- 31 Mayıs 2009
- 2.303
- 812
- 248
yok canım sivastayız biz görev icabı
bende sivaslıyım ama bizde görev icabı ağrıdayız:))
doktor olarak ruhnaz var önerebilirim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok canım sivastayız biz görev icabı
bende sivaslıyım ama bizde görev icabı ağrıdayız:))
doktor olarak ruhnaz var önerebilirim
bende olmadım 46. gün olacak :SShala adet olmadım çıldırıciğim![]()
evet canım onu da duydum o da aynı hastanede zaten..ömür beyi bebek düşünmeden önce bile duyuyordum ona başladım artık bakalım iyi olur inş..
bende olmadım 46. gün olacak :SS
inşllh cnm bende o hastahanede rahim filmi çektirmiştim nadir beye ....hayırlı olsun inşllh
doktora gitmeyecekmisin benim karnım şişti hamile gibi mucize bekliyorum hala![]()
valla cnm o tek çizgiyi gördümya ümidim kalmadı![]()
adet söktürücü falan alırsın diye dedim canım
tayinimiz antepe çıktıya orada tüp bebek merkezi araştırıyorum artık
yarın alcam bebeğim olayımda kurtulayım :)))
hıım varmı acaba orada inşallah iyi bir yer bulursun canım, benim adet olucakken karnım şişiyo rahatsız oluyorum baya senin öyle olmuyomu
ben adet olacakken göğüslerim dvul gibi şişer karnımda fazla olmasada çıkar bel ağrısı falan olur ama bu ay hala belirtiler yok beklesem 50-55i bulacak sanırım
hadi pcosluyum düzensiz adet vs ama cılkını çıkardım bu aymevsim değişikliğinden sanırsam..
bende çikolata kisti var diyolar ama acaba bendede mi pco var yılda 4,5 kez 39 günü buluyorum senin en erken kaç günde geliyo adetin
3,5 cm canım biliyorum inci tanesi gibi olmaları gerekiyo pco olması için ama artık bu doktorlara da güvenim kalmadı herşeyden şüpheleniyorum artık. bakalım ramazan geçsin bende tüp düşünüyorum şuan araştırma içindeyim