuş gibi sevindim görünce sabah meltemi,eylemx hayırlı olsun ikinizede recep ayı bereketiyle geldi kızlar rabbim bizide güldürsün inşallah

selamun aleyküm canlar
allah hastanıza şifa versin canım üzülme bunda da vardır bir hayır

günaydın yavrular günaydın cici dehşet anneler günaydın anne olmak için çabalayanlar günaydınnn

canlar gebelik takvimi buraya çoook yakışmış bizlerede dua edin hamişler bzde size doğru gelelim
sevgili anne adaları gebeliği son adet tarihinize göre hesaplayın ne iğne tarihine göre nede yumurtalama gününe göre hvc yani ece kız senin 3 haftalık gözüküyor düzelt kız
diğer hamişeler sizlerde yanlış varsa düzeltin süslüler bebeğide kendinize benzetmeyinde
DİĞER BENİM GİBİ HAMİŞ KALMAYI BEKLEYENLER

canlarım benim size bi iyi bi kötü haberim önce iyiden birgün allahın izniyle bizde hamile kalacaz
kötü haberrrrr kanımca bunların bebekleri bizimkini döver
HADİ BAKALIM SIRADA BAKALIM MİLLİ PİYANGO KİME ÇIKACAKKKK SON HAMİŞ EYLEM
KİME UĞUR GETİRİYOR GÖRÜCEZZZ:32::32::32::32::32:

bu arada beyzacımmm geçmiş olsun allah şifa versin canım kız ne olcak kaç ay sürer sence nerde kaybettinki

birsennn çabuk dön ablaaaa hamişlerden korkimmmmm
karanfil destesi kız iyimisin canımmm özledim seni
pnarda yok hacıda gelip gidiyyyy

günaydın yavrular günaydın cici dehşet anneler günaydın anne olmak için çabalayanlar günaydınnn

canlar gebelik takvimi buraya çoook yakışmış bizlerede dua edin hamişler bzde size doğru gelelim
sevgili anne adaları gebeliği son adet tarihinize göre hesaplayın ne iğne tarihine göre nede yumurtalama gününe göre hvc yani ece kız senin 3 haftalık gözüküyor düzelt kız
diğer hamişeler sizlerde yanlış varsa düzeltin süslüler bebeğide kendinize benzetmeyinde
DİĞER BENİM GİBİ HAMİŞ KALMAYI BEKLEYENLER

canlarım benim size bi iyi bi kötü haberim önce iyiden birgün allahın izniyle bizde hamile kalacaz
kötü haberrrrr kanımca bunların bebekleri bizimkini döver
HADİ BAKALIM SIRADA BAKALIM MİLLİ PİYANGO KİME ÇIKACAKKKK SON HAMİŞ EYLEM
KİME UĞUR GETİRİYOR GÖRÜCEZZZ:32::32::32::32::32:

allah neşeni artırsın zeynoş bende ne haberleri acaba diye merakla okuyorum:1: anneleri onları terbiye eder merak etme

inşallah canım rabbim kucağına almayıda nasip etsin :16:

beni güldürdün canım ya:1: bu gidişle ben hepinizi uğurluycam galiba doktorsuz kaldım ben böyle ağlamak istiyorum:84: :84:

allahım allahım sana geliyorum :52::52: inanın kendim hamiş olmuş gibi sevindim görünce sabah meltemi,eylemx hayırlı olsun ikinizede recep ayı bereketiyle geldi kızlar rabbim bizide güldürsün inşallah
tesekkur ederım canı sag ol.......amınnnnn darısı basınızaaaaaaaa ınsallah sız de buraya hamıleyım yazacaksınız

Cnm doktora sali gun gidecegim insallah artik ordan gelince yaparim takvimde degisim insallah
ozamn bellı olur canım kac haftalık oldugu zaten bebek buyudukce bazen gelışımı önden gıdıyo bazen gerıden gelıyoo benım gunume göre bebek önden gıdıyo
Iyiki dogdun aysegulcum dun giremedim bebeginle nice mutlu saglikli ve umutlu senelere insallah…

teşekkur ederım canım amın ınş .:16:

:)) valla cnm bilmiyorum son adete goremi catlatma ignesinden sonraki gunmu simdilik kalsin bakalim sali gun doktoru gorcem insallah

tmm cnm sen bilirsin :9: bende yarın kısmetse gideceğim dra inş kalp atışlarını duyarız..:) ben hep endişeliyim biliyormusun acabalar var aklımda ya hiç bişi yok bende sadece adet olmadım korkuyorum oyüzden hayırlısı bakalım yarın öğrecez inş:16:ama durmasa bişi olsa yine belirti olurdu demi sancı ağrı vs...

selam kızlar nasılsınız???? ben de az once sarma sardım buzluga attım yaa bır gece onceden ne yemekler yapabılırım fıkrı olan var mı???? haftaıcı mısafırım var yatılı bır gece onceden yapcam bır seyelr

Back
X