Hayırlısı olsun canım seninde inşallah tutar. 15 aylık evliyim klomen kullandım istenilen seviyeye gelmeyince merional iğnesinden vuruldum bugün doktora gittim kontrol etti 1 tane yumurta gelişmiş 20 mm olmuş çok iyi dedi çatlama iğnesini koldan vuruldum. Nasıl olucak süreçle ilgili tecrübelerinizi paylaşırmısınız ilk denemem de
Hayırlısı olsun canım seninde inşallah tutar. 15 aylık evliyim klomen kullandım istenilen seviyeye gelmeyince merional iğnesinden vuruldum bugün doktora gittim kontrol etti 1 tane yumurta gelişmiş 20 mm olmuş çok iyi dedi çatlama iğnesini koldan vuruldum. Nasıl olucak süreçle ilgili tecrübelerinizi paylaşırmısınız ilk denemem de
Merhaba canım. Bende bu ay klomen+ovitrelle kullandım. Doktor reglimin 10'uncu günü gittiğimde 24,5 mm tek yumurtam geliştiğini bunun çok güzel olduğunu söyledi ve hemen çatlatma iğnesi vurulmalısın dedi. Bende hemen vuruldum. İğnenin 6 .günü bugün. İnşallah hamile kalırız...
Merhaba acaba belli oldumu canım bende ovitrella vurundum. 2 gün oldu ve günler sanki geçmek bilmiyor. Daha öncesinde başarısız 1 tüp bebek geçmişim var. Bu ay ise kendiliğinden gelişen bir yumurtam varmış doktor şans verelim dedi 22,44 olmuş sanırım proxywomen kullanıyordum 2 aydır onunda biraz etkisi oldu inşşlh rabbim isteyen herkese versin zor bir süreç