• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

Evet canım çok haklısın bencede bir tane gecelik şart çünkü geçen hafta doğum yapan yiğenimizin yanındaydım normal doğum olmasına rağmen daha rahat olur deyip gecelik giydirdiler ilk etapta.. Zaten doğum yapan biçok kişide gecelik tavsiye ediyor.. Bakalım hayırlısıyla bi o günler gelsinde sabırsızlıkla bekliyorum bende hazırlıkları yapmayı..

sen al canım yanına en rahat o oluyo ben pijamayı hastaneden cıkarken gıydım sadece inş. saglıklı guzel anılarla yaparrsın canıım doğumunu ben hiç bişey anlamadım çünkü:1:

Evet canım çok haklısın bencede bir tane gecelik şart çünkü geçen hafta doğum yapan yiğenimizin yanındaydım normal doğum olmasına rağmen daha rahat olur deyip gecelik giydirdiler ilk etapta.. Zaten doğum yapan biçok kişide gecelik tavsiye ediyor.. Bakalım hayırlısıyla bi o günler gelsinde sabırsızlıkla bekliyorum bende hazırlıkları yapmayı..

canım bebegıne 1 numara bezı çok alma bı paket falan alsan yeterlı olur benım kızım erken dogdu halde suan 2 numara kullanıyoruz

Son düzenleme:
hmm bı denemek lazım aslında hande orda olsaydı hhıc dusunmeden ondada yaptırırımdım tüp bebek ama banu hakkında pek fazla bı fıkrım yok..araştırmak lazım dıger hangı hastahanelerde cıkıyor dıye..hee tmm anladım hısteoroskopiyi diyorsun..aslında bana vermıycekler dıyede dusunuyorum raporu sankı asılama bana verıcek yıne cunku doktorum 2-3 kez denerız demıstı ben bı tane denedım..senın ne durumda raporun hla cıkmadımı?

hmm anladım cnm bız karanfılle aynı goruntulme merkezınde cekıldık..hastahanede cekılmedıgım ıcın bılmıyorum ama bı arkadasıma gıttıgı doktor cekmıstı..keşke doktoruna sorsaydın ama buyuk ıhtımal o cekıcektır..

ayy ayy al kız süsle kızımızı ..hee ozaman tamamdır sorun yok eyloş hem bır suru hedıyede gelır sana..sağol bıtanem inş ya cok heves edıyorum valla ama hıc yasıyamıycam gıbı gelıyor bana..bu arada gecelık almıycam yazmıssın bence ne olur ne olmaz bı tane al eger sezeryan olursan amelıyatlı oldugun ıcın ılk gun hareket ederken canın yanıcak o yuzden gecelık daha kolay olur senın ıcın cnm
:34:

napıyımm cnm yaa vucudumu tanıdım artık adet olmadan once gosterdıgı tepkılerı cok ıyı bılıyorum o yuzden pek umutlanamıyorum..hıc sorma karetecı olucak ucuzler bıde ucu erkek olurs yandık bızıde döverler toplucaa
:9:
aynen cnm herseyı her sekılde paylaşabılıyorum sızınle..senın yerınde bende farklı cnm benım herzaman her yerden bulur onlıne baglanırım ben sana heheheh zeynoşş şimdi çok kıskanıcak aramızdakı aşkı ohh çatlada patla zeynoşş benı daha cok sewıyor karanfıltoşş kader ortagımm bırbırımızın yarısı gıbıyız ben sağ tüp sen sol tüp :))) inşllah cnm bende sızlerle paylaşmaya cok ısterım :16:

cnm darltma ruhunu moralını yuksek tut..umarım herşey guzel gecer..hep dualarımdasın cnm..yumurta toplama nezaman oluck toplandıktan sonra bana yaz..ben o kısımdan çok tırsıyorum :)
Ben hiç düşünmedim medipolde yaptırmayı tüp bebek için..aralık 13 de hist.yapıldıktan sonra alacağım bi aksilik çıkmazsa raporumu canım

sen al canım yanına en rahat o oluyo ben pijamayı hastaneden cıkarken gıydım sadece inş. saglıklı guzel anılarla yaparrsın canıım doğumunu ben hiç bişey anlamadım çünkü:1:

canım bebegıne 1 numara bezı çok alma bı paket falan alsan yeterlı olur benım kızım erken dogdu halde suan 2 numara kullanıyoruz

