ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

Yok canim bende cok korktum ama adet sancisi gibiydi ama ben korkudan kastim kendimi,ben oldugum ilde ozelde300 verdm,ilac5tl

o zaman sen de uyutularak yaptırdın di mi canım,umarım bu ay hamile kalırım da gerek kalmaz,çok korkuyorum doğrusu olumsuz birşey var diye..

Eki Görüntüle 844877 Eki Görüntüle 844877

eşime dayanamayıp test aldık yine sanırım çift çizgiii:)))

hayırlı olsun mataranicim,darısı bizlerin başına inşallah..

Tekrardan hayırlı olsun canım kanlada kesinleşti.. Değerinde gayet güzel pcosla zaten düzenli yumurtlama olmuyor geç yumurtlama ve geç döllenme olmuş bence.. Zaten bu değerle karından ultrasonla görünmez kese vajinal bakıldımı bilmiyorum.. Korkma inşallah haftaya hem keseyi hemde kalp atışlarını duyacaksın inşallah...

yok canım 10-15 sn baktı yok görünmüyo dedi bıraktı vajinal değildi karnımdan baktı

o zaman sen de uyutularak yaptırdın di mi canım,umarım bu ay hamile kalırım da gerek kalmaz,çok korkuyorum doğrusu olumsuz birşey var diye..

sağol cnm inşllh benle beraber tüm isteyenlerin baına

Hayir canim anestezi falan almadim kendi i rahatlatmaya calis korkuldugu gibi bisey degil

şimdiye kadar belirti aradım bir şey çıkmadı..bu ayda klasik ara ara giren kasık ağrım,sık idrara gitme,ve deli gibi un kurabiyesi yiyorum..:)

oo aşermelerin başlamışbile..hdı bakalım cnm yarın sendende bı bomba beklıyoruz
:16:

KIZLARRR ÇOOOOOOOOOOOOK TEŞEKKÜRLER ŞOKTAYIM BAŞIM AĞRIYOR STRESTEN DOKTORDAN YENİ GELDİK...DEĞER 1632 ÇIKTI AMA HENÜZ KESE GÖRÜNMÜYOR:ss

İNŞLAH HAFTAYA GÖRÜNÜR KIZLAR DOKTORDA ŞAŞIRDI EN SON REGL TARİHİM 12 EYLÜL DEYİNCE NASIL GÖRÜNMEZ DEDİ BENDE DEDİM PCOS LUYUM BEN ZATEN 45 GÜN CİVARI HASTA OLUYORUM...İNŞLLH Bİ SORUN OLMADAN GÖRÜRÜMDE KESİN HAMİLEYİM DERİM

cnm benım degerın harıka cıkmıs..muhtemel vajınal bakmadıgı ıcın goremedı keseyı alttan baksaydı kesın gorurdu..haftaya hem keseyı hem kalp atışlarını duyucaksın hıc merak etme bu degerle dış gebelık olacagını zannetmıyorum..ee pınartoşş anlat bakalımhıc hıssetmedınmı nsl belırtılerın vardı anlat bakalımm
:51:

günaydınnnn kızlarrrrrrrrrrr nasılsınızzzzz
pınarımmmmm taze hamişşşş kızzzz anlatırmısın nasıl hamiş kalınır ben bu olayı hala çözemedimmmmmm
bu arada değerin güzel doktor görmemiş olabilir ultr.iyi baksaydı uğraşsaydıııı belki görürdü çünküm benim doktorumda 10 dk boyunca bulmaya çalışmıştı tam pes etmişken görmüştüüüüü
cici annneeeeee benden sonra sen geldinnn bakalım sen hangi fıstığı peşine takıyorsunnn
DİĞER HAMİŞ OLMAYI BEKLEYEN ARKADAŞLARIM RABBİM EN KISA ZAMAMNDA SİZEDE NASİP ETSİN İNŞALLAAAAAHHHHHHH AMİNNNNNNNN

