Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar hepinize küstüm bi cevap vermediniz demekki bende arıza hımm
ya kızlar benim dr um bana 23 Ocak dedi bende öyle yazdım .. ama benim son adet 16 nisan burdan baktım 22 Ocak çıktı . hangisiniyazsamki.. amannn bigün var arada nolcak demi![]()
selam kızlar nasılsınız???? ben de az once sarma sardım buzluga attım yaa bır gece onceden ne yemekler yapabılırım fıkrı olan var mı???? haftaıcı mısafırım var yatılı bır gece onceden yapcam bır seyelr
kızlar hepinize maşallah..topikte patlama olmuş adeta.üç aylerın bereketi olsa gerek..inşallah bizlerde arkanızdan geliriz..
doktorum 2 ay dıana 35 kullanmamı söyledi..1 ayı gitti..2. aya başladım..ilaç bittikten sonra göbekten vurulan yumurta çoğaltan iğneyle devam edeceğiz..kullananlar bilgi verirse sevinirim..![]()
selam kızlar nasılsınız???? ben de az once sarma sardım buzluga attım yaa bır gece onceden ne yemekler yapabılırım fıkrı olan var mı???? haftaıcı mısafırım var yatılı bır gece onceden yapcam bır seyelr
kızlar slm benim iğneyi vurulalı 9. günüm ve progestan kullanıyorum.progestan kullanıp bir hafta içinde adet olmazsan hamile olabilirsin demişti.daha progestanın bitmesine 5 gün var . ağrım var kasığımda sizinde ağrınız oldumu ara ara...yani adet mi oluyorum gene( otriville iğnesinden sonra 10. günde ağrısı olan varmıııııı?
ne sormuştun canım ben görmedım
adet olamayan varmı benim gibi ilaçla yani tarlusalla diye iki aydır benim öyle oldu klomenden olurmu tecübesi olanların fikrini sormuştum canım önemli değil canınız saolsun
Gecmis olsun insallah sag salim cikar amaliyattan cuzdan kaybetmeyi bilirim oturumukaybettim diye birdircen birsuru belge istiycekler sonra gelcek ohoo evet alir en az 2 ay burda oyle sen nerde kaliyodun yurtdisinda?
selamun aleyküm canlar
maşallah maşallah hamişlerimize Rabbim daim etsin bizlerede nasip etsin hamiş haberi veren bütün arkadaşlarım hayırlı uğurlu olsun Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin
ben fazla iyi değilim hastamız var by pass oldu şuan yoğun bakımda dua edin Rabbim sağlıklı bi şekilde kalkmasını nasip etsin
bide ben cüzdanımı kaybettim onada canım çok sıkıldı yurt dışında yaşayanlar bilir oturum belgesi olan ikamem vardı o gitti şimdi onu çıkarmadan türkiyeye gelemiycem belki aylar alabilir böyle işte canım çok sıkılıyooooooo![]()
canım hastana allahtan acil şifalar diliyorum .kayıbınada üzüldüm inşallah çok uzun sürmez allah yardımcın olsun
kızlar hepinize maşallah..topikte patlama olmuş adeta.üç aylerın bereketi olsa gerek..inşallah bizlerde arkanızdan geliriz..
doktorum 2 ay dıana 35 kullanmamı söyledi..1 ayı gitti..2. aya başladım..ilaç bittikten sonra göbekten vurulan yumurta çoğaltan iğneyle devam edeceğiz..kullananlar bilgi verirse sevinirim..![]()
adet olamayan varmı benim gibi ilaçla yani tarlusalla diye iki aydır benim öyle oldu klomenden olurmu tecübesi olanların fikrini sormuştum canım önemli değil canınız saolsun
Kızlar hepinize küstüm bi cevap vermediniz demekki bende arıza hımm