ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

kızlar hepinize cok teşekkur edrım kızımdan dualarınızı eksık etmeyın lütfn

ayşegül canım nasılsın ?bebiş nasıl ? Rabbim seni dara düşürmesin inşAllah en kısa zamanda toparlanır bebiş Rabbim sağlıklı bi şekilde sana bağışlasın canım benimm

canım ben asılama yaptırsak mı dedıgımız ay ve hıc umudumun olmadıgı ay hamıle kaldım......umut etmeden akısına bırakmak lazım nasıl olsa olmuyor deyınce oluyor sankı ...Allah bılır tabı kı Rabbım ınsallah sana da nasıp eder canım

inşallahh cnm..bu ay gerçekten hıc boş vaktım yoktu memlekete gıttım geldım kuzenımın dugunu var onunla beraber koşturuyorum adet tarıhımı bıle unuttum..allah buuyukutur cnm..sen nasılsın nasıl gıdıyor bay buyutmussun bebişi :16:

​cnm hiç korkma o şuanda bı melek ve allah meleklerı korur hıc korkma kızın cok sağlıklı olucak..sen nasılsın nasıl oldu bahsetsne bıraz..

bebıs nasıl ınsallah buyucek saglıklı olacak Allahın ıznıyle...o daha cok mınıktır sımdı dahaa ne tatlıdır:)
inşallahh cnm..bu ay gerçekten hıc boş vaktım yoktu memlekete gıttım geldım kuzenımın dugunu var onunla beraber koşturuyorum adet tarıhımı bıle unuttum..allah buuyukutur cnm..sen nasılsın nasıl gıdıyor bay buyutmussun bebişi :16:
evet canım 17 haftalık oldu bebısım oglum olcak ınsallah:)cok sukur ıyı gıdıyor. ama bas agrılarım oluyor ve yoruluyorum...Insallah Allah sana da nasıp eder guzel haberlerını beklıyorum

​cnm hiç korkma o şuanda bı melek ve allah meleklerı korur hıc korkma kızın cok sağlıklı olucak..sen nasılsın nasıl oldu bahsetsne bıraz..

canım ben asılama yaptırsak mı dedıgımız ay ve hıc umudumun olmadıgı ay hamıle kaldım......umut etmeden akısına bırakmak lazım nasıl olsa olmuyor deyınce oluyor sankı ...allah bılır tabı kı rabbım ınsallah sana da nasıp eder canım

aaaaahhhhh o piyango bizede vurur inşallahhh .allah tamamına erdirsin hamişlerrrr:3:

önceden de benim gibi çocuğu olmayanlara çok dua ediyodum canım ama bu foruma katıldıktan sonra burdaki arkadaşlara özel olarak dua ediyorum merak etme evlendim 3 gün sonra buraya geldim tam 2 senedir burdayım burası kabenin varlığı sebebiyle çok çok güzel insan daraldığında oraya gittiğinde ferahlıyo resmen bunu hissediyo yani yalnız yaşam biraz zor kadın için tek başına dışarı çıkamıyo toplu taşıma araçları yok illa herkesin arabası olucak eşi oglu söförü bi şekilde ulaştıracak gittiği yere

merhaba kuday diğer forumlarda okurken gördüm. bebek isteyenlere bi dua gönderiormuşsun. rica etsem bana da gönderirmisin?

ayşegül canım nasılsın ?bebiş nasıl ? Rabbim seni dara düşürmesin inşAllah en kısa zamanda toparlanır bebiş Rabbim sağlıklı bi şekilde sana bağışlasın canım benimm

bebıs nasıl ınsallah buyucek saglıklı olacak Allahın ıznıyle...o daha cok mınıktır sımdı dahaa ne tatlıdır:)

allah kızını sana seni kızına bağışlasın canım sağlıkla büyütürsün inşallah :nazar:

