ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

Kizlar yarin ise basliyorum bi magazanin resepsiyonunda calisacagim bu isi iki ay evel buldum ve imzalari attik iste yarin baslayacagima dair ve biliyorsunuzki gecen ay hamileligimi ogrendim!! Ise baslayacagim ama adama hamile oldugumu soylemem gerekiyo ya deneme surecinde beni cikarirsa?? Hamileyken calisan varmi surec cokmu zor akil verin sizce cokmu yorulurum tehlike olurmu?? Doktor calis dedi ama korkuyorum ne yapayim??calismak iyi gelcek maddi yonden bebegime iyi imkan saglayabilecegim ama korkuyorum iste…

eger bi sıkıntın yoksa çalış cnm benim çoğu arkadaşım çalıştılaır hamilelik döneminde hemde bebeiş için iyi olur maddi bakımdan ene pek iyi hissedemezsen kendini bırakırsın....hayırlı olsun:)

arkadaşlar benim geçen ay 15 inden itibaren kahverengi leke olarak gelmeye başladı amA KIRMIZILAR 18 İ GİBİ geldi ben hangi tarihi baz alıyım bilen varmı ?

arkadaşlar benim geçen ay 15 inden itibaren kahverengi leke olarak gelmeye başladı amA KIRMIZILAR 18 İ GİBİ geldi ben hangi tarihi baz alıyım bilen varmı ?

Canım benim ilk gün 1 damla geldiği için ben o günü saymıyorum tam kırmızı ne zaman geldiyse o zamanı baz al

Canım benim ilk gün 1 damla geldiği için ben o günü saymıyorum tam kırmızı ne zaman geldiyse o zamanı baz al
evet haklısın son birkaç aydır nerdeyse 3 gün kahverengi geliyor sonraında başlıyor o yüzden kararsız kaldım önceden birgn kahverengi gelip ertesi güne tamamen kırmızılar gelirdi o halde bugün bat tarihim ...

evet haklısın son birkaç aydır nerdeyse 3 gün kahverengi geliyor sonraında başlıyor o yüzden kararsız kaldım önceden birgn kahverengi gelip ertesi güne tamamen kırmızılar gelirdi o halde bugün bat tarihim ...
Canım Şubat ve Mart aylarında da ben öyle olmuştum ama doktora söyledim o da normal değil dedi ve bana bir ilaç yazdı her gün kullan bunu dedi bitince adet olacaksın dedi nisan ayında onu kullandım düzeldi artık öyle olmuyorum

Canım Şubat ve Mart aylarında da ben öyle olmuştum ama doktora söyledim o da normal değil dedi ve bana bir ilaç yazdı her gün kullan bunu dedi bitince adet olacaksın dedi nisan ayında onu kullandım düzeldi artık öyle olmuyorum
senin gidişat şuan nedir hatırladığım kadarıyla çatlatma iğnesini vurulmuştun ?

Kızlar merhabalar..hepinize teşekkür ederim.ben iyiyim öyle çok üzülmedim..yalnız laptopumun ekrani kırıldı..o yüzden telden girebilicem beni merak etmeyin şekerler..

kızlar merhaba, 4-5 gündür giremedim :9: baya yazmışsınız birikmiş çok okuyamadım oyüzden, eee söyleyin bakalım yeni hamileler kim???.::):

senin gidişat şuan nedir hatırladığım kadarıyla çatlatma iğnesini vurulmuştun ?

4 haziranda vuruldum iğneyi, Yarın test için doktora gidiyorum canım ama karnımın alt kısımları sanki adet olacakmışım gibi ağrıyor göğüslerim de :( dün idrar testi yaptım tek çizgi çıktı ; (

4 haziranda vuruldum iğneyi, Yarın test için doktora gidiyorum canım ama karnımın alt kısımları sanki adet olacakmışım gibi ağrıyor göğüslerim de :( dün idrar testi yaptım tek çizgi çıktı ; (

canım hadi inşallah iyi haberlerle gelirsin bekliyorumm..

ıyı aksamlar kızlar nasılsınız? of bızım de mısafırler vardı yenı gtııler esımle bıraz temızlık yaptık:) bana yaptırmıyor ama benım de ıcıme sınmıyor yavas yavas yapmak ııstıyorum. mısafırler gıdınce bıraz rahatlatım bu donem boyle olması daha ıyı. bır de temızlkle ugrasıyorum sımdı.

ıyı aksamlar kızlar nasılsınız? of bızım de mısafırler vardı yenı gtııler esımle bıraz temızlık yaptık:) bana yaptırmıyor ama benım de ıcıme sınmıyor yavas yavas yapmak ııstıyorum. mısafırler gıdınce bıraz rahatlatım bu donem boyle olması daha ıyı. bır de temızlkle ugrasıyorum sımdı.

Teşekkürler canım iyiyiz, sende iyisindir umarım, yorma kendini dikkat et, kolay gelsin iyi geceler

iğneden 2 gün sonra ortalama çatlıyor yumurta zaten çatladığından 14 gün en az geçmesi lazım idrar testi için erken davranmışsın bence bende test yapmamak için direniyorum tek çizgiyi görmek istemiyorum..

günaydınlar taze hamilem ....canım hatırlıyormusun hvc sen ben aynı zamanlarda iğne vurulup bekliyorduk en sabırsızımız sendin ikiniz hamile siniz ne güzel sıra bende :) canım siz bana umut oldunuz ....

evet canım Rabbim sana da nasip eder inşalallh...Sabırlı olmak lazım inan ne zaman geleceği belli olmuyor.Ben hala heyecanlıyım bu sefer de kalp atışını duymak için.Senin kaçıncı denemen bu?kaç yıllık evlisin.rahim filmi çekilmişmiyidin? günaşırı mutlaka çalış iğneden önce ve sonra hiç bırakma tabi Allah nasip ederse tutar canım inşallah

Back
X