• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

kızlar merhaba 15 aylık evliyim ve 10 aydır korunmadan ilişkiye giriyoruz tutmuyor. eşimde bende doktora gittik ikimizdede sorun çıkmadı. yumurta takibi yaptı ve yumurtalıklarım büyüyor çatlıyor gayet sağlıklısın dedi ama olmuyor birtürlü. bu ay yumurtlama dönemimde yani 13.gün çağırdı çatlatma iğnesi yapcam dedi. çatlatma iğnesiyle hamile kalan varmı acaba?

kızlar merhaba 15 aylık evliyim ve 10 aydır korunmadan ilişkiye giriyoruz tutmuyor. eşimde bende doktora gittik ikimizdede sorun çıkmadı. yumurta takibi yaptı ve yumurtalıklarım büyüyor çatlıyor gayet sağlıklısın dedi ama olmuyor birtürlü. bu ay yumurtlama dönemimde yani 13.gün çağırdı çatlatma iğnesi yapcam dedi. çatlatma iğnesiyle hamile kalan varmı acaba?

var cnm ınsallah sende kalırsın..rahım fılmıne fln bakıldımı

Aslinda ben uc kez idrar testi yaptim uucude poztf ckti ama igneden olablr die bekliorm
mrb nolr yardmcı olrmsnzben çatlatma iğnesi vuruldm 5 gn snra adet olmm gerekiyo ama şmdi karnm ve belm ağrımaya başladı hemde fena acaba adetmi olucm test dn yaptm ama negatfti szce agrı ndn

Benidaha adetime 6 gun var bgun kan tahlili yptrdim ama negatf. Dr gunun gecince gel simdi belli olmaz dedi kucuktur belki dedi. Bilemiorum moralm bozuldu ya

cnm çatlatma ığnesi vurulunca adet gunun gelmeden adet olunur..kaç çıktıki değerin sonradan süpriz yumurtan yoksa değerinin yükselmesi zor

Blemiorum ama adetim cok duzensz degerim 1.20 :KK43:

üzülme cnm bıdahakı sefere olur ınsallah

yo canım bu ay catlatma iğnesi yapcam dedi doktor. hemen rahim filmi cekmek istemiyorum daha cok yenisiniz ve olmaması ıcın sebep yok diyor.

ne kadardır ıstıyorsunkı cnm..rahım fılmını ıhmal etme tüplerde sorun varsa boşuna o kadar hormon almış olursun..hem rhım fılmınden sonra hamıle kalanda çok

üzülme cnm bıdahakı sefere olur ınsallah

ne kadardır ıstıyorsunkı cnm..rahım fılmını ıhmal etme tüplerde sorun varsa boşuna o kadar hormon almış olursun..hem rhım fılmınden sonra hamıle kalanda çok

aslında çokta yeni sayılmayız. 10 aydır bebek istiyoruz. ama tutmuyor. rahim filmide korkutuyor beni açıkçası. nekadar gec yaparsa o kadar iyi diyorum ama ya tüpler sorunluysa diyorum iki aradayım anlayacağın :(

aslında çokta yeni sayılmayız. 10 aydır bebek istiyoruz. ama tutmuyor. rahim filmide korkutuyor beni açıkçası. nekadar gec yaparsa o kadar iyi diyorum ama ya tüpler sorunluysa diyorum iki aradayım anlayacağın :KK43:

1 sene dlunca çekiyolar rahım fılmını genelde..bende çok korkmuştum ama ınan korkulacak hıc bıse yok adet sancısı gıbı 5 dk suruyor

1 sene dlunca çekiyolar rahım fılmını genelde..bende çok korkmuştum ama ınan korkulacak hıc bıse yok adet sancısı gıbı 5 dk suruyor

canım biraz ayrıntılı anlatabilirmisin.. mesela bu rahim filmini doktormu cekiyor, ortam nasıl oluyor. anestezi aldınmı, o cihaz nasıl bişey..sonrasında kanama oluyormu yada o esnada..??

Arkdaslar catltma ignesinden sonra yumrtasi catlayip benm gibi gunu gecmeden kan tahlili yapip negatif cikip sonra hamile olan poztf cikan varmi nolur yardmci olun vrsa bildiklerinz yazin..

canım biraz ayrıntılı anlatabilirmisin.. mesela bu rahim filmini doktormu cekiyor, ortam nasıl oluyor. anestezi aldınmı, o cihaz nasıl bişey..sonrasında kanama oluyormu yada o esnada..??

canım ben görüntüleme merkezinde çektirttim istanbulda avrupa yakasında ise ismini verebılırım..aynen alttan muayene olur gibi alttan ilaç verıolar ilaç dağılırken hafıf adet sancısı gıbı sancın oluor 2 dk fln üstten cıhazda fılmını cekıor okadar..hıc korkulacak bısey yok ben aneztesısız cekıldım herhangı bı kanama fln olmadı

hımm. anladım canım ya cok sağol. benim arkadaslarımda korkulacak bişey yk dediler ama bazıları zor falan yazmıs foruma. insan o durumda tedirgin oluyor. bende özel hastanede çektircem büyük ihtimalle. inşallah dediğin gibi ağrısız gecer. peki rahim filmini nezaman cektirdin ve gebe kaldınmı??

Arkdaslar catltma ignesinden sonra yumrtasi catlayip benm gibi gunu gecmeden kan tahlili yapip negatif cikip sonra hamile olan poztf cikan varmi nolur yardmci olun vrsa bildiklerinz yazin..

bu ay bende çatlatma iğnesi olcam. şuanda adet dönemim. çatlatma iğnesinden sonra gebe kalan varmı ve nezaman belli olur gebelik varmı yokmu bende merak ediyorum yaaa

Back
X