oo aşermelerin başlamışbile..hdı bakalım cnm yarın sendende bı bomba beklıyoruz

cnm benım degerın harıka cıkmıs..muhtemel vajınal bakmadıgı ıcın goremedı keseyı alttan baksaydı kesın gorurdu..haftaya hem keseyı hem kalp atışlarını duyucaksın hıc merak etme bu degerle dış gebelık olacagını zannetmıyorum..ee pınartoşş anlat bakalımhıc hıssetmedınmı nsl belırtılerın vardı anlat bakalımm
:51:
kuzumm hiç belirti yokki bende karnımddda adet sancısı göğüslerim her zaman adet dönemi yaşadğım gibi şiş bunun dışında ne hasizilik ne uykusuzuk ne tiksinti valla hala bakıyorum göğüsslerime falan ne kahverengilik var ne damar var:))

inşallah canım artık 5 seneyide geçince evlilik bide otuzu geçince yaş inan herşeyden tedirginlik iki katına çıkıyor kuzum dediğin gibi olur inşallah çok üzüleceğim yoksa:((
günaydınnnn kızlarrrrrrrrrrr nasılsınızzzzz
pınarımmmmm taze hamişşşş kızzzz anlatırmısın nasıl hamiş kalınır ben bu olayı hala çözemedimmmmmm
bu arada değerin güzel doktor görmemiş olabilir ultr.iyi baksaydı uğraşsaydıııı belki görürdü çünküm benim doktorumda 10 dk boyunca bulmaya çalışmıştı tam pes etmişken görmüştüüüüü
cici annneeeeee benden sonra sen geldinnn bakalım sen hangi fıstığı peşine takıyorsunnn
DİĞER HAMİŞ OLMAYI BEKLEYEN ARKADAŞLARIM RABBİM EN KISA ZAMAMNDA SİZEDE NASİP ETSİN İNŞALLAAAAAHHHHHHH AMİNNNNNNNN

ah kuzum demekki hamile kalmak için ev taşıyıp yerleştirmek farklı bir şehir psikolojisiyle bunalımlara girmek kendini yalnız hissetmek birde tamam artık tüp bebek yaptıracağım demek gerekmiş:))

inanın iki aydır her fırsatta ağlamalarım başlamıştı yerdeki derzleri düzgün yapamamışlar diye bile sinirim bozulu ağladığımı bilirim:)eşimle ciddi ciddi doktora götürecekti beni ona sarmıştım çünkü:(
sadece test yapmak için öylesine gittiğim bir hastahanenin doktoruydu canım ilgienmedi hiç şöyle bir daire çizdi bıraktı benide endişelendirdi:( umarım görürüm keseyi çok heyecanlıyım yaaa

Matarani tebrik ederim canim kese 5binlerde gorulur suan gorulmwmesi normal canim..

çok sağol canım garip bi haldyimm

Son düzenleme:
pınarcım cok sevındım canım tebrik ederim allahım kucagına almayıda nasıp etsın inşallah:16::16::16:

valla canım bayılıp ayılanlar bile var okuyorum da ben onun için biraz tedirginim..
canım sen o nette yazanlara hiç mi hiç kulak asma,bende çok okudum nerdeyse odadan kaçacaktım ben o derece yani,ama yani en yakın zamanda çektirdim o yüzden samimiyetle söyluyorum yani

ah kuzum demekki hamile kalmak için ev taşıyıp yerleştirmek farklı bir şehir psikolojisiyle bunalımlara girmek kendini yalnız hissetmek birde tamam artık tüp bebek yaptıracağım demek gerekmiş:))

inanın iki aydır her fırsatta ağlamalarım başlamıştı yerdeki derzleri düzgün yapamamışlar diye bile sinirim bozulu ağladığımı bilirim:)eşimle ciddi ciddi doktora götürecekti beni ona sarmıştım çünkü:(
sadece test yapmak için öylesine gittiğim bir hastahanenin doktoruydu canım ilgienmedi hiç şöyle bir daire çizdi bıraktı benide endişelendirdi:( umarım görürüm keseyi çok heyecanlıyım yaaa

neyse sen orda sonrA kendine iyi bir doktorrr bul hep ona gidersin hiç kötü düşünme değerinde iyi maşallahhh yavrunu allah bağışlasınnn sanaaaa keseyide kalp atışlarına duyacaksınnnn inş.

kuzumm hiç belirti yokki bende karnımddda adet sancısı göğüslerim her zaman adet dönemi yaşadğım gibi şiş bunun dışında ne hasizilik ne uykusuzuk ne tiksinti valla hala bakıyorum göğüsslerime falan ne kahverengilik var ne damar var:))

inşallah canım artık 5 seneyide geçince evlilik bide otuzu geçince yaş inan herşeyden tedirginlik iki katına çıkıyor kuzum dediğin gibi olur inşallah çok üzüleceğim yoksa:((

