• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

canım ne yaptınn nasılsın sonuclar nasıl
Benim daha yarin aksam 21.00da 14. Günüm bekliyorum sali çarşamba yapcam Inşallah hayırlı sonuclar aliriz cuma cok sancim vardi adet oluyorum dedim ama gecti iyiyim belim cok ağrıyor ayakta fazla duramiyorum

Benim daha yarin aksam 21.00da 14. Günüm bekliyorum sali çarşamba yapcam Inşallah hayırlı sonuclar aliriz cuma cok sancim vardi adet oluyorum dedim ama gecti iyiyim belim cok ağrıyor ayakta fazla duramiyorum
Aylinnnn sonuclar nee neypatun nasilsin. Hadi insallah hamissindir

Aylinnnn sonuclar nee neypatun nasilsin. Hadi insallah hamissindir
Test yaptimm ama olumsuz tek çizgi adet tarihim 28i bekliyorum adet olmazsam pazartesi kanda baktircam esim gorevde gelince merkez e gider bakariz ama hic umudum yok arada adet sancılarım var

Test yaptimm ama olumsuz tek çizgi adet tarihim 28i bekliyorum adet olmazsam pazartesi kanda baktircam esim gorevde gelince merkez e gider bakariz ama hic umudum yok arada adet sancılarım var
Canim bnmde 30kasim ignenin 10.gunu dun ki pozitif cikti testte ilacin etkisi hastalima 6gun kaldi galiba bnde hamis degilim:KK50::KK61::KK61:

Canim bnmde 30kasim ignenin 10.gunu dun ki pozitif cikti testte ilacin etkisi hastalima 6gun kaldi galiba bnde hamis degilim:KK50::KK61::KK61:
Bekliycez canim Bekliycez adet geccek ozaman pozitif i gorcez inşallah benim 3.4gebeligim 6.7haftada belli oldu gunum geçerse bide sol yanımda hala hava boşluğu hissi hala var tek farklı sey bu yoksa hiiic bir umut yok tam yok diye iş e dalıyorum o hava boşluğu hissediyorum acaba olabilirmi ama bekliycemm ama ilk oglumdada bu his vardı sağda ama test negatif ti 3hafta sonunda 6+6 günlük çıktı bakalım hayırlısı kismet rsbbim isteyen herkese versin

Canim ateş takibi yaparsan tutup tutmadigini anlaya bilirsin kadinlar kulubunde (veson )diye bi arkadaş açmış konuyu incele bak tutuyor ben zaten ates takibiyle anlamıştim ama gene umut belki yanilir dedim ama yanilmadi tuttu ates düştü 3
Gün adet oldum

Canim ateş takibi yaparsan tutup tutmadigini anlaya bilirsin kadinlar kulubunde (veson )diye bi arkadaş açmış konuyu incele bak tutuyor ben zaten ates takibiyle anlamıştim ama gene umut belki yanilir dedim ama yanilmadi tuttu ates düştü 3
Gün adet oldum
ay kuzum hastamı oldun bakalım dualrını beklıyorum beklemedeyım

kızlar merhaba ben 25 kasımda ovitrelle vuruldum. iki gelişmiş yumurtam vardı. 27.28.29ve 1 aralıkta ilşki oldu.
iğnenin 10. günü. beklemek çok zor.
kasıklarımda ara ara batma belimde ara ara ağrı oluyor. ve kremsi bir akıntım var. :(

Merhaba. Bugn doktra gttim 16cm ddi yarın da ovıtrelle vurulcm. Heyecanlıym . Herseyin hayrlısı.. :KK46: :KK76:

Slm .ben evlilugimin 4.yilinda ovitrelle sayesinde dogum yaptim.bebegim 2yasinda ikinci cocuguma hamileyim.insallah cocuk isteyen butun arkadaslarim bir an once dileklerine kavusur.2.cocuk kendiliginden oldu.kafa rahat olunca oyle oluyormus

merhabalar bugün doktorum karından usg ile baktı 17mm olmuş iğne yapabiliriz dedi aklıma bi soru takıldı karında usg ile 17 mm olan yumurta vajinal muayenede daha büyük müdür ?

Selam kızlar bende catlatma ignemi bugun vuruldum.Igneyi vurulduktan sonra dikkat etmemiz gereken şeyler varmi aceba, fazla hareket etmemek, yorulmak , yatıp uzanmak gibii. Menogon ve çatlatma ignesiyle cogul gebelik falan yaşayan kimse varmı buralarda:KK51::KK50::anneadayı::KK200: Rabbim hepimizim gönlüne göre versin inşallah

kızlar İZMİR de aşılama yaptıranlar varmı nerde nasıl yaptırınız ücreti ne

Selam kızlar bende catlatma ignemi bugun vuruldum.Igneyi vurulduktan sonra dikkat etmemiz gereken şeyler varmi aceba, fazla hareket etmemek, yorulmak , yatıp uzanmak gibii. Menogon ve çatlatma ignesiyle cogul gebelik falan yaşayan kimse varmı buralarda:KK51::KK50::anneadayı::KK200: Rabbim hepimizim gönlüne göre versin inşallah
evet canım dikkat etmen gerekiyo bugün doktorum dedi ağır kaldırma yat dinlen dedi

bende dün ovitrelle iğne vurdurdum başım sersem gibi oldu sonra geçti ama kasıklarım sankı idrarım varmış gibi vaskı yapıyor. nelere dikkat etmeliyim doktor bu gece ilişik olsun dedi23:00

bende dün ovitrelle iğne vurdurdum başım sersem gibi oldu sonra geçti ama kasıklarım sankı idrarım varmış gibi vaskı yapıyor. nelere dikkat etmeliyim doktor bu gece ilişik olsun dedi23:00
evet bende dün yaptım sanki karnımda bi kasıntı var hiç serbest bırakamıyomuşum gibi. banada iğneyi yaptığın gün ilişki olmasın dedi ondan sonra hergün olsun dedi. bide ağır kaldırma iş yapma yat dinlen dedi

evet bende dün yaptım sanki karnımda bi kasıntı var hiç serbest bırakamıyomuşum gibi. banada iğneyi yaptığın gün ilişki olmasın dedi ondan sonra hergün olsun dedi. bide ağır kaldırma iş yapma yat dinlen dedi
aynen bana da çyle dedi canım sıkma kendini
fazla. ben grip olmasaydım daha iyi olcaktı

Back
X