Ovitrelle kullananlar buraya..

Nurse51ras

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2017
20
5
1
31
Kızlarr merhaba. Bir sorum olacak ayın 24nde çatlatma iğnesi ovitrelle yapıldı yumurtam 20 mmdi.Bugün ishal vs gibi bir rahatsızlığım var ilaç kullanmam gerekiyor idrarda gebelik pozitif hemde gayet net bir çizgi kan baktırmadım ovitrelle denen ilacın etkisi sürüyormudur yoksa 7 günde atılır mı?

Risk etmeye değmez. Hem idrarda çıkıyorsa kanda kesin çıkar. Bir de şöyle bir yazı var. Hamile olma ihtimalin var.

Yumurta çatlatma iğnesinden ne kadar sonra hamilelik testi yapılır?
Döllenmiş yumurta uterusa tutunduğu andan itibaren trofoblast hücreleri tarafından HCG hormonu salgılanmaya başlanır. Bu hormon, döllenmenin gerçekleşmesiyle birlikte 7-10 gün içinde ölçülebilir düzeyde salgılanır. Ancak güvenilir bir sonuç için HCG enjeksiyonundan sonra 14 gün, yani normal adet zamanını beklemek gerekir.Hamilelik testi için en uygun zaman normal adet zamanını takip eden 1 haftalık zaman dilimidir.

Haklısın canım benim de bugünlerde hcg salınımımın başlaması lazım okuduğum yerlerde 7.günden sonra yerleşmenin olacağı yazıyor. İlaç etkisi de sanırım 7-10 gün arasında geçiyormuş iki üç gün daha bekleyim kan baktırıcam hayırlısı olur umarım teşekkürler..

23 kasımda ovitrelle çatlatma ignesi oldum bugün 6 gun ve sarı akıntılarım var nedeni nedir ağrılarım var adetim 5 aralik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…