çok teşekkür ederim canım..
malesef öyle güzel bi doğum hikayem olamadı..hep en korktuklarım başıma geldi ama sonu herşeye değerdi benim için..
biliyosunuz 41. haftam dolmasına rağmen hiçbir doğum belirtim yoktu hastaneye o çok korktuğum işlem için suni sancı için yatış yaptım.(ki ben sancım geldiğinde doğurana kadar hastaneye gitmicem diyodum suni sancı almamak için) sabah saat 8 gibi suni sancı verilmeye başlandı saat 2ye kadar rahat bi şekilde geçti sancılar ama açılma yavaş ilerliyodu..2den sonra sancıyı hem güçlendirdiler hemde sıklaştırdılar..saat 5 olduğunda sancı çekmekten halim kalmamıştı ve daha 5 cm açılma olabilmişti..doktorum muayene etti bi de üstüne kızımın kafası hala kanala yerleşmemişti..doktorum sezeryan öneriyorum dedi istersen devam edelim ama boşuna sancı çekersin sonuın sezeryan gözüküyo dedi..ben o anda bütün hayal kırıklıklarını yaşadım..hem normal doğumu çok istiyodum hemde sabahtan beri çok zor zamanlar geçirmiştim..beni muayene odasından sancı odasına zor çıkardılar ağlaya ağlaya gidiyorum..annem eşim kayınvalidem hepsi şok oldu hiçbirimizde sezeryan düşüncesi yoktu..neyse o düşünceye de zorla olsa alıştım..spinal sezeryan istediğimi söyledim 10 dk içinde ameliyata alındım..yaklaşık 15 dk sonra da dünyalar güzelimi gördüm..o kadar güzel birşey ki hiçbir şekilde tarif edilemez..kızımın bakımı yapılırken beni 15 dk falan uyutmuşlar..uyandım başka bi ameliyattan söz ediyolar ne oluyo falan diye sordum sezeryan esnasında doktorum apandisimin iyi durumda olmadığını farkediyo hemen uzman doktor çağırıyolar ve apandisimi de alıyolar..ameliyat esnasında iyi ki sezeryan olmuşsun yoksa başına kötü iş açacaktı dediklerinde içim rahatlıyo herşeyde bir hayır vardır diye boşuna denmiyor ama yine de normal doğumu yaşayamamaktan dolayı çok üzgünüm..bundan sonrasında kızımda emme problemi oluyo emmek istemiyo bununla beraber sarılığı yükseliyo falan yine sıkıntılar yaşadık ama şimdi onlarda geçiyor yavaş yavaş düzene oturtuyoruz..çok şükür ki sağsağlim kızımı kucağıma aldım..Allahım isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu..
biraz uzun oldu kızlar ama paylaşmak istedim..bi de özellikle söylemek istediğim benim gibi tekbirşeye odaklanmayın Allahtan hayırlısını isteyin..ben normale çok odaklanmıştım o yüzden çok hayal kırıklığı yaşadım..ama şimdi kızımın bi kokusu herşeyi unutturmaya yetiyo bana..sizler de sakın ümitsiz olmayın Allahım size de yaşattırcak inşallah sadece herşeyin vakti zamanı var o zamanın gelmesini sabırla bekleyin..