çok sağol canım garip bi haldyimm

canım inan bende aynı durumdayım mesela eşimin yüzüne bakıyorum ağlıyorum psikolojim yerlerde,bu ay ilaç vermedi doktor,rabbim inşallah fazla bekletmez bizide

kızlarr.. uzun zamandır girmedim kk ye.. bir de ne göreyim, bir sürü hamiş war.. çok sevindim.herkes için hayırlısı olsun.. hamişlerimizi tebrik ediyorum.. allah sonuna kadar götürsün inşallah.. darısı da bizim başımıza :52::52::52:

ben de 3 aydır gitmiyordum dr a.. medicanaya gidiyordum.. şimdi medical parka başka bir dr a başladım.. hayırlısı.. cuma günü anestezili hsg çekinicem .. hayırlsıyla umarım bişi çıkmaz.. bekliyorum yani:18::18:

hsg belki uğur getirir ve hamiş kalırım.. bilmiyorum ama çok umutluyum..içimde tarif edilmez bir heyecan var.. korku mu heyecan mı sevinç mi anlayamadım :52::52::52:

canım sen o nette yazanlara hiç mi hiç kulak asma,bende çok okudum nerdeyse odadan kaçacaktım ben o derece yani,ama yani en yakın zamanda çektirdim o yüzden samimiyetle söyluyorum yani

hmm tamam canım çok sağ ol umarım gerek kalmaz inşallah..senden de iyi haberler duyarız inşallah..

neyse sen orda sonrA kendine iyi bir doktorrr bul hep ona gidersin hiç kötü düşünme değerinde iyi maşallahhh yavrunu allah bağışlasınnn sanaaaa keseyide kalp atışlarına duyacaksınnnn inş.

inşllh cnm inşllh:))

pınarcım cok sevındım canım tebrik ederim allahım kucagına almayıda nasıp etsın inşallah:16::16::16:

çok sağol güzel anne :DDD

canım inan bende aynı durumdayım mesela eşimin yüzüne bakıyorum ağlıyorum psikolojim yerlerde,bu ay ilaç vermedi doktor,rabbim inşallah fazla bekletmez bizide

canım benm gerçekten çok zorlu bir süreç tüm bu süreçten geçenlere Allah yardım etsin

huu huu kızlarrr nerelerdesinizzzzzzzzzzz...

zeynoşşş dün doktora gidicektin neoldu kuzumm herşey yolundadır umarımm

huu huu kızlarrr nerelerdesinizzzzzzzzzzz...

zeynoşşş dün doktora gidicektin neoldu kuzumm herşey yolundadır umarımm

ablaaaaaaa ben burdayımmmm kimse yok amaaaaa
şimdilik iyi gidiyor doktor bir bebek diğerlerine göre az gelişmiş dedi artık rabbi korusun darısı siz arkadaşlarımın başına inşallah rabbim bu duyguyu sizlerede nasip etsin

KIZLARRR ÇOOOOOOOOOOOOK TEŞEKKÜRLER ŞOKTAYIM BAŞIM AĞRIYOR STRESTEN DOKTORDAN YENİ GELDİK...DEĞER 1632 ÇIKTI AMA HENÜZ KESE GÖRÜNMÜYOR:ss

İNŞLAH HAFTAYA GÖRÜNÜR KIZLAR DOKTORDA ŞAŞIRDI EN SON REGL TARİHİM 12 EYLÜL DEYİNCE NASIL GÖRÜNMEZ DEDİ BENDE DEDİM PCOS LUYUM BEN ZATEN 45 GÜN CİVARI HASTA OLUYORUM...İNŞLLH Bİ SORUN OLMADAN GÖRÜRÜMDE KESİN HAMİLEYİM DERİM
inanamıyorum benim kader arkadaşlarımdan biri daha hamilemi, çok sevindim cnım daha geçen bir kaç kişi sayıorduk şu kadar kişi kaldık diye zeynoş dan sonra gülme sırası sndeymiş:16::emir_bebek::nazar::72: inş. bizlerede fazla kalmamıştır.

Back
X