• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

canım mesaj kutun dolu oyüzden msj atamıyorum ben sana istersen sen bana yaz adını ekliyim ben seni..

canım mesaj kutun dolu oyüzden msj atamıyorum ben sana istersen sen bana yaz adını ekliyim ben seni..

karanfiltoşşşş kızzz burayada resmini atsanaaaaa anammm başka topiğe gönderiyon amaa hem burda da hatıra olarak kalsınnnn
servet rumuzlu arkadaşımızzzz acaabaaa ne oldu kız doğurmuşmudr acabaaaa

karanfiltoşşşş kızzz burayada resmini atsanaaaaa anammm başka topiğe gönderiyon amaa hem burda da hatıra olarak kalsınnnn
servet rumuzlu arkadaşımızzzz acaabaaa ne oldu kız doğurmuşmudr acabaaaa

günaydınn kuzuumm..
tamam atarım burayada ne demek ama sende at seninde hatıra kalsın toppikk anası..

zeyno ben o resimleri silmişim kızz diğer topikten buraya atabilirmiyimki acep..

kilodanda geçtim kızzz 7 kiloyu koruyabildinmi yoksa çaktrmedan bir iki kilo daha aldınmııı

ensonki kontrolden sonra hiiç tartılmadım ama almışım gibi görünüyor bakalım 28ne gidecem kontrole ozamana kadar ne kadar alıcam..dertte etmiyorum artık yaa..

ensonki kontrolden sonra hiiç tartılmadım ama almışım gibi görünüyor bakalım 28ne gidecem kontrole ozamana kadar ne kadar alıcam..dertte etmiyorum artık yaa..

etme kızzz zaten normaldir kilolarrr sen yinedeee tartıl bakayımm almışmısın bende gidince bakicim yineee

etme kızzz zaten normaldir kilolarrr sen yinedeee tartıl bakayımm almışmısın bende gidince bakicim yineee

evde tartı yok almadım hiç yoksa gidip gelir tartılırım hep..sen kaç kilo aldın şuana kadar..

kızzz ayşegül senmisin ayollll nasılsınızzzz
avatardaki damlamııı maşallahhhhhhh rabbim korusunnn
işin ne sürekli emzirrr onu kilo alsınnnn azıcık sütün vardr şimdiiii kız doymuyorrr

evet canım avatardakı damla amin canım inş. cümlemızınkını korusun allahım sut oldugu halde sureklı benı istıyo emmek istıyo valla zormuş ama çocuk bakması:1:

inş olur cnm ben hsg de o kadar cok acı cekmiştim ki bu ay olmazsa birkaç ay ara vericem demiştim şükürler olsun ki hamileyim..dr un ilaç vermemesine şaşırdım ben antibiyotık ilaç ve fitil kullandım filmden sonra

ilaç derken tedaviye yönelik olanı kastetmiştim canım.. sadece 5 gün antibiyotik kullandım hsg öncesi ve sonrası o da enfsy. riskine karşı. çok heyecan yapıyorum bu ara.. 1 hafta ya da 10 güne regl olmam lazım.. inş olmam :)

Hemen ekleyelim canım sana özelden isim yazarım.. Buarada enson keseyi görmüştün son durumun nasıl bulantılar filan başladımı..

bilmiyordum dolmuş kutucum:)) ben atarım kuzum sana mesaj:)

keseyi gördük canım bu perşembe gelişimine bakacak oktor normal hamilelerden 3-4 haftalık geriik varya bende o yüzden:))

kızzz ayşegül senmisin ayollll nasılsınızzzz
avatardaki damlamııı maşallahhhhhhh rabbim korusunnn
işin ne sürekli emzirrr onu kilo alsınnnn azıcık sütün vardr şimdiiii kız doymuyorrr

pınarımmmmmmmmmm
bende denk gelemiyorum taze hamişim benimmmmm kız hadiiii dewamını getirde kızlar hamile kalsınnnn
sende gelll yavrummmm kızzz benim bebeğim seninkini döver ha
bu arada tiksinme bulantı kusma varmı kızzzzzz
nasıl gidiyor hamişlkkkk
inşallah yavrucum hepimiz için dua edip duruyorum:))canımm bulantı yok böyle arada bir bigarip oluyor midem aa bulantı değil tam olarak:D azbişe göğsüm ağrıyor hala akşamları kasıklarımda hafif ağrılar oluyor o kadar

bilmiyordum dolmuş kutucum:)) ben atarım kuzum sana mesaj:)

keseyi gördük canım bu perşembe gelişimine bakacak oktor normal hamilelerden 3-4 haftalık geriik varya bende o yüzden:))

Canım son adete göre gerilik var demiş seninde geç döllenme olmuş zaten hiç merak etme herşey yolundadır inşallah..

selam kızlar naber napıyosunuz..bende 4 gündür falan annemdeydim giremedim bayadır..sizlerin nasıl gidiyo?
zeynoş bulantın rahatsızlığın falan var mı nasılsın 3cüzlerimizle nasıl gidiyo :)
birsencim seninde yumurtlama günlerin olması lazım sıkı çalış inşallah tüp bebeğe gerek kalmadan sende bebişine kavuşursun :21::21:
karanfiltoş sende baya büyüttün oğlanı he :) nasılsın bulantıların geçti mi?

