ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

hala adet olmadım çıldırıciğim:52::52::52:
bende olmadım 46. gün olacak :SS

evet canım onu da duydum o da aynı hastanede zaten..ömür beyi bebek düşünmeden önce bile duyuyordum ona başladım artık bakalım iyi olur inş..

inşllh cnm bende o hastahanede rahim filmi çektirmiştim nadir beye ....hayırlı olsun inşllh

hıım varmı acaba orada inşallah iyi bir yer bulursun canım, benim adet olucakken karnım şişiyo rahatsız oluyorum baya senin öyle olmuyomu

ben adet olacakken göğüslerim dvul gibi şişer karnımda fazla olmasada çıkar bel ağrısı falan olur ama bu ay hala belirtiler yok beklesem 50-55i bulacak sanırım:ssz:

hadi pcosluyum düzensiz adet vs ama cılkını çıkardım bu ay:Dmevsim değişikliğinden sanırsam..

ben adet olacakken göğüslerim dvul gibi şişer karnımda fazla olmasada çıkar bel ağrısı falan olur ama bu ay hala belirtiler yok beklesem 50-55i bulacak sanırım:ssz:

hadi pcosluyum düzensiz adet vs ama cılkını çıkardım bu ay:Dmevsim değişikliğinden sanırsam..

bende çikolata kisti var diyolar ama acaba bendede mi pco var yılda 4,5 kez 39 günü buluyorum senin en erken kaç günde geliyo adetin

bende çikolata kisti var diyolar ama acaba bendede mi pco var yılda 4,5 kez 39 günü buluyorum senin en erken kaç günde geliyo adetin

en erken 33-34.günler geliyor tatlım ortalama 35 oluyor yaniiama klomen kullandığımda 29-30. günler oldum 5 ay boyunca ...iki aydır tedaviyi bıraktım yine sarkmalar başladı geçen ay 38. günde oldum bakalım bu ay ne zaman olcek:Dsökürüü iiçince hemen oluyor muki

senin kist kaç mm cnm pcosda görüntüden anlıyor doktorlar bişey dedi mi hiç bu yönde

3,5 cm canım biliyorum inci tanesi gibi olmaları gerekiyo pco olması için ama artık bu doktorlara da güvenim kalmadı herşeyden şüpheleniyorum artık. bakalım ramazan geçsin bende tüp düşünüyorum şuan araştırma içindeyim

3,5 cm canım biliyorum inci tanesi gibi olmaları gerekiyo pco olması için ama artık bu doktorlara da güvenim kalmadı herşeyden şüpheleniyorum artık. bakalım ramazan geçsin bende tüp düşünüyorum şuan araştırma içindeyim

haklısın tatlım inan bende güvenemiyorum allah yardımcımız osun hepimizin bu stresle yaşlanıp gitcez ya geçmiyor zamannnn

Kizlar yarin ise basliyorum bi magazanin resepsiyonunda calisacagim bu isi iki ay evel buldum ve imzalari attik iste yarin baslayacagima dair ve biliyorsunuzki gecen ay hamileligimi ogrendim!! Ise baslayacagim ama adama hamile oldugumu soylemem gerekiyo ya deneme surecinde beni cikarirsa?? Hamileyken calisan varmi surec cokmu zor akil verin sizce cokmu yorulurum tehlike olurmu?? Doktor calis dedi ama korkuyorum ne yapayim??calismak iyi gelcek maddi yonden bebegime iyi imkan saglayabilecegim ama korkuyorum iste…

zeynoşşşşşşşşşşşşşş nerelerdesinnnnnnnnnn uykucuuuuuuuuu uyan artık sabah oldu:46: Uyan da az dedikodu yapalım :1: Dün saat aldım babişkolara :21:kocişin paralarını harcadım geldim :9::21::52::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66:

Back
X