Sağol canım âmin döyorum olsun canım o günleri atlattın çok şükür kızın sağlıklı kucağında Rabbim uzun ve sağlıklı ömürler versin.. bez konusuda sağol söylediğin için aklımda bulundururum çünkü hiçbir fikrim yok bu konularda..

anladım canım.....bende emin ol hayatımda ilk kez bu ilaç için elimi oraya götürdüm desem yeridir:120:ama yapacak bişiy yok:1:

bugün ilacı aldım canım küçücük bişi o ya elimden kayar gider bakalım 10 gün kullanacağım bi de ben hep ayakta duran biriyim iş icabı umarım verimli olur..

Arkadaşlar tedaviye devam ediyorum şimdilik 2 tane 5.5 6.5 yumurtalarım var soldada küçükler var inşallah tedavi olumlu sonuçlanır dualarınızı eksik etmeyin

Sağol canım âmin döyorum olsun canım o günleri atlattın çok şükür kızın sağlıklı kucağında Rabbim uzun ve sağlıklı ömürler versin.. bez konusuda sağol söylediğin için aklımda bulundururum çünkü hiçbir fikrim yok bu konularda..

amin canım inş. hepimizinkılere uzun ömurler versın ssormak istedıgın şeyler olursa yardımcı olmaya calışırım canım bebekler cok çabuk buyuyo çünkü

Canım ya lütfen ümitsiz olma çıkmadık candan umut kesilmez değilmi..bencede Zeyno kesin karateye gönderecek çocukları çok hevesli çünkü çocuklarına dövecek arkadaş arıyıo:)) aynen canım valla sizlerde benim en yakınlarımdan oldunuz hem aklımda hem dualarımdasınız.. Hiçkimseye anlatamadığım şeyleri bütün süreçleri sizlerle geçirdim halada öyle.. Ama itiraf edim senin yerin bir başka çünkü burda ilk kaynaştığım arkadaşlarımdansın durumumuzda nerdeyse aynıydı İnan çook istiyorum ben doğum yapmadan hamiş olmanı seninlede bu süreçleri paylaşmayı inşallah çok yakındır canım gerçi nezaman olursa seninle bu süreçleri seve seve her anını paylaşmak isterim.. Hakkında hayırlısı olsun inşallah..

karafiltoşşşş ve birsennnn ikinizde göreceksinizzzz kızzz senin paşan yandıııı hele birsoşşş seninkiiii oooo görürüsünnn sizlere sürpriz olacakkkk
bu topikte ayrımcılıkkk var ben kabul etmiyorummm sen en çok birsoşu birsoş seniii diğer kızlarrr yokmudur beni burda sevennnnn
artıkkk iki düşmanımmm var biri sennn birii birsennnnn

napıyımm cnm yaa vucudumu tanıdım artık adet olmadan once gosterdıgı tepkılerı cok ıyı bılıyorum o yuzden pek umutlanamıyorum..hıc sorma karetecı olucak ucuzler bıde ucu erkek olurs yandık bızıde döverler toplucaa
:9:
aynen cnm herseyı her sekılde paylaşabılıyorum sızınle..senın yerınde bende farklı cnm benım herzaman her yerden bulur onlıne baglanırım ben sana heheheh zeynoşş şimdi çok kıskanıcak aramızdakı aşkı ohh çatlada patla zeynoşş benı daha cok sewıyor karanfıltoşş kader ortagımm bırbırımızın yarısı gıbıyız ben sağ tüp sen sol tüp :))) inşllah cnm bende sızlerle paylaşmaya cok ısterım :16:
inşallahhhh senin tanıdığın vucudun birgün sana kalleşlik yapparda adet olmazsınnnn hamile haberiini verirsindeee bizde burdaaa kuzucuklarımla ısınırızzzz bebeğin üzerindekiiii maaçaaaaa
kıskanmıyorm siziiii düşmanlarımıııı tanıdımmmm bizden büyük olmasadınızzzz sizide dövecektikkkkk
birgün allahın izniyleeee paylaşacaksınnnnn o zamannn görürsün sana neler yaparımmm

