• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

Bu daha ilk canım tutuyo mu ilkte tutmuyo mu aslında pek bilgim yok bu konuda genelde ilkte kalmiyo pek kimse diye duydum da Allah tan ümit kesilmez :) umut ve ümit hep var

ayne öyle cnm hıc bellı olmaz..ilkte tutanda var tutmayanda..benım tutmadı mesela kaç kez catlatma ıgnesı oldum sonra kendılıgınden kaldım oda düşükle sonuçlandı

ayne öyle cnm hıc bellı olmaz..ilkte tutanda var tutmayanda..benım tutmadı mesela kaç kez catlatma ıgnesı oldum sonra kendılıgınden kaldım oda düşükle sonuçlandı
Peki şimdi ne durumdasin canım tedavi falan

cnm yeni düşük yaptım ben şuan tedavı görmüyorum bı kac ay yıne normal yolla denıycez..senın sorunun neydı cnm
Benim tüplerim tikanikti ikiside acildilar ama bi turlu gebe kalamadim bu ayin 13 nde çatlama iğnemi oldum daha ilk kez bakalım iste 6 gun sonra inşallah pozıtıfi görürüm

inşallah cnm ne durumdasın merak ettim seni
Valla henüz olmadım cnm insallah olmamda dun kana benzer bi akinti geldi umarim adet olmam birazdan kan vermeye gitcem bugun 14 .gunum hayırlısı artik

yaa nıe öyle 1 gun sonra..hakkında hayırlısı olsun cnm
Amin canım sağlık ocağında yaptırdım hastane biraz uzak ondan cnm sanki gelcek gibi ya damar şeklinde minik kan geliyo arada peceteye offf :(

Mrb tatlim bnde klomen kullandim ve bgunde ctltma ignesi vruldum cok haFif batma oluo. Sonuc ne hamilemisinn
Malesef canım adet oldum bu ay da olmadi inşallah kasim ayi ugurlu gelir canim o batmalar muhtemelen yumurtaların catladigi icindir inşallah rabbim hayirlisiyla versin sana bu ay

Cok uzuldum allahm sanda versin. bnde birazckk umutlaniorum ins hyal kiriklina ugramam. Smdi ben kac gun sonra test ypsam belli olur canm cunku bnm adet gunlerim cok kayiyo oyuzden gun gecti gcmedi ypmiorm

Cok uzuldum allahm sanda versin. bnde birazckk umutlaniorum ins hyal kiriklina ugramam. Smdi ben kac gun sonra test ypsam belli olur canm cunku bnm adet gunlerim cok kayiyo oyuzden gun gecti gcmedi ypmiorm
Igneyi vurulduktan 14 gün sonra yaparsan sonuc cikar tabi kan testi daha iyi inşallah bebisin gelir bu ay

İnsaTE="hayallergercekolsa, post: 37523121, member: 619411"]Igneyi vurulduktan 14 gün sonra yaparsan sonuc cikar tabi kan testi daha iyi inşallah bebisin gelir bu ay[/QUOTE]
İnsallah tatlim butun isteyenlre versn rabbim insallh sanada nasip eder. Hersy zamaninda Rabbimiz zamanini bilir elbet

bende ıyıyım cnm adet olmayı beklıorum..bu ay düşük yaptım doktor adet olmam gerektığini söyledi tarlusal verdı..sen nslsın cnm tedavımı görüorsun
bende ıyıyım cnm adet olmayı beklıorum..bu ay düşük yaptım doktor adet olmam gerektığini söyledi tarlusal verdı..sen nslsın cnm tedavımı görüorsun
Ewt bitanm ben ovitrelle vurundum yumrtam catlamis bgun igneden sonra 11gunum iste 14veya 15.gun kan tshlili yaptrcam ozamn belli olur bkalm

Back
X