Hımmm korkuyorum ya gitmeye sizce ne yapmalıyım ve benim bildiğim 10 gün sonra bitiyor etkisi iğneninDeger icin emin olamiyorum 5 uzeri gebelik var demektir erken dollenme olduysa diyelim 400ler olabilir gec dollenme olsa daha dusuk cikabilir benim battan 12 gun once dollenme oldu benim adette 2 gun once 47di yani adet gunu en fazla 100 olmustur
Kan tahlili kan veriyosun canim dusuk cikarsa 2 gunde bir takip edilir testini atarmisin ben de bakmak isterimKan takibi nasıl oluyortest yaptım bugün silik canım
Evet 10 gunden sonra igne etkisi azalir hatta biterHımmm korkuyorum ya gitmeye sizce ne yapmalıyım ve benim bildiğim 10 gün sonra bitiyor etkisi iğnenin
Ya bende isterdim ama su an virüs var diye tedirginimKan tahlili kan veriyosun canim dusuk cikarsa 2 gunde bir takip edilir testini atarmisin ben de bakmak isterim
O halde yarın da yapayım bakalım ne cıkacak hala silikse umutlanmalı mıyımEvet 10 gunden sonra igne etkisi azalir hatta biter
Canim 13.gune kadar yap silikligi devam ediyosa kan verO halde yarın da yapayım bakalım ne cıkacak hala silikse umutlanmalı mıyım
Ya giderseeeeCanim 13.gune kadar yap silikligi devam ediyosa kan ver
Canim benimkine gore cevapliyorum ama tamamen siliklesip 13 14 gunlerde sonra tekrar koyulasan da var artik bekleme sureci hergun test yapip bakalim bana haber verirsin yaptiktan sonra ama yarin bekle istersen 11.günun bence 12 .günden itibaren yapYa giderseeee
Dayanamadım yaptım silik çıkıyor ama etkisi bu kadar kalmaz diyor çoğu okuduğum doktor sayfalarındaCanim benimkine gore cevapliyorum ama tamamen siliklesip 13 14 gunlerde sonra tekrar koyulasan da var artik bekleme sureci hergun test yapip bakalim bana haber verirsin yaptiktan sonra ama yarin bekle istersen 11.günun bence 12 .günden itibaren yap
Yeni yaptım da bak böyle çıkıyor silik daha silik oldu ama bekledikçe koyulaşıyor diğerleri gibi görünüyor mu bilmiyorum buradanCanim benimkine gore cevapliyorum ama tamamen siliklesip 13 14 gunlerde sonra tekrar koyulasan da var artik bekleme sureci hergun test yapip bakalim bana haber verirsin yaptiktan sonra ama yarin bekle istersen 11.günun bence 12 .günden itibaren yap
Canim bende oyle dusunuyorum ilk ignemde 11.gun negatifti ama bu ay silikti ben 11 gune kadar surecegini sanmiyorum cok heyecanliYeni yaptım da bak böyle çıkıyor silik daha silik oldu ama bekledikçe koyulaşıyor diğerleri gibi görünüyor mu bilmiyorum buradan
Bende goruyorum silik oldugunuYeni yaptım da bak böyle çıkıyor silik daha silik oldu ama bekledikçe koyulaşıyor diğerleri gibi görünüyor mu bilmiyorum buradan
Ama zor görünüyor anca ışıkta şeninde öyle mi olmustuCanim bende oyle dusunuyorum ilk ignemde 11.gun negatifti ama bu ay silikti ben 11 gune kadar surecegini sanmiyorum cok heyecanli
Şeninde mi öyle oldu peki sonra ki günlerde silik miydi? 12-13-14. Gün ya benim öyle olmazsa yine de umutlanmalı mıyımBende goruyorum silik oldugunu
Canim benimkine gore cevapliyorum ama tamamen siliklesip 13 14 gunlerde sonra tekrar koyulasan da var artik bekleme sureci hergun test yapip bakalim bana haber verirsin yaptiktan sonra ama yarin bekle istersen 11.günun bence 12 .günden itibaren yap
Canim benim isikta zor gorunuyodu ben bile anca goruyodum 13.gune kadar silikti 14.gun benim koyulasti artik tamamen gorunuyoduAma zor görünüyor anca ışıkta şeninde öyle mi olmustu
Hadi ya çok sevindim o zamanCanim senin hala pozitif yarin ve diger gunde insallah pozitifligi devam ederse gittikce koyulasicak bence olmasaydi bugun siliklesmesi de gecerdi senin yine cekerken gorunuyo benim asla fotografta yoktu
Yaa insallah bugun silik oldugu icin cok umutluyum ben 2 gun daha silik olursa cuma sabah da test tutar hemn kan tahliline gidersinHadi ya çok sevindim o zamanbekleyeyim artık yarın değil diğer gün yapayım test
Umarımmmm dua edinYaa insallah bugun silik oldugu icin cok umutluyum ben 2 gun daha silik olursa cuma sabah da test tutar hemn kan tahliline gidersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?