yavrucumm cok gecmıs olsun sımdı ıyıdır ınsallah baban..aynen öyle oldu kuzum bıkıverdım herbıseyden...
sağolun sıze cıcı kızlar ve yakısıklı erkekler..zeynoşş senın ıkı oglan bır kız olacak ıcıme oyle doguyor :)) hmm gecmıs olsun cnm ıyı haberlerını beklıyoruz..
huuu huu ayşegul ve damloşş ayy ne tztlı kızımız ahh ahh gecen sene bu zamanlarr ne ugraslar ıcındeydın aysegultoş bak sımdı kızın senınle bıle..maşallah damlaya allah uzun omur versın ınsallah..
koca gobeklı karnfıltoşş nslsın bakalım..yaa ben cokkotuyum 20 lık diş çıkartıyorum galıba agzım cok kotu kulagıma vuruyor agrısı..yerı sıstı ama henuz cıkamadı bı cıksada kurtulsam doktoorada gıtmedım..bak geldım yıne kımsecıkler yok topıkte..yazdıkların alıntılanmadı pek hatırlayamadım ne yazdıgını ama sen benı anlıyorsun tatlım
eyloşş ayaklanmıssın yınee goruyorum gezmeler fln başlamış kız dıkkat et ne kadarlık oldun bu arada yavrum 7 ayı doldurdunmu..ewt cnm yumurtlama gunum gectı calısmalar bıttı cok sukur..bu ay hacdan fatıma ana elı otu geldı bana onuda kullandım artık taktır allahtan bı yandanda 20lik dişle ugrsıyorum![]()
ah sorma canım ya o zor gunlerımı kızım unutturdu çok şükür inş. sizlerede bebışlerınız unutturacak canım benım dualarım hep sızınle