cok sagolun kızlar çok şükür dün kızımı makınadan cıkarmışlar artık kendı nefes alyo durumu iyiye gidiyomuş ben iyiyim dikişlerim var işte doguma gelınce nasıl oldugunu bende anlamadım hiç bir şeyım yokken bı anda karnıma agrı gırdı doktora gıttım bışey ckmadı ertesı gun sabaha karsı kanamam basladı ve o hastanedede bıze göre küvez yokmuş benı 2 saatlık baska bı hastaneye sevkettıler oraya gıdene kadar 7 cm acılmamam olmuş bende bebegı rıske atmamak için sezeryan istedım hergun sut sagıp donduruyoruz hastaneye göturecegz işte böyle kızlar gec kavuştum kzıma ama kaybetmektende cok korkuyorum:43:

cok sagolun kızlar çok şükür dün kızımı makınadan cıkarmışlar artık kendı nefes alyo durumu iyiye gidiyomuş ben iyiyim dikişlerim var işte doguma gelınce nasıl oldugunu bende anlamadım hiç bir şeyım yokken bı anda karnıma agrı gırdı doktora gıttım bışey ckmadı ertesı gun sabaha karsı kanamam basladı ve o hastanedede bıze göre küvez yokmuş benı 2 saatlık baska bı hastaneye sevkettıler oraya gıdene kadar 7 cm acılmamam olmuş bende bebegı rıske atmamak için sezeryan istedım hergun sut sagıp donduruyoruz hastaneye göturecegz işte böyle kızlar gec kavuştum kzıma ama kaybetmektende cok korkuyorum:43:

canım korkma Allahın izniyle hiç bişi olmicak bebişine..Allah uzun ve sağlıklı ömürler versin ikinizede:16::16::16:

gelemedim canım malesef ikame işimizi hallettik şimdi başka problem çıktı çıkış izin kağıdını alamıyo kefilim kendi iş durumundan dolayı işte bekliyorum heralde kurbandan sonra gelebilicem gibi gözüküyo dua edin böyle tedavimde aksıyo:31: sen kendine dikkat et vitamin falan bulantida olsa beslenmeye çalış bebişimizi aç birakma sakin:34:

canm ya hayırlısıyla geç olsunda güç olmasın demişler inşallah kurbana geldiğinde herşey yolunda gider ve herşey istediğin gibi olur.. doktor konusunda nereye karar verdin..
mümkün olduğunca yemeye çalışıyorum canım ama sık sık yemem gereken şeylerden hep tiksindim zorlayıncada daha kötü oluyo..şu bikaç hafta daha geçseydi belki normale dönerim inşallah..

canım inşAllah ikiside iyidir ve daha iyi olurlar selamlarımızı iletirsin dualarımız onunla

canım gözün aydın Rabbim sağlıklı hayırlı uzuun ömürler nasib etsin:16:

zeynoooooşşşşşş nerelerdesinnnn neden bizi habersiz bırakıyosunnnnn:26:

​selam kızlar nasılsınız..maşallahh hamiş kızlarımız baya buyutmuş bebişleri..iki tanede kızımız olmuş ne güzel..ben hala ne yapıcagıma karar vereemedım..sanırım bu ayda gıtmıycem doktora..

birsoşum şu düğünüde atlat bi ondan sonra hergün bekliyoz buraya..sohpetini özledim yavrum:16::16:

selam servet nasılsın nasıl gecıyor hamılelık? ya bır sey soracam senın ne zaman karnın buyumeye basladı? ben zaten gobeklı bırıyım ve hala anlayamaıyorum:)
bu arada alısverıs dedın de ben daha hıc bır sey almadım. dogum ocakta olacak Allahın ıznıyle ınsallah. bız de kasım gıbı falan dusunuyoruz almayı.....hangı markalardan aldın kıyafet? ve neler lazım ılk basta. malum ılk bebek ve heyecanlıyız ne alacam bılmıyorum:)bız de oyun parkı almayı dusunuyoruz. gercı bıze mobılya besıklerden vermıslerde kullanalım dıye. onu yatak odasına koyaacam oynun parkını da salona klımalı odaya koyacam. ınsallah klıma ıle ısınabılırız:(

