• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

kızlar ovitrelleden sonra hamilelik belirtileriniz nezman başladı???

Birsencim maaşallah 12. Günde ilaçsız çok güzel büyümüş yumoşun hadi hayırlısı cnm.. Çatlatma iğnesinden başka bişi önermedimi doktor merak etmiştim bende 12. Gün çağırmasına.. Zeynoyu bende çok merak ediyorum ama ne foruma nede face hiç girmemiş uzun zamandır inşallah iyilerdir.

cnmm nasılsınnn çok özlüyorum sizi sizlee olan muhabbetlerii :50: cnm geçen ay iğne tedavısı oldumya 3 ay etkı gosterıcekmıs ıgneler o yüzden 12. gun cagırmıs cnm..salı gunu gıtmıstım doktora o gun estrofem dıye hap verdı salı gününden berı onu ıcıyorum akşam sabah..bu sabahta çatlatma iğnemi oldum pazar gününden ıtıbrende crınone jele başlıycam..31 martta kan testı ıstedı benden bakıcakmıs gebelik fln varmı kımyasal fln oluyormu dıye..ewt Zeyno yer yarıldı içine girdi bi hberversee bızlere emınım onun aklıda bızde kalmıştır ama kayıplarda kız :31:

Birsencim nasılsın? seni ve bbbz yi merak ettım durumlar nasıl? geçen inanır mısın rüyamda senın ve bbbznın adı gectı neydı tam hatırlamıyorum sımdı.Rabbım ınsallah sana ve ısteyenlere guzel bebısler nasıp etsın ınsallah.Her seyın bır vaktı var oyle dusun canım sabırlı ol.

kızz sen nerelerdesınn bakıyım terk ettın bıraktın bızlerıı anlat bakalım dogurdunmu bebısın nsl annelık nsl nasıl doğum yaptın unuttun gıttın bizi..ben aynıyım cnm yıne hamıle kalamadım doktor başladım ıkı aydır bakalım hayırlısı rüyanda hayırlara gıtsın ınsallah cnm..Zeyno kayıp valla kendı ve bebısler nsl çok merk edıyoruz..

Çok şükür bebiş ve ben iyiyiz,Allahım sana da nasip eder inşallah.Normal doğum düşünürken, sezeryan oldum hayırlısı buymuş, kordon dolanmıştı.oğlum oldu, büyüyoruz 52 günlük olduk cnm.ınsallah tedavuın hayırlı olur cnm,guzel haberlerını beklıyorum.İnan hıc beklemedgın anda oluyor dedıklerı dogru,once Allahın ıznıyle tabı.

Selaam
Kizlar bu ay klomen kullandm ama adetimn 12. Gunu dr gttim 2 yunurta var 13 ve 12 mm:( gelismemis dedi dr sizce gelisir mi?? Sali gunu tekrar cagirdi. Catlatma ignesi yapacakmi bilmem ama yavas calisio yumurtalarin dedi:(

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Çok şükür bebiş ve ben iyiyiz,Allahım sana da nasip eder inşallah.Normal doğum düşünürken, sezeryan oldum hayırlısı buymuş, kordon dolanmıştı.oğlum oldu, büyüyoruz 52 günlük olduk cnm.ınsallah tedavuın hayırlı olur cnm,guzel haberlerını beklıyorum.İnan hıc beklemedgın anda oluyor dedıklerı dogru,once Allahın ıznıyle tabı.

amin cnm inşallah..olsun sağlıcakla bebegını kucağına aldınyaa ne güzel kocamanda olmuş oğluşun..yarın bellı olucak bakalım akla kara hayırlısı cnm :34:

canım kan testı yaptırdın mı :52::52:

anladım canım inş. bu ay hayırlı haberlerını alırız damla dogalı 7 ay bıttı tabı o sayılmıyo ama suan 5 aylık oldu hep aynı zor uyuyo az uyuyo bıde zeynoşu çk merak ettım valla bu ay sılkelettırmeyı unutma canm:34:

uzun zaman olmuş ben girmeyeli yaa hayırlı olsun canım sağlıkla büyüt inş. eskileren pek kimse yok heralde brsen le ben varım bi tek hamiş kalamayan halaaaaaaaa:((

selam kıslar :3::3:

bideğişiklik var mı die bakındım ama bu siteye girdikçe içime kasvet çöüyor :50::50:

listede kürtajdan öncede kalmış:(

canım bende çok uzun zamandır girmiyorum bende bu ay 2.aşılamaya başladım bakalım hayırlısı sen neler yaptın kuzum

canım bende çok uzun zamandır girmiyorum bende bu ay 2.aşılamaya başladım bakalım hayırlısı sen neler yaptın kuzum

canm benmde işite kürtajdan sonraki korunma sürem bu ay bitecek adet olmayı bekliyorum tabi yine 36-37. günüme geldim tık yok hala :S

adetle birlikte doktora gideceğim nasıl bir yol izleyeceiz bilmiyorum....garip şekilde içimde istek yok doktora hiç gitmek istemiyorum napacağım bilmiyorum tatlım ya...

