ovitrelle kullananlar..

Hayırlısı olsun canım seninde inşallah tutar. 15 aylık evliyim klomen kullandım istenilen seviyeye gelmeyince merional iğnesinden vuruldum bugün doktora gittim kontrol etti 1 tane yumurta gelişmiş 20 mm olmuş çok iyi dedi çatlama iğnesini koldan vuruldum. Nasıl olucak süreçle ilgili tecrübelerinizi paylaşırmısınız ilk denemem de

Merhaba canım. Bende bu ay klomen+ovitrelle kullandım. Doktor reglimin 10'uncu günü gittiğimde 24,5 mm tek yumurtam geliştiğini bunun çok güzel olduğunu söyledi ve hemen çatlatma iğnesi vurulmalısın dedi. Bende hemen vuruldum. İğnenin 6 .günü bugün. İnşallah hamile kalırız...

Merhaba acaba belli oldumu canım bende ovitrella vurundum. 2 gün oldu ve günler sanki geçmek bilmiyor. Daha öncesinde başarısız 1 tüp bebek geçmişim var. Bu ay ise kendiliğinden gelişen bir yumurtam varmış doktor şans verelim dedi 22,44 olmuş sanırım proxywomen kullanıyordum 2 aydır onunda biraz etkisi oldu inşşlh rabbim isteyen herkese versin zor bir süreç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…