ovitrelle kullananlar..

Yaa tabiki duam seninle canim
Baktım da şimdi şans eseri böyle olmuş daha koyulaşmış Yani hepsi kaç günlük ama bu bir kaç saatlik ? Ve akıntım çoğaldı sarı

Eklentiler

• 3B77C5E2-AC4B-4AB1-BED7-8F59E0A1996B.webp
    37,6 KB · Görüntüleme: 166
  • 4DE0EB4E-98B1-4B7C-82C1-67EC9328F44F.webp
    48,8 KB · Görüntüleme: 165
herkese selamlar,
ben Polikistik over hastasıyıyım ve yaklaşık 2 yıldır evliyim. Bu zamana kadar hep doğum kontrol kullandım adet duzenlenmesi için ve çocuk sahibi olnmayı planaldıgımızdan beri ilacı bıraktım.
Doktorum bana önce duphaston verdı 3 ay kullandım. Daha sonra Klomen kullandım 1 kutu daha sonra Menopur iğne verdi 1 yumurtam büyümüş bugünde Qvitrelle Çatlatma iğnesini oldum. Bakalım sonuç ne olacak. Benim gibi süreci olanların fikirlerini bekliyorum :)

Hayırlı güzel sonuçların olur inşallah

Merhaba :) ben de yarın çatlatma iğnesi vuracağım ilk kez. klomene de devam ediyorum. Daha önce rahmim kapalı olduğu için gebelik olmadı. şuanda da başka yöntemleri deniyoruz :)

Merhaba :) ben de yarın çatlatma iğnesi vuracağım ilk kez. klomene de devam ediyorum. Daha önce rahmim kapalı olduğu için gebelik olmadı. şuanda da başka yöntemleri deniyoruz :)

inşallah hayırlı haberler alırsın sende bende bugün vuruldum koldan yaptılar bakalım neler olacak 1 yumurtam var 18-19 mm buyuklugunde:)

inşallah hayırlı haberler alırsın sende bende bugün vuruldum koldan yaptılar bakalım neler olacak 1 yumurtam var 18-19 mm buyuklugunde:)

amiin inşallah sen de güzel haberlerle gelirsin. bu forumda takipteyim :) 2 aydır çatlamam çok geç oldu. sebebini çözemedim bir türlü. tecrübeliler varsa aydınlatabilecek çok sevinirim

amiin inşallah sen de güzel haberlerle gelirsin. bu forumda takipteyim :) 2 aydır çatlamam çok geç oldu. sebebini çözemedim bir türlü. tecrübeliler varsa aydınlatabilecek çok sevinirim

adetime 2 hafta var sonucu buraya yazacağım mutlaka senden de bekliyorum :)

Canım merhaba bugün iğneden sonraki 11.gunum dayanamadm erken gebelik testi yaptım hayalet gibi cok silik çizgi cıktı heyecanla gittim kan dan batırdım 1.2 cıktı malesef gerçi daha adetime 3 gün var gecikme olunca tahlil yap demişlerdi. Sende durumlar nasil munzevi00

Çok üzüldüm canım ama önümüzdeki adetinden sonra tekrar başlarsın tedaviye inşallah her ay yeni umut sonuçta bizler için. Ben de çatlatma oldum 3 gün önce hiç umudum yok bu ayda

Bana yardımcı olabilir misiniz ben bı buçuk yıl önce oglumi kaybettim sonra kendime gelmem uzun surdu 7 aydır da guatr çıktı guatr da çocuk oluşumuna engel oluyirmis simdi çocuk istiyoruz olmiyur guatr dan dolayı yumurtalıklarim calismiyurmis klomen ve folbiol kullandım pek kaliteli yumurtalık göremediğini söyledi doktor en son Altan bakalım ddi bakınca sağda 16 solda 19 sntm büyümüş ddi ovitelle yaptım 16 temmuzda üzerinden 19 gün geçti iki gün önce test yaptım tek çizgi adet de olmadım daha en son adetim 1 temmuz bugün de 3 Ağustos troidm yükseldiği için mi adet olmuyorum yada bsyler varmıdır

Peki igne vurduktan sonra goguz agrisi cektin mi? Ben vyrdugumun ertesi gunu göğus ve kasik agrisi cekiyom bugn 5 gun vurulali

Merhaba hanimlar catlatma ignesini uygularken esim havasını cikarmaya calisirken bir damla ilac disari akti sonra uyguladim ilaci. Sizce etkisi gitmis midir

Merhaba hanimlar catlatma ignesini uygularken esim havasını cikarmaya calisirken bir damla ilac disari akti sonra uyguladim ilaci. Sizce etkisi gitmis midir
Pek zannetmiyorum ama endişeleniyorsan reçetenle aile hekimine git onlarda vuruyor canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…