Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inş. canım ya korkular hiç bitmıyo bak![]()
heleki sen tam korkaksın ayşegül gül ayşegül benimde bebekim olacakmı abla
korkagım valla zeynoş inş. olacak canım ya ama zamanı gelmemış daha inş. çok yakın bı zamanda gelecek bebegın![]()
tavşanın ürkekliği sende var galiba kız sana güveniyorum doğuracaksın bi güzel ayol bebek olduktan sonra korkma kız sen doğur sonrada biz doğuralım
inşallah gelir bana rüya görmüyorsun hiç ya ne biçim arkadaşsın
inşallah canım hepimiz de hamiş oluruz Allah biliyor ya ben sadece kendim için değil hepimiz için dua ediyorum canım sadece kendimi düşünmüyorumşunuda düşün şuan adet tarihi yaklaşmış, geçen 4-5 kişiyiz bu topikte ve en şanslımız sensin çünkü kan sonucun umut verici .
inşallah zeynoşum bütün kalbimle istiyorum hepimizin hamiş olmasını mutluluktan göbek atacağımçooook ayıp aaaa kız ne diyorsun sen öyle çalışma malışma iğne den sonraki gnü sayıyorsun canım bugün 14.günün 2gün riskli gün inş.atlatırsın kız varmı belirtiler ya değerinden ötürü bak valla hamile görüyorum seni
inş.yanılmam
yani bana görmüyorsun kendine görüyorsdun öyle olsun kız ne diyeyim inş kilo alırsın doğumdan sonrarüyamda sadece dogurup rahatladıgımı görüyorum valla canım ne yaln söyleyeyım şimdi![]()
ahanda buda tozlu çıktı kız yani yarına kadar test tutmayacan öylemiinşallah zeynoşum bütün kalbimle istiyorum hepimizin hamiş olmasını mutluluktan göbek atacağımcumayı iple çekiyorum bir de bu telaş içinde arkadaşlar gelecek cumaya oturmaya :18: gitmeden vedalaşalım diye gelecekler :18: evim resmen ayakta ama ayıp olur diye gelmeyin de diyemedim
sabah test için de gideceğim offff offf
![]()
bebeğin sağlıklı kucağına gelsin de canım kilo alsan da önemli değil verirsin nasılsakız öyle beddua etmesene ya benım yerıme bebegım kılo alsın![]()
kız öyle beddua etmesene ya benım yerıme bebegım kılo alsın![]()
zeynoş az önce eşimle görüştüm yapma,bekle çünkü çok üzülüyorsun tek çizgiyi görünce dedi o yüzden cumayı bekleyeceğimahanda buda tozlu çıktı kız yani yarına kadar test tutmayacan öylemi
sen göbek atarsan biz burda depremi yaşarız en iyisi canım göbek atma
inşallah canım bende ümitsizliğe kapılıyordum hasta olacağım diye
doğum parasına gelince hiç bir şey anlamadım canım doğum niye olmayacak ki :26:
doğru düşünmüşün canım bebiş olunca zaten masraflarınız artacak hiç değilse şimdiden biraz tasarruf yaparsınız, gereksiz yere niye pahalıya gideceksinkendi doktorumun hastaneside özel ucuz pahalı hastanede yapmam doğumu cnm öyle oluncada boşuna ordaki doktora gitmeyim diye düşündüm bakalım hayırlısı akşam eşimle konuşyum bakalım ona göre bişeyleri kararlaştırırız:)
zeynoş az önce eşimle görüştüm yapma,bekle çünkü çok üzülüyorsun tek çizgiyi görünce dedi o yüzden cumayı bekleyeceğimkız doğru ben göbek atmayım olma ihtimali olan bebiş de düşmesin
![]()
öle canım ya önemlı olan kızımı saglıklı şekılde kucagımıza alabılmemız bence sende yarın kan testı yaptırabılırsın yukselme varsa cıkar zaten cumaya kadar stres yapma kendınebebeğin sağlıklı kucağına gelsin de canım kilo alsan da önemli değil verirsin nasılsa![]()
sen al bebek 3 kilo 500gr olsun fazla almasın normal doğumnun zorlaşırız doğumdan sonra al sen bana ne beddua ediyorum bebeğinde nazlı olsun seni geceleri uyutmasın inş.her saat başı 5 dakka boyunca hatta 10 dk boyunca seni uğraştırtsın
amannn öyleyse huysuz yolda intikamı acı olacak göreceksin kızını halasının dediğini tek tek yapacak daha bu neki daha çok şeyler öğretecek halası ona altını bağladığın da işemeycek açık tutsan bebek ancak o zaman işer tembihledim onunazlı olacagı kesın canım esımde bende huysuz bı bebekmısız inş. kızımız huysuz olmaz bı 3 kılo bıle dogsa iyi canım ya
amannn öyleyse huysuz yolda intikamı acı olacak göreceksin kızını halasının dediğini tek tek yapacak daha bu neki daha çok şeyler öğretecek halası ona altını bağladığın da işemeycek açık tutsan bebek ancak o zaman işer tembihledim onu