BUUU ARADA KARANFİLTOŞA KIZZZZ VERMEYİ DÜŞÜNMÜYORUMMM VAZGEÇTİMMMM KÖTÜÜÜ GELİN O VE KAYNANAAAAA OLUR KESİNNN

slmmm kızlar nasılsınızzzz iyimisiniz ayloşşş kızzz bak 32.haftaya geldin maşallahhhhhh
ayşegültoşş kız damla nasılll iyimi seni tanıyormu gülücükler saçıyormu geceee uykusu nasıllll annelik yorucumuu yetişebiliyormu insan
diğer kızlar sizler ne yapıyorsunuzzz
beyzacımmm inş.rabbim yüzünü güldürüüürrrrrr
birsoşş ve karanfiltoşş sizi tanımıyorum artıkkk
KIZLAR DOĞUMDAA NASIL GECELİKLERR ALACAKSINIZZZ NE ALDIYSANIZ BURAYADA GÖNDERİN BİZDE BİLELİMMM

bugün ilacı aldım canım küçücük bişi o ya elimden kayar gider bakalım 10 gün kullanacağım bi de ben hep ayakta duran biriyim iş icabı umarım verimli olur..

öyle canım ama daha iyi büyük olsa daha gıcık:1::1:canım günde 2 mi verdi dr akşam ..ğer günde birse gece yatarken koy
ayakta kalsanada o hemen erir kana karışır canım sen meraklanma

Arkadaşlar tedaviye devam ediyorum şimdilik 2 tane 5.5 6.5 yumurtalarım var soldada küçükler var inşallah tedavi olumlu sonuçlanır dualarınızı eksik etmeyin

ne kullanıyosun ilaçmı iğnemi:26:5.5 6.5. nasıl yani canım mm olarakmı?

slmmm kızlar nasılsınızzzz iyimisiniz ayloşşş kızzz bak 32.haftaya geldin maşallahhhhhh
ayşegültoşş kız damla nasılll iyimi seni tanıyormu gülücükler saçıyormu geceee uykusu nasıllll annelik yorucumuu yetişebiliyormu insan
KIZLAR DOĞUMDAA NASIL GECELİKLERR ALACAKSINIZZZ NE ALDIYSANIZ BURAYADA GÖNDERİN BİZDE BİLELİMMM

iyyiz canım sen nasılsın.nasıl gidiyor başladımı hareketlenmeler

damla ıyı çok şükür artık tanıyo gulucuklerımızde var halası gece uykumuz hiç yok annelık baya yorucu hiç bir işime yetışemıyorum hergun annem gelıyo işlerı o yapıyo artık sen nasılsın bebeışler nasıl

öyle canım ama daha iyi büyük olsa daha gıcık:1::1:canım günde 2 mi verdi dr akşam ..ğer günde birse gece yatarken koy
ayakta kalsanada o hemen erir kana karışır canım sen meraklanma

günde iki canım ay öyleydi herhalde aneztesinin etkisiyle aklımda tutmak zor oluyordu o sıra unuttum pek çok şeyi sonradan..birini akşam yaparım yatarım artık bi süre.canım bu ilaca başlayana kadar 1-2 gün süre var o sırada ilişki olsa hamile kalabilir miyim ben,sonra ilaca başlasam illa adet mi olucam ben bi türlü anlayamadım bu ilaç ne işe yarıyor..