slm cnm idare eder ...zor geçiyo ama şöyle karnımın üstüne yatıp deliksiz bi uyku çekmeyi özledim ..sabaha kadar kırk defa kalkıyorum dönüyorum olmuyo bi kanepe bi yatak mekik dokuyorum...göbeğim normalde vardı benimde 5. ay gibi hamile göbeği şeklini almıştı ama 2 3 haftadır kocaman bişey oldu:))
marka falan hiç bişey bilmiyorum cnm ya ben daha bebeğime 2 3 zıbın dışında bişey almadım...hep annemler aldı şu gerkir bu gerekmez diye herşeyi annemlerde bi dün gezdim biraz oyun parkı diyordum kafam karıştı hışırdar falan dediler çocuk kalksa düşer dediler bi yerde beşik gördüm üstünün cibinliği yatağı şu nearlarda ve altında duran elyaf süslü bişeyi adı aklıma gelmedi 280 liraydı çok hoşuma gitti çok da güzel sallanıyo karar değiştirmezsek onu alcaz galiba.....annemlerde genç odası alalım dediler bakalım nasıl olursa artık.ısınırsınız inşallah ..nerdesiniz siz soğuk bi şehirde mi...

kokrma cnm inşallah hayırlısıyla çıkacak ve doyacaksın bebeğine arkadaşımda erken doğum yaptı 8 aylıktı oda sabretmesi çok zor demişti rabbim bol sabır versin inşallah...

iyiyim cnm sagol sen nasıılsın....normal beşiğe karar verdim ama bakalım eşimle gitcez bi ara inşallah:)))

sağol canım dün ve bugün çok hafif bulantım vardı inşallah yavaş yavaş geçiyordur..yarın doktor kontrolüm var hem çok heyecanlıyım hemde korkuyorum bebiş iyimidir diye..
bencede normal beşikler daha güzel oyun parkı olanları sevmiyorum ben..

sağol canım dün ve bugün çok hafif bulantım vardı inşallah yavaş yavaş ageçiyordur..yarın doktor kontrolüm var hem çok heyecanlıyım hemde korkuyorum bebiş iyimidir diye..
bencede normal beşikler daha güzel oyun parkı olanları sevmiyorum ben..

iyidir korkma sen..bu hamilelerin genelinde oluyo galiba bende gitmeyince korkuyorum doktora gidince rahatlıyorum...2 AY gitmemiştim ramazan araya girince korkmuştum epey:) beşik konusunda ben kararsızım yA kim ne derse ona dönüyorum bi normal bi oyun parkı şeklinde:))

gunaydın kızlar...

ben de oyun parkı almayı dusunuyorum etrafımdakıler daha cok onu onerdıler.o besıgı daha az kullanabılırız ama oyun parkını bayagı uzun kullanabılıyormusuz. besık alsamda 5 6 aylık oldugunda yenıden bır sey almam gerekecek o yuzden oyun parkı ıstıyorum sonra besıgı nereye koyacam fazlalık olacak. oyun parkının da sallananları var . gercı buyuyunce oyun parkında da cok durmuyorlarmıs cıkmak ıstyorlar ama hepsı ıcın gecerlı bu.....

kızlar beslenmenınde nelere dıkkkat edıyorsunuz mesela balık cok yıyormusunuz? ben kahvaltıda bır yumurta gun ıcınde 2 bardak bazn 3 bardak sut bazen de hıc:) beyaz peynır falan ama sebze yemegı olarak asırı tuketmıyorum ne bulursam yıyorum....cevız yıyordum ıkı uc tane bıttı yenıden alaxam bır de badem2 3 tane gunde....... ıstahhım acıldı 1 aydır doktor decavıt dıye multvıtamenın verdı ya ondan......2 kılo almısım gecen ıkı haftaya kadar....sızde durum nasıl ha bır de et de yıyorum arada kıyma daççç

Back
X