kızlar hepinize cok teşekkur edrım kızımdan dualarınızı eksık etmeyın lütfn
ayşegül canım nasılsın ?bebiş nasıl ? Rabbim seni dara düşürmesin inşAllah en kısa zamanda toparlanır bebiş Rabbim sağlıklı bi şekilde sana bağışlasın canım benimm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ben asılama yaptırsak mı dedıgımız ay ve hıc umudumun olmadıgı ay hamıle kaldım......umut etmeden akısına bırakmak lazım nasıl olsa olmuyor deyınce oluyor sankı ...Allah bılır tabı kı Rabbım ınsallah sana da nasıp eder canım
inşallahh cnm..bu ay gerçekten hıc boş vaktım yoktu memlekete gıttım geldım kuzenımın dugunu var onunla beraber koşturuyorum adet tarıhımı bıle unuttum..allah buuyukutur cnm..sen nasılsın nasıl gıdıyor bay buyutmussun bebişi
evet canım 17 haftalık oldu bebısım oglum olcak ınsallah:)cok sukur ıyı gıdıyor. ama bas agrılarım oluyor ve yoruluyorum...Insallah Allah sana da nasıp eder guzel haberlerını beklıyorum
​cnm hiç korkma o şuanda bı melek ve allah meleklerı korur hıc korkma kızın cok sağlıklı olucak..sen nasılsın nasıl oldu bahsetsne bıraz..
canım ben asılama yaptırsak mı dedıgımız ay ve hıc umudumun olmadıgı ay hamıle kaldım......umut etmeden akısına bırakmak lazım nasıl olsa olmuyor deyınce oluyor sankı ...allah bılır tabı kı rabbım ınsallah sana da nasıp eder canım
önceden de benim gibi çocuğu olmayanlara çok dua ediyodum canım ama bu foruma katıldıktan sonra burdaki arkadaşlara özel olarak dua ediyorum merak etme evlendim 3 gün sonra buraya geldim tam 2 senedir burdayım burası kabenin varlığı sebebiyle çok çok güzel insan daraldığında oraya gittiğinde ferahlıyo resmen bunu hissediyo yani yalnız yaşam biraz zor kadın için tek başına dışarı çıkamıyo toplu taşıma araçları yok illa herkesin arabası olucak eşi oglu söförü bi şekilde ulaştıracak gittiği yere
ayşegül canım nasılsın ?bebiş nasıl ? Rabbim seni dara düşürmesin inşAllah en kısa zamanda toparlanır bebiş Rabbim sağlıklı bi şekilde sana bağışlasın canım benimm
inşallahh cnm..bu ay gerçekten hıc boş vaktım yoktu memlekete gıttım geldım kuzenımın dugunu var onunla beraber koşturuyorum adet tarıhımı bıle unuttum..allah buuyukutur cnm..sen nasılsın nasıl gıdıyor bay buyutmussun bebişi
​cnm hiç korkma o şuanda bı melek ve allah meleklerı korur hıc korkma kızın cok sağlıklı olucak..sen nasılsın nasıl oldu bahsetsne bıraz..
bebıs nasıl ınsallah buyucek saglıklı olacak Allahın ıznıyle...o daha cok mınıktır sımdı dahaa ne tatlıdır:)
allah kızını sana seni kızına bağışlasın canım sağlıkla büyütürsün inşallah![]()
cok sagolun kızlar çok şükür dün kızımı makınadan cıkarmışlar artık kendı nefes alyo durumu iyiye gidiyomuş ben iyiyim dikişlerim var işte doguma gelınce nasıl oldugunu bende anlamadım hiç bir şeyım yokken bı anda karnıma agrı gırdı doktora gıttım bışey ckmadı ertesı gun sabaha karsı kanamam basladı ve o hastanedede bıze göre küvez yokmuş benı 2 saatlık baska bı hastaneye sevkettıler oraya gıdene kadar 7 cm acılmamam olmuş bende bebegı rıske atmamak için sezeryan istedım hergun sut sagıp donduruyoruz hastaneye göturecegz işte böyle kızlar gec kavuştum kzıma ama kaybetmektende cok korkuyorum![]()
gelemedim canım malesef ikame işimizi hallettik şimdi başka problem çıktı çıkış izin kağıdını alamıyo kefilim kendi iş durumundan dolayı işte bekliyorum heralde kurbandan sonra gelebilicem gibi gözüküyo dua edin böyle tedavimde aksıyosen kendine dikkat et vitamin falan bulantida olsa beslenmeye çalış bebişimizi aç birakma sakin
canm ya hayırlısıyla geç olsunda güç olmasın demişler inşallah kurbana geldiğinde herşey yolunda gider ve herşey istediğin gibi olur.. doktor konusunda nereye karar verdin..