senin aşılama hangi gün olacak canım

canm benmde işite kürtajdan sonraki korunma sürem bu ay bitecek adet olmayı bekliyorum tabi yine 36-37. günüme geldim tık yok hala :S

adetle birlikte doktora gideceğim nasıl bir yol izleyeceiz bilmiyorum....garip şekilde içimde istek yok doktora hiç gitmek istemiyorum napacağım bilmiyorum tatlım ya...

senin aşılama hangi gün olacak canım

pınarımm nasılsın kuzummm :38:

pınarımm nasılsın kuzummm :38:

bugun okullar tatilya gün boyuuu direk yatış yaptım baım yaa :1::1:

eşim gelecek sürpriz hiçbişe yok :DD

birsenim iyiyim bebek konusunda da işte doktora gidesim yok ama mecbur gideceğim napacağız aslında merak etmiyor değilim...tüp ebek fikrinden korkmaya başladım :SS

yaa nolcaz biz böyle birsenim ben çok giremiyordum siteye işte son günlerde giriyorum sürekli ama seninkide negatif çıkmış gördüm :(((

bugun okullar tatilya gün boyuuu direk yatış yaptım baım yaa :1::1:

eşim gelecek sürpriz hiçbişe yok :DD

birsenim iyiyim bebek konusunda da işte doktora gidesim yok ama mecbur gideceğim napacağız aslında merak etmiyor değilim...tüp ebek fikrinden korkmaya başladım :SS

yaa nolcaz biz böyle birsenim ben çok giremiyordum siteye işte son günlerde giriyorum sürekli ama seninkide negatif çıkmış gördüm :(((

ewt cnm yaa halimizz pek iç açıcı gözükmüyor..sanırım korka korkada olsa tüp bebeğe doğru yol alıyorum ben senın korunma surecın bıtmıs herhalde belkıde hamıssındır kuzum rahım bı kez kapınca ıkıncıyı daha kolay kapıyrmuş..:34:

ewt cnm yaa halimizz pek iç açıcı gözükmüyor..sanırım korka korkada olsa tüp bebeğe doğru yol alıyorum ben senın korunma surecın bıtmıs herhalde belkıde hamıssındır kuzum rahım bı kez kapınca ıkıncıyı daha kolay kapıyrmuş..:34:

:) korunurken hamile kalırsam süper olur tatlım...ya alışmışım da biliyor musun bu duruma dün tatil yeri araştırıyoruz falan sonra eşime dedim farkında mısın ya hamile kalırsam vs hiç düşünmüyoruz :D

sende var mmı bu durum cidden gezmelere vurduk kendimizi :1::1:

:) korunurken hamile kalırsam süper olur tatlım...ya alışmışım da biliyor musun bu duruma dün tatil yeri araştırıyoruz falan sonra eşime dedim farkında mısın ya hamile kalırsam vs hiç düşünmüyoruz :D

sende var mmı bu durum cidden gezmelere vurduk kendimizi :1::1:

kızzz bitmemişmiydii senın korunmaa sürecinn :9::9::9: bizde arabayı almayı düşünüyoruz ama bebek olmadan alamıyoruz çünki paranın bi kısmı tüp bebeğe gidicek..eşimde hamıle kalırsan alırız araba gıderız memlekete dıyor..yanı bız hamıle kalsamda gezme derdındeyızzz :9::9::9:

kızzz bitmemişmiydii senın korunmaa sürecinn :9::9::9: bizde arabayı almayı düşünüyoruz ama bebek olmadan alamıyoruz çünki paranın bi kısmı tüp bebeğe gidicek..eşimde hamıle kalırsan alırız araba gıderız memlekete dıyor..yanı bız hamıle kalsamda gezme derdındeyızzz :9::9::9:

birgün başaracağız inşllhh canm ya ben diyorum eşime kurak toprak bendeki birşey bitmiyor zar zor bi tutar gibi oldu oda kurudu gitti :1::1:
zeyneple görüşüyor musunuz buraya gelmiyor sanırım merak ettim birde sorasım gelmiyor ama babanın durumu noldu kuzum