Sen bilirsin canım tercih meselesi ama rahatlık açısından kolay olur diye düşünüyorum bende bikaç model baktım uzun kollu ve nerdeyse tam uzun boylarıda var zaten ilk etapta yatakta olucaz üstümüzdede örtü olur yani kim olsada bir sıkıntı olmaz bence..ya beklemek bütün yoğun hastanelerde var sanırım bende burda bazen bekliyorum biraz ama olsun memnuniyet önemli ozamn değiyo çünkü..

bakıcam canım alırım belki bi tane..bakalım bundan sonra napıcaz hastanede daha sık gitmemiz gerekicek herhalde çok daraltmazlar umarım..

ayy ayy al kız süsle kızımızı ..hee ozaman tamamdır sorun yok eyloş hem bır suru hedıyede gelır sana..sağol bıtanem inş ya cok heves edıyorum valla ama hıc yasıyamıycam gıbı gelıyor bana..bu arada gecelık almıycam yazmıssın bence ne olur ne olmaz bı tane al eger sezeryan olursan amelıyatlı oldugun ıcın ılk gun hareket ederken canın yanıcak o yuzden gecelık daha kolay olur senın ıcın cnm :34:[/B]

kafamı karıştırdınız kızlarr bakıcam artık bi tane alırım belkii :) yaşıyacaksın tabi ki canım hatta kız yap hemen benimkine arkadaş olsun :) sen ne oldu adet oldun mu?

evet büyüdü artık teyzesi kocaman oldu da annesini rahatsız ediyo :) darısı sizlere artık bu günleri görmek..

bugun kurtaj oldum bebeğim 5 haftalık kalmış işte hiçbi gelişme olmamışş çok iğrençti o sandalyeye çıkmak gerisini hatırlamıyorum antibiyoti ağrı kesici vs verdi haftaya kontrole gideceğim büyük ihtimal 2-3 ay koruma verir değil mi kızlar hep öyle okudum nette:SSS
tüp bebeği de istemiyor doktorum kendiliğinden olmuş acale etme diyor sinir oldum iyice...yaşım 30 oldu ne kadar bekleyeceğim muallakken..başka doktoramı devam etsem acaba üff okadar allak bullak ki beynim anlatamam sizleree

karnımda hafifften sancı devam ediyor..dualarınızı eksik etmeyin bendenn..

öpüyorum hepiniziii

Canım Rabbim yardımcın olsun yumoşları takma hiç büyürler onlar hemen:) buarada normalmi deniyorsun tüpbebek filanmı..
amin canım inş. hepimizinkılere uzun ömurler versın ssormak istedıgın şeyler olursa yardımcı olmaya calışırım canım bebekler cok çabuk buyuyo çünkü

Âmin canım sağol daha çok zamanım var aklıma bişiler geldikçe sorarım nede olsa sen tecrübe edindin daha iyi bilirsin:))

karafiltoşşşş ve birsennnn ikinizde göreceksinizzzz kızzz senin paşan yandıııı hele birsoşşş seninkiiii oooo görürüsünnn sizlere sürpriz olacakkkk
bu topikte ayrımcılıkkk var ben kabul etmiyorummm sen en çok birsoşu birsoş seniii diğer kızlarrr yokmudur beni burda sevennnnn
artıkkk iki düşmanımmm var biri sennn birii birsennnnn

inşallahhhh senin tanıdığın vucudun birgün sana kalleşlik yapparda adet olmazsınnnn hamile haberiini verirsindeee bizde burdaaa kuzucuklarımla ısınırızzzz bebeğin üzerindekiiii maaçaaaaa
kıskanmıyorm siziiii düşmanlarımıııı tanıdımmmm bizden büyük olmasadınızzzz sizide dövecektikkkkk
birgün allahın izniyleeee paylaşacaksınnnnn o zamannn görürsün sana neler yaparımmm