mümkün olduğunca yemeye çalışıyorum canım ama sık sık yemem gereken şeylerden hep tiksindim zorlayıncada daha kötü oluyo..şu bikaç hafta daha geçseydi belki normale dönerim inşallah..
canım inşAllah ikiside iyidir ve daha iyi olurlar selamlarımızı iletirsin dualarımız onunla
canım gözün aydın Rabbim sağlıklı hayırlı uzuun ömürler nasib etsin
zeynoooooşşşşşş nerelerdesinnnn neden bizi habersiz bırakıyosunnnnn:26:
​selam kızlar nasılsınız..maşallahh hamiş kızlarımız baya buyutmuş bebişleri..iki tanede kızımız olmuş ne güzel..ben hala ne yapıcagıma karar vereemedım..sanırım bu ayda gıtmıycem doktora..
selam servet nasılsın nasıl gecıyor hamılelık? ya bır sey soracam senın ne zaman karnın buyumeye basladı? ben zaten gobeklı bırıyım ve hala anlayamaıyorum:)
bu arada alısverıs dedın de ben daha hıc bır sey almadım. dogum ocakta olacak Allahın ıznıyle ınsallah. bız de kasım gıbı falan dusunuyoruz almayı.....hangı markalardan aldın kıyafet? ve neler lazım ılk basta. malum ılk bebek ve heyecanlıyız ne alacam bılmıyorum:)bız de oyun parkı almayı dusunuyoruz. gercı bıze mobılya besıklerden vermıslerde kullanalım dıye. onu yatak odasına koyaacam oynun parkını da salona klımalı odaya koyacam. ınsallah klıma ıle ısınabılırız![]()
cok sagolun kızlar çok şükür dün kızımı makınadan cıkarmışlar artık kendı nefes alyo durumu iyiye gidiyomuş ben iyiyim dikişlerim var işte doguma gelınce nasıl oldugunu bende anlamadım hiç bir şeyım yokken bı anda karnıma agrı gırdı doktora gıttım bışey ckmadı ertesı gun sabaha karsı kanamam basladı ve o hastanedede bıze göre küvez yokmuş benı 2 saatlık baska bı hastaneye sevkettıler oraya gıdene kadar 7 cm acılmamam olmuş bende bebegı rıske atmamak için sezeryan istedım hergun sut sagıp donduruyoruz hastaneye göturecegz işte böyle kızlar gec kavuştum kzıma ama kaybetmektende cok korkuyorum![]()
canım nasılsın ne yaptın beşik işini hallettinmi..
iyiyim cnm sagol sen nasıılsın....normal beşiğe karar verdim ama bakalım eşimle gitcez bi ara inşallah:)))
sağol canım dün ve bugün çok hafif bulantım vardı inşallah yavaş yavaş ageçiyordur..yarın doktor kontrolüm var hem çok heyecanlıyım hemde korkuyorum bebiş iyimidir diye..
bencede normal beşikler daha güzel oyun parkı olanları sevmiyorum ben..
Aysegul canim gecmis olsun rabbim kucagina saglicakla alacagin gunude gostersin..
sagol canım amin inş. senınde gözun aydın sanırım kızın dogmuş