evde tartı yok almadım hiç yoksa gidip gelir tartılırım hep..sen kaç kilo aldın şuana kadar..
hastanede tartılırsın canım sendeee valla 5 kilo dışında tartılmadımmm daha
evet canım avatardakı damla amin canım inş. cümlemızınkını korusun allahım sut oldugu halde sureklı benı istıyo emmek istıyo valla zormuş ama çocuk bakması:1:
allah bağışlasınnn yavrnu canı sıkılıyorr ya ondan maksat gıcıklıkkk olsun diye aferin damla bebeğee o akıllı benim gibiii
inşallah yavrucum hepimiz için dua edip duruyorum:))canımm bulantı yok böyle arada bir bigarip oluyor midem aa bulantı değil tam olarak:D azbişe göğsüm ağrıyor hala akşamları kasıklarımda hafif ağrılar oluyor o kadar
arada ben gibi mioluyorsun acaba miden dolmuş gibimi oluyor değiik birşey yanii onlar normal kızzz
selam kızlar naber napıyosunuz..bende 4 gündür falan annemdeydim giremedim bayadır..sizlerin nasıl gidiyo?
zeynoş bulantın rahatsızlığın falan var mı nasılsın 3cüzlerimizle nasıl gidiyo :)
birsencim seninde yumurtlama günlerin olması lazım sıkı çalış inşallah tüp bebeğe gerek kalmadan sende bebişine kavuşursun :21::21:

as canımmm ben iyi sen nasılsın eyloşşş
arada haliyle rahatsızlık oluyor şükür çok abartılı değilll şimdilik iyi allahım krusun hepimizinkini

Hayırsız arkadaşlar hiç merak etmiyorsunuz bu kız nooldu diye aşkolsun benim vefasız topktaşlarım karanfilcim çok tatlısın hamile pozunla :1: birsencim sende artık uzun tedavi süresinden bıkmışsın belli inşallah şubata kadar hamile bile kalırsın:3: bende babam hastanede yatıyordu onun yanındaydım 10 gündr bugün çıktık evde olmak gibisi yokmuş .Diğer kızlar sizede sevgilerrrrrrr .

yavrucumm cok gecmıs olsun sımdı ıyıdır ınsallah baban..aynen öyle oldu kuzum bıkıverdım herbıseyden...

yaşayan bilir birsoşşş hep dularımdasınızz biz hep birlikte dua ediyoruzz sizlere teyzesiii idrarda sorun vardı ileç verdi kullandım diğer sonucu pazartesi günü alacam inş.bir sorun yoktur rabbim korusunnn
rabbim sizleride unutmasınnn 5 gün sonrada doktora gidecem herhalde o zaman 11+2 olurum bakalım cinsiyetler neee kız birde meraklıyım inş.sağlıklı olurlar rabbim bu yoldaaa sizleride yürütsün hayırlıısıyla

sağolun sıze cıcı kızlar ve yakısıklı erkekler..zeynoşş senın ıkı oglan bır kız olacak ıcıme oyle doguyor :)) hmm gecmıs olsun cnm ıyı haberlerını beklıyoruz..

hu huu kızlar nasılsınız artık cok fazla gıremıyorum arada okuyabılıyorum bebışler buyuyo masallah darısı dıgr kızların basına inşallah bende kızımla ugrasıyorm sureklı emmek istyo kızlar bebek geldımı yasadıgınız butun zorluklar o mucadeler iğneler ılaclar hrsey gecıyo unutturuyo insana

huuu huu ayşegul ve damloşş ayy ne tztlı kızımız ahh ahh gecen sene bu zamanlarr ne ugraslar ıcındeydın aysegultoş bak sımdı kızın senınle bıle..maşallah damlaya allah uzun omur versın ınsallah..

Canım ya çok geçmiş olsun inşallah şimdi iyidir babacığın.. Sağol canım inşallah en kısa zamanda sizleride böyle pozlarla görürüm..

koca gobeklı karnfıltoşş nslsın bakalım..yaa ben cokkotuyum 20 lık diş çıkartıyorum galıba agzım cok kotu kulagıma vuruyor agrısı..yerı sıstı ama henuz cıkamadı bı cıksada kurtulsam doktoorada gıtmedım..bak geldım yıne kımsecıkler yok topıkte..yazdıkların alıntılanmadı pek hatırlayamadım ne yazdıgını ama sen benı anlıyorsun tatlım
:34:

eyloşş ayaklanmıssın yınee goruyorum gezmeler fln başlamış kız dıkkat et ne kadarlık oldun bu arada yavrum 7 ayı doldurdunmu..ewt cnm yumurtlama gunum gectı calısmalar bıttı cok sukur..bu ay hacdan fatıma ana elı otu geldı bana onuda kullandım artık taktır allahtan bı yandanda 20lik dişle ugrsıyorum :31:

sağol canım ne bileyim yaa olmayacağını bile bile belkide bahane arıyorum çok zor bir süreç allah cümlemizle birlikte hayırlısını nasip etsin

yaaa nerden nereye???? bebeğiniz olacakmış mesajın altındaki takvimden gördüm. hadi gözünüz aydın hayırlı ugurlu olsun..

Back
X