BUUU ARADA KARANFİLTOŞA KIZZZZ VERMEYİ DÜŞÜNMÜYORUMMM VAZGEÇTİMMMM KÖTÜÜÜ GELİN O VE KAYNANAAAAA OLUR KESİNNN
Aşkolsun zeynocum başka bir msjda senide çok sevdiğimizi söyledim burdaki herkeside ama işte birsoşla ikimiz anca bi kadın oluyoz o sebebten yani:)) yoksa ayrımcılık filan yok..hem sen bikere söz verdin insan hiç sözünden dönermi..hiç yakıştıramadım sana valla vermezsen bizde kaçırırız artık napalım:))

Sen bizi tanımadığını söylüyon ama biz seni tanıyoruz bu hormonların etkisiyle hassasın sen şimdi oyüzden küsmüyorum sana yavrum:)) valla bu gecelik ve pijama bayağı araştırıyom ben inşallah güzel bişey bulup alırsam paylaşırım..

Son düzenleme:
bakıcam canım alırım belki bi tane..bakalım bundan sonra napıcaz hastanede daha sık gitmemiz gerekicek herhalde çok daraltmazlar umarım..

kafamı karıştırdınız kızlarr bakıcam artık bi tane alırım belkii :) yaşıyacaksın tabi ki canım hatta kız yap hemen benimkine arkadaş olsun :) sen ne oldu adet oldun mu?

evet büyüdü artık teyzesi kocaman oldu da annesini rahatsız ediyo :) darısı sizlere artık bu günleri görmek..
Bencede birtane bulundur yanında ne olur ne olmaz..evet sen Bundan sonra daha sık gideceksin ben şimdilik 4 haftada bir gidiyorum bugün gittim kontrole çok şükür şimdilik bebeğim iyi çok şükür ama kafası ve gövdesi biraz iri dedi yani iri bir bebek 1 hafta önden gidiyormuş oyüzden de gebelik şekerinden şüphelendi olabilir dedi ona baktırcam inşallah iyi çıkar.. Birde benim Medipolde gittiğim doktor rahimde perde var ameliyat demişti korktuğum için olmadım zaten sonraki ay hamile kaldım bugün onuda konuştum doktorla bir sonraki kontrolde filmi getir dedi eğer büyüme tek taraflıysa erken doğum olasılığı yüksek dedi.. Bakalım ya hayırlısıyla şöyle bir 30lu haftaları görseydim bende rahatlardım senin gibi..
bugun kurtaj oldum bebeğim 5 haftalık kalmış işte hiçbi gelişme olmamışş çok iğrençti o sandalyeye çıkmak gerisini hatırlamıyorum antibiyoti ağrı kesici vs verdi haftaya kontrole gideceğim büyük ihtimal 2-3 ay koruma verir değil mi kızlar hep öyle okudum nette:SSS
tüp bebeği de istemiyor doktorum kendiliğinden olmuş acale etme diyor sinir oldum iyice...yaşım 30 oldu ne kadar bekleyeceğim muallakken..başka doktoramı devam etsem acaba üff okadar allak bullak ki beynim anlatamam sizleree

öpüyorum hepiniziii

Canım yaa çook geçmiş olsun nasip kısmet böyleymiş sıkma canını lütfen.. Bencede doktorun dediği gibi normal yoldan hamile kalabiliyorsun enazından korunma süren geçince bir yada iki kez normal tedavide uygulayabilirsin ama tabiki tercih senin... Doktorun ne dedi bilmiyom ama iki Yada üç aylık korunmada yeterli bence.. Hakkında hayırlısı Rabbim en kısa zamnda nasip etsin İnlaşllah..

öpüyorum hepiniziii

canım çok geçmiş olsun ya üzüldüm çok Allah kimseye göstermesin gerçekten çok zor.Dilerim en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın..

Back
X