birgün başaracağız inşllhh canm ya ben diyorum eşime kurak toprak bendeki birşey bitmiyor zar zor bi tutar gibi oldu oda kurudu gitti :1::1:
zeyneple görüşüyor musunuz buraya gelmiyor sanırım merak ettim birde sorasım gelmiyor ama babanın durumu noldu kuzum

inşallah cnm yaa eşim bu sabah bı rüya görmüş kalabalığın ıcınde kucuk bı kız çocuğu kalabalııgı yrarak yanıma geldı dedı aynı bana benziyormuş kızz ben gelıcem ama bıraz daha bekle beni demiş çok şaşırdım ..
off sen hıc olmazsa bı tutturdun bende oda yok yaa çöpsüz üzüm olduk herkes hamıle herkes çocuklu bazen tahammül edemiyorum kımseyee :50:
:50: Zeynep yok yaa kaç aydır sesı çıkmıyor cok merak edıyorum bende..
canım babamda bu pazar ewlenıyor..hıc evlenmemıs bı kadınla o yüzden kadın herşeye hves edıyor sozuydu nısanıydı kınasıydı davetıyesıydı sekerıydı gelınlıktı oydu buydu herşey yaptırdı babma oda ayrı bı sıkıntı benım için..çarşamba günüde annecıgımın senesı ctesı kendı evımde kuran okutucam bende..

inşallah cnm yaa eşim bu sabah bı rüya görmüş kalabalığın ıcınde kucuk bı kız çocuğu kalabalııgı yrarak yanıma geldı dedı aynı bana benziyormuş kızz ben gelıcem ama bıraz daha bekle beni demiş çok şaşırdım ..
off sen hıc olmazsa bı tutturdun bende oda yok yaa çöpsüz üzüm olduk herkes hamıle herkes çocuklu bazen tahammül edemiyorum kımseyee :50:
:50: Zeynep yok yaa kaç aydır sesı çıkmıyor cok merak edıyorum bende..
canım babamda bu pazar ewlenıyor..hıc evlenmemıs bı kadınla o yüzden kadın herşeye hves edıyor sozuydu nısanıydı kınasıydı davetıyesıydı sekerıydı gelınlıktı oydu buydu herşey yaptırdı babma oda ayrı bı sıkıntı benım için..çarşamba günüde annecıgımın senesı ctesı kendı evımde kuran okutucam bende..

zordur sizler için eminim canım ama işte baba olunca ucunda bişe de denmez inşallh mutlu olurlar böylece sizde mutlu olursunuz..rüyayada bayıldım ama eşin alıp kaçsaymış keşke bekletmesin kuzucuuuk:1:

valla bende de oluyor o tahammulsuzluk dün eşimin arkadaşlarıyla kahvaltıya gittik hepsi çoculu sap gibi kalmış hissediyorum eşimede dedim baksana herkez çocukarından yemelerinden vs vs bahsediyor patlıcam gidelim nolur:ssz::ssz:

zordur sizler için eminim canım ama işte baba olunca ucunda bişe de denmez inşallh mutlu olurlar böylece sizde mutlu olursunuz..rüyayada bayıldım ama eşin alıp kaçsaymış keşke bekletmesin kuzucuuuk:1:

valla bende de oluyor o tahammulsuzluk dün eşimin arkadaşlarıyla kahvaltıya gittik hepsi çoculu sap gibi kalmış hissediyorum eşimede dedim baksana herkez çocukarından yemelerinden vs vs bahsediyor patlıcam gidelim nolur:ssz::ssz:

ewt cnm inşallah mutlu huzurlu olur..şimdi tek korkum babamında bı çocuğu olması onunda cocugu olurda ben yıne böyle sap gıbıysem artık en yakın bi köprüden aşşa atarım kendımı :1::1::1::1:
ewt yaa alsaymış keşkeee kocişimm ayy daha ne kadr dha beklıycezz acabaaaa gelsınlerr artıkk :31:

ewt cnm inşallah mutlu huzurlu olur..şimdi tek korkum babamında bı çocuğu olması onunda cocugu olurda ben yıne böyle sap gıbıysem artık en yakın bi köprüden aşşa atarım kendımı :1::1::1::1:
ewt yaa alsaymış keşkeee kocişimm ayy daha ne kadr dha beklıycezz acabaaaa gelsınlerr artıkk :31:

Yok yaa baban kaç yasında yada evlendiği bayan harbi isterler mi acabaaa:44:

Back
X